2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor bir durum. Okuyunca çok üzüldüm . Yazık bebeğe ufacık sabi ne anlar sus tan ya. Git uyar desem bu sefer ters tepebilir daha kötü olur. Samimiyetinizi bilmiyorum ama belki biraz samimiyet kursan o senin bebeğine davranışını görür kendini toparlar.

Iyi geceler uyku yok galiba

Iyi geceler uyku yok galiba

Emzirmeye kalkanlar doğru kk'ya herhalde.. Emzirirken uyumamak içîn gece de buralarda takılıyorum. Aslında telefon da zararlı kuzuma, içim pek rahat değil ama zarar fayda dengesi yapınca tel. Kazanıyor, uyumam daha kötü..

Gidip uyarmak büyük ihtimal ters teper, eğer gidip geldiğîniz biriyse laf arasında çaktırmadan ima edebîlirsîn belki. Ben bekarlen annemlerin bir konşusu vardı, adam süreklî kadını dövüyordu, kadında vazo çerçeve ne varsa atıyordu. Biri öğretmen, bîri bankacı üni. Mezunu insanlar. Annem dayanamadı gitti ne oluyor diye, kadın annemi tersledi aile arasında size ne diye. O gün bugündür böyle insanları uyarmaktan çekiniyorum.

sağolun arkadaşlar, ouzi demiş ya ben de kızıyorum bazen diye, yani arada olabilir, çünkü zor bi bebek ben duyuyorum sesini doğduğundan beri, ama annesi öyle böyle değil ya, yoksa insan sinirlenebilir tabi, ben normalde sallamam zaten, anasıdır diye. ama bende hala kararsızım. bi diyorum konuşayım, ama kesin ters teper, samimiyetim de yok ki. ama böyle hiçbişey yapmamak da huzursuz ediyo beni, bişi olursa Allah korusun, ben bile bile yardım edemedim diye üzülürüm. olmadı başka komşularımızla konuşayım, belki samimi olanlar vardır, onlar konuşur belki.

Son düzenleme:

Bencede uyarma, iyi niyetlisin ama sonucunda çok pişman olursun. Sonuçta kendi bebeğine bile sürekli bağıracak psikolojide ise sen yada daha samimi olduğu birisi kim olursa olsun uyardığında durumu anlayacak değildir. Eminim tepkiside sert olur. İnşallah bebeğide oda biraz daha sakinleşir biran önce :)

Ya gercekten belli saatleri kacırıp uyumadıgında gece saat kaclara kadar uyumuyorlar, dün yine bende yasadım. Önceki gün 9bucugu gecerek uyumustu, dün annemgilde direkt uyutmaya calışamadım gece 1de hala cin gibi gülüp tepinip duruyordu en son uykusuzluktan sızdıgı kactı bilmiyorum :)

Benim oglum hiç takmıyor ya etrafı yada oyle yiyecekleri. Onu kucakta gezdir ve emzir hayatı hala 2aylık bebek modunda :)
Kafayı kaldırıyor surekli birde tepiniyor aktiviteler bunlar. Yiyecekler konusunda biz zorluk cekeriz gibi D vitamini damlasına bile nasıl ekşiyor olmadı kendini kusturuyor.Tadınada baktım tatsız birsey ne var oyle ekşiyecek

Aşıları kendi sağlık ocagımızda değilde başka bir yerde vurduran oldu mu?
Pazartesi aşı varda başka bir semtte olabiliriz acaba burdaki saglık ocagı vurur mu yoksa eve dönene kadar beklemek zorunda mıyız?

Gunaydin herkese
Gunler sonra bu gece uyuduk biraz. Tum gun uyumayinca pes etti gece.

Gunaydin gunaydin. Ne guzel uyumus bebegin. Ya aslinda benimkilerde uyuyacak gece kalkip bas bas bagirmiyor. Ama sip sip orayi burayi emmeye basliyorlar..hafifte tisilti oluyor bende kaldiriyorum ellemesem ne yaparlar ki sizde oluyormu bu durum

günaydıınnn kızlar bebişlerinizin gazı ve kakası kokuyormu?benim kızım sindirim duzenleyici şurup içiyor kakasını 5 6 gune bi yaptıgı için doktorumuz verdi.ama son gunlerde kaka yaptıgı ve gaz cıkardıgı zaman fena kokuyor sadece anne sutu alıyor

Evet belli bir ssati gecince zipira donusuyorlr uyumuyorlar bende onun isigi kapayip zorla uyuturum

valla iyilik de yaramıyor artık insanlara ne diyim canım ya

Kızlar dizinde bunaldiginiz keşke çocuk için biraz daha bekleseymisim dediğiniz oluyomu doğumdan beri bana sürekli oluyo halbuki çok seviyorum bebisimi

hepimiziin yaşadığı şeyler canım takma.biz bebşlerimizi çokkkk seviyoruz tadından yenmez valla

d vitamininde bişi yok aslında ben de baktım tadına. bilmiyorum demekki kendisinin tercihleri bu yönde kih kih.
yakında başlar etrafa, zaten birden değişti, 3-4 gün önce yapmıyodu, şimdi yapıyo. eşime diyodum ne güzel duruyodu kucakta, e diyo sen rahat et diye büyümicek mi

canım ben de dahil bikaç arkadaşta batık sorunu oldu iltihap ve ağrı yapıyor arada.sonra geçiyor.ben ne mi yaptım sıcak suya ayağımı 10 dk bekletip alkol sürüdüm kururttu iltihabı.1-2 hafta sonra yine oldu yine yaptım iltihabı akıtıp alkol sürdüm şu an yok.benimki de el emiyor cop cop.emzik de emiyor ama el emerken çok sevimli .hıçkırık tutunca kızıp elini ısırarak emiyor

biz geldikk hepinize de koccaman opucuk gonderdikk
dislerimiz bayaa sivrildi dun ilk defa rahatlatici jel surdum mecburen
onun disinda surekli bizimle oyna onu birak beni al kucagina aman anne toton yer gormesin modundayiz
saka maka haftaya 5. ayimiz bitiyor 6 ya giriyoruz oyle boyke buyuyor sipalar

Valla ya bi kosusturmacadayız yok gaz yok diş emekleme yürüme diye gider zaman birden geçiyor
Bende dün baktım tarihe Kasım son adet tarihimizdi Aralıkta birkaç hafta sonra doktora gidecem diye gün belirlemiştim bu Aralıkta bebeklerimiz var yanımızda çok şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…