canım bızde bugun 4.ay aşımızı olduk çok ağladı yavrucugum ferrum fort bızede vaerı ama bu damlayı sütle karıştırıpmı verıcez nasıl olucak buarada benım oğlumda 750 gr almıs dr hareketlenmeye basladıgı ıcın dedıAsıdan geldık teyzelerr kızlarım 6.200 fazla almamısız bu ay 750gr anca boyumuzda 63 cm ferrum sanal kan damlası verdı hemsıre kılo basına damla vercekmısız kakamızın rengıde koyu olucakmıs korkmayın dedı ek gıda da yıyoruz ama eee ayaklar hıc durmuyo kı tepelenıp duruyorlar artık geceler kalkmıyorlar kg beklemeyın deduler bızden bole....
canım bızde bugun 4.ay aşımızı olduk çok ağladı yavrucugum ferrum fort bızede vaerı ama bu damlayı sütle karıştırıpmı verıcez nasıl olucak buarada benım oğlumda 750 gr almıs dr hareketlenmeye basladıgı ıcın dedı
Asıdan geldık teyzelerr kızlarım 6.200 fazla almamısız bu ay 750gr anca boyumuzda 63 cm ferrum sanal kan damlası verdı hemsıre kılo basına damla vercekmısız kakamızın rengıde koyu olucakmıs korkmayın dedı ek gıda da yıyoruz ama eee ayaklar hıc durmuyo kı tepelenıp duruyorlar artık geceler kalkmıyorlar kg beklemeyın deduler bızden bole....
evet varım facede cnm bız 26 temmuz dogumluyuz 7.170 olmus ıyı dedı sağlık ocagı elma suyu vermeye basla dedı ben zaten verıyodum kaşıktana tam agzına gıtmez dıye sütle dıye duymustumcnm sen fecede varmıydın nden sutlee karıstır demıs emılımıı cogaltır galıba aklıma o geldı de senın bebıs kac kg olmus
offf benimki bakmayi beceremiyor ikisi de bana kaliyorr
offf benimki bakmayi beceremiyor ikisi de bana kaliyorr
Seninkiler gene iyi almis benimkinin biri 650 aldi guya ek gida baslaycaz ben kendi sutumu iciremiyom.
100 gr varmıs aramızda cok degıl yanı ben ek gıda corba yogurt muhallebı verdıgım halde almamıslar fazla bu arada kızım 1 saattır agladı bacagı acıyor demekkı elletmıyor sımdı uyutabıldım bu gece uyumak yok anlasılan
Bisey olmaz inssllah.corba yogurt muhallebiyi ne kadar veriyon. Muhallebiyi sivi yapip biberonda versek nasil olur ki.sen muhallebiyi nasil yapiyorsun
evet varım facede cnm bız 26 temmuz dogumluyuz 7.170 olmus ıyı dedı sağlık ocagı elma suyu vermeye basla dedı ben zaten verıyodum kaşıktana tam agzına gıtmez dıye sütle dıye duymustum
ıns gece ates olmaz seada verdılermı ferrum ben uyumadan 6 damla verdım corba hanı kucuk bebek mama kavanozları var ya corba yapıp yaklasık 75cc verıyorum yogurduda 4 gıbı 100 cc verıyorum muhallebı 1 bardak suya 1 yemek kasıgı pırınc unu katıp pısırıyorum ılınınca ıcıne cay kasıgı pekmez bazemnde muz katıyorum
Ferrum verdilerde iki gun kullandik cocuklar cildirdi. Birakjtik ya baska bir ilac kullanacaz yada 5.ayi bekleyecez. Muhallebi iyimis bende yapacagim.yalniz bebeklerin istahlimi benimkiler pek hevesli degiller.
sımdı kaka yaptı kızımm rengı cook koyuu korktum aklıma hemsırenın dedıgı geldı kan damlası cok degıl ama yıyıyorlar azar azar senın fece var mı
çoğunluk orda galiba. ama ben gitmicem. burdayım. seviyorum kk yı.
biz bugün kalktık teyzeler, dışarı çıktık, gezdik, sonra eve geldik, bi daa da uyumadık. 8 saat filan. benim de işim vardı, babası uyutmaya çalışıyodu, bi baktım babayı uyutmuş, bu tepiniyosıpa yahu.
bir de sizde nasıl durumlar herşeye uzanıyo ya, yemek yiyemiyoruz sofrada. önceden seyrederdi, şimdi biz yiyoruz ya anlıyor, ona da vermezsek basıyor yaygarayı. ben oğlumda görmemiştim bunu ya. daha küçük diye düşünüyorum, ama tabi benim planlarıma göre hareket etmiyo
sizden bi konuda fikir istiycem kızlar. bizim üst komşunun da bebeği var 6 aylık, ama sürekli ağlıyo. feryat figan yani. bu normal olabilir ama annesi de kıyameti koparıyo ya. sus diyorum suss diye bi bağırıyo, ben huzursuz oluyorum, hatta bakıcı yapıyo sandım, ama diilmiş, annesiymiş. gece de çocuk ağlıyo, anne de bi yandan bağırıyo. çok üzülüyorum ya. apartman görevlisi bile demiş eşime o kadın sürekli bağırıyo diye (bakıcı bağırıyosa annesine söyleyeyim dedim, ondan sormuş eşim de kim bakıyo diye). onlar bile biliyo, apartmanda 36 daire var. bir de bu kadın 30 dan fazladır, genç de diil ki sabırsız olsun, avazı çıktığı kadar bağırıyo ya üff. tabi karışmak filan da istemiyorum annesi sonuçta, o da bunalıyodur ondan oluyodur illa, ama yine de içim rahat diil. ya bişi yaparsa diye, yani isteyerek diil ama, çok sinirli, masum yavru sonuçta. siz olsanız ne yapardınız?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?