- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
ay okuyunca tuylerım dıken dıken oldu yaaa gercekten gozlerım doldu canım benım allah annelermızı basımızdan eksık etmesın cok aglayasım geldı.allah sanada guckuvvet sabır versınGece hala bitmedi.. Kimse de yok forumda.. Sabah olsa da annemi arayip cagirsam, gelince de kafami omzuna koyup bir temiz aglasam.. 31 yasindayim ama ben anne olucak kadar buyumemisim..
kıyamam ben o mı nık kuşuma kolayca atlatır ınsallah.oğlus da dıs cıkarma yokmu canım.en azından ıkısı aynı anda olmasın senın ıcın zor olurGununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyortecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?
bızde 17 agustosluyuz....ve yukarıda yazdıklarının aynısı bızdede varMerhabalar güzel ve yorgun anneler,galiba aynı dönemlerde yine aynı şikayetler var.17 ağustos doğumluyuz hastalık bittikten sonra bir de atak başladı üstüne sakin yavrum gitti yerine deli azman geldi.1 gecede ağlaması bile değişti eşimle birbirimize bakakaldık çığlık atarak ağlıyor.Sürekli emmek istiyor hiiiç uyumuyor,sürekli alert vaziyette herşeyi dikkatli dikkatli inceliyor tabi kucakta gezerek.oyun halımız vardı orada dakikalarca oynar sonra uyurdu şimdi mümkün değil yatmıyor.bazen bunalıyorum eski yaşantımı çok özlüyorum.ben boğa burcuyum herşeyi canım isteyince yapmaktan hoşlanırdım biraz da tembeldim ama şimdi benim kumandam gibi oldu oğlum o istese uyuyorum o isterse yiyorum vs.hayat çok zorlaştı ama bunları düşünüce hele birde o sevimli gülüşünü görünce utanıyorum bu hislerimden(
allah tez vakıtte3aya kalmadan saglıgına kavustursun canım.optuk tosun pasayıGecen hafta holter takmistik yine ogluma sonucu geldi. İlac fayda etmis kullanmaya devam edicez 3 ay sonra kontrole gidicez allah nasip ederse
Günaydın herkese,
Tüm bebeler çıldırmış anlaşılan. Benimkî de aynı çığlık çığlığa ağlıyarak uyanıyor. Gaz bizimki ama, masaj yapıyorum kakasını yapıyor anca o zaman rahatlıyor. Tabi bu süreç 1-2 saat devam ediyor. Demek neymiş 3. Aya kadar gazlar geçse de bebeler 4. Ayda çeşitli sebeplerden tekrar çıldırırlarmış. Oturunca geçer diyorlar ya, şimdi de onu bekleyelim bakalım ne olacak..
Gece hala bitmedi.. Kimse de yok forumda.. Sabah olsa da annemi arayip cagirsam, gelince de kafami omzuna koyup bir temiz aglasam.. 31 yasindayim ama ben anne olucak kadar buyumemisim..
Ayy nasıl sinirim bozuldu oturunca mı gecermiş
Ya sürekli birseyleri beklemekten ne ara buyuduler anlamadık deyip kalacazOturunca gecersede zaten hemen hemen hepsinde diş sorunları başlıyacak ozaman, oda taaaa 2 yaşının sonuna kadar sürecek belkide daha fazla...
Sonra okul falan derken bir bakacaz ki anne ben birini seviyorum, evlenecem moduna gececekler
Bizimkide girdi yine krize emme me uyumama. Aglama. Sinirleri alt ust oluyo insanin. Hadi simdi ewdeyim dinlenelim ayagina disari cikinca nolcak bole.ne guzeldi yaa ilk zamanlari cok gazliydi hala gazli ama sebebini biliyodum disari cikinca susuyodu. Buyudukce daha da zor oluyor. Sabri ogrenmek lazim sanirim. Benim gibi sabri az insan nasi ogrencekse. Ama anliyorum bi kez daha koca sehirde yapayalniz olmak zormus. Oglum cok agladiginda bunalttiginda 10 dk lik nefes almak nekadar rahatlatiyor insanni cok degil 10 dk. 1 ay ailemin yaninda nekadar rahattik sinir stres yoktu buyumesinin keyfini cikariyorduk. Tek olmak zor.
ya ben bu asure gununun yılda en az 4kez yapılmasını ıstıyorummm
Allah gürültücü ama becerikli komsulardan razı olsunn
kesınlıkle ondan ıstemıyodurama ben vermicem kızımı da oğlumu dabaş altıma yastık yapcam yumşak yumşak
ay sorma ya, kendimi kaybetcem artık, patladım daraldım evde.işe başlamak istiyorum ama kıyamıyorum, bakıcıya vermye, kontrol etcek kimse de yok burda.
ay ben de istiyorum, kimse de getirmedi ya ne tembeller bizim komşular
ben yapıcam eşim bırak diyo onla mı uğraşcan bi, de. bebek ona kalcak ya ondan istemiyo zaar
kızlar oğlum mama yemek istemiyor tadından bıkmış olabilir mi ne yapsam bilmiyorum
kızımın butun duzeni diş yüzünden olumsuz yonde değişmşken şimdide burnu tıkalı, gözleri yasarıyor, tıkalı burun sonra burun akıntısına ceviriyor grip oldu sanırım bebeğim kısa zamanda atlatır inşallah
canım kızlarımdan birinin de burnu tıkalı doktorum odanın neminin minimum %50 olması gerekiyor bu dönem gelen bütün bebeklerin burnu tıkalı serum fizyolojik kullanabilirsin bebek rahatsız olduğunda dedii bi dene istersen inşallah grip olmamıştır.
Bizimkide girdi yine krize emme me uyumama. Aglama. Sinirleri alt ust oluyo insanin. Hadi simdi ewdeyim dinlenelim ayagina disari cikinca nolcak bole.ne guzeldi yaa ilk zamanlari cok gazliydi hala gazli ama sebebini biliyodum disari cikinca susuyodu. Buyudukce daha da zor oluyor. Sabri ogrenmek lazim sanirim. Benim gibi sabri az insan nasi ogrencekse. Ama anliyorum bi kez daha koca sehirde yapayalniz olmak zormus. Oglum cok agladiginda bunalttiginda 10 dk lik nefes almak nekadar rahatlatiyor insanni cok degil 10 dk. 1 ay ailemin yaninda nekadar rahattik sinir stres yoktu buyumesinin keyfini cikariyorduk. Tek olmak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?