2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dediğim ilacı bi denesene bak tadıda guzel ve etkılı gerçekten canım

dur şimdi ilk kez oldu, devam ederse bkıcam artık

evett ben de sadece bizde oluyor zannettiydimm

haa demir iaci da yapar ben kestim mesela demir ilacini
onun yerine pekmez veriyorum

ben 4damla sabah 4 akşam veriyodum ne kabızlık ne gaz olmadı bu sabah salak gibi hepsini verdim

goruselımde hatun bızde ocakta kayınvalıdenın yanına gıtcezs denk gelırse bulusuruzneyse tekrardan hosgeldın
hadi ya gecmış olsun canım. boyun fıtıgı neden oldu kız

kucaktan ınmıyo kı yeterkı gezdır yemek uyumak aklına gelmıyo

kızlar ben ayran içtiğim zaman o gun kızım daha rahat ve çok uyuyor sanırım sutumden geçiyor oda etkileniyor deneyin derim

uykusuzz her gecee
sizin evn hallerini görmeyi çok istiyorum ,zira biz tek bebekle panayır gibiyiz

anammm,kafayı gözü yarmadı inşallah kız dikkat edin uşaklara yau , benim bez değiştirme yarım saat sürüyo resmen ,dönüyo,itiyo,tekmeliyo ,ter atıyorum resmen

tatlım sütün ne durumda? daha doğrusu sağmıyorsan göğüs sertliğin nasıl? benim sütüm azalıyor galiba napıcam bilmiyorum:44: bu bir süreç mi diye soruyorum, aslında herkese.
benim de sütüm azalıyo gibi gerçekten,hem daha çok içiyolar hem de artık yavaştan azalıyo diye kendi kendime yorum yapıyorum ...

bana da ışıklı yıldızlı mıldızlı bişey hediye gelmişti ama ,hakkaten uyutmak için değil uyanık tutmak için kullanılır ancak ,çocuk zaten bişeyle oyalanmaya bahane arıyo ,janjanlı şeyler hiç duruma uygun değil bence...

istanbula 2gün kala
nasılsınız canlar??
iyiyiz,niye geliyon istanbul'a hayırdır?

var ya senin bu veletler birbirine gaz veriyo olmasın kız

offf oğluşun felaket gazı var, verecem ben su bitki çayından nolur kiii
biz neler verdik bi bilsen ver gitsin bişey olmaz ...

yok yawrum bizimki yeni başladı
itiraf ediyorum ; sen ilk başlarda "gazı yok, anakucağına koyuyorum uyuyor,ağlamıyor,vızıklamıyor" dedikçe çok kıskanıyodum ayol , inşallah benim yüzümden olmamıştır gazı :18::18::18:

aman ne kadar garip değil mi yerim ben onların ağzını

yaa daha önce nolucak canım yediklerimden etkilenmez falan diye düşünüyordum ama balık kokusunu alınca yediklerime dikkat etmeye başladım, ben bişey yiyip içerken onu düşünüyorum ilk önce

yok canım çok şükür yüzüstü ellerinin üstüne düştü, sıfır hasarla atlattık :116:

valla hava atmak gibi olmasın ama hala hiç ağlamayan ve kendi kendine olduğu yerde uyuyan bir bebeğim var
ama bugün baya ıkındı yavrucak gaz çıkaracam diye şimdi uyuyor uyanınca vericem çaydan, kesin demir damlası yaptı, sen değil

haa biz 6 ayligiz da noluyor be guzelim gitgide zorlasiyorrr
benim umudum konusmalarinda en azindan neye agladigini anlarim
ınsallah devam etmez be kız. 6 aylık olsalar bı:) o zamanda başka bişey cıkar gerçide

panayirin allahi bizim evde canim hem dedigin gibi gaz da veriyorlar birbirlerine
her taraftan bir biberon yok agiz bezi yok bebek bezi cikiyor
olmadi ayirip ayri odalara goturup kapilari kapatiyoruz
haa bir ise yariyor mu hayirrrrrrrr
sizin evn hallerini görmeyi çok istiyorum ,zira biz tek bebekle panayır gibiyiz

var ya senin bu veletler birbirine gaz veriyo olmasın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…