2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkes tahminlere geçmiş, ben de varım ben deeeee. ama az oldu tabi, kıdemli arkadaşlar var. yorum yapıyım yapıyım diyorum, ama daha yorum yapacak kadar tanıyamadım kimseyi.
amaaaaa
topiğimdeki herkesi çokkk seviyorum, çok güzel bi yer burasıııııı, herkes destekliyo, pozitif yorum yapıyo
keşke daha önceden üye olsaymışım,

normal canım, geçer. öyle olmasak kim bakcak bu bebelere. babaları mı başta Allah veriyor sabrını, sonra yavaş yavaş uzaklaşıyorsun, herkes bir birey oluyor. işe başlayınca geçer.

çok geçmiş olsun ya, direk değiştir o doktoru. ben zaten artık kimsenin tavsiyesine inanamıyorum, herkesin beklentisi farklı oluyor çünkü doktordan. her ay başka bi doktora götürüp en iyisini bulacaz bakalım. gerçi ben hiç götürmüyorum artık, anca bu dediğin gibi acil bi durum olursa. yoksa anca kafamı karıştırıyolar.

ben herşeyden azcık tattırıyorum daha önce de yazmıştım, kızım da şimdi herşeye hevesli. tuzlu tatlı demiyo şapur şupur yalanıyo maşallah hatta dün akşam ayva yaladı, bayıldı, mümkün olsa yiyecek
istersen sen de hemen yedireyim diye ısrar etme, bi müddet tatlarına alıştır herşeyi. azcık yalasın herşeyden. domates ve çilek hariç, bi de sanırım patlıcan, onlar çok alerjenik çünkü.
ben yaptım tuttu, umarım seninkinde de yarar.

Yeni katilan arkadas hosgeldin unuttum adini kusura bakma. İstanbuldayim ben
180 cc icen bebek 5 saat bisi yememesi lazim daha sık beslediginiz icin daha az iciyordur bence
Biraz önce sağlık ocağında kilosuna baktırdım 6.200 çok az 4 aylık şuan (1ağsts doğum).doktor 500 gr eksiği var diyo,kendimi kötü hissediyorum bakamıyor gibi,marketten almadığım mama kalmadı (4.aya özel)kaşık maması yemiyo zaten kusuyo hemen,bebeğim bişey yemedikçe benim ömrmü yiyor resmen

Canim cok gecmis olsun. Bu drlari anlamak bazen zor. Hemen dedigini yapmak yerine bikac dr a basvurur olucaz bu olaylar yuzunden

180cc bu aydaki bebeklerimiz için fazla bence okadar mideleri büyüdümü bebeklerimizin.siz o tabloya inanmayın.çabucak bitsin mama kutusuda yenisini alalım diye.benim kızda 110cc anca içiyor.çokta endişelenmiyorum .demekki okadar ona yetiyor.daha fazla içsin diye zorlamıyorum.

ahhh o yalnız başına bebekle kalmak yok mu... çok çok geçmiş olsun canım mutlaka 2. bi doktora götür derim ben :44:

Çok teşekkür ederim bütün geçmiş olsun dileyenlere,2.doktora götürdüm tabi hemen o gün çocuk nörolojisi bi görsün dalma nöbeti olma ihtimaline karşı dedi ki gerçekten ihmal etmeye gelmez eeg çekilecek içimiz rahat eder en azından.ama bi dr öyle al şu ilaçları ver diye göndermez anlatır bu bu olabilir dikkatli olun aynı anda kullanmayın diye.biz herşeyi internetten araştırır olduk farkında mısınız doktora ya güvenemiyosun ya da bişey soramıyosun.

biz bugün doktorda idiki, herşeyimiz güzel maşallah bir kalaç sorunumuz vardı oda kalmamış artık :) bizede demir ilacı verdiler, ama şöyleki doktorumuz dedi sorun yapar o nedenle azar azar başla yani bir kaç damla başla arttırarak deva et, ama mutlaka ver diye, anne sütüne devam ediyoruz , ek gıda vs. hiç bir şey söylemedi, hatta ben aklıma su takılmış idi, gerek yok anne sütünde var hatta mamalarda bile var ölçüsünü ayarlayıp veriyoruz dedi, ama su boş yere doygunluk yapar ,onun yerine anne sütü alsın dedi,

karakter tahlillerinde çok başarısızımdır ama yapan arkadaşlar çok başarılı :) senaysen kıvırcık olduğumu bile bilmiş :) birde nedir bu başaklardan çektiğimiz yada kendilerinin çektikleri

oyyyyyyyyyyy çok geçmiş olsun , yani bu doktor u bence değiştirmelisin hemen , bence kendi hatasını kapatmak için normal diyor , yeniden çok çokkk geçmiş olsun

Cnm 180 yemiyo her bebek zaten. Benimki 120 yiyor mesela. İstahsiz bebek buyutmek cok zor allah kolaylik versin. Eltimin kizi var 7 aylik bizle tam 3 ay var arada ve boyutlarimiz ayni cok yiyimsiz zorla bisiler uedirmeye calisiyor onunda yarisi yerlerde. Denemedigi mama kalmadi senin gibi. 3. Ayda basladi sıkıntisi ve artarak devam ediyor. Sadece uyurken yiyor oda ayilmazsa. Ver suyu cokur cokur bitiriyo is mamaya geldimi basiyor yaygarayi. Egerki memeyi gorsun allaahh daha susturamazsin sanki zehir. Ondan anliyorum seni allah kolaylik versin. Bu durumda sen elinden geleni yaptiktan sonra hic kendini kotu hissetme elinde olan bi durum degil. Bide genetik bi kodlama var ben cok uzunum genel ortalamaya gore ve tum sulalem ole kucuk bi bebek olmaz haliyle eltim tarafta minyon mesela bu durumu senin drunda goz ardi etmemeli. Her bebek ortalama olculere uymayabilir

cokgecmıs olsun cok uzuldum allah kımseye gostermesın
SENAYSEN VE ICE DAİSY:
canLArım valla benı tarıf etmıssınz bu arada hakıkaten nasıl tahmın ettınız gercekten cok guzel yemekler pastalar tatlılar yaparım herkes bayılır herkesın bı favorısı vardır bana geleceklerı zaman su kekten yap su tatlıdan yap der arkadaslarım.TERAZI BURCUYUM EL BECERILERIMI ONA BORCLUYU SANIRIM YOKMU TERAZİİİİİ...

arkadaşım çok geçmiş olsun.benim başıma gelse ne yapardım bilemiyorum.ben doktorlara tam güvenmiyorum açıkcası.gereksiz ilaç bile yazıyolar.bebeklerimize ilaç verirken bi durup düşünelim bence.en azından internetten araştıralım ilaç mevzusunu.yanlış ilaç kullanımı sonucu ölen bebekleri hepimiz duyuyoruzdur televizyondan.herkesin yavrusunu allah korusun.tekrar geçmiş olsun

genetik doğru olabilir canım 34 beden pantl.sıgabiliyorum şuan ama nebileyim işte bebişime geldimi işş genetik falan filan olmasın istiyoruz işte

bebeğini emzirirken vefat eden anneler sehit ünvanına nail oluyormuş biliyor muydunuz?

Annelerin çoçuklarını tam 2 sene emzirmesi ayetle sabit olduğu gibi ( kadınlar çocuklarnı tam iki yıl emzirirler-Bakara suresi 233.ayet ), tıp da bu gerçeğe doğru hızla ilerliyor.2 sene zarfında anne, 2 yaşından küçük başka bir çocuğa süt verirse, bu kendi çocuğunun sür kardeşi olur.Bunların evlenmesi dinen ve tıbben zararlıdır.Ahmak, sinirli kişilerin sütü ve kanı, verilen kişiye geçeceği için seçici davranmak gerekir.( kadın,hamileliğinde, doğum yapıncaya kadar ve bebeği memeden kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlarda nöbet bekleyen mücahit gibidir.Eğer bu safhalarda ölürse, ona şehit mükafatı ve sevabı vardır. –Ahmak kadına süt emzirtmeyiniz-Hadis-i Şerif )

alıntıdır...

ben varıııım 3 ekim :) Yükselenim de Aslan. Kızımın da yükseleni terazi. Aslan-Terazi kadınları bizim evi bastı

canım kıyamam o bebeğine inşallah bi an önce sağlığına kavuşur belki de kavuşmuştur çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim henüz birinci ayını doldurmadan enfeksyon kapmıştı hayatımda yaşadığım en acı tecrübeydi allah kimseye yaşatmasın o zaman ilaç alamıcağı için hastanede yattı bir hafta ama her gün öldüm öldüm dirildim hele bi gün hastaneden telefon geldi yetişemedim korkudan endişeden nasıl ağladım bebeğim çok şükür iki gün içinde hemen toparlandı iyileşti hiç merak etme canım. doktorunuda değiştir mutlaka çok sinirlendim

cnım mrb bebeğin kilosu ne kadar benimkide en fazlaaa 110 100 içiyor da

canım 4 aylık oldu bugün oglum mama yiyor artık bıktı sanırım mamayıda zorla yiyor doktorumuz dedi başlıyalım diye ve oglumda reflü var katı gıdada kusması azalıyo bu yüzden katı gıda canım

Çok şükür iyi şimdi canım, Allah onların acısını bize göstermesin gerçekten anne olunca benlik duygusu yok oluyor tüm dünya onların üzerine kurulu sanki onlara bişey olunca dünyamız yıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…