2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda aldık kucağımıza çok şükür şaka gibi zaman hızlı geçiyor cidden

benimki de yapıyo, yakında bi yere bakıyo ya ondan oluyo heralde.

.bende cok acıkmıs heralde memişleri görünce gözler sası oluyo dıyorum.neyse saka bı yana doktora goturmıcem buyuzden.rutın kontrolde sorarım

yok yok delirmiyorsun ben de 3. yu istiyorum diyorum millet manyak muamelesi yapiyor
kocamm kesin kacar zatenn
ben ağustos annelerı topıgındeyım dımı bı yanlıslık yok bu yazılanlar dogrumu cıddımısınız kızlar

sprıal konusunu bılmem ama veren allah herturlu verıyomus onu anladım.korunsanda korunmasan da allah verınce oluyo.tuplerını baglatıp da hamıle kalan ınsanlar bıle varmıs yaa

evet canım ya gayet ciddiyim, olamaz tabi şimdi, hem adet olmadım, hem de kendiliğinden olmuyo biliyosunuz ama olsa da hiiç itiraz etmem yani. ben de şaşıyorum kendime ama böyle hissediyorum:44:

evet canım ya gayet ciddiyim, olamaz tabi şimdi, hem adet olmadım, hem de kendiliğinden olmuyo biliyosunuz ama olsa da hiiç itiraz etmem yani. ben de şaşıyorum kendime ama böyle hissediyorum:44:

Bende buna bile zor ikna oldum ama şimdiden basladım ya ben buyudugunde bebekligini özlerim diye

Ayni fikirdeyim, keske oglus daha erken olsaymis 3. De olabilirdi o zaman Lakin yas 36 dogum sezaryen olunca artik pek mumkun degil, yine de kesin konusmamak lazim :))

anam kocaman olmuş sıpalarr

ya valla ben olsam fena vicdan yapardım , ama dediğin gibi anne bebek daha feci, eşinizin eşi ile konuşma imkanı yokmu belki kadın depresyonda falandır, bizim alt kat komşumuz kavga etmişlerdi, bir ara iyice abartıldı durum ben korktum dedim vurucak kadını, polie haber verdim, geldi polis ortalık sakinleşti ama anne bebekte olmaz ki o, çünkü bir arkadaşım yaşadı bunu gece kavga seslerine şahit oluyor sonra ses kesiliyor neyse bu uyuyor sabah kalkıyor işe gidiyor akşam eve geliyor polis apt.nı çevirmiş , meğer adam kadını öldürmüş ,düşünsenize vicdanı , ya kadın oanki delilikle birçılgınlık yaparsa taşınmazki bunun yükü
yada apt.yöneticisi ile konuşun o konuşsun kadının eşi ile, bir psikolaga götürürler belki anneanne , bababanne gelir,

off off sorma simdi kasindigi icin benim ellerimi bir issiriyor bir issiriyorlar dis yok nasil issiriyorlar anlamiyorumm

valla benimki de öyle,bir hışımla kapıyor parmağı ,bildiğin acıtıyo yani dişsiz dişsiz , yani dişli halinden korkuyorum

Bu doğru mu ya,hemen annemde deneyim o zaman,kadıncağız grip olup atlatıyo,öksürüğü geçmiyo bir türlü

Bu doğru mu ya,hemen annemde deneyim o zaman,kadıncağız grip olup atlatıyo,öksürüğü geçmiyo bir türlü

hahahaaaa,
ne süper olurdu yaaa. ama oğlan büyüdü, arada çok yaş frkı olur o zaman. düşünsene biri üniversitede biri beşikte

Bende buna bile zor ikna oldum ama şimdiden basladım ya ben buyudugunde bebekligini özlerim diye

Ayni fikirdeyim, keske oglus daha erken olsaymis 3. De olabilirdi o zaman Lakin yas 36 dogum sezaryen olunca artik pek mumkun degil, yine de kesin konusmamak lazim :))

masallah size bu ülkenin sizin gibi kalıtelı ınsanların kalıtelı yavrularına ıhtıyacı var benide kandırdınız kızzss doğurasım geldi

ben civilden almıştım beşiğimi alırken.bayağı kullanışlı.yanlarda biberon koymak için gözleri de var.

bazende bi çantam var onu kullanıyorum.annem almıştı hatta.dıştan bakınca normal gezmelik çanta gibi ama içindeki gözler tam bebek bakım çantasında olması gerektiği gibi bi gözü var tam bebek bezi koymalık:))

Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi

ben bayramda almak zorunda kaldım,sanırım vazgeçtim

benimkide aynı anakucağından kaydırıyo kendini artık bağlıyorum emniyet kemerlerini

ek gıdaya geçmedim birde yeni yeni kokmaya basladı dha once kokmuyordu

evet kaka kokusu biraz değişti sanki ek bişeyde vermiyorum ama

ya ben telden giremiyorum daha doğrusu giriyorum ama konuya cebap ver deyince yazı yazabileceğim yer çıkmıyo smile ler var

bende almak istiorum ama bizim kudruk orda nekadar yatar die düşünüorum boşuna almakta isemiorum

bende almadım sıkılır diye

canım kafana takma bence benikide 400 gr almış ama 1 ay önce dr da tartılmıştım dün tartıldık sağlık ocağında ikisi de farklı tartılar belki 50 100 gr oynamıştır

milupaya bende üyeyim bana da bu aralar gelir o zaman ben onu 6.ay zannediyodum

ben direkt kaşıkla veriyorum ama yavrum onu nasıl içti bilmiyorum kötü bitadı var

batık olanlardan biri de benim antibiyotik ve tendürdiyot kullanımı devam tabi antbyk arada kaçıo ama tırnağım mahvoldu sanırım geçio artık şekil değiştirmeye başladı

bu arada biz de dün 4.ay aşımızı olduk ilk defa bu aşıda ateşlendi kızım ama fazla değil.kontrol altında tutmuştum 37.2 den sonra calpol verdim düşüyor yavaş yavaş

Telefon kullanma özürlüsü biriyim eşim şu yeni büyük telefondan aldı bosa dokunmatik telefon cıktı ama hiç elime almadım
Bana eski tarz sade tel. olacak :) Belki ekran ayarını falan kucultme vardır ust kısmı ondan gormuyordur.

Bu ateş konusunu ozellikle soracam bu ay kactan itibaren ateş sayılıyor ve ne zaman ilacla mudahale etmeliyiz?

bence de kesin konuşmayalım, belki de bi sürpriz oluverir

ya apartman yöneticimiz filan çok cahil insanlar, arsa sahipleri, evlerin yarısı onların ama ordan bi yardım gelmez bence. ben bi tanıdığım komşularla görüştüğümde söyleyeyim, zaten onlara gitmem lazım, ne zamandır gitmedim , belki onlardan samimi olanlar vardır da konuşurlar.

masallah size bu ülkenin sizin gibi kalıtelı ınsanların kalıtelı yavrularına ıhtıyacı var benide kandırdınız kızzss doğurasım geldi

gel sen de bizim takıma bu arada o senin kaliten güzelim

neyse böyle böyle derken, canlandırdık topiği güsel anneler. kaçanlar kıskansın

nereden ölçtüğüne bağlı heryerden aynı ölçülmüyo. ben 38 diye biliyodum, ama muffin koltukaltından ölçünce 37.5 e kadar normal demişti. belki 38 kulaktan ölçenlerdedir. zaten her ölçümde farklı ölçüyo onlar

bu arada biz de dün 4.ay aşımızı olduk ilk defa bu aşıda ateşlendi kızım ama fazla değil.kontrol altında tutmuştum 37.2 den sonra calpol verdim düşüyor yavaş yavaş

geçmişler olsuun, bakalım bizim haftaya çıkacak mı

38.1 38.2oldu 2.ay aşılarında bezle falan bekledik başında birde badyle durdu daha fazla yukselmeden düştü birsey vermedik ozaman. Tabi huzursuzlugu falan vardı birde bilmiyorum artık ne kadar dogru yaptık ama ertesi gun ogledne sonraya birsey kalmadı

valla ben orayada burayada yazıyorum :) hemde hiç kıskanmıyorum zaten face...de bize vay efenim siz nie kk ya yazıyorsunuz diye ne ağdan attı , ne de aman gitmeyin dedi, kk orada paylaşım yapıyor diye bazılarını banlamış ve çok saçma bence, ne yani face yöneticileri siz kk ya neden yazıyorsunuz diye atıyormu kimseyi , ha orada ha burada bence sorun yok ,insanın seçeneği olur ve çözümünü her yerde arayabilir , buda sorun olmaz , bireysel özgürlüktür bu ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…