Canım pes etme mutlaka alışacak . Az az ver zamanla çoğaltırsın .
Günaydın herkese,
Bugün İstanbul'da hava çok soğuk ve karanlık. İçim sıkılıyordün gece de hiç güzel uyuyamadık. Bu demir ilacı iyi gelmedi kızıma gaz yapıyor ve midesini bozdu. Dün tüm gün mızmızdı, akşam anca kakasını yaptı rahatladı uyudu. Gece de çok kalktı. Saat 5 gibi baktım mızıldanıyor yine, emzirmek için kucağıma aldım, kustu. Tabi uyandı, sonra 6yı geçiyordu uyuduğunda 7:30'da da uyandı. Şîmdi tekrar uyudu, inşallah bugün gazı olmaz. Birkaç güne alışır kan damladına diye ümit ediyorum ama bakalım..
Bu aralar çok sıkılıyorum ya.. Tüm hayatım Ela'dan ibaaret oldu. Eskîden çocuk yaptıktan sonra kendisini, kocasını unutan, sadece anne olalara kızar, ben böyle olmayacağım derdim ama malesef öyle oluyorum galiba. Tüm gün evde kızımlayım zaten, bu çok güzel tabi şikayetçi değilim ama akşam eşim geldiğinde bile hîiç onunla ilgilenesîm yok. Ela uyuyunca gel oturalım biraz dediğinde bile ela'nın yanında oturalım istiyorum uyanırsa müdahale etmek için. Sonra da zaten uykum geliyor uyuyorum. Allahtan eşim anlayışlı, sorun yapmıyor ama ben uzaklaştığımızı hissediyorum ve hîç hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarımla olan ilişkim de öyle, herkes ela nasıl dîye soruyor, ben de onu anlatıyorum süreklî, sormasalar da anlatıyorum.. Artık ben ben değilim de sadece Ela' nın annesiyim sanki. Acilen bu psikolojiden çıkmam ve kızıma, eşime, kendime, arkadaşlarıma hepsine birde yetmem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum.. İşe başlayınca düzelir belki.. Ya da daha mı kötü olacak bilmiyorum... Ne çok yazdım ya, iyi ki burası ve sizler varsınız, kafam dağılıyor, benzer şeyler yaşadığınızı görünce çok da anırmâl değilim diye seviniyorum kendi çapımda...
Selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
Biraz önce sağlık ocağında kilosuna baktırdım 6.200 çok az 4 aylık şuan (1ağsts doğum).doktor 500 gr eksiği var diyo,kendimi kötü hissediyorum bakamıyor gibi,marketten almadığım mama kalmadı (4.aya özel)kaşık maması yemiyo zaten kusuyo hemen,bebeğim bişey yemedikçe benim ömrmü yiyor resmenYeni katilan arkadas hosgeldin unuttum adini kusura bakma. İstanbuldayim ben
180 cc icen bebek 5 saat bisi yememesi lazim daha sık beslediginiz icin daha az iciyordur bence
Selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
180cc bu aydaki bebeklerimiz için fazla bence okadar mideleri büyüdümü bebeklerimizin.siz o tabloya inanmayın.çabucak bitsin mama kutusuda yenisini alalım diye.benim kızda 110cc anca içiyor.çokta endişelenmiyorum .demekki okadar ona yetiyor.daha fazla içsin diye zorlamıyorum.Ben de hep gece sağarak biriktirmiştim ; gece uyanınca tek meme içip uyuyodu kalan teki sağa sağa biriktirdim her gece... kaç aylık seninki , ya normal tabloya bakınca 150-180 falan içmesi gerekiyor ama mümkün değil, kilo alımında bi sorun olmadığı için takılmıyorum hiç ,hatta daha iyi ,o kadar sütüm yok zaten
ahhh o yalnız başına bebekle kalmak yok mu... çok çok geçmiş olsun canım mutlaka 2. bi doktora götür derim ben :44:
kız şu resmi değiştirsene artık,gördükçe hamilelik zamanları aklıma geliyo ,daralıyorum
Biraz önce sağlık ocağında kilosuna baktırdım 6.200 çok az 4 aylık şuan (1ağsts doğum).doktor 500 gr eksiği var diyo,kendimi kötü hissediyorum bakamıyor gibi,marketten almadığım mama kalmadı (4.aya özel)kaşık maması yemiyo zaten kusuyo hemen,bebeğim bişey yemedikçe benim ömrmü yiyor resmen
cokgecmıs olsun cok uzuldum allah kımseye gostermesınSelam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
SENAYSEN VE ICE DAİSY:
Teknolojiden değilde mecburen bilgisayardan anlıyorum , bilgisayar okuyup kacyıldırda onunla ilgili işler yaptıgımdan ve ailemde kşi basına bir tane bilgisayar düştügünden normal
Pozitiflik konusunda gercekten hep bardagın dolu tarafına bakmaya calısırım susuzlugumu dindirsede dindirmesede
Hümanistligimi hiç sorma en basıma bela taraflarımdan birisi o biriside dürüst olup dilimi tutamam
Kim demiş bu arkadaşlıklara sanal diye be normalde tanışsak bu kadar olur ancak
Gülsün; önce çok iyiniyetli ve eminim bu iyiniyeti suistimal edilince çok üzülüyordur ama değişemiyordur
Hamarat, evde kendine özel bir duzeni olan.
Tam güzel yemek yapan yazacaktım senaysenin yorumu gordum nerden bu kanıya vardık acıktıkta ondan mı bilmem artık
arkadaşım çok geçmiş olsun.benim başıma gelse ne yapardım bilemiyorum.ben doktorlara tam güvenmiyorum açıkcası.gereksiz ilaç bile yazıyolar.bebeklerimize ilaç verirken bi durup düşünelim bence.en azından internetten araştıralım ilaç mevzusunu.yanlış ilaç kullanımı sonucu ölen bebekleri hepimiz duyuyoruzdur televizyondan.herkesin yavrusunu allah korusun.tekrar geçmiş olsunSelam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
genetik doğru olabilir canım 34 beden pantl.sıgabiliyorum şuan ama nebileyim işte bebişime geldimi işş genetik falan filan olmasın istiyoruz işteCnm 180 yemiyo her bebek zaten. Benimki 120 yiyor mesela. İstahsiz bebek buyutmek cok zor allah kolaylik versin. Eltimin kizi var 7 aylik bizle tam 3 ay var arada ve boyutlarimiz ayni cok yiyimsiz zorla bisiler uedirmeye calisiyor onunda yarisi yerlerde. Denemedigi mama kalmadi senin gibi. 3. Ayda basladi sıkıntisi ve artarak devam ediyor. Sadece uyurken yiyor oda ayilmazsa. Ver suyu cokur cokur bitiriyo is mamaya geldimi basiyor yaygarayi. Egerki memeyi gorsun allaahh daha susturamazsin sanki zehir. Ondan anliyorum seni allah kolaylik versin. Bu durumda sen elinden geleni yaptiktan sonra hic kendini kotu hissetme elinde olan bi durum degil. Bide genetik bi kodlama var ben cok uzunum genel ortalamaya gore ve tum sulalem ole kucuk bi bebek olmaz haliyle eltim tarafta minyon mesela bu durumu senin drunda goz ardi etmemeli. Her bebek ortalama olculere uymayabilir
birazcık mııııı ,bayağı zahmetli bacım yaa...gerçi emzirmek dışında herşey bana bayağı zahmetli geliyo ,tembel anneyim ben yaaBi de işyerinde sağıyorum ,çok sıkılıyorum,uzun sürüyo ama,madem boş da olsa sağmak gerekiyo,artık öyle yapıcam ...Ben de mescitte sağıyorum,çıkarken görenler önce bi şaşırıyo sonra allah kabul etsin diyolar, ben de sağolun diyorum ; bu da bir çeşit ibadet neticede değil mi ?
cokgecmıs olsun cok uzuldum allah kımseye gostermesın
SENAYSEN VE ICE DAİSY:
canLArım valla benı tarıf etmıssınz bu arada hakıkaten nasıl tahmın ettınız gercekten cok guzel yemekler pastalar tatlılar yaparım herkes bayılır herkesın bı favorısı vardır bana geleceklerı zaman su kekten yap su tatlıdan yap der arkadaslarım.TERAZI BURCUYUM EL BECERILERIMI ONA BORCLUYU SANIRIM YOKMU TERAZİİİİİ...
cnım mrb bebeğin kilosu ne kadar benimkide en fazlaaa 110 100 içiyor da180cc bu aydaki bebeklerimiz için fazla bence okadar mideleri büyüdümü bebeklerimizin.siz o tabloya inanmayın.çabucak bitsin mama kutusuda yenisini alalım diye.benim kızda 110cc anca içiyor.çokta endişelenmiyorum .demekki okadar ona yetiyor.daha fazla içsin diye zorlamıyorum.
kısır döngü o zaman ,acıkıyor ağlıyor süt içiyor acıkıyor ağlıyor süt içiyor...beslenme arasını 5 saate nasıl çıkarıcam , hangisinden değiştirebilirim diye düşünüyorum bulamıyorum , ağlata ağlata 5 saati de tamamlayamam ki yaa
kaç aylık yavru ,çok geliyodur belki ya? bana hala çok küçük geliyo bebişler,neden herkes bu kadar erken başlıyor katı gıdaya ? süt yetmediği zaman mama verilmiyo mu ,neden katı gıda hala anlayabilmiş değilim ben :44:
canım kıyamam o bebeğine inşallah bi an önce sağlığına kavuşur belki de kavuşmuştur çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim henüz birinci ayını doldurmadan enfeksyon kapmıştı hayatımda yaşadığım en acı tecrübeydi allah kimseye yaşatmasın o zaman ilaç alamıcağı için hastanede yattı bir hafta ama her gün öldüm öldüm dirildim hele bi gün hastaneden telefon geldi yetişemedim korkudan endişeden nasıl ağladımbebeğim çok şükür iki gün içinde hemen toparlandı iyileşti hiç merak etme canım. doktorunuda değiştir mutlaka çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?