çoğunluk orda galiba. ama ben gitmicem. burdayım. seviyorum kk yı.
biz bugün kalktık teyzeler, dışarı çıktık, gezdik, sonra eve geldik, bi daa da uyumadık. 8 saat filan. benim de işim vardı, babası uyutmaya çalışıyodu, bi baktım babayı uyutmuş, bu tepiniyosıpa yahu.
bir de sizde nasıl durumlar herşeye uzanıyo ya, yemek yiyemiyoruz sofrada. önceden seyrederdi, şimdi biz yiyoruz ya anlıyor, ona da vermezsek basıyor yaygarayı. ben oğlumda görmemiştim bunu ya. daha küçük diye düşünüyorum, ama tabi benim planlarıma göre hareket etmiyo
sizden bi konuda fikir istiycem kızlar. bizim üst komşunun da bebeği var 6 aylık, ama sürekli ağlıyo. feryat figan yani. bu normal olabilir ama annesi de kıyameti koparıyo ya. sus diyorum suss diye bi bağırıyo, ben huzursuz oluyorum, hatta bakıcı yapıyo sandım, ama diilmiş, annesiymiş. gece de çocuk ağlıyo, anne de bi yandan bağırıyo. çok üzülüyorum ya. apartman görevlisi bile demiş eşime o kadın sürekli bağırıyo diye (bakıcı bağırıyosa annesine söyleyeyim dedim, ondan sormuş eşim de kim bakıyo diye). onlar bile biliyo, apartmanda 36 daire var. bir de bu kadın 30 dan fazladır, genç de diil ki sabırsız olsun, avazı çıktığı kadar bağırıyo ya üff. tabi karışmak filan da istemiyorum annesi sonuçta, o da bunalıyodur ondan oluyodur illa, ama yine de içim rahat diil. ya bişi yaparsa diye, yani isteyerek diil ama, çok sinirli, masum yavru sonuçta. siz olsanız ne yapardınız?:18:
Çok zor bir durum. Okuyunca çok üzüldüm . Yazık bebeğe ufacık sabi ne anlar sus tan ya. Git uyar desem bu sefer ters tepebilir daha kötü olur. Samimiyetinizi bilmiyorum ama belki biraz samimiyet kursan o senin bebeğine davranışını görür kendini toparlar.
Iyi geceler uyku yok galiba
biz bugün kalktık teyzeler, dışarı çıktık, gezdik, sonra eve geldik, bi daa da uyumadık. 8 saat filan. benim de işim vardı, babası uyutmaya çalışıyodu, bi baktım babayı uyutmuş, bu tepiniyosıpa yahu.
bir de sizde nasıl durumlar herşeye uzanıyo ya, yemek yiyemiyoruz sofrada. önceden seyrederdi, şimdi biz yiyoruz ya anlıyor, ona da vermezsek basıyor yaygarayı. ben oğlumda görmemiştim bunu ya. daha küçük diye düşünüyorum, ama tabi benim planlarıma göre hareket etmiyo
sizden bi konuda fikir istiycem kızlar. bizim üst komşunun da bebeği var 6 aylık, ama sürekli ağlıyo. feryat figan yani. bu normal olabilir ama annesi de kıyameti koparıyo ya. sus diyorum suss diye bi bağırıyo, ben huzursuz oluyorum, hatta bakıcı yapıyo sandım, ama diilmiş, annesiymiş. gece de çocuk ağlıyo, anne de bi yandan bağırıyo. çok üzülüyorum ya. apartman görevlisi bile demiş eşime o kadın sürekli bağırıyo diye (bakıcı bağırıyosa annesine söyleyeyim dedim, ondan sormuş eşim de kim bakıyo diye). onlar bile biliyo, apartmanda 36 daire var. bir de bu kadın 30 dan fazladır, genç de diil ki sabırsız olsun, avazı çıktığı kadar bağırıyo ya üff. tabi karışmak filan da istemiyorum annesi sonuçta, o da bunalıyodur ondan oluyodur illa, ama yine de içim rahat diil. ya bişi yaparsa diye, yani isteyerek diil ama, çok sinirli, masum yavru sonuçta. siz olsanız ne yapardınız?:18:
sağolun arkadaşlar, ouzi demiş ya ben de kızıyorum bazen diye, yani arada olabilir, çünkü zor bi bebek ben duyuyorum sesini doğduğundan beri, ama annesi öyle böyle değil ya, yoksa insan sinirlenebilir tabi, ben normalde sallamam zaten, anasıdır diye. ama bende hala kararsızım. bi diyorum konuşayım, ama kesin ters teper, samimiyetim de yok ki. ama böyle hiçbişey yapmamak da huzursuz ediyo beni, bişi olursa Allah korusun, ben bile bile yardım edemedim diye üzülürüm. olmadı başka komşularımızla konuşayım, belki samimi olanlar vardır, onlar konuşur belki.
Gunaydin herkese
Gunler sonra bu gece uyuduk biraz. Tum gun uyumayinca pes etti gece.
Aşıları kendi sağlık ocagımızda değilde başka bir yerde vurduran oldu mu?
Pazartesi aşı varda başka bir semtte olabiliriz acaba burdaki saglık ocagı vurur mu yoksa eve dönene kadar beklemek zorunda mıyız?
Ya gercekten belli saatleri kacırıp uyumadıgında gece saat kaclara kadar uyumuyorlar, dün yine bende yasadım. Önceki gün 9bucugu gecerek uyumustu, dün annemgilde direkt uyutmaya calışamadım gece 1de hala cin gibi gülüp tepinip duruyordu en son uykusuzluktan sızdıgı kactı bilmiyorum :)
Benim oglum hiç takmıyor ya etrafı yada oyle yiyecekleri. Onu kucakta gezdir ve emzir hayatı hala 2aylık bebek modunda :)
Kafayı kaldırıyor surekli birde tepiniyor aktiviteler bunlar. Yiyecekler konusunda biz zorluk cekeriz gibi D vitamini damlasına bile nasıl ekşiyor olmadı kendini kusturuyor.Tadınada baktım tatsız birsey ne var oyle ekşiyecek
Gidip uyarmak büyük ihtimal ters teper, eğer gidip geldiğîniz biriyse laf arasında çaktırmadan ima edebîlirsîn belki. Ben bekarlen annemlerin bir konşusu vardı, adam süreklî kadını dövüyordu, kadında vazo çerçeve ne varsa atıyordu. Biri öğretmen, bîri bankacı üni. Mezunu insanlar. Annem dayanamadı gitti ne oluyor diye, kadın annemi tersledi aile arasında size ne diye. O gün bugündür böyle insanları uyarmaktan çekiniyorum.
Kızlar dizinde bunaldiginiz keşke çocuk için biraz daha bekleseymisim dediğiniz oluyomu doğumdan beri bana sürekli oluyo halbuki çok seviyorum bebisimi
sabah kalktım wc ye gittim hazır bebeler uyurken sonra kız başladı ağlamaya sonra sustu.odaya girdim ne göreyim benim 20 aylık oğlan 4 aylık kardeşinin beşiğini sallıyor eeeee diyenasıl mutlu oldum benim sıpalar büyorlarmı ne
Ya gercekten belli saatleri kacırıp uyumadıgında gece saat kaclara kadar uyumuyorlar, dün yine bende yasadım. Önceki gün 9bucugu gecerek uyumustu, dün annemgilde direkt uyutmaya calışamadım gece 1de hala cin gibi gülüp tepinip duruyordu en son uykusuzluktan sızdıgı kactı bilmiyorum :)
Benim oglum hiç takmıyor ya etrafı yada oyle yiyecekleri. Onu kucakta gezdir ve emzir hayatı hala 2aylık bebek modunda :)
Kafayı kaldırıyor surekli birde tepiniyor aktiviteler bunlar. Yiyecekler konusunda biz zorluk cekeriz gibi D vitamini damlasına bile nasıl ekşiyor olmadı kendini kusturuyor.Tadınada baktım tatsız birsey ne var oyle ekşiyecek
selam kızlar nasıl gidiyor bebekler nasıl? bizimki elini emmeye başladı bi yerde okumuştum elini emmektense emzik emmesi daha iyi el emmeyi çok zor bırakıyolarmış emzik daha kolay bıraktırılıyormuş daaa bizimkine napsam bırakmıyo emziği atıyo o eli illa emecek eline ne geçerse emecek dil hep dışarda nasıl bıraktırcam siz de de varmı varsa napıyosunuz???
bir de huysuzluk var üstünde ağlama krizlerine giriyo napcamı şaşırıyorum tok,altı kuru,uyku uyumuş..zaten ayaklarım sallamaktan çok ağrıyo.idrar yolu enf.vardı lokösit 2-3 indi dr ilaç verme dedi tekrar tahlil yaptr bi süre sonra dedi acaba ondan mı??? huy mu değiştiriyor??? büyüyor gelişiyor ondan mı??? kafayı yicem napıcam benayaklarımda batık da var geçmiyo bi türlü kara merhemde kullanıyorum o şekilde salla salla dur....
biz geldikk hepinize de koccaman opucuk gonderdikk
dislerimiz bayaa sivrildi dun ilk defa rahatlatici jel surdum mecburen
onun disinda surekli bizimle oyna onu birak beni al kucagina aman anne toton yer gormesin modundayiz
saka maka haftaya 5. ayimiz bitiyor 6 ya giriyoruz oyle boyke buyuyor sipalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?