2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ama sizden de bekliyoruz herkesle ilgili. şimdi sadece ben yapınca erman toroğlu gibi hissettim kendimi

Seninkilerle aynı gibi izlenimlerim benim de ... Herkes genelde pozitif geliyo bana ( yay mıyım neyim :))

bende başak burcuyum:)

başakları en iyi başaklar anlar

Başak mı Çok detaycı olmanız münasebetiyle ,genelde anlaşamadığım - demiyim de - en az anlaştığım burçtur kendileri

Son düzenleme:

Benim için de iyi bir miktar aslında , Umay 4,5 ayı geçti ama hala 120 cc süt içiyor tek seferde.Memeden daha çok içiyodur emininm ama ben işteyken 2 öğünü biberondan içiyor,120 cc yi zorla içiyor,normalde daha çok içmesi lazım ama...Bu haftaya kadar sağdığımda 140 cc falan çıkıyodu ama 100 cc anca çıktı 3-4 gündür Umarım azalmıyodur sütüm ... Dur bi su içiyim bari

umaycık iyi içiyomuş yine 120 cc, benimki 80i zorluyo:) ben de emziriyorum ama biberona alışsın diye arada sağıp veriyorum, malum işer başlıcam şubatta şimdiden sütleri depolamaya başladım ama emdiği için pek birikmiyo ancak gece sağabiliyorum uyuduğunda:)

Ay darısı benim basima

bendeeee varımmmmmmmmmmmm :))
topiği başaklar basmış ayol , ben kaçayım en iyisi...

Ben başından beri güvenli yatış yastığı var ya onda yatırıyorum,kendinden eğimli zaten...Bazen de yastıksız yatardı ama artık yastıksız çok rahatsız uyuyor gibi,büyüdüğünden sanırım...Diğer arkadaşlar gibi yapıyorum ben de ; belinden yukarısını yastığa koyuyorum..

İşe başlayınca düzeliyor canım sıkma canını , ne zaman başlıyosun bu arada ? Arada sütünü bırakıp / ya da mamasını herneyse ,başkası beslese sen de çıksan hava alsan biraz.Ben yapmamıştım ama çok bunalmadığım halde,işe başladığımda çok rahatlamıştım .Hem bebek başka birilerinin onu beslemesine de alışsın hem de kendine vakit ayır,markete git,kuaföre git, çok iyi gelicek emin ol...

Hoşgeldin,herkese açığız Moralimizi bozmuyoruz ama, her anne bebeğine yetiyodur merak etme ,süt vermek değil sadece annelik ,sütün yetmiyosa aç bırakmıyosun , ki alerji varmış zaten istesen de süt veremezsin...Dört dörtlük anne olmamıza da gerek yok bence yau , elimizden geldiği kadarını yapalım yeter ,yavrular büyüyolar öyle veya böyle...
ne desen haklısın
başaklara diyecek çok şeyim var ama ,susuyorum - dermişim ama kendiniz bile zorlanıyosunuz bak bu detay işinden , benim gibi laylaylom yay lar naapsın

Inan ynl degilsin ayni şeyleri bende yaşıyorum oğlundan 5dk ayri kaliim sanki yanlis yaptim gibi gelip ama dedigin gibi ise baskayinca duzelecek ben öyle teselli oluyorum

Ben de hep gece sağarak biriktirmiştim ; gece uyanınca tek meme içip uyuyodu kalan teki sağa sağa biriktirdim her gece... kaç aylık seninki , ya normal tabloya bakınca 150-180 falan içmesi gerekiyor ama mümkün değil, kilo alımında bi sorun olmadığı için takılmıyorum hiç ,hatta daha iyi ,o kadar sütüm yok zaten

Yeni katilan arkadas hosgeldin unuttum adini kusura bakma. İstanbuldayim ben

180 cc icen bebek 5 saat bisi yememesi lazim daha sık beslediginiz icin daha az iciyordur bence

Ayy bu bebek ne bicim bir bebek sabah 9a dogru uyandı sonra hiç uyumadı, uyuyamadıkca dellendi yazamadım :)

Dışarı cıkman zor artık havalarda soguk zaten, bebekinle vakit gecirirken emerken yada sallıyormusun bilmiyorum sallarken birseyler izleyeblirsiniz yada kitap okuyabilirsin. Gercekten iyi oluyor bu sekilde seyler. Ben ev işlerini boşladım ama zaten evde 2 kişiyiz haftada 1 genel temizlik yetiyor. Yemegide eşim gelince yapıyorum ne yapalım ahtapot gibi 6 kolumuz yok ya oldugu kadar
Eşinde zaten goruyor durumu oda eskisi gibi vakit geciremeceginizin farkındadır. Biraz daha büyünce 3ünüz vakit gecirirsiniz farklı etkinliklerle

Uykuya gecme sorunu yasiyoruz cok fazla. Uykum var die agliyor ama tam dalmak uzereyken oyalanicak bisi buluyor bazen nasil uyutucagimi sasiriyorum

slm herkese
dun oglum 4.ay asısından dolayı gece ateslenmıs
bız farkına varana kadar catlamıs cocugum uyanmıs ama sesını cıkarmadıgı ıcın duymadık bızde
farkedınce hemen calpol ıcırdım soyduk cırılcıplak ıslak bez koyduk koltukaltına ve dustu cok sukur atesı
cok korktum ya ne zormus
alev alevdı resmen yavrum
sımdı cok ıyı sukur

kılomuz 7200 boyumuz 68cm olmus

ve bugun ılk defa yan döndu
sırtustu yatıyordu mutfaga gıttım geldım bı baktım yan dönmus az daha zorlarsa yuzustu dusecektı
canım benım

Yeni katilan arkadas hosgeldin unuttum adini kusura bakma. İstanbuldayim ben

180 cc icen bebek 5 saat bisi yememesi lazim daha sık beslediginiz icin daha az iciyordur bence

kısır döngü o zaman ,acıkıyor ağlıyor süt içiyor acıkıyor ağlıyor süt içiyor...beslenme arasını 5 saate nasıl çıkarıcam , hangisinden değiştirebilirim diye düşünüyorum bulamıyorum , ağlata ağlata 5 saati de tamamlayamam ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…