Gülsün sonunda buldum izlemek istediğin belgeseli, 4 part halinde online izleyebilirsin canımcım:)
Bulamadım diye cok gıcık olmustum altın bulmuş gibi sevindim
Bebekler-Babies [1/4] on Vimeo
İzleyecek arkadaşlara iyi seyirler
ewet ya benı yengem emzırmıs bır kez.annemın gogus ucu yokmus.yengemın 3oglu var benım sutkardesım onlardan cok farklı bende benım kardeslerıme gore farklıyım.bunada da sutten huy gecer dıyorlar sanırım dogru hadisi serif de varmısbebeğini emzirirken vefat eden anneler sehit ünvanına nail oluyormuş biliyor muydunuz?
Annelerin çoçuklarını tam 2 sene emzirmesi ayetle sabit olduğu gibi ( kadınlar çocuklarnı tam iki yıl emzirirler-Bakara suresi 233.ayet ), tıp da bu gerçeğe doğru hızla ilerliyor.2 sene zarfında anne, 2 yaşından küçük başka bir çocuğa süt verirse, bu kendi çocuğunun sür kardeşi olur.Bunların evlenmesi dinen ve tıbben zararlıdır.Ahmak, sinirli kişilerin sütü ve kanı, verilen kişiye geçeceği için seçici davranmak gerekir.( kadın,hamileliğinde, doğum yapıncaya kadar ve bebeği memeden kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlarda nöbet bekleyen mücahit gibidir.Eğer bu safhalarda ölürse, ona şehit mükafatı ve sevabı vardır. –Ahmak kadına süt emzirtmeyiniz-Hadis-i Şerif )
alıntıdır...
ben varıııım 3 ekim :) Yükselenim de Aslan. Kızımın da yükseleni terazi. Aslan-Terazi kadınları bizim evi bastı
benimki 6.800 olmuş.çok kilolu degil.öyle puf puf da degil ama doktor normal oldugunu söyledi.önemli olan saglıklı olması.boyuda 64 cmcnım mrb bebeğin kilosu ne kadar benimkide en fazlaaa 110 100 içiyor da
benimki 6.800 olmuş.çok kilolu degil.öyle puf puf da degil ama doktor normal oldugunu söyledi.önemli olan saglıklı olması.boyuda 64 cmcnım mrb bebeğin kilosu ne kadar benimkide en fazlaaa 110 100 içiyor da
Bizde çok işe yaradı ben uyandırmasam nerdeyse hergece uyuyo sabaha kadar ama burada başka kişilerin yazdıklarını okumuştum onlarda bir işe yaramadı yazmışlardı. Otomatiğini aldık 65 yada 70 e ayarlıyorum ozonuda açıyorum o neme göre bir çalışıyor bir duruyor.çok başarılı bir hareket oldu benim için bildiğin geceleri uyku haramdı bana başım dönerek geziniyordum 3 . Ayımız bitinceye kadar
kızlar çok acemiyim ben sanırsam.Bişey sorsam herkez hangi şehirden yazarmısınızrc etsem
benim oğlum 17 ağustos doğumlu. ben de ewde olduğum zamanlarda sık sık emziriyorum bazen saatte bir bazen 2 saatte bir bazen de 3:) batu nun da kilo alımı bu aya kadar iyiydi 1 kiloya yakın alıyodu ayda ama bu ay biraz azaldı sanki, bakalım 18,nde aşımız war totade ne kadar aldığı o zamasn belli olcak:) poazartesi günü tarttırdığımda 7 killoydu:) geçen ay boyu 63 cmdi. bakalım bu ay ne olcak:)
Selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
Uykuya gecme sorunu yasiyoruz cok fazla. Uykum var die agliyor ama tam dalmak uzereyken oyalanicak bisi buluyor bazen nasil uyutucagimi sasiriyorum
canım bizim temel sorunumuz hanfendi sadece istediği zaman emiyor, yoksa itiyor ve ağlıyor. Ve çok az emiyor 5-10 dk arası. Kilo alımı iyi olmasa kafaya takıcam da süt sona ermesin ona üzülüyorum. Ben de son 1-2 gündür sağıyorum ama biberona alışacak diye de korkuyorum.
bende başak burcuyum:)
başakları en iyi başaklar anlar
yazdıklarında kendimi buldum,ben kendimide unutmuş gb hissediyorum,doktor biraz kilosu eksik dedi,süt alerjisi var dedi,zaten iştah sıfır,ona hayatımı adadım 1 lokma bişey yiyecek içecek diye,emmek istemiyor,emzirmekten bile soğudum ,bebeğim bukadar iştahsız olunca zaten keçi sütü mamasın başladık,,yetemediğimi düşünüyorum ne kendime ne bebğime ne eşime,sanırım piskolojim biraz bozuldu,allahım ne zor iş miş bebek büyütmek.bu arada ben yeni katıldım bilmem benide aranıza alırmısınız
tuttu tuttu tutmaz mı heleki en ince detaylara önem verir özelliğime sinir oluyorum gerçekten çok detaycıyım irdelerim çok kötü bi huy
selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
canım 4 aylık oldu bugün oglum mama yiyor artık bıktı sanırım mamayıda zorla yiyor doktorumuz dedi başlıyalım diye ve oglumda reflü var katı gıdada kusması azalıyo bu yüzden katı gıda canım
ya kızlar canım cok sıkkın oğluşum 2defadır çığlıklarla uyanıo ama öyle böyle değil nefesi kslio resmen gözler kapalı bağırıo niye böyle oldu ya zaten zor uyutuyoruz moralim çok bozuldu
Gülsün sonunda buldum izlemek istediğin belgeseli, 4 part halinde online izleyebilirsin canımcım:)
Bulamadım diye cok gıcık olmustum altın bulmuş gibi sevindim
Bebekler-Babies [1/4] on Vimeo
İzleyecek arkadaşlara iyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?