2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuzumda sallanmadan uyumuyor. Vazgeçirmek icin cok istikrarlı olmak lazım ama o güç bende yok

canım geçmiş olsun kuzunun rahatsızlığı ne bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun

Çok sevindim arkadaşım.. İnşallah 3 ay sonra da güzel haberler ver bize

geçmiş olsun, çok sevindim

Çok sevindim canım

Sagolun canlar. Kalbi hizli atiyor benim bebemin insallah tamamen duzeldigi zamanlari da gosterir rabbim bize

Kizlar kabus gibi bir gece gecirdik mda hala da geciriyoruz. Kizim aksamdan beri ciyak ciyak kuzumun bir yeri agriyor ama cozemedim. Calpol,dentinox hicbiri ise yaramiyor. Mama emmiyor su icmiyor inliyor resmen. Sadece kucagimda biraz uyuyor birakicak gibi olunca da tekrar basliyor. Oglumda ilgi istiyor. Ne uzun geceymis hayirlisiyla bir safak sokse..

Gece hala bitmedi.. Kimse de yok forumda.. Sabah olsa da annemi arayip cagirsam, gelince de kafami omzuna koyup bir temiz aglasam.. 31 yasindayim ama ben anne olucak kadar buyumemisim..

Gununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyor tecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?

Gununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyor tecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?

cenacım geçmiş olsun enim kızda gece hayatımda okadar ağladığını duymamıştım yavrum nasıl bas bas bağrıor nasıl calpop verdim de uyudu

gripde olmuş dişde etki sanırım 4e kadar dua okudum 2 gecedir dizimde sallayarak uyuyor

sıkıntılı gece geçiren annelere geçmiş olsun diyorum maalesef gunleri gunlerine tutmuyor..bizim hastane rotavirüs aşısı 3 doz dedi saglık ocagı 2 doz diyor ben hastanede yaptırdım nasıl olsa ucretli diyedee bu doz işi karışık biraz.sizin bıcırıklara kaç doz yapılıyor??

Gecen hafta holter takmistik yine ogluma sonucu geldi. İlac fayda etmis kullanmaya devam edicez 3 ay sonra kontrole gidicez allah nasip ederse
Hadi bakalım,tamamen iyileşicek yavru,bekliyoruz iyi haberleri...

İnsaallah canımm ...

Bu arada sonunda dogum hikayemi yazdım aslında cocuğun sünneti bekleyip ikisini beraber yazsamda olurdu
Doğum hikayeni yazdın ama profil resmi hala anne karnı yau

Canım benim,nasıl oldu kuzun iyileşmiştir umarım...

Gece hala bitmedi.. Kimse de yok forumda.. Sabah olsa da annemi arayip cagirsam, gelince de kafami omzuna koyup bir temiz aglasam.. 31 yasindayim ama ben anne olucak kadar buyumemisim..
O kadar zor ki gerçekten ,kaç yaşına gelirsen gel zorlanıyosun...İnşallah düzelmiştir yavru da rahatlamışsındır biraz...Bakıcı falan yok mu ya,tek başına mı bakıyosun,bulsan bi yardımcı ya,ne bilyim darlandım şimdi senin yerine ...

Günaydınlar herkese bu arada,geçmişi okuyup anca gelebildim...

İki farklı marka var, biri 2 doz, biri 3 doz. Sen hangi markayla baladıysan o marka ile devam etmen gerekiyor.

Geçmiş olsun canım ya inşallah diştir en azından sebebi belli,sebepsz ağlamalar daha can sıkıcı.damağına baktın mı hiç sertleşme var mı?bi de kızlarda idrar yolu enf.çok olur bi bakıt istersen.

geçmiş olsun canım. diş yapabilir tabii, bi kaşı bakalım yavas yavas dişlerini, parmağınla. bizimkinin kaşıdım mayıştı yavrum. genel bi huzursuzluğu var, sadece memede ve kucakta uyuyor. dişten diye tahmin ediyorum. diş jeli vardı baby oragel, o çok ii gelmişti bize, ben de denemiştim ağzım resmen uyuşmuştu az az kullan alırsan

Günaydın ama nasıl aydın olacak bugün bilemedim...

Gece uzun zamandan sonra oturdum ağladım. Gözümden uyku akıyor, terlemişim oda buz gibi üşüyorum bi yandan emzirmeye çalışıp bi yandan sırtımı ısıtmaya çalışıyorum. Karnımda bi ağrı anlamsız, üstüne kocam horluyor yanıbaşımda. Emzirdim bitti, hanfendiyi uykulu yatırdım, o arada nasıl açım bayılıcam gidip bişeyler yiyeyim diyorum her lokma boğazıma dizildi. 2dkya bir ağlıyor, beşiğini sallamaya geliyor mutfağa gidiyorum tekrar başlıyor. Böyle böyle 6 buçuğu bulduk.

Bu artık rota mı, süt azalması mı yoksa atak mı bilmem, bitmesi lazım- evlilik annelik ve yaşam amacı nedir bitmeden:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…