biz geldikk hepinize de koccaman opucuk gonderdikk
dislerimiz bayaa sivrildi dun ilk defa rahatlatici jel surdum mecburen
onun disinda surekli bizimle oyna onu birak beni al kucagina aman anne toton yer gormesin modundayiz
saka maka haftaya 5. ayimiz bitiyor 6 ya giriyoruz oyle boyke buyuyor sipalar
dişler eveet, güzeeel, ısırmaya da başlıycaklar ozman şahane olcak
dişler eveet, güzeeel, ısırmaya da başlıycaklar ozman şahane olcak
off off sorma simdi kasindigi icin benim ellerimi bir issiriyor bir issiriyorlar dis yok nasil issiriyorlar anlamiyorumm
selam uykusuz hatunlar...
bızım yavrukus emerken sası bakıyo sankı.normalde dıkkat ettım sasılık yok sadece emerken sası yapıyo bazen gozlerını.dogdugundan berı hıc olmamıstı sımdı boyle olması anormalmı sızce.:44:
Canim uyuduk derken 10 da yatti gece zarzor yarim saat sonra uykuya gecti 3 te ve 7 de kalkti tabiki. Ama tam gen uyumamistiGunaydin gunaydin. Ne guzel uyumus bebegin. Ya aslinda benimkilerde uyuyacak gece kalkip bas bas bagirmiyor. Ama sip sip orayi burayi emmeye basliyorlar..hafifte tisilti oluyor bende kaldiriyorum ellemesem ne yaparlar ki sizde oluyormu bu durum
Ben sutumu ayagimi usuttugumde yesil ve kokulu kaka kokulu pirtlari oluyor oglumungünaydıınnn kızlar bebişlerinizin gazı ve kakası kokuyormu?benim kızım sindirim duzenleyici şurup içiyor kakasını 5 6 gune bi yaptıgı için doktorumuz verdi.ama son gunlerde kaka yaptıgı ve gaz cıkardıgı zaman fena kokuyor sadece anne sutu alıyor
selam uykusuz hatunlar...
bızım yavrukus emerken sası bakıyo sankı.normalde dıkkat ettım sasılık yok sadece emerken sası yapıyo bazen gozlerını.dogdugundan berı hıc olmamıstı sımdı boyle olması anormalmı sızce.:44:
bu arada bır komsumuzun bebegı 5aylıktı.süt korur dıye korunmamıslar 2.ye hamıleymiş cok uzuluyordu kızımla ılgılenemeyecegım dıye.bıde kızına 2aylıkken epilepsi teshısı kondu oyuzden daha cok uzuluyor.allah tum bebişlere şifa versin içim parcalanıyor.sukurler olsun yavrularımızı bıze saglıklıca bagısladı rabbım
ya of yazık ya, ama olsun inşallah sorunsuz büyütür ikisini de. kardeş kardeş büyürler.
bu arada cidden deliriyorum galba ya, kaç gündür diyorum bi daha bebek istiyorum diye. Allah Allaaaah. yani şimdi olsa razıyım o derece (o da kendiliğinden olmuyo ki bişiler yapmak lasım) eşim duysa çıldırdınmı der kesin. nebliim, kızımın bi de kız kardeşi olsa ne güsel olurdu
ya of yazık ya, ama olsun inşallah sorunsuz büyütür ikisini de. kardeş kardeş büyürler.
bu arada cidden deliriyorum galba ya, kaç gündür diyorum bi daha bebek istiyorum diye. Allah Allaaaah. yani şimdi olsa razıyım o derece (o da kendiliğinden olmuyo ki bişiler yapmak lasım) eşim duysa çıldırdınmı der kesin. nebliim, kızımın bi de kız kardeşi olsa ne güsel olurdu
günaydın canımherkese günaydıınnn bi sorum olacak arkadaşlar ya benim kızım 2 gundur akşam 9dan sabah 5e kadar uyuyor hasta falan değil cok sukur.sabah uyanıncada gulucukler saçıyor bi keyifsizliği yok ama bu kız acıkmıyormu ki:26: ben saat kurup uyandırıp emdirsemmi kendi uyanmasınımı beklesem bi turlu karar veremedimbi gece hiç uyumaaaz bi gece hiç uyanmaz ortamız yokmu yaaa
canım emerken benim kzıım da şaşı yapıyo gözlerini korkma normal tek noktya bakıyolarselam uykusuz hatunlar...
:18::18:bu arada bır komsumuzun bebegı 5aylıktı.süt korur dıye korunmamıslar 2.ye hamıleymiş cok uzuluyordu kızımla ılgılenemeyecegım dıye.bıde kızına 2aylıkken epilepsi teshısı kondu oyuzden daha cok uzuluyor.allah tum bebişlere şifa versin içim parcalanıyor.sukurler olsun yavrularımızı bıze saglıklıca bagısladı rabbım
eve mikrop taşıyan eşlere hücuuuuuuuuuuum!
ya ben kendimi koruyayım diye amip gibi kendimi parçalıyorum, adam ayda bir hapşuuuu öksürük çıkıp geliyo. al işte, ben de hastayım şimdi. ciğerlerim yanıyo, eskiden olsa dayardım antibiyotiği geçerdi.
şimdi onu sorucam, ben bunu nasıl geçiricem? öksürmek istiyorum ama yanıyo, burnum da sel olup akmaya hazırlanıyor. şuan acil olan öksürüğü geçirmek ve afedersiniz balgam sökmek. önerileriniz neler?
doktora gitmeyi de istiyorum aslında çünkü öyle hafif bi grip başlangıcı gibi gözükmüyorama 2 gün sonra aşılar var, antibiyotik verse bile kullanmak istemiyorum.
eve mikrop taşıyan eşlere hücuuuuuuuuuuum!
ya ben kendimi koruyayım diye amip gibi kendimi parçalıyorum, adam ayda bir hapşuuuu öksürük çıkıp geliyo. al işte, ben de hastayım şimdi. ciğerlerim yanıyo, eskiden olsa dayardım antibiyotiği geçerdi.
şimdi onu sorucam, ben bunu nasıl geçiricem? öksürmek istiyorum ama yanıyo, burnum da sel olup akmaya hazırlanıyor. şuan acil olan öksürüğü geçirmek ve afedersiniz balgam sökmek. önerileriniz neler?
doktora gitmeyi de istiyorum aslında çünkü öyle hafif bi grip başlangıcı gibi gözükmüyorama 2 gün sonra aşılar var, antibiyotik verse bile kullanmak istemiyorum.
Arayıp sordun mu yoksa daha önce yaptırdın mı canım?
Birde aramadan falan gidersek elimizde aşı yok derlerse
O hızla birde ogluna erkek kardeş arkasından
Valla ya bi kosusturmacadayız yok gaz yok diş emekleme yürüme diye gider zaman birden geçiyor
Bende dün baktım tarihe Kasım son adet tarihimizdi Aralıkta birkaç hafta sonra doktora gidecem diye gün belirlemiştim bu Aralıkta bebeklerimiz var yanımızda çok şükür Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?