nerelerdesin HAYIRSIZZZZ...
uyku oyuncağı nasıl bişey canım ?
bizim teyzemiz minik bir ayıcık getirmişti kısa süreli de müzik çalıyor, doğduğundan beri yatağının parmaklığında bağlı, eline alsın yanında dursun dedim ama istemedi
hah iste o ayıcık gibi seyleri kastediyorum canim
Gece tahammul sinirlarini zorlayan bebisin sabah yuzunu gorunce dunyanin en mutlu insani olmak sadece annelere ozel olsa gerek
bunlardan kullanan var mi kizlar ?
İyi Geceler Aydede Müzikli Gece Lambası
İyi Geceler Minik Yıldızlar Projektör
canım 2.sini ben baktım gerçekte okdaar ışık vermiyor kaplumbağlısı felan vardı
yıldızlar ı ablam kullandı 2 gece:)) tavanda yıdlızalr oldugu için dikkat oaraya gıdıyo ve uykusu kazçıyo. kapattıgında agu dıye tavanda yıldız arıyodu:)
karakizimm sen nerelerdesin ozledikk
ya boyle birsey bulmam lazim benim
anlasilan ikinci secenek sinifta kaldi zaten uykusu yok bebelerin olan da kacmasin
durmak yok aramaya devam
karakizimm sen nerelerdesin ozledikk
ya boyle birsey bulmam lazim benim
anlasilan ikinci secenek sinifta kaldi zaten uykusu yok bebelerin olan da kacmasin
durmak yok aramaya devam
banlandımda geldim bakim dedim kksız nasıl oluyor
bende öyle birşey ararken dönenceye geldim en sonunda fislerin dönencesinde karar kıldım oda ışıklı hemde çok fonksiynlu
istanbula 2gün kala
nasılsınız canlar??
Fisher Price Mutlu Düşler Dönence bu hayatım aynı şey hem dönence hem o ışık parası
Fisher Price Mutlu Düşler Dönence bu hayatım aynı şey hem dönence hem o ışık parası
senin fistik sevdi mi
ışıklı isityorsun diye söyledim bak yelizde ışıklı uyumaz diyor ama gece lambası gibi olabilir
her çocuk farklı tepki verir mesela senin kız severken oğlan sevmeyede bilir ondan birşey diyemicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?