2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu sabah kahvaltıda cok ıstıkrarlı bır sekılde rejıme basladım aksam yemegınde bozdummmhih hiii...

Canım gazdan bizde çok çektik hamdolsun suan bitti sorunumuz, ben rezene anason melisa ve papatya karışımı bı cay yaptım 3-4 cay kasığı verdim ayrıca once nurse harveys sonra zinco da kullandım. Anason biraz uyuşturdugu icin cocuk uzun uyumalara başlamıştı ayrıca papatya ve melisa da sakinlestiriyordu oyle oyle gece uykularına alıştırdım şimdi saat 10 da yatıyor 9 da uyanıyor gece 3 kere emziriyorum çok hareketlendigi icin gazını artık kendisi bol bol çıkarıyor :)

aman arkadaşım bitkisel falan diye uyku damlası verme.benim teyzem zamanında ogluna bunalıp cahilliginden kaynaklı uyku ilacı vermiş sonra çocuk geç konuşmuş hatta doktora falan götürmüşler sebebini uyku ilacı vermesine baglar.dogruda olabilir.zararını bilmedigimiz şeyler kullanmayalım.madem bitkisel olsun diyosun melisa çayını demleyip biraz içirmeye çalış.etkili olacaksa o etkili olur.anlıyorum seni uyumayan bebek cok zor olsa gerek.sinirlerini bozar ama dogal halleriyle büyüsün bebeklerimiz.allah kolaylık versin:)))

4.ay aşımızı olduk ..2.ay aşısında ateş olmamıştı ama bu baya ateş yaptı..37.8 görünce calpol verdim soğuk su koydum alnına bakalım düşmesini bekliyorum..bişey danışmak istiyorum sizlere sütüm baya azaldı çalışmaya başladıktan sonra kızım 300 -400 gr ya aldı ya almadı bu ay..mamaya başlamak istiyorum hip marka düşünüyorum ama karar veremiyorum ne tavsiye edersiniz..bu arada hipin bi maması çıkmış yeni mamada devrim deniliyo diye yazmıştı bi arkadaş hangi maması acaba bu bilen varsa yazabilir mi..

saçlarımı kestirmek istiyorum ama kuaföre nasıl gitcem yaaa ( çok uzadılar nerdeyse 1 sene oldu kestireli en son kestirdiğimde hamileydim...
bir an hamile olduğum zamanlar o kadar uzak geldi ki sanki 1 yıldır evde çocuk bakıyo gibi oldum 1 sene bak daha 4 aylık olsun daha olacak şey mi?? bunalıma mı giriyom acaba...
belki bir tutam saç gidince işler yoluna girer .. öyle bi şarkı vardı bi aralar...

saçmaladım galiba...

HERKESE İYİ GECELER...

iyi geceler kızlar nasılsınız?

biz hasta olduk yaa oğlum 4.ayında 2 kez grip gibi oldu geçen hafta ablamdaydım izmite gitmiştim dışarıda çıkmadık ama yavrum hasta oldu.orda götürdüm dr.a 2 kez hava verdiler o akşam bide iğne yedi.şu antibiyotik şurup ve ventolin kullanıyoruz.burdada dr.umuza götürdüm gelince zaten aylık muaynemizde gelmişdi.10 günü tamamlayalım dedi antibiyotik ve ventolinde.alerjik bronşitten şüphelendi.zaditen damla verdi.damlaya daha başlamadım propektüsü okuyunca kafam karıştı bide çok ilaç veriyorum gibi geliyo.oğlum arada öksürüyo ve hırıltısı oluyo ama sürekli değil.neşesi yerinde ama.6300 kg geldi 63.5 cm olmuş 1 ayda 300 gr almış dr.günde 3 kez mama ver dedi şimdi mamaya başladık.varmı bebeğinde böyle problem yaşayan arkadaşlar? bide bebeğim çok terliyo emerken bile alnı boncuk boncuk terliyo, sırtına bezde koyuyorum ama benmi hat yapıyorum biyerde anlamadım şimdi yanına gittim geldim baktım hırılt varmı diye yoktu.

Cok bunaldim bu aglama krizleri nedir anlamiyorum yaa surekli bi aglama atakmidir nedir bilmem insallah ataktir yeni yeni huy edinmez

Canim biz 4 aydur hipp kullaniyoruz
once pre sini kullandik simdi 1 nodayiz
cok memnunum

ay çok geçmiş olsun güzelim ya. benim oğlumunda bronşiyal astımı var, ve ne zaman hafif nezle olsa direk öksürük gelir peşinden. malesef çekicez yapcak bişi yok. ama dr çok önemli, ben ankarada bi hocaya götürüyorum, kaç dr değiştirdim Allahtan ondan çok memnunum. büyümesinde filan benim oğlumun da hiç sıkıntısı yok, ancak işte bu öksürükler yüzünden bu sene 2 hafta okula gidemedi. benim oğlan da çok terler, ama sırtına bez koymam ben direk üstünü değiştiririm, daha zor ama kat kat olunca da terliyolar. büyüdükçe göreceksin daha azalacak, ama malesef tam geçmiyo. merak ettiğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışayım canım

Cok bunaldim bu aglama krizleri nedir anlamiyorum yaa surekli bi aglama atakmidir nedir bilmem insallah ataktir yeni yeni huy edinmez

benimki de normalde çok ağlamaz ama bu aralar çığlık atıyo ve mızmız. ya diş diyorum ya da atak. bakalım görcez.

Canın bazen 5 dk bazen de 20 dk sürüyor ama ben göğsümü yoklayarak anlıyorum ne kadar emdiğini, en az 100 ml içiyor bir seferde ama gazıımız varsa 30-40 cc içiyor anca sonra ıkınıp ağlayıp bırakıyor. bende zorlamıyorum ozaman, bazen 2,5 satte acıkıyor baEn 3-3,5 ama 3,5 geçmiyor hiç ben yoruluyordur belki diye söyledim ama gündüz emzirmesi için 4 saat fazla değilmi, sen bir 5-10 dk mola vererek dene bakalım belki yoruluyordur gerçekten
seninkisi kac ml içiyor tek seferde?

canım bi ablamız bi çocuğunda kullanmış birinde kullanmamış.kullanmadığında demir eklisliği varmış. tahlilsiz verildiğine göre bildkleri bşi var dr larında.d vitaminini nasıl kullanıyorsak demiri de kullanmalıyız bence

geçmiş olsun canım bizimkide 4 ayda 3 yada 4. nezlesi ama şimdi sık olunca bende bronşitmi acaba dedim bendede alerjik astım vardı çünkü.bu arada sen izmit tenmisin

Gecen sene bugün hamile oldugumu öğrenmiştim bhcg 567 çıkmıştı :) şimdide kuzum misil misil uyuyor . Hamdolsun....

Canim biz 4 aydur hipp kullaniyoruz
once pre sini kullandik simdi 1 nodayiz
cok memnunum
canım yaa sizi endişelendirmek istemem ama uyarmam lazım bebeklerimizin saglıgı için.lütfen hipp markasını bi araştırın.hatırlarmısın bilmem bikaç sene evvel ana haberlerde, bazı mamalarda agır derecede kurşun arsenik gibi maddeler ortaya çıkmıştı ve biz nasıl böyle bişey olur diye beddua etmiştik o markalara.ve bu markalarda hipp,nestle gibi markalarda vardı hatırladıgım.böyle bi konuda yanlış bilgide asla vermek istemem size lütfen eski mama haberlerini bi araştırın int ten

Biri benden mi bahsetti Doğuma kadar bulantısı süren ,ilk 4 ayda 13 kilo veren benim

Kan damlasıyla ilgili tahlil yapmadan verilmediğini söylemişti doktorum ,neden kafalarına göre verirler anlamıyorum

Yay burçları oyuncu mu oluyomuş yaa, bak şimdi yanlış meslek mi seçtik,çok ünlü olacakken harcamışım ayol kendimi

bu sabah kahvaltıda cok ıstıkrarlı bır sekılde rejıme basladım aksam yemegınde bozdummmhih hiii...

Ben de her rejimimi çok istikrarlı bir şekilde bozmuşumdur,geçmişte

Bahsettiğin sanırım bu ; HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri... Benim de sütüm azaldı gibi,doktor kontrolünde sorucam ben de,katı gıdaya başlamak istemiyorum nedense hemen.Ben de hipp kullanmayı düşünüyorum doktorumuz başla derse...

4ay önce bu saatlerde doğumhanede dr.un ıkın diye bağırmasıyla boğuşuyodum.
Nice 4 aylara o zaman ...

Gecen sene bugün hamile oldugumu öğrenmiştim bhcg 567 çıkmıştı :) şimdide kuzum misil misil uyuyor . Hamdolsun....
Sana da nice senelere

Bu tip haberler periyodik olarak her marka için çıkıyor ,milupadan da kıl çıkmıştı bi ara Mamaların formülleri hemen hemen birbirinin aynısı,çoğu zaman bebekler karara veriyor aslında hangi mamayı alacağına,tatları ayırt ediyolar resmen.Almanya 'da yaşayan bir arkadaşım söylemişti,hipp markasının çok iyi olduğunu ve orda genellikle bunu kullandıklarını...Ama dediğim gibi mamaların formülleri aşağı yukarı birbirinin aynısı.Sma ve nestle çok şekerli olduğu için önerilmiyomuş , en iyilerinin hipp ve similac olduğunu söylemişti...

konuyla çok alakasız olacak biliyorumda,sabah 5 de kalkmak lüks oldu,sanırım artık depresyon girmek üzereyim,Allahım nasıl ağlanırmış nasıl bağrılırmışşşş komşulardan utanyorum,susturamıyorum çün kü çoğu zaman,eşimle ilişkimiz yerlerde can çekişiyo,ben napacağım kızlar yaaaa,isyan mı ediyorum bazen aceba Allahım affet nolur benii

sabah 5 durumunu anlayamadım... sen mi kalkıyorsun ya da kalkamıyorsun yoksa o mu? Uyku problemi bizde de var. işe başladım. yoruluyorum. akşam 9 dan sonra 12 ye kada kuçakta geziniyor. yüzü dışarı dönük hem de. öyle geziniyor, sonra 12 den önce uyumuyor. bende nerede uyuyacağımı şaşırıyorum o uyur uyumaz. erkene çekmenin bir yolunu bulmalıyım... Bizim de eşimizle aramız hiç keyifli değil. Sohbet edemiyoruz. O da bende en iyi arkadaşımızı kaybetmiş gibiyiz... Tabi bebeğimize kavuştuk ama.. İnsan ardı arkasına böyle değişimler yaşayınca hiç düzelmeyecek sanıyor ve bunalıyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…