- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
tomurcuk ver hahaha:))
kızım aten beğenılecek gıbı degılkı ıykk:)) sen iç o senden içer şekerim..
Serum fizyolojik damlalar tek tek koparılan küçük damlalıklar şeklinde oluyor ve her biri 2açıldıktan sonra 2 günden fazla kullanılmıyor. Bende anlam veremedim 5 güne seninkinin adı ne?cnm damlann üstünde serum fizyolojik burun damlası yazıor 20 ml ben aldımda 5 günden fazla kullnmayın yazıodu reçetde ama ağzına kadar dolu daha kullnsam mı kullnmasam mı kararsız kaldım..her 5 günde de yeni damla mı alacam
ay çocuğumun ifadesi değişti resmen, ben sevdim ama
bir de şimdi kalkıp bardağa boşaltmaya üşendim biberondan içmeye çalışıyorum da ne zormuş yz yavrum yoruluyodur kesin
yok canım çok şükür yüzüstü ellerinin üstüne düştü, sıfır hasarla atlattık :116:
valla hava atmak gibi olmasın ama hala hiç ağlamayan ve kendi kendine olduğu yerde uyuyan bir bebeğim var
ama bugün baya ıkındı yavrucak gaz çıkaracam diye şimdi uyuyor uyanınca vericem çaydan, kesin demir damlası yaptı, sen değil
senide agzında bibron hiç düşünemiyorum hani)))
Bak ; yarın öbürgün ağlar,vızıldar , sallarsın sallarsın uyumaz ,sebebi benim haaa ,kıskanıyorum yaaa
düşünme zaten ben de pes ettim,
ayol insan aç kalır öyle :)))[/QUOT
kalmaz kalmz bit kadar agızları var zaten:)) benımkıde gogus ucumu yara yaptı ya,dişler varken ne olacak hiç düşünemiyorum.
ay çocuğumun ifadesi değişti resmen, ben sevdim ama
bir de şimdi kalkıp bardağa boşaltmaya üşendim biberondan içmeye çalışıyorum da ne zormuş yz yavrum yoruluyodur kesin
kalmaz kalmz bit kadar agızları var zaten:)) benımkıde gogus ucumu yara yaptı ya,dişler varken ne olacak hiç düşünemiyorum.
nazar etme nooooooooooolluuurrr
alıştır senin de olur
bir gece ansızın kulakların acı acı çınlarsa bil ki gazlı, uykusuz ve ağlak bir gecede seni anıyorum tüm samimiyetimle
Emziğini sök bari kız biberonun
hakkaten yaa o göğüs ucunu acıtma da yeni başladı, ne yapıyor ağzının içinde çözebilmiş değilim
kızlar 100 ml cay bir seferde çok değil mi?
Senaysen senin bıdıklar artık destekli oturuyorlar mı?
5.ay bilgilerinde yazıyorda merak ettim
nazar etme nooooooooooolluuurrr
alıştır senin de olur
bir gece ansızın kulakların acı acı çınlarsa bil ki gazlı, uykusuz ve ağlak bir gecede seni anıyorum tüm samimiyetimle
Benimki de süt az geldiği zaman daha çok sıkıyo ve acıtıyo ,bizim sütler azakıyo acaba ondan mı sıkıyo veletler acaba?
Şuanda elimde pompa ben de onu düşünüodumacıyor acıyorrr her yolu denedim bitmiyoooor diordu di mi göksel apla
Şuanda elimde pompa ben de onu düşünüodumacıyor acıyorrr her yolu denedim bitmiyoooor diordu di mi göksel apla
ben de sagiyorum su annn
az evvel hallettim ben de sağma işini,birazdan da mesai biter , behlül kaçar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?