valla ben bi deneyeyim dedim bir arkadaş başını okşayarak uyutuyorum demişti sanırım ayağımda 2 dk.da uyuyan çocukla 1 saat uğraştım gerçi biliyorum pes etmeden sabırlı olmak gerek ama ağlarken kendini yırtıyor eşimde, ağlamasına dayanamıyorum diyor, mecbur alıyorum yine ayağıma bizimki o numarayı yutmadı yani :)
bu arada benim kızım yatmamakta direniyor
Madem uyumuyor al gel gecelere akalım
canım geçmiş olsun kuzunun rahatsızlığı ne bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun
Çok sevindim arkadaşım.. İnşallah 3 ay sonra da güzel haberler ver bize
geçmiş olsun, çok sevindim
Çok sevindim canım
Sagolun canlar. Kalbi hizli atiyor benim bebemin insallah tamamen duzeldigi zamanlari da gosterir rabbim bize
Gununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyortecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?
Kizlar kabus gibi bir gece gecirdik mda hala da geciriyoruz. Kizim aksamdan beri ciyak ciyak kuzumun bir yeri agriyor ama cozemedim. Calpol,dentinox hicbiri ise yaramiyor. Mama emmiyor su icmiyor inliyor resmen. Sadece kucagimda biraz uyuyor birakicak gibi olunca da tekrar basliyor. Oglumda ilgi istiyor. Ne uzun geceymis hayirlisiyla bir safak sokse..
Gununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyortecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?
Gecen hafta holter takmistik yine ogluma sonucu geldi. İlac fayda etmis kullanmaya devam edicez 3 ay sonra kontrole gidicez allah nasip ederse
Doğum hikayeni yazdın ama profil resmi hala anne karnı yauİnsaallah canımm ...
Bu arada sonunda dogum hikayemi yazdımaslında cocuğun sünneti bekleyip ikisini beraber yazsamda olurdu
Canım benim,nasıl oldu kuzun iyileşmiştir umarım...Kizlar kabus gibi bir gece gecirdik mda hala da geciriyoruz. Kizim aksamdan beri ciyak ciyak kuzumun bir yeri agriyor ama cozemedim. Calpol,dentinox hicbiri ise yaramiyor. Mama emmiyor su icmiyor inliyor resmen. Sadece kucagimda biraz uyuyor birakicak gibi olunca da tekrar basliyor. Oglumda ilgi istiyor. Ne uzun geceymis hayirlisiyla bir safak sokse..
O kadar zor ki gerçekten ,kaç yaşına gelirsen gel zorlanıyosun...İnşallah düzelmiştir yavru da rahatlamışsındır biraz...Bakıcı falan yok mu ya,tek başına mı bakıyosun,bulsan bi yardımcı ya,ne bilyim darlandım şimdi senin yerine ...Gece hala bitmedi.. Kimse de yok forumda.. Sabah olsa da annemi arayip cagirsam, gelince de kafami omzuna koyup bir temiz aglasam.. 31 yasindayim ama ben anne olucak kadar buyumemisim..
sıkıntılı gece geçiren annelere geçmiş olsun diyorum maalesef gunleri gunlerine tutmuyor..bizim hastane rotavirüs aşısı 3 doz dedi saglık ocagı 2 doz diyor ben hastanede yaptırdım nasıl olsa ucretli diyedee bu doz işi karışık biraz.sizin bıcırıklara kaç doz yapılıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?