2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede aynı durumlar canım cok uzuluyorumcocuk bıyandan koca bıyandan allah yardımcımız olsun umarım gecıcı bır durumdur hepımız ıcın.bıraz hava almak gecıcı de olsa ıyı gelıyor.yemege gıdılebılır bır avmye falan...
cok guzel tarif etmıssın canım yaa
buralardayım bebeğim:)))) napıyosun bebişle iyimisinnnnnnnnnnnn
ıyı dıyelım ıyı olalım canım.hıc yazmıyosun da ozledık hatun.ruzgar beyler nasıllar keyıfler yerındemı
Gece tahammul sinirlarini zorlayan bebisin sabah yuzunu gorunce dunyanin en mutlu insani olmak sadece annelere ozel olsa gerek
hakkaten yaaa...eslerde bırbırıne karsı boyle olsa ne guzel olurdu...kendımı pek dertlı muzdarip gördum yaaa

yazıyodum aslında da:)) sonra karıştı bıraz:))

rüzgarım ıyı dıyelım çok şükür gaz maz kalmadı artık:)) senınkı ne alemdee

walla kizlar o kadar iki arada bir deredeyim ki
uyumuyor bu sipalar bu hafta butun duzen falan altust oldu nedenini de anlamadim
benim sinirler lacka oldu caticak yer ariyorum
yemek yememiz bagris cigris
uyumamiz bagris cigris
atak midir nedir dertlerini bilmiyorum

yazıyodum aslında da:)) sonra karıştı bıraz:))

rüzgarım ıyı dıyelım çok şükür gaz maz kalmadı artık:)) senınkı ne alemdee

bızımkınınde kusmaları bıtmedı yaa...bıde kucaktan ınmıyo son ses bagırıyo cıglık atıyo aglamak falan yok resmen kullanıyo yaa.sonra evde gezıyoruz kucaga alıp otursan onu ıstemıyo. boyun fıtıgımız da oldu oh

facebookcu hatun nerelerdesın unuttun bızı
facebook cıktı mertlı bozuldu arkadas

kayseriye gelince mutlaka seni görcem ocakta ordayım şubata kadar

hamileyken az görüşmedik sonra koptuk

tek benim adım yavuz oldu kapattık geldik dkkanı burası iyi böyle

banlanmasaydım yine unutmazdımda kazen bey sağolsun banladı direk

hadi ya gecmış olsun canım. boyun fıtıgı neden oldu kız

birşey diyeceğim ben 4.aydan sonra gaz sorunu yoktur dedim gitti dedim doktorlar öyle diyrodu ama yine başladı kızlar

yani altı temiz karnı tok sa gazı vardır

hicbisi olmaz ben dun itibariyle kestigim butun gaz ilaclarina (bitki cayi , muskat vb) tekrar basladim

ayy kuzum kıvranıp kıvranıp gaz çıkarıyor ilk defa böyle olduu, bu sabah demir damlasının 8ini birden verdim ondan mı acaba

birşey diyeceğim ben 4.aydan sonra gaz sorunu yoktur dedim gitti dedim doktorlar öyle diyrodu ama yine başladı kızlar

sorma yaa bizdede yeni başladı komediii

evett ben de sadece bizde oluyor zannettiydimm

haa demir iaci da yapar ben kestim mesela demir ilacini
onun yerine pekmez veriyorum
ayy kuzum kıvranıp kıvranıp gaz çıkarıyor ilk defa böyle olduu, bu sabah demir damlasının 8ini birden verdim ondan mı acaba

sorma yaa bizdede yeni başladı komediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…