2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ins herkes sabret dio su 3.5ay 3.5sene gibi valla uykusuzluk yipratio insani

Kızlar dizinde bunaldiginiz keşke çocuk için biraz daha bekleseymisim dediğiniz oluyomu doğumdan beri bana sürekli oluyo halbuki çok seviyorum bebisimi

Benim olmuyor valla. Gerçi benim ikinci birde Allah'a şükür evde gündüzleri evisleri icin yardımcım var. Ama tek olsaydım kesin derdim cocuk benim neyime diye

İnsallah yariyor gibi bakalim nolcak. İnsallah sonuc icin cok bekletmezler
Hakkaten herkes nerde f.. Mi kactiniz yaaaaa

geçmiş olsun ya, noldu ki kim hasta, pepik mi bebek mi, ben hatırlamıyorum bunu? inşallah ilaçlar işe yarar canım

Son düzenleme:
geçmiş olsun ya, noldu ki kim hasta, pepik mi bebek mi, ben hatırlamıyorum bunu? inşallah ilaçlar işe yarar canım

Tesekkur ederim cnm.Bebek biraz rahatsiz demeyelimde heycanli diyim.) Kalp atislari yuksek die dogdu hala yuksek ama artik sadece normalinustunde yuksekligi asiri degil. Onun tedavi ve kontrolleri var.

Tesekkur ederim cnm.Bebek biraz rahatsiz demeyelimde heycanli diyim.) Kalp atislari yuksek die dogdu hala yuksek ama artik sadece normalinustunde yuksekligi asiri degil. Onun tedavi ve kontrolleri var.

ay çok rahatladım ya gece gece. ben o heyecanlı bebişi yerimmm. kokla benim için annesi

herkese günaydıınnn bi sorum olacak arkadaşlar ya benim kızım 2 gundur akşam 9dan sabah 5e kadar uyuyor hasta falan değil cok sukur.sabah uyanıncada gulucukler saçıyor bi keyifsizliği yok ama bu kız acıkmıyormu ki:26: ben saat kurup uyandırıp emdirsemmi kendi uyanmasınımı beklesem bi turlu karar veremedim bi gece hiç uyumaaaz bi gece hiç uyanmaz ortamız yokmu yaaa

Son düzenleme:

Bence uykusunu hiç bozma,sonra daha çok şaşırıyolar.Sarılık tehlikesi olmadığına göre artık kesinlikle uyandırma bırak uyusun işte ne güzel,çoğu annenin arayıp da bulamadığı şey Umay 20 günlükten beri akşam 7 de uyur ,gece 2-3 e kadar uyanmaz,hiç de uyandırmadım ,ilk hafta sarılık olduğu halde üstelik.Doktor kesinlikle uyandırma dedi,bebekler kendi uyku düzenlerini kendisi oturturmuş,uyandırırsan iyice düzenini bozarsın demişti.

normalde 9da uyur gece 2de uyanırdı ama gecen haftaa sacmaladı uyumaz oldu bu son 2 gundurdeee akşam 9 sabah 5 olunca ac kalıyor diye uzuluyordumda hiç ellemeyim ozaman.sonucta acıkınca yıkıyor ortalığı sabah uyanıncada 1 saat meme vermesem aglamicak gibi anlamadım neyse uyusun ozaman

ben bi kez dedim malesef iznim doldu işe başladım ev iş bebek bide gece uykusuzluğu hepsi üstüste gelince
artık yorulduğumu hissettim erkenmi acaba dedim kendi kendime ama kızımın gülüşleri sevgisi sıcaklığı kokusu
cennetim o benim iyiki varsın annecim iyiki benım kızımsın annen seni çok seviyor kevserim

Milupaya üye olan var mıydı arkadaşlar,az önce bi paket geldi.İlk kaşığım seti , 4. aydan itibaren gönderiyolarmış.İçinde tarifler falan var,örnek beslenme menüleri,tablolar falan.Ürün indirimleri bir de pirinçli mama var...Tablo yapmayı düşünüyodum ben de bakıcıya vermek için ,iyi oldu bu iş

ben üyeyim fakat öyle birşey göndermediler bana

Kıarr bugun ası gunumuz kısmetse oglen saglık ocagında rendavu bar ıns atesımız olmaz komsum gıtmeden ı cay kasıgı calpol ver dedı kararsızım bende sız ne yapıyorsunuz

Kıarr bugun ası gunumuz kısmetse oglen saglık ocagında rendavu bar ıns atesımız olmaz komsum gıtmeden ı cay kasıgı calpol ver dedı kararsızım bende sız ne yapıyorsunuz

aşıdan önce vermeyin etkisini düşürür diyorlardı sanki...verme bence,ateşi çıkarsa verirsin,boşyere ilaç vermiş olursun yazık...bu arada bizim sağlık ocağındaki hemşire calpol ün kullanım süresinin 1 ay olduğunu söylemişti ,yani kapağını açtıktan sonra 1 aydan fazla kullanmayın...

2 bebe olunca ates dahada zor oluyor bende verme taraftarı degılım bızım sıse bayada buyuk ama her zaman ates olmuyo bende sorayım bugun ole bısey duymadım ben 2.ayda ates olmustu bı kez vermıstım duruyo bakalım

şimdii senin mesajını gördükten sonra üye oldum bakalım gelecekmi bişeylerr

bizim 2. ay aşılarında gece agrısı vs olmasın diye fitil verdi doktorumuz cokk rahat gecirdik canım..saglık ocagındaki doktor onermiyoruz calpol ver ateşi cıkarsa dedi ama kendi doktorumuzla gorustum fitili ver agrısı olmasın rahat yatsın dediği için calpol yerine fitili kullandım.bu ayki aşılardada oyle yapacam

Biz dün olduk, hiç ateşi çıkmadı. Ateşi çıkmadan verme boşuna, belki hiç çıkmayacak. Gelince ölçersin çıkarsa verirsin. Aşı sebebiyle çıkan azıcık ateşten birşey olmaz, kontrol edeceğin için hemen düşer zaten.

Ben üyeydim ama eski iş adresim var orayamı gönderirler adres değiştirme yerini bulamadım seni kargo aradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…