2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım oglumun sunnet derısı dar oldugu ıcın temızlenemıyordu ve ıcerıde beyazlıklar bırıkıp rahatsız eder daha zor ıdrarını yapar darlıkdan dolayı dedıgı ıcın 3,5 aylıkdı sunnet ettırdık. cok sukur sımdı rahatız. gerı cekılıp ıcındekıler temızlenmesı gerekıyor ama en kolayı sunnet

banyomuzu yaptık karnımızı doyurduk şimdi uyku zamanı bendeibraz sitede zaman geçireyim dedim nasılsınız

benim oğlumda bebekken idrar yolu enfeksiyonu yapmıştı o beyazlıklar, bende her banyoda deriyi geriye çekip ılık suyla yıkıyorum, sabun filan değidirmiyorum, iyi durulanmazsa tahriş eder diye. bunu yaptığımdan beri bir sorun yaşamadık çok şükür. tendürdiyotla filan temzleyeni de duydum ama o kadara gerek yok. her banyoda su yetiyor.

selam kızlar
cuma günü sağlık ocağında 4. ay aşılarımızı olduk, çok şükür sorunsuz atlattık,
boyumuz 64 cm, kilomuz 8 kg

haftasonu da dedemiz ve babaannemizi ziyarete gittik ve döndük

yarın sa özel dr.umuzda kontrolümüz var, bakalım nasıl gececekkkkkk

ek gida meselesini sorucam da

Merhabalar:)

Bugün bizim 4. Ay kontrolümüz vardı. 1 kilo almışız, 4 santim uzamışız. Herşey yolunda yani. Aşımızı da olduk. Birinde hiç ağlamadı, ikincide ağladı ama. Henüz ateşi çıkmadı, uyuyor şimdi bakalım inşallah çıkmaz.

tosuncuuuukkk maşallah biz de pazar günü gezmece yaptık,eskisi kadar yabancılık yapmadı ,artık daha rahat gezmece yapabilicem
ek gıdayı ben de sorduydum 4. ay kontrolünde ; kilo alımı iyi sütle devam dedi,hiçbişey vermeeeee ...

Senin tosuna da maşallah Çıkmaz inşallah ateş mateş ,mışıl mışıl uyur yavru

sabah kalktım wc ye gittim hazır bebeler uyurken sonra kız başladı ağlamaya sonra sustu.odaya girdim ne göreyim benim 20 aylık oğlan 4 aylık kardeşinin beşiğini sallıyor eeeee diyenasıl mutlu oldum benim sıpalar büyorlarmı ne

Merhaba guzel anneleerr ve tatli kuzulari
Nasilsinizz..? Sizi zor takip ediyordum sayfalar su gibi akiyordu noldu iki gundur pek ses cikmiyor. Benim oglusum bugun bagirmayi ogrendi ve butun gun bagirdi uyumadii hic simdi ayagimda uyuyorda firsat bu firsat buraya bakiyorum. Yarin yine holter takilcak bakalim ilac fayda ediyormu.

sunnet derısınden bahsetmıssınızya
bana doktor sakın yapma dedı gerıye cekme o cok yanlıs bır bılgıdır dedı
bende hıc gerıye cekıp temızlemıyorumkı:44::44:arada kaldım sımdı

valla canım bizim oğlanın enfeksiyonu geçmeyince, üroloğa götürdük, o dedi bize de. bunların da bi dediği bi dediğini tutmuyo ya. sonra da diyolar sakın doktorunuza danışmadan yapmayın vs. hangi doktorun dediğine inanıcaz bi bilsek

İnşallah fayda ediyordur güzel sonuc haberlerini bekliyoruz :)

Valla öyle Zaten hepsi aynı şeyi dersede 2sene sonra tersini derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…