2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün 4. ay kontrolümüz vardı ve oğlum maalesef 400 gr kilo almış İşin garibi sütüm de var ama emmiyor, ancak uyuyunca emiyor. Çok kısa emdiği için (5 dk.) ya sadece ön sütü alıyor ya da sütüm yaramıyor. :85:Ben aç kalıyor diye 2-2,5 saatte bir zorla emziriyordum, doktor 3-3,5 saatten önce emzirme veya ek gıda verme dedi. Ayrıca 2-3 haftadır çok huysuzdu ben hep uykusu var diye deli gibi sallıyordum. Doktor zorla uyutmayın, ilgi bekliyordur, ilgi gösterin, uykusu gelince uyusun ve sallayarak da uyutmayın dedi. Zaten elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz ben sadece uykuya ihtiyacı var ve uykusu geldi, uyuyamıyor diye zorluyordum. Artık zorlamıyorum, ayağımda da sallamıyorum, internette hep 14-15 saat uyuması lazım yazıyordu, ona uyacağım diye gece uykuları da bozuldu. Fark ettim ki iyice uykusu gelince daha kolay uyuyor. Artık internette yazan herşeyi de çocuğa uygulamamaya çalışıyorum çünkü anladım ki kurallar bizimkine pek uymuyor. Emzirme konusunda da sütün yağlı kısmını alsın diye en son emzirdiğim göğsümden emzirmeye başladım. Ancak diğer göğüse geçince emmeyi bırakıyor.:44: Bu akşam 7'ye doğru ananesinin kucağında gezerken uyuyakaldı. 7 çeyrek gibi acıktı, en son emzirdiğim göğsümden emzirdim ve diğerine geçeyim dedim ama bizimki kıyameti kopardı çünkü beyefendinin uykusu bölündü. Bu arada ek gıdalara da başladık, elma suyunu sevdi ama doktorun kahvaltı için verdiği karışımı pek sevmedi. Bizde durumlar böyle fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım tatlım ben esıme torentı soledım tamam ındırım dedı yalan oldu cok sagol
ewet ya benı yengem emzırmıs bır kez.annemın gogus ucu yokmus.yengemın 3oglu var benım sutkardesım onlardan cok farklı bende benım kardeslerıme gore farklıyım.bunada da sutten huy gecer dıyorlar sanırım dogru hadisi serif de varmıs
bende terazı oğlus aslan eşim de terazi...bizim aile tablomuzu hayal edemıyorum

hangi markada var otomatik ayar??

biz de 17 ağustosluyuz galiba kızlar yavaş kilo alıyo bizimki mi öle acaba? biz geçen ay 60 kilo 5800 dük. çook hareketli bizimki sürekli ayaklar koşturma pozisyonunda eller zaten hep uçma hareketleri...

ayyy canım benim çok geçmiş olsun iyi tokatlamak aklına gelmiş yaa ben olsam napardım bilmiom.... en iyisi doktorunu değiştir sen
paylaştığın için sağol inşallah başımıza gelmez ama tecrübe kazanıyoruz sayende

aynen canım bizimki de biberona alıştı.günde 2-3 kez emiyor.daha emse süt artacak ama yapmıyo
bende başak burcuyum:)

başakları en iyi başaklar anlar

canımsın aynen.ahh bir de hassaslığımız-mükemmeliyetçiliğimiz-ince eleyip sık dokumamız olmasa iyi olur ..

kimi kastettin canım?benim yazdıklarımsa evet emzirmekten korkuyorum kendini geri çekecek siye üzülüyorum.aramıza hoşgeldin.bizde de laktoz int. Teşhisi kondu.ama süt alerjisi de olabilir dendi

geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın çok zor bir durum .yaşamayan bilmez.ben de çok yıprandım kızımın sağlık probleminden dolayı.canım kanında neden olmuş enfeksiyon?

canım milupanın özel maması var kusan bebekler için denedin mi

ya kızlar canım cok sıkkın oğluşum 2defadır çığlıklarla uyanıo ama öyle böyle değil nefesi kslio resmen gözler kapalı bağırıo niye böyle oldu ya zaten zor uyutuyoruz moralim çok bozuldu

Ben bu kocamı bogacam yaa. Sinir oldum. 1 saattir cocuğu ayağımda sallayıp uyutmaya çalışıyorum . Cocuk tam dalıyor kanepede uyuyan kocam horlamaya başlıyor . Tabi o sesten de cocuk kalkıyor . Git yatağa yat diyorum yok. Kaldırmaya çalışıyorum bir afra bir tafra. Sanki bana marifet yapıyor orda yatmakla.

canını sıkma benim oğlumda bazen öyle çığlıkla ve ağlayarak uyanıyor. benim anladığım kadarıyla kabus görüyorlar çünkü kucağıma alınca sakinleşiyor annem korkutuyorlar diyor ayet-el kürsi oku 7 defa. bir de idrar yolu enfeksiyonu varsa bebekler çığlık atarak uyanırlar diye okumuştum tahlil de yaptırabilirsin.

çoook güzeldi ya bayıldım resmen ne kadar şirinlerdi, Rabbim hepsini ne kadar farklı yaratmış ama bebekler hep aynı bebek hiç değişmiyor tabiatları, nereli olurlarsa olsunlar, vesile olduğun için Allah razı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…