2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gece tahammul sinirlarini zorlayan bebisin sabah yuzunu gorunce dunyanin en mutlu insani olmak sadece annelere ozel olsa gerek

canım 2.sini ben baktım gerçekte okdaar ışık vermiyor kaplumbağlısı felan vardı

karakizimm sen nerelerdesin ozledikk

ya boyle birsey bulmam lazim benim
anlasilan ikinci secenek sinifta kaldi zaten uykusu yok bebelerin olan da kacmasin
durmak yok aramaya devam
canım 2.sini ben baktım gerçekte okdaar ışık vermiyor kaplumbağlısı felan vardı

yıldızlar ı ablam kullandı 2 gece:)) tavanda yıdlızalr oldugu için dikkat oaraya gıdıyo ve uykusu kazçıyo. kapattıgında agu dıye tavanda yıldız arıyodu:)

anlasilan ikinci secenek sinifta kaldi zaten uykusu yok bebelerin olan da kacmasin
durmak yok aramaya devam

bence de hiç karıştırma yııldızları:) yıldız sayarsınız sonra valla:)

durmak yok aramaya devam

banlandımda geldim bakim dedim kksız nasıl oluyor

bende öyle birşey ararken dönenceye geldim en sonunda fislerin dönencesinde karar kıldım oda ışıklı hemde çok fonksiynlu

ışıklı isityorsun diye söyledim bak yelizde ışıklı uyumaz diyor ama gece lambası gibi olabilir

her çocuk farklı tepki verir mesela senin kız severken oğlan sevmeyede bilir ondan birşey diyemicem valla

ışıklı isityorsun diye söyledim bak yelizde ışıklı uyumaz diyor ama gece lambası gibi olabilir

her çocuk farklı tepki verir mesela senin kız severken oğlan sevmeyede bilir ondan birşey diyemicem valla

valla ben çok loş aşırı hemde oyle bı lamba kullanıyorum.. onlar çok dıkkat cekıcı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…