meraba canım, ben de 10 gün önce aynı sütümün azaldığını hissetmiştim ve gerçekten de azalmıştı bebiş 12 günde sadece 150 gr almıştı. bol su içerek, sık sık emzirerek ve boş boş da olsa sağarak Allaha şükür arttırdım sütümü. benim de sütüm aniden kesilmişti ki ben daha önce 2 kere süt birikmesinden ateşlenmiş bi insanım:) ve bu arada ben hergün rezene içiyorum sanırım o da süt yapıyor:)
hadi herkes hayalindeki siluetten bahsetsin
bence mesela senaysen çok sabırlı ve güleryüzlü biri.esmer uzun boylu çekik gözlü böyle gülünce gözleri gülüyo.
iriss çılgın ama otoriter biri. kızıyla çok iyi bir arkadaş olacak bence.
demmircan hani insanın sevdiği bir görümcesi vardır ya o gibiotur dertleş, bilinçli ve iyi bir dinleyici
muffin mükemmelliyetçi ve zeki biri. stresli gibi görünse de bence başarısının sırrı o
aysre topicin en moral vericilerinden, ama boş keseden atmaca değil- mantıklı, iyi yetişmiş genç ama olgun bir anne gibi
alsen yardımsever ve dert dinleyebilecek biri, çünkü kısa zamanda çok şey yaşamış. sabrına hayranım.
devam edicem ama şu an hemencecik bu isimler aklıma geldi. haydi siz devam ediiiiiin, ama mızıkçılık yok
Ben de bu hafta azaldığını hissediyorum ,sağdığımda daha az çıkıyor gibi...Humana steel tea'yi artırdım biraz ,helva da yiyorum ,dün daha iyiydi sağdığımda,bakalım bugün nasıl olucak :44:kızlar sütümün azaldığını hissediyorum. hastalıktan mı yorgunluktan mı bilmiyorum :44:
meraba canım, ben de 10 gün önce aynı sütümün azaldığını hissetmiştim ve gerçekten de azalmıştı bebiş 12 günde sadece 150 gr almıştı. bol su içerek, sık sık emzirerek ve boş boş da olsa sağarak Allaha şükür arttırdım sütümü. benim de sütüm aniden kesilmişti ki ben daha önce 2 kere süt birikmesinden ateşlenmiş bi insanım:) ve bu arada ben hergün rezene içiyorum sanırım o da süt yapıyor:)
Kişiler hakkındaki tahminlerine katılıyorum ...
aynen canım başak burcuyum mükemmeliyetçiyim.evet stres yapıyorum ve bu benim başarmamı sağlıyor ince eler sık dokurup güzel şeyler ortaya koyarım.çok güzel muffin yaparım bu arada...
alsen abla gibi bence de
Kişiler hakkındaki tahminlerine katılıyorum ... Kendimle ilgili kısmı da doğru sanki ; yay burcuyum ve hakkaten çılgınımdır Otoriter değildim aslında Umay olana kadar ama hafiften bi otorite geldi gibi,annelik münasebetiyle Şimdiden arkadaş olmaya çalışıyorum Umay'la ,hatta benimle hep dalga geçiyolar ,büyük insan gibi konuşuyosun bebekle diye ,herşeyi anlatıyorum ,olsun böyle devam edicem ,konuşmaya başadığı anda muhabbet edicez yavrumla ( gevezeyim de bu arada ,tahminlerinde bu yok ama )
Ben de bu hafta azaldığını hissediyorum ,sağdığımda daha az çıkıyor gibi...Humana steel tea'yi artırdım biraz ,helva da yiyorum ,dün daha iyiydi sağdığımda,bakalım bugün nasıl olucak :44:
İşe geldiğim için sık sık emziremiyorum ,zaten 3,5 - 4 saatte bir emiyor normalde de ,ben de işteyken o şekilde sağıyorum...Boş sağarken bi süre sonra süt akıyo mu ya da nasıl arttığını hissediyosun merak ettim,ben süt akışı bitince biriki sefer daha çektirip bırakıyorum...
aynen canım başak burcuyum mükemmeliyetçiyim.evet stres yapıyorum ve bu benim başarmamı sağlıyor ince eler sık dokurup güzel şeyler ortaya koyarım.çok güzel muffin yaparım bu arada...
alsen abla gibi bence de
selam kızlar ben 2012 eylül annelerindenim bizim topik epey durgun ara sıra size takılsam olur mu :)
bir şey sormak için geldim, yastık kullananlar var mı içinizde, ben bazen gündüz kullanıyorumyoksa asla yatmıyor paşam..
ben kullanıyorum kızıma reflüsü var kusmasın diye yüksekte tutmaya çalışıyorum ama sadece kafasını değil belden yukarısını yatırıyorum
selam kızlar ben 2012 eylül annelerindenim bizim topik epey durgun ara sıra size takılsam olur mu :)
bir şey sormak için geldim, yastık kullananlar var mı içinizde, ben bazen gündüz kullanıyorumyoksa asla yatmıyor paşam..
Günaydın herkese,
Bu aralar çok sıkılıyorum ya.. Tüm hayatım Ela'dan ibaaret oldu. Eskîden çocuk yaptıktan sonra kendisini, kocasını unutan, sadece anne olalara kızar, ben böyle olmayacağım derdim ama malesef öyle oluyorum galiba. Tüm gün evde kızımlayım zaten, bu çok güzel tabi şikayetçi değilim ama akşam eşim geldiğinde bile hîiç onunla ilgilenesîm yok. Ela uyuyunca gel oturalım biraz dediğinde bile ela'nın yanında oturalım istiyorum uyanırsa müdahale etmek için. Sonra da zaten uykum geliyor uyuyorum. Allahtan eşim anlayışlı, sorun yapmıyor ama ben uzaklaştığımızı hissediyorum ve hîç hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarımla olan ilişkim de öyle, herkes ela nasıl dîye soruyor, ben de onu anlatıyorum süreklî, sormasalar da anlatıyorum.. Artık ben ben değilim de sadece Ela' nın annesiyim sanki. Acilen bu psikolojiden çıkmam ve kızıma, eşime, kendime, arkadaşlarıma hepsine birde yetmem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum.. İşe başlayınca düzelir belki.. Ya da daha mı kötü olacak bilmiyorum... Ne çok yazdım ya, iyi ki burası ve sizler varsınız, kafam dağılıyor, benzer şeyler yaşadığınızı görünce çok da anırmâl değilim diye seviniyorum kendi çapımda...
bende başak burcuyum:)
başakları en iyi başaklar anlar
bendeeee varımmmmmmmmmmmm :))
Günaydın herkese,
Bugün İstanbul'da hava çok soğuk ve karanlık. İçim sıkılıyordün gece de hiç güzel uyuyamadık. Bu demir ilacı iyi gelmedi kızıma gaz yapıyor ve midesini bozdu. Dün tüm gün mızmızdı, akşam anca kakasını yaptı rahatladı uyudu. Gece de çok kalktı. Saat 5 gibi baktım mızıldanıyor yine, emzirmek için kucağıma aldım, kustu. Tabi uyandı, sonra 6yı geçiyordu uyuduğunda 7:30'da da uyandı. Şîmdi tekrar uyudu, inşallah bugün gazı olmaz. Birkaç güne alışır kan damladına diye ümit ediyorum ama bakalım..
Bu aralar çok sıkılıyorum ya.. Tüm hayatım Ela'dan ibaaret oldu. Eskîden çocuk yaptıktan sonra kendisini, kocasını unutan, sadece anne olalara kızar, ben böyle olmayacağım derdim ama malesef öyle oluyorum galiba. Tüm gün evde kızımlayım zaten, bu çok güzel tabi şikayetçi değilim ama akşam eşim geldiğinde bile hîiç onunla ilgilenesîm yok. Ela uyuyunca gel oturalım biraz dediğinde bile ela'nın yanında oturalım istiyorum uyanırsa müdahale etmek için. Sonra da zaten uykum geliyor uyuyorum. Allahtan eşim anlayışlı, sorun yapmıyor ama ben uzaklaştığımızı hissediyorum ve hîç hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarımla olan ilişkim de öyle, herkes ela nasıl dîye soruyor, ben de onu anlatıyorum süreklî, sormasalar da anlatıyorum.. Artık ben ben değilim de sadece Ela' nın annesiyim sanki. Acilen bu psikolojiden çıkmam ve kızıma, eşime, kendime, arkadaşlarıma hepsine birde yetmem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum.. İşe başlayınca düzelir belki.. Ya da daha mı kötü olacak bilmiyorum... Ne çok yazdım ya, iyi ki burası ve sizler varsınız, kafam dağılıyor, benzer şeyler yaşadığınızı görünce çok da anırmâl değilim diye seviniyorum kendi çapımda...
basak burcu olan annelere gelsın ozaman
acayip düzenlı tertipli,ayrıntılara ennnn ince detaylara coook onem verırler zekı, farklı dusunurler...
kendılerıne bakmayı severler özgüven yuksektır
TUTTUMU KIZLAR
tuttu tuttu tutmaz mı heleki en ince detaylara önem verir özelliğime sinir oluyorum gerçekten çok detaycıyım irdelerim çok kötü bi huy
bende hamileyken aramızda bebek var'ı izlemiştim ozaman şaka gibi geliyordu herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?