bu arada bsey sorup kacacagım kızlar yarın yıne mısafrlerım gelecek temızlık vs...
bu erkek bebişlerin sunnet derisini geriye cekip oradakı beyazlıkları temızlemek gerekıyormus ya.sızler hangı sıklıkla yapıyosunuz.ve neyle temızlıyosunuz.doktorunuz neler soyledı.bızımkı fazla ayrıntıya ınmedı ama cok onemlı bır mevzuymus:44::44aylasırsanız sevıırım öptük sizi
BEBEĞİM ARTIK NESNELEREEEE KENDİ İSTEĞİYLE UZANIYORRR ..ALIYOR ÇOK ŞİRİNN
bu arada bsey sorup kacacagım kızlar yarın yıne mısafrlerım gelecek temızlık vs...
bu erkek bebişlerin sunnet derisini geriye cekip oradakı beyazlıkları temızlemek gerekıyormus ya.sızler hangı sıklıkla yapıyosunuz.ve neyle temızlıyosunuz.doktorunuz neler soyledı.bızımkı fazla ayrıntıya ınmedı ama cok onemlı bır mevzuymus:44::44aylasırsanız sevıırım öptük sizi
BEBEĞİM ARTIK NESNELEREEEE KENDİ İSTEĞİYLE UZANIYORRR ..ALIYOR ÇOK ŞİRİNN
selam kızlar
cuma günü sağlık ocağında 4. ay aşılarımızı olduk, çok şükür sorunsuz atlattık,
boyumuz 64 cm, kilomuz 8 kg
haftasonu da dedemiz ve babaannemizi ziyarete gittik ve döndük
yarın sa özel dr.umuzda kontrolümüz var, bakalım nasıl gececekkkkkk
ek gida meselesini sorucam da
sunnet derısınden bahsetmıssınızya
bana doktor sakın yapma dedı gerıye cekme o cok yanlıs bır bılgıdır dedı
bende hıc gerıye cekıp temızlemıyorumkı:44::44:arada kaldım sımdı
Merhaba guzel anneleerr ve tatli kuzulari
Nasilsinizz..? Sizi zor takip ediyordum sayfalar su gibi akiyordu noldu iki gundur pek ses cikmiyor. Benim oglusum bugun bagirmayi ogrendi ve butun gun bagirdi uyumadii hic simdi ayagimda uyuyorda firsat bu firsat buraya bakiyorum. Yarin yine holter takilcak bakalim ilac fayda ediyormu.
sunnet derısınden bahsetmıssınızya
bana doktor sakın yapma dedı gerıye cekme o cok yanlıs bır bılgıdır dedı
bende hıc gerıye cekıp temızlemıyorumkı:44::44:arada kaldım sımdı
valla canım bizim oğlanın enfeksiyonu geçmeyince, üroloğa götürdük, o dedi bize de. bunların da bi dediği bi dediğini tutmuyo ya. sonra da diyolar sakın doktorunuza danışmadan yapmayın vs. hangi doktorun dediğine inanıcaz bi bilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?