2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sizleri fiziken tanımasamda hayalimde isimlerinizin canlandırdığı bir siluet var sizleri tanıdığım için çok mutluyum iyi ve kötü gün dostlarısınız vesselam

hadi herkes hayalindeki siluetten bahsetsin

bence mesela senaysen çok sabırlı ve güleryüzlü biri. esmer uzun boylu çekik gözlü böyle gülünce gözleri gülüyo.
iriss çılgın ama otoriter biri. kızıyla çok iyi bir arkadaş olacak bence.
demmircan hani insanın sevdiği bir görümcesi vardır ya o gibi otur dertleş, bilinçli ve iyi bir dinleyici
muffin mükemmelliyetçi ve zeki biri. stresli gibi görünse de bence başarısının sırrı o
aysre topicin en moral vericilerinden, ama boş keseden atmaca değil- mantıklı, iyi yetişmiş genç ama olgun bir anne gibi
alsen yardımsever ve dert dinleyebilecek biri, çünkü kısa zamanda çok şey yaşamış. sabrına hayranım.

devam edicem ama şu an hemencecik bu isimler aklıma geldi. haydi siz devam ediiiiiin, ama mızıkçılık yok

slm kızlar bende en baştan beri takip ediyorum sizi hiç yazmamıştım ama hergün hepinizi merak edip kızlar napıyo acaba diyerek bakıyorum ... bende 13 ağustosta doğum yaptım zeynep adında bir kızım var artık bende muhabbetinize katılmak istiyorum

Yok canım ya o 89 lirayı eşime sigortaya giidnce demişler dilekce yazdırmıslar sonra eşimin baska işlemleri vardı ziraatte ozamanda cekmiş ben birsey yapmadım da lalac calışanlar için dogum parasını soruyor sanırım onları bilmiyorum işte :44:

batıklı ağustos anneleri grubuna hoşgeldik fena acıyor ama bu aralar yok şüükürr

google daa 37.3 koltuk altı diye okumuştum.bebek ateş diye aratmıştım sanırım.kulaktan ateşölçer almıştım memnun değilim weewe... diye bir marka yanılma payı fazla 36 gösteriyor hep 37.5 a çıkmıştık oysa..

muffin bol bol kıyafet alıyormuş o zamanlar,
demmiircan dr dan canlı yayın yapmış,
sen hep aynı pozitif modunda

bi de doğum öncesi bi lavman muhabbetimiz vardı ki, neyse hatırlatmıyım

canım yaaa çpk duygulanırım iyi fikir okuyayım ben de....

ben olsam mama takviyesi yapardım huzursuz bir hali varsa.

canım mukuslu kaka sorunu mu sizin de

aynen canım başak burcuyum mükemmeliyetçiyim.evet stres yapıyorum ve bu benim başarmamı sağlıyor ince eler sık dokurup güzel şeyler ortaya koyarım.çok güzel muffin yaparım bu arada...
alsen abla gibi bence de

hepimiziin yaşadığı şeyler canım takma.biz bebşlerimizi çokkkk seviyoruz tadından yenmez valla

Aynen bende neredeyse hicbirsey yemiyorum gaz olcak die bizimde burnumuz tikanio acaba ondanmi uyumuo

Slm kızlaar nasılsınız, oğluşumu uyuttum geldim.
Biz ananeye geldi ohh süper valla, sıkıldıkça anneme atıyorum, gecenin uzadığını buraya gelince farkettim, insanın yardımcısı olması ne güzel, helede bu kişi anne gibi güvenilir biriyse.
Bugün 4 ayı dolduruyoruz, oğluşum 5'ten gün alıyor, galiba büyüyor bizim bebişler ne dersiniz :)
Tam sevilme zamanları.
Artık süt yetiremiyorum paşama o nedenle prinç ununa başladım, muzlu, sebzeli, elmalı çeşitleride var oğlum muzluya bayıldı.

napıcaz bu batıklarla yaa canımı çok yakıyor baticonla temizleyip kara merhem kullanıyorum bakalım inşallah geçsin bir an evvel ...olmazsa seninkini de denerim...ben elini çekiyorum o hop bi daha aynen kızıyor falan acayip yaa bide kalkmalar başladı çok şeker yaaa :)

artık farketmiyor adetli adetsiz takıyorlar canım...

benim kızımda dönmeye hiç uğraşmıyor sürekli kalkıp oturmaya çalışıyor.

benimki hem dönüyo hem kalkmaya çalışıyor mama yedircem yatırıyorum kafa havada çok komik ama çokk tatlııı kızım yatır kafanı dıyorum biberonu görünce anlıyor yatırıyor çoğu zaman..

Aynen bende neredeyse hicbirsey yemiyorum gaz olcak die bizimde burnumuz tikanio acaba ondanmi uyumuo

Bizde çok işe yaradı ben uyandırmasam nerdeyse hergece uyuyo sabaha kadar ama burada başka kişilerin yazdıklarını okumuştum onlarda bir işe yaramadı yazmışlardı. Otomatiğini aldık 65 yada 70 e ayarlıyorum ozonuda açıyorum o neme göre bir çalışıyor bir duruyor.çok başarılı bir hareket oldu benim için bildiğin geceleri uyku haramdı bana başım dönerek geziniyordum 3 . Ayımız bitinceye kadar

Hosgeldin bebegin hayirli olsun.

kızlar sütümün azaldığını hissediyorum. hastalıktan mı yorgunluktan mı bilmiyorum :44:

meraba canım, ben de 10 gün önce aynı sütümün azaldığını hissetmiştim ve gerçekten de azalmıştı bebiş 12 günde sadece 150 gr almıştı. bol su içerek, sık sık emzirerek ve boş boş da olsa sağarak Allaha şükür arttırdım sütümü. benim de sütüm aniden kesilmişti ki ben daha önce 2 kere süt birikmesinden ateşlenmiş bi insanım:) ve bu arada ben hergün rezene içiyorum sanırım o da süt yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…