2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar güzel anneler
Benim kiz 11 gibi banyo yaptı uyudu ve 2 de uyandı emdi oyun yaptı tekrar emdi simdi geri uyudu
Ve bu uyku sabaha kadar devam eder..arada uyanıp emer geri uyur
Yollayın bebeleri destek anne burda :))

Napiyosunda uyuyor yaaa. Annem benim bebekligimi anlatirdi ayni senin bebe gibi uyurmusum bu bebe kime cekti bilmemki

teşekkür ederim canım umarım kalıcı değildir bugün gene hırıltısı vardı tek sorunumuz hırıltı özellile sabah uyandığında çok belirgin oluyo birazda öksürük oluyo.cmt.yi bekliyorum bakalım antibiyotiğimiz ogün bitiyo geçmesse dr umuzu aricam.

bu arada çok geçmiş olsun inş.tekrarlamaz

Son düzenleme:
slm kızlaar nasılsınız.
oğlum diş çıkarıyor salyaları çok akıyor, doktor eline havuç ver dedi ama sert geliyor sanırım sevmiyor, diş kaşııyıcı aldık ağzına büyük geliyor, resmen huy değiştirdi çok huzursuz, hep kucakta gezmek istiyor.
B u kadar yorgunluk varken hala kilo alıyorum, çıldırmak üzereyim

Kaç ml içtiğini bilmiyorum çünkü biberonla içmiyor. Sen göğsünü yoklayarak nasıl anlıyorsun?

Merhabalar güzel ve yorgun anneler,galiba aynı dönemlerde yine aynı şikayetler var.17 ağustos doğumluyuz hastalık bittikten sonra bir de atak başladı üstüne sakin yavrum gitti yerine deli azman geldi.1 gecede ağlaması bile değişti eşimle birbirimize bakakaldık çığlık atarak ağlıyor.Sürekli emmek istiyor hiiiç uyumuyor,sürekli alert vaziyette herşeyi dikkatli dikkatli inceliyor tabi kucakta gezerek.oyun halımız vardı orada dakikalarca oynar sonra uyurdu şimdi mümkün değil yatmıyor.bazen bunalıyorum eski yaşantımı çok özlüyorum.ben boğa burcuyum herşeyi canım isteyince yapmaktan hoşlanırdım biraz da tembeldim ama şimdi benim kumandam gibi oldu oğlum o istese uyuyorum o isterse yiyorum vs.hayat çok zorlaştı ama bunları düşünüce hele birde o sevimli gülüşünü görünce utanıyorum bu hislerimden(

düşüncelerime tercüman olmuşsun, benim oğlumda çığlık atıyor, hep kucağımda...

Kaç aylık senin oğlun? Bizimkinin de salyaları çok akıyor, damakları kaşınıyor, diş kaşıyıcılarını bizimki almıyor

Gecen hafta holter takmistik yine ogluma sonucu geldi. İlac fayda etmis kullanmaya devam edicez 3 ay sonra kontrole gidicez allah nasip ederse

12.12.12 nikah cılgınlıgı olmus bugun bizde foto.mak. ve tellerin tarihlerini acıp resim cekelim hatıra kalsın

Son düzenleme:
2 gundur eşek sıpası oglum meme alırken deli gibi aglıyor onceden emmeme sorunu olmustu ama geri cekilip almıyordu şimdi cıglıkla aglıyor. Yatırır pozisyana gelince basıyor cıglıgı.Bugun en son ben yattım onu uzerime yatırdımda tuttu memeyi sonra geri cevirdim maymun etti beni maymun oglum

Doktorumuz aynı mı ne :) bizim doktorda havuç ver eline dedi.

İki gundur benimki de ole emmiyor iki cekip birakiyor. Bi ara noluyo buna die cok dusundum en son kararim memede uykusu geliyor ve uykuya direndigi icin bizimki basiyo cigligi

İki gundur benimki de ole emmiyor iki cekip birakiyor. Bi ara noluyo buna die cok dusundum en son kararim memede uykusu geliyor ve uykuya direndigi icin bizimki basiyo cigligi

Evet evet uykusu geliyor gozleri kızarıyor ama uyumucam diye ugrasıyor. onceden emerek uyuyordu halbuki bazende sallardım şimdi ikiside işe yaramıyor yemeyim uyumayım gezineyim diyor.Kucakta gezipte de uyumuyor gecicidir insallah.

düşüncelerime tercüman olmuşsun, benim oğlumda çığlık atıyor, hep kucağımda...

Benim oğluşum da 8 Ağustos doğumlu kızlar.. 4 gündür benimki de çıldırmış durumda! Gündüzleri hiç uykuya dalamıyor (gerçi doğduğundan beri öyle ama en azından sürekli bağırıp çığırmazdı ) Uyumadığı zamanlarda da aşırı huysuzlaşıyo! Bebeği sallamadan uyutmaktan bahseden doktorlara yetkililere sesleniyorum burdan: O zaman siz uyumasını sağlayın ya da uyumasa bile sakinleştirin bebeğimi! Bu arada Roserdar arkadaşım burçlarla pek aram yoktur ama ben de boğa burcuyum ve her şeyi istediğim zaman yapmayı severim. Burcumun bi özelliğini öğrenmiş oldum sayende! :) Ama şu sıralar sadece minik kuzumun kölesiyim! Odadan çıktığımda bile en fazla 5 dk. yalnız kalıyo sonra alarmmmmm! Yemek memek hak getire...

oh ne güzel ya eskiye dönmüşüz zor bitirdim sayfaları :)

şu gazı yeniden başlayan bebekler korkuttu beni ya, bizimkide bitmişti tekrar başlar mı ki acaba? alttan çok gaz çıkarıyor benim ki bacağını kaldırsa zart zort gidiyor valla eskiye dönmek isitemiyorum çok çektik çünkü :18:

bizim ki de her akşam ayarlanmış gibi yatmak istemiyor (uyku değil sırt üstü) sırtı yere gelse nasıl bağırıyor hemen 2 dk. yanından ayrılamıyorum ben nereye kafa o tarafa bu kadar anneci mi olur bi bebek ya, bakalım bakıcıya nasıl tepki verecek gerçi o konuda biraz şanslıyım sanırım, öğlen 12 de bitiyor bizim kurs, 9 gibi gideceğim henüz başlamadım, ocakta başlıyorum inşallah, emzirir giderim 8 buçuk gibi emzirsem bakıcıda gelmiş olur 9 da tekrar uyur (8 de uyanıyor çünkü sonra tekrar uyku istiyor) diğer kalkışıda 11 i bulur ben gelene kadar da acıkmaz zaten sık emzirmiyorum artık 3 saati aşıyor ama yinede biraz sağıp bırakırım ki durmazsa verir bakıcı artık gerçi biberonda almıyor sakız gibi damağıyla çiğniyor biberonu :)

valla ben bi deneyeyim dedim bir arkadaş başını okşayarak uyutuyorum demişti sanırım ayağımda 2 dk.da uyuyan çocukla 1 saat uğraştım gerçi biliyorum pes etmeden sabırlı olmak gerek ama ağlarken kendini yırtıyor eşimde, ağlamasına dayanamıyorum diyor, mecbur alıyorum yine ayağıma bizimki o numarayı yutmadı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…