sizleri fiziken tanımasamda hayalimde isimlerinizin canlandırdığı bir siluet var sizleri tanıdığım için çok mutluyum iyi ve kötü gün dostlarısınız vesselam
kendin gidiceksin canım. ben eşimle gitmiştim nufus cüzdanımı göstermeye gişeye kadar gittim adam beni gördü. bebek kucağımdaydı yoruldum diye bank a oturdum adam işini yapana kadar. parayı eşime vermedi bebeği sen tut eşin gelsin diyo sanki 89 bin tl vercek 89 tl için yaa
ben civilden almıştım beşiğimi alırken.bayağı kullanışlı.yanlarda biberon koymak için gözleri de var.
bazende bi çantam var onu kullanıyorum.annem almıştı hatta.dıştan bakınca normal gezmelik çanta gibi ama içindeki gözler tam bebek bakım çantasında olması gerektiği gibi bi gözü var tam bebek bezi koymalık:))
ben bayramda almak zorunda kaldım,sanırım vazgeçtim
benimkide aynı anakucağından kaydırıyo kendini artık bağlıyorum emniyet kemerlerini
evet kaka kokusu biraz değişti sanki ek bişeyde vermiyorum ama
ya ben telden giremiyorum daha doğrusu giriyorum ama konuya cebap ver deyince yazı yazabileceğim yer çıkmıyo smile ler var
bende almadım sıkılır diye
canım kafana takma bence benikide 400 gr almış ama 1 ay önce dr da tartılmıştım dün tartıldık sağlık ocağında ikisi de farklı tartılar belki 50 100 gr oynamıştır
milupaya bende üyeyim bana da bu aralar gelir o zaman ben onu 6.ay zannediyodum
ben direkt kaşıkla veriyorum ama yavrum onu nasıl içti bilmiyorum kötü bitadı var
batık olanlardan biri de benim antibiyotik ve tendürdiyot kullanımı devam tabi antbyk arada kaçıo ama tırnağım mahvoldu sanırım geçio artık şekil değiştirmeye başladı
bu arada biz de dün 4.ay aşımızı olduk ilk defa bu aşıda ateşlendi kızım ama fazla değil.kontrol altında tutmuştum 37.2 den sonra calpol verdim düşüyor yavaş yavaş
nereden ölçtüğüne bağlı heryerden aynı ölçülmüyo. ben 38 diye biliyodum, ama muffin koltukaltından ölçünce 37.5 e kadar normal demişti. belki 38 kulaktan ölçenlerdedir. zaten her ölçümde farklı ölçüyo onlar
hadi herkes hayalindeki siluetten bahsetsin
muffin bol bol kıyafet alıyormuş o zamanlar,
demmiircan dr dan canlı yayın yapmış,
sen hep aynı pozitif modunda
bi de doğum öncesi bi lavman muhabbetimiz vardı ki, neyse hatırlatmıyım
ikiz anneleri olarak siyirdigimizin resmidir
hatirliyorum hatta pipicani cok iyi hatirliyorum
ben de hergun bugun yine kanamam var diye geliyordum
ayın 10da 4.ayımız bitiyo çok şükür...bu hafta sütüm hep azdı..çalıştığım için sabahları emzirip ardından sağıyorum 50cc anca çıkıyo.... mecbur onu bırakıp gidiyorum ..7:30da emen bebebeğim 11 :50ye kadar onu içiyo ...12 gibi emzirip tekrar sağıyorum anca 30cc onu bırakıyorum ..12:30da evden çıkıyorum ve 14 :15 e kadar onu içiyo yavrum..(biraz karışık mı oldu ne:) )sormak istediğim şu kızım huysuzlanmıyor ağlamıyor ama ben doymadığını düşünüyorum.. zaten 3.ay 5400 olan kızım geçen hafta gittiğimiz kontrolde 5680 çıktı ....tabi bi ara emek istemedi, ardından grip oldu uzun süre atlatamadı hala daha var hafif bi şekilde ..kilo almaması bundan da olabilir ..drum 5.ay kilosunda problem yok mama verme emzirmeye devam dedi ama ben kararsız kaldım ..acaba en gıdaya başlayıp anne süt ve kaşık maması mı versem diyorum meyve suyu püresi aralarda vererek ..tecrübelere anneler sizce ek gıdaya başlamalı mıyım???nasıl başlıyım meyve suyu mu direk kaşık maması mı ..ya da çorba falan mı yapsam mevsim sebzelerinden ..boğazında kalır yutamaz diye endişeleniyorum ...yardımlarınızı bekliyorum
Gaz ilacı ne kullanıyorsun? Bizdede aynı problem vardı gitmediğim dr kalmadı en sonunda profösöre gittiğimde nurse harvey ile sub simplex'i birlikte kullan ancak çok düzgün kullanman lazım her 6 saate bir vereceksin asla aksatmayacaksın 1 haftaya rahatlarsın dedi çokta doğru dedi gazımız daha ii şuanda. Gaz yüzünden bağırsak floramız boxulmuştu 3-5 gün kaka yapamıyorduk çığlık çığlığa idik onuda gastroentroloji profesörü çözdü biogaia diye bir ilaçla... Muffin'in yaşadığı problemin aynısını yaşadık hala da yaşamaktayız ama daha az
bu arada ben aranıza yeni katıldım. Hep okudum ama üye olmamıştımbenim oğlumda 13 ağustosta doğdu :)
hadi herkes hayalindeki siluetten bahsetsin
bence mesela senaysen çok sabırlı ve güleryüzlü biri.esmer uzun boylu çekik gözlü böyle gülünce gözleri gülüyo.
iriss çılgın ama otoriter biri. kızıyla çok iyi bir arkadaş olacak bence.
demmircan hani insanın sevdiği bir görümcesi vardır ya o gibiotur dertleş, bilinçli ve iyi bir dinleyici
muffin mükemmelliyetçi ve zeki biri. stresli gibi görünse de bence başarısının sırrı o
aysre topicin en moral vericilerinden, ama boş keseden atmaca değil- mantıklı, iyi yetişmiş genç ama olgun bir anne gibi
alsen yardımsever ve dert dinleyebilecek biri, çünkü kısa zamanda çok şey yaşamış. sabrına hayranım.
devam edicem ama şu an hemencecik bu isimler aklıma geldi. haydi siz devam ediiiiiin, ama mızıkçılık yok
hepimiziin yaşadığı şeyler canım takma.biz bebşlerimizi çokkkk seviyoruz tadından yenmez valla
Bizimde gaz nedeniyke gece gündüzee karışmıştı o hafta 3.ay Kontrolümüz vardı burnu tıkanıyor gece resmen horluyor dedim dr'umuza oda nem makinası al rahatlarsın dedi aldığımız ilk gece Alp tam 5 saat uyanmadan uyudu hatta devam edecekti belki ama ben uyandırıp emzirdim :)
yani tek sorun gaz olmuyo bazen, şimdi buhar makinesinin ardından çok düzgün uyuyoruz geceleri, dr da kilo alımı fazla bile gece 5 saate kadar uyandırma uzat emzirme süresini dedi şimdi bende uyuyabiliyorum artık gece 3 saatlik periyodumuz bitti ama gündüz yine 3 saatiz tabi.
Bizim bitmek bilmeyen bir gaz problemimiz var ama hala bazen çığlık çığlığa olabiliyoruzilaçlarını düzenli kullanmama rağmen sanırım ben nezaman çiğ salam yada pastırma gibi şeyler yesem o zaman oluyor artık hiç yemeyeceğim. Buzamana kadar 3 kere yemiştim biride dün bugün yine gazlıyız ve ağlıyoruz
canım ben de dahil bikaç arkadaşta batık sorunu oldu iltihap ve ağrı yapıyor arada.sonra geçiyor.ben ne mi yaptım sıcak suya ayağımı 10 dk bekletip alkol sürüdüm kururttu iltihabı.1-2 hafta sonra yine oldu yine yaptım iltihabı akıtıp alkol sürdüm şu an yok.benimki de el emiyor cop cop.emzik de emiyor ama el emerken çok sevimli .hıçkırık tutunca kızıp elini ısırarak emiyor
günaydın canım
benim kızım da çok uyuyor üstelik sarılığı vardı 2 aylık olana kadar kendim kaldırıp emziriyordum
2 aylık olmasına rağmen sarılığı devam ediyodu ama artık uyandırmadım kendi haline bıraktım
şimdi çok uyuyor hala
hatta biz çok uyuyo die doktora götürdük
doktor kaşınmayın dedi bu senin şansın dedi
çok şükür rabbime çok uslu kuzum
canım emerken benim kzıım da şaşı yapıyo gözlerini korkma normal tek noktya bakıyolar
ayrıca bazen eline bakakrken de şaşı oluyo
:18::18:
biz de süte güvenip pek korunmuyoruz ama benim adetim hiç olmadı ondan bu güvencem
sprial taktırmak için illa adetli mi olmak gerekiyo kızlar
şimdi gitsem takmazlar mı
adetimi bekliyeyim?
benim kızımda dönmeye hiç uğraşmıyor sürekli kalkıp oturmaya çalışıyor.
Evet cnm bazende bildiğin balçık gibi oluyo senin açtığın ayrı bir konu var orayada yazmıştım geçen akşamcanım mukuslu kaka sorunu mu sizin de
Aynen bende neredeyse hicbirsey yemiyorum gaz olcak die bizimde burnumuz tikanio acaba ondanmi uyumuo
slm kızlar bende en baştan beri takip ediyorum sizi hiç yazmamıştım ama hergün hepinizi merak edip kızlar napıyo acaba diyerek bakıyorum ... bende 13 ağustosta doğum yaptım zeynep adında bir kızım var artık bende muhabbetinize katılmak istiyorum
kızlar sütümün azaldığını hissediyorum. hastalıktan mı yorgunluktan mı bilmiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?