valla ben çok loş aşırı hemde oyle bı lamba kullanıyorum.. onlar çok dıkkat cekıcı bence..
benimkinin uyudu oda karanlık antrenin ışığı açık uyur diyorum ya çocuktan çocuğa değişir
işte sızıntı ışık yeterli bence canım:)
bizdede aynı durumlar canım cok uzuluyorumcocuk bıyandan koca bıyandan allah yardımcımız olsun umarım gecıcı bır durumdur hepımız ıcın.bıraz hava almak gecıcı de olsa ıyı gelıyor.yemege gıdılebılır bır avmye falan...konuyla çok alakasız olacak biliyorumda,sabah 5 de kalkmak lüks oldu,sanırım artık depresyon girmek üzereyim,Allahım nasıl ağlanırmış nasıl bağrılırmışşşş komşulardan utanyorum,susturamıyorum çün kü çoğu zaman,eşimle ilişkimiz yerlerde can çekişiyo,ben napacağım kızlar yaaaa,isyan mı ediyorum bazen aceba Allahım affet nolur benii
cok guzel tarif etmıssın canım yaasabah 5 durumunu anlayamadım... sen mi kalkıyorsun ya da kalkamıyorsun yoksa o mu? Uyku problemi bizde de var. işe başladım. yoruluyorum. akşam 9 dan sonra 12 ye kada kuçakta geziniyor. yüzü dışarı dönük hem de. öyle geziniyor, sonra 12 den önce uyumuyor. bende nerede uyuyacağımı şaşırıyorum o uyur uyumaz. erkene çekmenin bir yolunu bulmalıyım... Bizim de eşimizle aramız hiç keyifli değil. Sohbet edemiyoruz. O da bende en iyi arkadaşımızı kaybetmiş gibiyiz... Tabi bebeğimize kavuştuk ama.. İnsan ardı arkasına böyle değişimler yaşayınca hiç düzelmeyecek sanıyor ve bunalıyor sanırım...
ıyı dıyelım ıyı olalım canım.hıc yazmıyosun da ozledık hatun.ruzgar beyler nasıllar keyıfler yerındemıburalardayım bebeğim:)))) napıyosun bebişle iyimisinnnnnnnnnnnn
hakkaten yaaa...eslerde bırbırıne karsı boyle olsa ne guzel olurdu...kendımı pek dertlı muzdarip gördum yaaaGece tahammul sinirlarini zorlayan bebisin sabah yuzunu gorunce dunyanin en mutlu insani olmak sadece annelere ozel olsa gerek
tanışıyormuyuz yeşilseni bir yerden gözüm ısırıyor
bizdede aynı durumlar canım cok uzuluyorumcocuk bıyandan koca bıyandan allah yardımcımız olsun umarım gecıcı bır durumdur hepımız ıcın.bıraz hava almak gecıcı de olsa ıyı gelıyor.yemege gıdılebılır bır avmye falan...
cok guzel tarif etmıssın canım yaa
ıyı dıyelım ıyı olalım canım.hıc yazmıyosun da ozledık hatun.ruzgar beyler nasıllar keyıfler yerındemı
hakkaten yaaa...eslerde bırbırıne karsı boyle olsa ne guzel olurdu...kendımı pek dertlı muzdarip gördum yaaa
Fisher Price Mutlu Düşler Dönence bu hayatım aynı şey hem dönence hem o ışık parası
yazıyodum aslında da:)) sonra karıştı bıraz:))
rüzgarım ıyı dıyelım çok şükür gaz maz kalmadı artık:)) senınkı ne alemdee
offf oğluşun felaket gazı var, verecem ben su bitki çayından nolur kiii
facebookcu hatun nerelerdesın unuttun bızı
facebook cıktı mertlı bozuldu arkadas
bızımkınınde kusmaları bıtmedı yaa...bıde kucaktan ınmıyo son ses bagırıyo cıglık atıyo aglamak falan yok resmen kullanıyo yaa.sonra evde gezıyoruz kucaga alıp otursan onu ıstemıyo. boyun fıtıgımız da oldu oh
offf oğluşun felaket gazı var, verecem ben su bitki çayından nolur kiii
demo gaz bıtmedı mı daha kız
bak infacol gaz ilacı var portakal aromalı tavsıye edıyorum ben hep ondn kullandım
hicbisi olmaz ben dun itibariyle kestigim butun gaz ilaclarina (bitki cayi , muskat vb) tekrar basladim
birşey diyeceğim ben 4.aydan sonra gaz sorunu yoktur dedim gitti dedim doktorlar öyle diyrodu ama yine başladı kızlar
yani altı temiz karnı tok sa gazı vardır
yok yawrum bizimki yeni başladı
ayy kuzum kıvranıp kıvranıp gaz çıkarıyor ilk defa böyle olduu, bu sabah demir damlasının 8ini birden verdim ondan mı acaba
sorma yaa bizdede yeni başladı komediii
birşey diyeceğim ben 4.aydan sonra gaz sorunu yoktur dedim gitti dedim doktorlar öyle diyrodu ama yine başladı kızlar
yani altı temiz karnı tok sa gazı vardır
ayy kuzum kıvranıp kıvranıp gaz çıkarıyor ilk defa böyle olduu, bu sabah demir damlasının 8ini birden verdim ondan mı acaba
sorma yaa bizdede yeni başladı komediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?