hadi herkes hayalindeki siluetten bahsetsin
bence mesela senaysen çok sabırlı ve güleryüzlü biri.esmer uzun boylu çekik gözlü böyle gülünce gözleri gülüyo.
iriss çılgın ama otoriter biri. kızıyla çok iyi bir arkadaş olacak bence.
demmircan hani insanın sevdiği bir görümcesi vardır ya o gibiotur dertleş, bilinçli ve iyi bir dinleyici
muffin mükemmelliyetçi ve zeki biri. stresli gibi görünse de bence başarısının sırrı o
aysre topicin en moral vericilerinden, ama boş keseden atmaca değil- mantıklı, iyi yetişmiş genç ama olgun bir anne gibi
alsen yardımsever ve dert dinleyebilecek biri, çünkü kısa zamanda çok şey yaşamış. sabrına hayranım.
devam edicem ama şu an hemencecik bu isimler aklıma geldi. haydi siz devam ediiiiiin, ama mızıkçılık yok
ben de hatırladımmm bayılan sen miydin canım otobüsten inip başı dönüp kaldırıma çöken?
kızlar sütümün azaldığını hissediyorum. hastalıktan mı yorgunluktan mı bilmiyorum :44:
SENAYSEN
benım gozumde hep avatarındakı resım canlanıyor nedense.sankı avatardakı resım senaysenın resmı gıbı.enerji dolu surekoı kosusturan ama heryere yetısen daima mutlu gulec yuzlu bırı
WAYBABY
zeki esprili hazırcevap.meraklı arastırmayı seven bırı
ICE DAİSY
Hosgörülü pozitif hümanist esprili bıde teknolojiden cok ıyı anlıyor(verdıgı cavaplardan anladıgım kadarıyla)
kısır döngü o zaman ,acıkıyor ağlıyor süt içiyor acıkıyor ağlıyor süt içiyor...beslenme arasını 5 saate nasıl çıkarıcam , hangisinden değiştirebilirim diye düşünüyorum bulamıyorum , ağlata ağlata 5 saati de tamamlayamam ki yaa
Birde bebekler gibi mışıl mışıl uyuyor deyimini kim nerden çıakrmış çok merak ediyorum
Selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
Birde bebekler gibi mışıl mışıl uyuyor deyimini kim nerden çıkarmış çok merak ediyorum
beni tuttturmussun guzelimbir tek cekik gozlu degilim :)
o zaman ben de devam ediyim yorumlara
wavybaby sanki kapi komsum gibi , hani yeni tanistigin biri vardir ama muhabbete baslayinca bir bakarsin birilerinin tanidigidir zaten muhabbet koyulasir gider
uzun boylu ve muhtemelen uzun sacli
iriss tanisir tanismaz kanka olabilecegin biri harbi insan derler ya onlardan
muffin mukemelliyetci ve ince eleyip sik dokuyan birazcik balik etli
demmircan evin haylaz cocugu nese kaynagi
aysre pozitif guleryuzlu kıvırcık sacli
alsen ozendigim genc annelerden tecrubesini paylasan insani rahatlatan
icedaisy citi piti gulec yuzlu
gulsunoguz muhtesem yemekler yapan sofra muhabbeti olan
yok canim o svgptv di galiba
hastalik da yorgunluk da yapar canim elevit al bir de bos da olsa sag
ben en az 30 dk sagiyorum sut gelsin gelmesin
Selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
SENAYSEN
benım gozumde hep avatarındakı resım canlanıyor nedense.sankı avatardakı resım senaysenın resmı gıbı.enerji dolu surekoı kosusturan ama heryere yetısen daima mutlu gulec yuzlu bırı
WAYBABY
zeki esprili hazırcevap.meraklı arastırmayı seven bırı
ICE DAİSY
Hosgörülü pozitif hümanist esprili bıde teknolojiden cok ıyı anlıyor(verdıgı cavaplardan anladıgım kadarıyla)
çorba yogurt meyva püresi verdim ogluma hepsindede kendini ögürtüyo nasıl alışcak bilmiyorum offfff offfffffffffff
kaç aylık yavru ,çok geliyodur belki ya? bana hala çok küçük geliyo bebişler,neden herkes bu kadar erken başlıyor katı gıdaya ? süt yetmediği zaman mama verilmiyo mu ,neden katı gıda hala anlayabilmiş değilim ben :44:
senin tahminler de süpermiş,sana da katılıyorum
bu süt sağma işine takıldım ben de bugün,demek ki aksa da akmasa da sağmak lazım hmmm...öyle yapıyim ben de bari,azaldı gibi bu ara sütüm , 6.ayı tamamlasaydım iyi olucaktı sadece sütle , üşeniyom ayol mama ,biberon,vs.....
gecmiş olsun canım bende 2.ay asılarında uyuyamamıstım korkudanslm herkese
dun oglum 4.ay asısından dolayı gece ateslenmıs
bız farkına varana kadar catlamıs cocugum uyanmıs ama sesını cıkarmadıgı ıcın duymadık bızde
farkedınce hemen calpol ıcırdım soyduk cırılcıplak ıslak bez koyduk koltukaltına ve dustu cok sukur atesı
cok korktum ya ne zormus
alev alevdı resmen yavrum
sımdı cok ıyı sukur
kılomuz 7200 boyumuz 68cm olmus
ve bugun ılk defa yan döndu
sırtustu yatıyordu mutfaga gıttım geldım bı baktım yan dönmus az daha zorlarsa yuzustu dusecektı
canım benım
çorba yogurt meyva püresi verdim ogluma hepsindede kendini ögürtüyo nasıl alışcak bilmiyorum offfff offfffffffffff
sagmak birazcik ! eziyetli guzelim
ben salonun bas kosesine koydum sagma makinesi aklima geldikce sagiyorum
geceleri de biberonla mama verip sonra sagiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?