- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
dediğim ilacı bi denesene bak tadıda guzel ve etkılı gerçekten canım
evett ben de sadece bizde oluyor zannettiydimm
haa demir iaci da yapar ben kestim mesela demir ilacini
onun yerine pekmez veriyorum
goruselımde hatun bızde ocakta kayınvalıdenın yanına gıtcezs denk gelırse bulusuruzkayseriye gelince mutlaka seni görcem ocakta ordayım şubata kadar
hamileyken az görüşmedik sonra koptuk
tek benim adım yavuz oldu kapattık geldik dkkanı burası iyi böyle
banlanmasaydım yine unutmazdımda kazen bey sağolsun banladı direk
hadi ya gecmış olsun canım. boyun fıtıgı neden oldu kız
kızlar ben ayran içtiğim zaman o gun kızım daha rahat ve çok uyuyor sanırım sutumden geçiyor oda etkileniyor deneyin derim
gecer gecer gecmez mii
ben balık yediğimde oğluşun ağzı balık kokuyor
sizin evn hallerini görmeyi çok istiyorum ,zira biz tek bebekle panayır gibiyizuykusuzz her gecee
anammm,kafayı gözü yarmadı inşallah kızselammmm kızlar
son durumumuzla ilgili bir özet geceyim
4ay 13 günlüğüz, son kontrolde 4. ay aşılarımızı olduk, 8 kg, 65,5 cm iz...
anne sütü + devam sütü olarak devam ediyoruz...aptamilden hipp e gectik umarım sever daha vermedim.
.. 6. aya kadar ek gida yok,
santafer damla + devit 3 kullanıyoruz..
dönmelere başladık ama başlamamız biraz fena oldu, ilk dönmede yataktan düştük
bıcır bıcırız, uykusuzuz
hepinizi öpüyoruuzzzz
benim de sütüm azalıyo gibi gerçekten,hem daha çok içiyolar hem de artık yavaştan azalıyo diye kendi kendime yorum yapıyorum ...tatlım sütün ne durumda? daha doğrusu sağmıyorsan göğüs sertliğin nasıl? benim sütüm azalıyor galiba napıcam bilmiyorum:44: bu bir süreç mi diye soruyorum, aslında herkese.
bunlardan kullanan var mi kizlar ?
İyi Geceler Aydede Müzikli Gece Lambası
İyi Geceler Minik Yıldızlar Projektör
iyiyiz,niye geliyon istanbul'a hayırdır?istanbula 2gün kala
nasılsınız canlar??
var ya senin bu veletler birbirine gaz veriyo olmasın kızwalla kizlar o kadar iki arada bir deredeyim ki
uyumuyor bu sipalar bu hafta butun duzen falan altust oldu nedenini de anlamadim
benim sinirler lacka oldu caticak yer ariyorum
yemek yememiz bagris cigris
uyumamiz bagris cigris
atak midir nedir dertlerini bilmiyorum
biz neler verdik bi bilsenofff oğluşun felaket gazı var, verecem ben su bitki çayından nolur kiii
itiraf ediyorum ; sen ilk başlarda "gazı yok, anakucağına koyuyorum uyuyor,ağlamıyor,vızıklamıyor" dedikçe çok kıskanıyodum ayol , inşallah benim yüzümden olmamıştır gazı :18::18::18:yok yawrum bizimki yeni başladı
dur şimdi ilk kez oldu, devam ederse bkıcam artık
ben 4damla sabah 4 akşam veriyodum ne kabızlık ne gaz olmadı bu sabah salak gibi hepsini verdim
aman ne kadar garip değil mi yerim ben onların ağzını
sizin evn hallerini görmeyi çok istiyorum ,zira biz tek bebekle panayır gibiyiz
anammm,kafayı gözü yarmadı inşallah kızdikkat edin uşaklara yau , benim bez değiştirme yarım saat sürüyo resmen ,dönüyo,itiyo,tekmeliyo ,ter atıyorum resmen
benim de sütüm azalıyo gibi gerçekten,hem daha çok içiyolar hem de artık yavaştan azalıyo diye kendi kendime yorum yapıyorum ...
bana da ışıklı yıldızlı mıldızlı bişey hediye gelmişti ama ,hakkaten uyutmak için değil uyanık tutmak için kullanılır ancak ,çocuk zaten bişeyle oyalanmaya bahane arıyo ,janjanlı şeyler hiç duruma uygun değil bence...
iyiyiz,niye geliyon istanbul'a hayırdır?
var ya senin bu veletler birbirine gaz veriyo olmasın kız
biz neler verdik bi bilsenver gitsin bişey olmaz ...
itiraf ediyorum ; sen ilk başlarda "gazı yok, anakucağına koyuyorum uyuyor,ağlamıyor,vızıklamıyor" dedikçe çok kıskanıyodum ayol , inşallah benim yüzümden olmamıştır gazı :18::18::18:
yaa daha önce nolucak canım yediklerimden etkilenmez falan diye düşünüyordum ama balık kokusunu alınca yediklerime dikkat etmeye başladım, ben bişey yiyip içerken onu düşünüyorum ilk önce
ınsallah devam etmez be kız. 6 aylık olsalar bı:) o zamanda başka bişey cıkar gerçide
ınsallah devam etmez be kız. 6 aylık olsalar bı:) o zamanda başka bişey cıkar gerçide
sizin evn hallerini görmeyi çok istiyorum ,zira biz tek bebekle panayır gibiyiz
var ya senin bu veletler birbirine gaz veriyo olmasın kız
kesin şimdiye kadar gayet iştahlı olan oğluş ek gidaya başlayınca yemek seçer de bu sefer yemek yedirme savaşlarımız başları
kızlar 100 ml cay bir seferde çok değil mi?
ne çayı içiriyosun çocuga:))
kaçak çay
ya şu rezene papatya anason karımı varya ondan vereyim dedim ama hiç sevmedi ben içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?