Valla ya bi kosusturmacadayız yok gaz yok diş emekleme yürüme diye gider zaman birden geçiyor
Bende dün baktım tarihe Kasım son adet tarihimizdi Aralıkta birkaç hafta sonra doktora gidecem diye gün belirlemiştim bu Aralıkta bebeklerimiz var yanımızda çok şükür Rabbime
benimki de yapıyo, yakında bi yere bakıyo ya ondan oluyo heralde.
.bende cok acıkmıs heralde memişleri görünce gözler sası oluyo dıyorum.Canim uyuduk derken 10 da yatti gece zarzor yarim saat sonra uykuya gecti 3 te ve 7 de kalkti tabiki. Ama tam gen uyumamisti
Ben sutumu ayagimi usuttugumde yesil ve kokulu kaka kokulu pirtlari oluyor oglumun
Ewet bazen cok yapiyor bende bi ara takmistim amaher zaman yapmiyor artik
ya of yazık ya, ama olsun inşallah sorunsuz büyütür ikisini de. kardeş kardeş büyürler.
bu arada cidden deliriyorum galba ya, kaç gündür diyorum bi daha bebek istiyorum diye. Allah Allaaaah. yani şimdi olsa razıyım o derece (o da kendiliğinden olmuyo ki bişiler yapmak lasım) eşim duysa çıldırdınmı der kesin. nebliim, kızımın bi de kız kardeşi olsa ne güsel olurdu
yok yok delirmiyorsun ben de 3. yu istiyorum diyorum millet manyak muamelesi yapiyor
kocamm kesin kacar zatenn
sprıal konusunu bılmem ama veren allah herturlu verıyomus onu anladım.korunsanda korunmasan da allah verınce oluyo.tuplerını baglatıp da hamıle kalan ınsanlar bıle varmıs yaagünaydın canım
benim kızım da çok uyuyor üstelik sarılığı vardı 2 aylık olana kadar kendim kaldırıp emziriyordum
2 aylık olmasına rağmen sarılığı devam ediyodu ama artık uyandırmadım kendi haline bıraktım
şimdi çok uyuyor hala
hatta biz çok uyuyo die doktora götürdük
doktor kaşınmayın dedi bu senin şansın dedi
çok şükür rabbime çok uslu kuzum
canım emerken benim kzıım da şaşı yapıyo gözlerini korkma normal tek noktya bakıyolar
ayrıca bazen eline bakakrken de şaşı oluyo
:18::18:
biz de süte güvenip pek korunmuyoruz ama benim adetim hiç olmadı ondan bu güvencem
sprial taktırmak için illa adetli mi olmak gerekiyo kızlar
şimdi gitsem takmazlar mı
adetimi bekliyeyim?
.bende cok acıkmıs heralde memişleri görünce gözler sası oluyo dıyorum.neyse saka bı yana doktora goturmıcem buyuzden.rutın kontrolde sorarım
ben ağustos annelerı topıgındeyım dımı bı yanlıslık yok bu yazılanlar dogrumu cıddımısınız kızlar
sprıal konusunu bılmem ama veren allah herturlu verıyomus onu anladım.korunsanda korunmasan da allah verınce oluyo.tuplerını baglatıp da hamıle kalan ınsanlar bıle varmıs yaa
evet canım ya gayet ciddiyim, olamaz tabi şimdi, hem adet olmadım, hem de kendiliğinden olmuyo biliyosunuzama olsa da hiiç itiraz etmem yani. ben de şaşıyorum kendime ama böyle hissediyorum:44:
evet canım ya gayet ciddiyim, olamaz tabi şimdi, hem adet olmadım, hem de kendiliğinden olmuyo biliyosunuzama olsa da hiiç itiraz etmem yani. ben de şaşıyorum kendime ama böyle hissediyorum:44:
biz geldikk hepinize de koccaman opucuk gonderdikk
dislerimiz bayaa sivrildi dun ilk defa rahatlatici jel surdum mecburen
onun disinda surekli bizimle oyna onu birak beni al kucagina aman anne toton yer gormesin modundayiz
saka maka haftaya 5. ayimiz bitiyor 6 ya giriyoruz oyle boyke buyuyor sipalar
çoğunluk orda galiba. ama ben gitmicem. burdayım. seviyorum kk yı.
biz bugün kalktık teyzeler, dışarı çıktık, gezdik, sonra eve geldik, bi daa da uyumadık. 8 saat filan. benim de işim vardı, babası uyutmaya çalışıyodu, bi baktım babayı uyutmuş, bu tepiniyosıpa yahu.
bir de sizde nasıl durumlar herşeye uzanıyo ya, yemek yiyemiyoruz sofrada. önceden seyrederdi, şimdi biz yiyoruz ya anlıyor, ona da vermezsek basıyor yaygarayı. ben oğlumda görmemiştim bunu ya. daha küçük diye düşünüyorum, ama tabi benim planlarıma göre hareket etmiyo
sizden bi konuda fikir istiycem kızlar. bizim üst komşunun da bebeği var 6 aylık, ama sürekli ağlıyo. feryat figan yani. bu normal olabilir ama annesi de kıyameti koparıyo ya. sus diyorum suss diye bi bağırıyo, ben huzursuz oluyorum, hatta bakıcı yapıyo sandım, ama diilmiş, annesiymiş. gece de çocuk ağlıyo, anne de bi yandan bağırıyo. çok üzülüyorum ya. apartman görevlisi bile demiş eşime o kadın sürekli bağırıyo diye (bakıcı bağırıyosa annesine söyleyeyim dedim, ondan sormuş eşim de kim bakıyo diye). onlar bile biliyo, apartmanda 36 daire var. bir de bu kadın 30 dan fazladır, genç de diil ki sabırsız olsun, avazı çıktığı kadar bağırıyo ya üff. tabi karışmak filan da istemiyorum annesi sonuçta, o da bunalıyodur ondan oluyodur illa, ama yine de içim rahat diil. ya bişi yaparsa diye, yani isteyerek diil ama, çok sinirli, masum yavru sonuçta. siz olsanız ne yapardınız?:18:
off off sorma simdi kasindigi icin benim ellerimi bir issiriyor bir issiriyorlar dis yok nasil issiriyorlar anlamiyorumm
Gecmiş olsun. Ihlamur falan içeceksin canım surekli öksürük var diyorsun hamsırıktan daha zor geciyor o işte malesef.
Birde ben denemedim hiç kullandıgım bir ürün değil ama bu viksmi nedir bir krem var ya onu ayak tabanlarına sürüp kalın corap giyersen oksuruge iyi geliyormuş.
Gecmiş olsun. Ihlamur falan içeceksin canım surekli öksürük var diyorsun hamsırıktan daha zor geciyor o işte malesef.
Birde ben denemedim hiç kullandıgım bir ürün değil ama bu viksmi nedir bir krem var ya onu ayak tabanlarına sürüp kalın corap giyersen oksuruge iyi geliyormuş.
hahahaaaa,
ne süper olurdu yaaa. ama oğlan büyüdü, arada çok yaş frkı olur o zaman. düşünsene biri üniversitede biri beşikte
Bende buna bile zor ikna oldum ama şimdiden basladım ya ben buyudugunde bebekligini özlerim diye
Ayni fikirdeyim, keske oglus daha erken olsaymis 3. De olabilirdi o zamanLakin yas 36 dogum sezaryen olunca artik pek mumkun degil, yine de kesin konusmamak lazim :))
Kullanan arkadaşlara soruyorum ; bebek bakım çantası kullanıyo musunuz ? Ben çok gezintiye gidemedim ,giderken de küçük bi valizimsi var onu kullanıyorum ama tek gözlü,biraz karışıyo sanki içindekiler ,siz nasıl bişey kullanıyosunuz? Butikbebede kampanya var,alsam mı sizce ? http://www.butikbebe.com/urunlist/1456/1434/tiwicity
Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi
Benimki de az aldı,800 gr kadar ama normal dedi doktor,kilo alım hızı yavaşlar artık dedi,ilk aylarda daha çok alıyolarmış...Mekik çekmeyi geçtik,kendini sarkıtıyo resmen ana kucağından,oturtamıyorum artık,ayakları hooop atıveriyo hemen ...
ek gıdaya geçmedim birde yeni yeni kokmaya basladı dha once kokmuyordu
Doğru yer gercekten sıkıntı oluyor.
Ben uykusuzluga dayanamayıp zayıflarım zaten bunyem boyle , ilk ay markete gidiyordum bebek yegenin mi diyorlardı banaDogumdan onceki kiloma inmedim ozaman fazla zayıftım boyle yeter :)
Telefondan mı giriyorsun telefondan ise hiç bilmiyorum smiley olayını
bende almak istiorum ama bizim kudruk orda nekadar yatar die düşünüorum boşuna almakta isemiorum
canım geçenlerde yazmıştım sana hatırlarsın, ogünden sonra süt ve süt ürüneri, dana eti yemiyorum doktorumuzun isteğiyle, ama hala değişen birşey olmadı kakamızda kanlar görüyorum, çok sık ve yeşil kaka yapıyor ve bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı ve kızım 1 ayda sadece 450 gr almış çok az! sütümde var demekki farklı bişeyler var diyorum ve çok üzüldüm bugün, Yarın farklı bir doktordan randevu alıcam bakalım nolucak
Milupaya üye olan var mıydı arkadaşlar,az önce bi paket geldi.İlk kaşığım seti , 4. aydan itibaren gönderiyolarmış.İçinde tarifler falan var,örnek beslenme menüleri,tablolar falan.Ürün indirimleri bir de pirinçli mama var...Tablo yapmayı düşünüyodum ben de bakıcıya vermek için ,iyi oldu bu iş
canım bızde bugun 4.ay aşımızı olduk çok ağladı yavrucugum ferrum fort bızede vaerı ama bu damlayı sütle karıştırıpmı verıcez nasıl olucak buarada benım oğlumda 750 gr almıs dr hareketlenmeye basladıgı ıcın dedı
canım ben de dahil bikaç arkadaşta batık sorunu oldu iltihap ve ağrı yapıyor arada.sonra geçiyor.ben ne mi yaptım sıcak suya ayağımı 10 dk bekletip alkol sürüdüm kururttu iltihabı.1-2 hafta sonra yine oldu yine yaptım iltihabı akıtıp alkol sürdüm şu an yok.benimki de el emiyor cop cop.emzik de emiyor ama el emerken çok sevimli .hıçkırık tutunca kızıp elini ısırarak emiyor
Bu doğru mu ya,hemen annemde deneyim o zaman,kadıncağız grip olup atlatıyo,öksürüğü geçmiyo bir türlü
ya ben telden giremiyorum daha doğrusu giriyorum ama konuya cebap ver deyince yazı yazabileceğim yer çıkmıyo smile ler var
bu arada biz de dün 4.ay aşımızı olduk ilk defa bu aşıda ateşlendi kızım ama fazla değil.kontrol altında tutmuştum 37.2 den sonra calpol verdim düşüyor yavaş yavaş
bence de kesin konuşmayalım, belki de bi sürpriz oluverirAyni fikirdeyim, keske oglus daha erken olsaymis 3. De olabilirdi o zamanLakin yas 36 dogum sezaryen olunca artik pek mumkun degil, yine de kesin konusmamak lazim :))
anam kocaman olmuş sıpalarr
ya valla ben olsam fena vicdan yapardım , ama dediğin gibi anne bebek daha feci, eşinizin eşi ile konuşma imkanı yokmu belki kadın depresyonda falandır, bizim alt kat komşumuz kavga etmişlerdi, bir ara iyice abartıldı durum ben korktum dedim vurucak kadını, polie haber verdim, geldi polis ortalık sakinleşti ama anne bebekte olmaz ki o, çünkü bir arkadaşım yaşadı bunu gece kavga seslerine şahit oluyor sonra ses kesiliyor neyse bu uyuyor sabah kalkıyor işe gidiyor akşam eve geliyor polis apt.nı çevirmiş , meğer adam kadını öldürmüş ,düşünsenize vicdanı , ya kadın oanki delilikle birçılgınlık yaparsa taşınmazki bunun yükü
yada apt.yöneticisi ile konuşun o konuşsun kadının eşi ile, bir psikolaga götürürler belki anneanne , bababanne gelir,
masallah size bu ülkenin sizin gibi kalıtelı ınsanların kalıtelı yavrularına ıhtıyacı var benide kandırdınız kızzss doğurasım geldi
Telefon kullanma özürlüsü biriyim eşim şu yeni büyük telefondan aldı bosa dokunmatik telefon cıktı ama hiç elime almadım
Bana eski tarz sade tel. olacak :) Belki ekran ayarını falan kucultme vardır ust kısmı ondan gormuyordur.
Bu ateş konusunu ozellikle soracam bu ay kactan itibaren ateş sayılıyor ve ne zaman ilacla mudahale etmeliyiz?
bu arada biz de dün 4.ay aşımızı olduk ilk defa bu aşıda ateşlendi kızım ama fazla değil.kontrol altında tutmuştum 37.2 den sonra calpol verdim düşüyor yavaş yavaş
nereden ölçtüğüne bağlı heryerden aynı ölçülmüyo. ben 38 diye biliyodum, ama muffin koltukaltından ölçünce 37.5 e kadar normal demişti. belki 38 kulaktan ölçenlerdedir. zaten her ölçümde farklı ölçüyo onlar
bence de kesin konuşmayalım, belki de bi sürpriz oluverir
ya apartman yöneticimiz filan çok cahil insanlar, arsa sahipleri, evlerin yarısı onların ama ordan bi yardım gelmez bence. ben bi tanıdığım komşularla görüştüğümde söyleyeyim, zaten onlara gitmem lazım, ne zamandır gitmedim, belki onlardan samimi olanlar vardır da konuşurlar.
gel sen de bizim takımabu arada o senin kaliten güzelim
neyse böyle böyle derken, canlandırdık topiği güsel anneler. kaçanlar kıskansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?