2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tomurcuk ver hahaha:))

kızım aten beğenılecek gıbı degılkı ıykk:)) sen iç o senden içer şekerim..

ay çocuğumun ifadesi değişti resmen, ben sevdim ama
bir de şimdi kalkıp bardağa boşaltmaya üşendim biberondan içmeye çalışıyorum da ne zormuş yz yavrum yoruluyodur kesin

Serum fizyolojik damlalar tek tek koparılan küçük damlalıklar şeklinde oluyor ve her biri 2açıldıktan sonra 2 günden fazla kullanılmıyor. Bende anlam veremedim 5 güne seninkinin adı ne?

Bak ; yarın öbürgün ağlar,vızıldar , sallarsın sallarsın uyumaz ,sebebi benim haaa ,kıskanıyorum yaaa

Bak ; yarın öbürgün ağlar,vızıldar , sallarsın sallarsın uyumaz ,sebebi benim haaa ,kıskanıyorum yaaa

nazar etme nooooooooooolluuurrr
alıştır senin de olur

bir gece ansızın kulakların acı acı çınlarsa bil ki gazlı, uykusuz ve ağlak bir gecede seni anıyorum tüm samimiyetimle

ay çocuğumun ifadesi değişti resmen, ben sevdim ama
bir de şimdi kalkıp bardağa boşaltmaya üşendim biberondan içmeye çalışıyorum da ne zormuş yz yavrum yoruluyodur kesin

Emziğini sök bari kız biberonun

alıştır senin de olur

bir gece ansızın kulakların acı acı çınlarsa bil ki gazlı, uykusuz ve ağlak bir gecede seni anıyorum tüm samimiyetimle

çınlat çınlat , ben de eskiden gazman zamanlarımızda tırmalarken , bu demmircan şimdi fosur fosur uyuyodur diye anıyodum seni

hakkaten yaa o göğüs ucunu acıtma da yeni başladı, ne yapıyor ağzının içinde çözebilmiş değilim

Benimki de süt az geldiği zaman daha çok sıkıyo ve acıtıyo ,bizim sütler azakıyo acaba ondan mı sıkıyo veletler acaba?

cook
kızlar 100 ml cay bir seferde çok değil mi?

oturuyorlar canim biraksan ayaga kalkmaya da niyetli sipalar
hatta biz 4. aydan beri destekli oturuyoruz
Senaysen senin bıdıklar artık destekli oturuyorlar mı?
5.ay bilgilerinde yazıyorda merak ettim

kiz nasil alistirdinnn
walla nazar etmiycem
alıştır senin de olur

Benimki yine sabah en son 10:30 da uyandi ve az once 17:02 itibariyle uyudu. Bi kez uyudu bu sure icinde ve 10 dk sonra cigliklarla uyandi

Merhabalar güzel anneler
Benim kiz 11 gibi banyo yaptı uyudu ve 2 de uyandı emdi oyun yaptı tekrar emdi simdi geri uyudu
Ve bu uyku sabaha kadar devam eder..arada uyanıp emer geri uyur
Yollayın bebeleri destek anne burda :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…