Merhabalar güzel anneler
Benim kiz 11 gibi banyo yaptı uyudu ve 2 de uyandı emdi oyun yaptı tekrar emdi simdi geri uyudu
Ve bu uyku sabaha kadar devam eder..arada uyanıp emer geri uyur
Yollayın bebeleri destek anne burda :))
Napiyosunda uyuyor yaaa. Annem benim bebekligimi anlatirdi ayni senin bebe gibi uyurmusum bu bebe kime cekti bilmemki
ay çok geçmiş olsun güzelim ya. benim oğlumunda bronşiyal astımı var, ve ne zaman hafif nezle olsa direk öksürük gelir peşinden. malesef çekicez yapcak bişi yok. ama dr çok önemli, ben ankarada bi hocaya götürüyorum, kaç dr değiştirdim Allahtan ondan çok memnunum. büyümesinde filan benim oğlumun da hiç sıkıntısı yok, ancak işte bu öksürükler yüzünden bu sene 2 hafta okula gidemedi. benim oğlan da çok terler, ama sırtına bez koymam ben direk üstünü değiştiririm, daha zor ama kat kat olunca da terliyolar. büyüdükçe göreceksin daha azalacak, ama malesef tam geçmiyo. merak ettiğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışayım canım
canım bi ablamız bi çocuğunda kullanmış birinde kullanmamış.kullanmadığında demir eklisliği varmış. tahlilsiz verildiğine göre bildkleri bşi var dr larında.d vitaminini nasıl kullanıyorsak demiri de kullanmalıyız bence
geçmiş olsun canım bizimkide 4 ayda 3 yada 4. nezlesi ama şimdi sık olunca bende bronşitmi acaba dedim bendede alerjik astım vardı çünkü.bu arada sen izmit tenmisin[/QUOTE
istanbuldayım cnm ablama gitmiştim
Canın bazen 5 dk bazen de 20 dk sürüyor ama ben göğsümü yoklayarak anlıyorum ne kadar emdiğini, en az 100 ml içiyor bir seferde ama gazıımız varsa 30-40 cc içiyor anca sonra ıkınıp ağlayıp bırakıyor. bende zorlamıyorum ozaman, bazen 2,5 satte acıkıyor baEn 3-3,5 ama 3,5 geçmiyor hiç ben yoruluyordur belki diye söyledim ama gündüz emzirmesi için 4 saat fazla değilmi, sen bir 5-10 dk mola vererek dene bakalım belki yoruluyordur gerçekten
seninkisi kac ml içiyor tek seferde?
Merhabalar güzel ve yorgun anneler,galiba aynı dönemlerde yine aynı şikayetler var.17 ağustos doğumluyuz hastalık bittikten sonra bir de atak başladı üstüne sakin yavrum gitti yerine deli azman geldi.1 gecede ağlaması bile değişti eşimle birbirimize bakakaldık çığlık atarak ağlıyor.Sürekli emmek istiyor hiiiç uyumuyor,sürekli alert vaziyette herşeyi dikkatli dikkatli inceliyor tabi kucakta gezerek.oyun halımız vardı orada dakikalarca oynar sonra uyurdu şimdi mümkün değil yatmıyor.bazen bunalıyorum eski yaşantımı çok özlüyorum.ben boğa burcuyum herşeyi canım isteyince yapmaktan hoşlanırdım biraz da tembeldim ama şimdi benim kumandam gibi oldu oğlum o istese uyuyorum o isterse yiyorum vs.hayat çok zorlaştı ama bunları düşünüce hele birde o sevimli gülüşünü görünce utanıyorum bu hislerimden(
slm kızlaar nasılsınız.
oğlum diş çıkarıyorsalyaları çok akıyor, doktor eline havuç ver dedi ama sert geliyor sanırım sevmiyor, diş kaşııyıcı aldık ağzına büyük geliyor, resmen huy değiştirdi çok huzursuz, hep kucakta gezmek istiyor.
B u kadar yorgunluk varken hala kilo alıyorum, çıldırmak üzereyim
Gecen hafta holter takmistik yine ogluma sonucu geldi. İlac fayda etmis kullanmaya devam edicez 3 ay sonra kontrole gidicez allah nasip ederse
slm kızlaar nasılsınız.
oğlum diş çıkarıyorsalyaları çok akıyor, doktor eline havuç ver dedi ama sert geliyor sanırım sevmiyor, diş kaşııyıcı aldık ağzına büyük geliyor, resmen huy değiştirdi çok huzursuz, hep kucakta gezmek istiyor.
B u kadar yorgunluk varken hala kilo alıyorum, çıldırmak üzereyim
2 gundur eşek sıpası oglum meme alırken deli gibi aglıyor onceden emmeme sorunu olmustu ama geri cekilip almıyordu şimdi cıglıkla aglıyor. Yatırır pozisyana gelince basıyor cıglıgı.Bugun en son ben yattım onu uzerime yatırdımda tuttu memeyi sonra geri cevirdim maymun etti beni maymun oglum
İki gundur benimki de ole emmiyor iki cekip birakiyor. Bi ara noluyo buna die cok dusundum en son kararim memede uykusu geliyor ve uykuya direndigi icin bizimki basiyo cigligi
Gecen hafta holter takmistik yine ogluma sonucu geldi. İlac fayda etmis kullanmaya devam edicez 3 ay sonra kontrole gidicez allah nasip ederse
Merhabalar güzel ve yorgun anneler,galiba aynı dönemlerde yine aynı şikayetler var.17 ağustos doğumluyuz hastalık bittikten sonra bir de atak başladı üstüne sakin yavrum gitti yerine deli azman geldi.1 gecede ağlaması bile değişti eşimle birbirimize bakakaldık çığlık atarak ağlıyor.Sürekli emmek istiyor hiiiç uyumuyor,sürekli alert vaziyette herşeyi dikkatli dikkatli inceliyor tabi kucakta gezerek.oyun halımız vardı orada dakikalarca oynar sonra uyurdu şimdi mümkün değil yatmıyor.bazen bunalıyorum eski yaşantımı çok özlüyorum.ben boğa burcuyum herşeyi canım isteyince yapmaktan hoşlanırdım biraz da tembeldim ama şimdi benim kumandam gibi oldu oğlum o istese uyuyorum o isterse yiyorum vs.hayat çok zorlaştı ama bunları düşünüce hele birde o sevimli gülüşünü görünce utanıyorum bu hislerimden(
düşüncelerime tercüman olmuşsun, benim oğlumda çığlık atıyor, hep kucağımda...
Benim oğluşum da 8 Ağustos doğumlu kızlar.. 4 gündür benimki de çıldırmış durumda!Gündüzleri hiç uykuya dalamıyor (gerçi doğduğundan beri öyle ama en azından sürekli bağırıp çığırmazdı ) Uyumadığı zamanlarda da aşırı huysuzlaşıyo! Bebeği sallamadan uyutmaktan bahseden doktorlara yetkililere sesleniyorum burdan: O zaman siz uyumasını sağlayın ya da uyumasa bile sakinleştirin bebeğimi! Bu arada Roserdar arkadaşım burçlarla pek aram yoktur ama ben de boğa burcuyum ve her şeyi istediğim zaman yapmayı severim. Burcumun bi özelliğini öğrenmiş oldum sayende! :) Ama şu sıralar sadece minik kuzumun kölesiyim! Odadan çıktığımda bile en fazla 5 dk. yalnız kalıyo sonra alarmmmmm! Yemek memek hak getire...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?