2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bırak uyusun, artık büyüdüler, acıkınca uyanır zaten. Düzenini bozma hiç.

Ben de hemen olayım, bakalum gelecek mi.. Hippe de oldum ama iki hafta oldu birşey gelmedi.

banada fıtıl vermıstı ben kullanmadım tek calbolla gectı sukur o kadar cok agrısı olmadı oyuzden vermedım
gecmıs olsun sızede kan ılacı verdılermı gecen hemsıre vercez demıstıde bıze haklısın nasılsa calpol gecıyo cıkınca verırım soguk kompreste yaparım ama 2 gun sonra cıkıyo genelde ates

Benim olmuyor valla. Gerçi benim ikinci birde Allah'a şükür evde gündüzleri evisleri icin yardımcım var. Ama tek olsaydım kesin derdim cocuk benim neyime diye

Bizde hergün biraz daha duzelecegine daha kötü oluyo 1dk kucaktan inmio çok huysuz oldu offf

Ben de hemen olayım, bakalum gelecek mi.. Hippe de oldum ama iki hafta oldu birşey gelmedi.

Hamilelikte üye olmuştum ben,bebeğin yaşına göre ( ayına göre ) gönderiyolar.Bu seferki tablolar ,tarifler falan iyi ,işime yarayacak gibi...

Bende de fitil var şurup yok. 2.ay asılarında hemsire eve gider gitmez yarım fitil ver dedi. Ben oyle yapmayacaktım zaten ama doktora sordum. Oda ateşi cıkmadan verme sen başın agrımadan agrı kesici yutuyormusun dedi. Zaten ates yapmaz dedi. Bu yeni asıları ates yapmıyor diyorlarda ateşi cıktı 38.2 falan oldu ama fitil vermeden tek badi ile ve ıslak bezle atlattık. Sanırım bu kadar dusuk olunca doktorlar ateşe ciddi olarak bakmıyorlar. Ondan ates yapmaz dedi. BU ayki asıda doktora soracagım ne zamn fitil vermem gerekir diye bakalım. Birde 2.ayda atesi cıkan bebegin tum asılarda cıkıyormuş, cıkmayanında tum asılarda cıkmıyormus.

Ateşin yanı sıra agrısı oldu sanırım anlatılamayacak şekilde mızmızlık yapmıstı.

Bu arada dün kanguru aldım daha doğrusu sling, unnado dan http://www.unnado.com/urun/detay/MTc3Nzc2 , kangurular çok pahalıydı kıyamadım paraya Gelsin bakalım ne kadar kullanışlı

Uygunmuş fiyatı bende yaza oturması bu sekilde guzel olacak bir sling almayı dusunuyorum, aldıgım şimdilik idare ediyorda bunlar oturur poziyon için guzel olur. Sen bi kullan bakalım dusuncelerini yazarsın :)

Sizden duydum uye oldum milupaya.
Oglum ewe dondugumuzden beri uyumamak icin direniyor zar zor uyutuuorum yatagina yatirmadanuyaniyor ve en ufak sese gozlerini aciyor. Boyle degildi bu cocukk bunaldim salla salla uyumaz gezdir uyumaz. Hayir uyumasada dursa oda yok uykuhuysuzlugu. Simdi uyuttum ayagimda daha ben bu yaziyi bitirmeden acti gozlerini. Pooooofffff

slm herkese oglumun ilk yogurdunu mayaladım dün gece minik kavonoza çok güzel tutmuş bugün vericem inşallah sever

İnşallah sever zor olmaz ek gıda sureciniz :) Ben 6. ay dolunca yada 6.ayda tattırma ile baslamayı dusunuyorum şimdilik bakalım.
Bir kulagı kucuk bi kulagı buyuktu demi senin oglununda benim ki gibi Var mı bi değişiklik sanki biraz fark kapandı gibi bizde yada gözüm alıştı

Verdiler kan ilacı. Ferro sanol 7 damla. Sabah vermwye çalıştım ama zor dökülüyor, leke yaptı kıyafetlerinde de. Yarın kaşıkla vermeye çalışacağım. Damla dökerken çok ağlıyor.
Ateşi de takip ediyorum şimdilik birşey yok. Dün biraz huysuzdu ama gece de kustu çok fena, aşıyla bağlantısı var mıdır bilmiyorum.

Ateşi cıkmadan sakince atlatır inşallah :)
Kan damlasının lekesi cıkmıyor diyordu herkes en iyisi herseferinde onluk takmak ve yakınlarda mendiller bulundurmak :)

mama yiyor benim oglum severekte yemiyor artık doktorumuz başlıyalım dedi çorbada yaptım az zor olucak ama mutfak ve yağızın arasında gidip geliyorum bütün gün ben doktora sorucaktım kulagını ayy söylicek okadar şey oluyoki unutuyorum not alıcam artık bizim kulakta bi değişiklik yok canım :)))))

Kardes galiba bu kusma ve huysuzluk asidsn degil demir ilacindan biz kullanmayi biraktik rahatadi benim oglanlar

Yahu ben bu ek gida isini beceremedim verdigimin yaridan cogunu dokuyoruz cok da istekli de degiller biraz bekleyecem zaten doktorda bekleyin dedi

Kıarr bugun ası gunumuz kısmetse oglen saglık ocagında rendavu bar ıns atesımız olmaz komsum gıtmeden ı cay kasıgı calpol ver dedı kararsızım bende sız ne yapıyorsunuz

bana sağlık ocağından hemşire sölemişti aşıdan yarım saat önce calpol ver demişti bende öyle yaptım ve Allahıma şükürler olsun hiçbir aşımızda ateşimiz çıkmadı ve çok rahat geçirdik
tavsiye ederim

Asıdan geldık teyzelerr kızlarım 6.200 fazla almamısız bu ay 750gr anca boyumuzda 63 cm ferrum sanal kan damlası verdı hemsıre kılo basına damla vercekmısız kakamızın rengıde koyu olucakmıs korkmayın dedı ek gıda da yıyoruz ama eee ayaklar hıc durmuyo kı tepelenıp duruyorlar artık geceler kalkmıyorlar kg beklemeyın deduler bızden bole....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…