ayy erkek bebekler daha zor atlatıyo galiba gaz sancısını ben de erkek istiyodum eşim kız istiyodu .. şimdi bana diyo bak gördün mü erkek olsa böyle uslu olmucaktı... çok şükür artık ilk zamanlar gibi zor değil darısı sizin başınıza en kısa zamanda düzenli bi uykunuz olur inşallah...
Kızlar dizinde bunaldiginiz keşke çocuk için biraz daha bekleseymisim dediğiniz oluyomu doğumdan beri bana sürekli oluyo halbuki çok seviyorum bebisimi
İnsallah yariyor gibi bakalim nolcak. İnsallah sonuc icin cok bekletmezler
Hakkaten herkes nerde f.. Mi kactiniz yaaaaa
geçmiş olsun ya, noldu ki kim hasta, pepik mi bebek mi, ben hatırlamıyorum bunu? inşallah ilaçlar işe yarar canım
Tesekkur ederim cnm.Bebek biraz rahatsiz demeyelimde heycanli diyim.) Kalp atislari yuksek die dogdu hala yuksek ama artik sadece normalinustunde yuksekligi asiri degil. Onun tedavi ve kontrolleri var.
herkese günaydıınnn bi sorum olacak arkadaşlar ya benim kızım 2 gundur akşam 9dan sabah 5e kadar uyuyor hasta falan değil cok sukur.sabah uyanıncada gulucukler saçıyor bi keyifsizliği yok ama bu kız acıkmıyormu ki:26: ben saat kurup uyandırıp emdirsemmi kendi uyanmasınımı beklesem bi turlu karar veremedimbi gece hiç uyumaaaz bi gece hiç uyanmaz ortamız yokmu yaaa
Bence uykusunu hiç bozma,sonra daha çok şaşırıyolar.Sarılık tehlikesi olmadığına göre artık kesinlikle uyandırma bırak uyusun işte ne güzel,çoğu annenin arayıp da bulamadığı şeyUmay 20 günlükten beri akşam 7 de uyur ,gece 2-3 e kadar uyanmaz,hiç de uyandırmadım ,ilk hafta sarılık olduğu halde üstelik.Doktor kesinlikle uyandırma dedi,bebekler kendi uyku düzenlerini kendisi oturturmuş,uyandırırsan iyice düzenini bozarsın demişti.
biz hiç kullanmıyoruz eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda gece lambasız uyuyamıyodu ben de gece lambasıyla.. o uyuyunca kalkıp kapata kapata alıştırdım :)
Milupaya üye olan var mıydı arkadaşlar,az önce bi paket geldi.İlk kaşığım seti , 4. aydan itibaren gönderiyolarmış.İçinde tarifler falan var,örnek beslenme menüleri,tablolar falan.Ürün indirimleri bir de pirinçli mama var...Tablo yapmayı düşünüyodum ben de bakıcıya vermek için ,iyi oldu bu iş
Kıarr bugun ası gunumuz kısmetse oglen saglık ocagında rendavu bar ıns atesımız olmaz komsum gıtmeden ı cay kasıgı calpol ver dedı kararsızım bende sız ne yapıyorsunuz
aşıdan önce vermeyin etkisini düşürür diyorlardı sanki...verme bence,ateşi çıkarsa verirsin,boşyere ilaç vermiş olursun yazık...bu arada bizim sağlık ocağındaki hemşire calpol ün kullanım süresinin 1 ay olduğunu söylemişti ,yani kapağını açtıktan sonra 1 aydan fazla kullanmayın...
Milupaya üye olan var mıydı arkadaşlar,az önce bi paket geldi.İlk kaşığım seti , 4. aydan itibaren gönderiyolarmış.İçinde tarifler falan var,örnek beslenme menüleri,tablolar falan.Ürün indirimleri bir de pirinçli mama var...Tablo yapmayı düşünüyodum ben de bakıcıya vermek için ,iyi oldu bu iş
Kıarr bugun ası gunumuz kısmetse oglen saglık ocagında rendavu bar ıns atesımız olmaz komsum gıtmeden ı cay kasıgı calpol ver dedı kararsızım bende sız ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?