2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dişler eveet, güzeeel, ısırmaya da başlıycaklar ozman şahane olcak

selam uykusuz hatunlar...
bızım yavrukus emerken sası bakıyo sankı.normalde dıkkat ettım sasılık yok sadece emerken sası yapıyo bazen gozlerını.dogdugundan berı hıc olmamıstı sımdı boyle olması anormalmı sızce.:44:

bu arada bır komsumuzun bebegı 5aylıktı.süt korur dıye korunmamıslar 2.ye hamıleymiş cok uzuluyordu kızımla ılgılenemeyecegım dıye.bıde kızına 2aylıkken epilepsi teshısı kondu oyuzden daha cok uzuluyor.allah tum bebişlere şifa versin içim parcalanıyor.sukurler olsun yavrularımızı bıze saglıklıca bagısladı rabbım

benimki de yapıyo, yakında bi yere bakıyo ya ondan oluyo heralde.

Gunaydin gunaydin. Ne guzel uyumus bebegin. Ya aslinda benimkilerde uyuyacak gece kalkip bas bas bagirmiyor. Ama sip sip orayi burayi emmeye basliyorlar..hafifte tisilti oluyor bende kaldiriyorum ellemesem ne yaparlar ki sizde oluyormu bu durum
Canim uyuduk derken 10 da yatti gece zarzor yarim saat sonra uykuya gecti 3 te ve 7 de kalkti tabiki. Ama tam gen uyumamisti
Ben sutumu ayagimi usuttugumde yesil ve kokulu kaka kokulu pirtlari oluyor oglumun

Ewet bazen cok yapiyor bende bi ara takmistim amaher zaman yapmiyor artik

ya of yazık ya, ama olsun inşallah sorunsuz büyütür ikisini de. kardeş kardeş büyürler.
bu arada cidden deliriyorum galba ya, kaç gündür diyorum bi daha bebek istiyorum diye. Allah Allaaaah. yani şimdi olsa razıyım o derece (o da kendiliğinden olmuyo ki bişiler yapmak lasım ) eşim duysa çıldırdınmı der kesin. nebliim, kızımın bi de kız kardeşi olsa ne güsel olurdu

yok yok delirmiyorsun ben de 3. yu istiyorum diyorum millet manyak muamelesi yapiyor
kocamm kesin kacar zatenn

O hızla birde ogluna erkek kardeş arkasından

günaydın canım
benim kızım da çok uyuyor üstelik sarılığı vardı 2 aylık olana kadar kendim kaldırıp emziriyordum
2 aylık olmasına rağmen sarılığı devam ediyodu ama artık uyandırmadım kendi haline bıraktım
şimdi çok uyuyor hala
hatta biz çok uyuyo die doktora götürdük
doktor kaşınmayın dedi bu senin şansın dedi
çok şükür rabbime çok uslu kuzum
canım emerken benim kzıım da şaşı yapıyo gözlerini korkma normal tek noktya bakıyolar
ayrıca bazen eline bakakrken de şaşı oluyo
:18::18:
biz de süte güvenip pek korunmuyoruz ama benim adetim hiç olmadı ondan bu güvencem
sprial taktırmak için illa adetli mi olmak gerekiyo kızlar
şimdi gitsem takmazlar mı
adetimi bekliyeyim?

eve mikrop taşıyan eşlere hücuuuuuuuuuuum!

ya ben kendimi koruyayım diye amip gibi kendimi parçalıyorum, adam ayda bir hapşuuuu öksürük çıkıp geliyo. al işte, ben de hastayım şimdi. ciğerlerim yanıyo, eskiden olsa dayardım antibiyotiği geçerdi.

şimdi onu sorucam, ben bunu nasıl geçiricem? öksürmek istiyorum ama yanıyo, burnum da sel olup akmaya hazırlanıyor. şuan acil olan öksürüğü geçirmek ve afedersiniz balgam sökmek. önerileriniz neler?

doktora gitmeyi de istiyorum aslında çünkü öyle hafif bi grip başlangıcı gibi gözükmüyor ama 2 gün sonra aşılar var, antibiyotik verse bile kullanmak istemiyorum.

balli zencefil diyorum tatlim

Gecmiş olsun. Ihlamur falan içeceksin canım surekli öksürük var diyorsun hamsırıktan daha zor geciyor o işte malesef.
Birde ben denemedim hiç kullandıgım bir ürün değil ama bu viksmi nedir bir krem var ya onu ayak tabanlarına sürüp kalın corap giyersen oksuruge iyi geliyormuş.

sonunda aldık kucağımıza çok şükür şaka gibi zaman hızlı geçiyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…