2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dişleri çıkarken mama yemek istemiyorlar , bir jel var eczanelerde doktoruna danışıp alabilirsin damaklarına sürdüğünde rahatlıyor yemeye devam ediyor

bana da görümcemler dentinox demişti ama dün sağlık ocağında hemşire sürme dedi. bende doktora gidince danışıcam artık. bebişim çok kızıyo dişlerinin rahatsızlığına bi hışımla bize saldırıyor ısırmak istiyor çok komik oluyor

2-3 gündür bizimde öyleydi mızmız şey diyip duruyordum dün aşı olduk dün akşamdan beri daha da arttı mızmızlığı kesinlikle kucaktan inmicekmiş paşam ama kucaktayken de ağlıyor ya o zaman ne yapcam şaşıyorum. dayanamayıp bırakıyordum ama bugn resmen katıldı kaldı. zaten yatmak istemiyor benim bebeğim ille oturacağım diyor kendini kaldırmaya çalışıyor. hafiften sırtını destekliyoruz küçük bir yastıkla yok bu da olmadı ille tam oturtun diyor. ne zormuş bu annelik yaaa. annemin kıymetini şimdi daha çok anladım

İnsaallah canımm ...

Bu arada sonunda dogum hikayemi yazdım aslında cocuğun sünneti bekleyip ikisini beraber yazsamda olurdu
bende bir kenara yazmıştım satır satır her ayrıntıyı daha tazeyken unutmadan ama daha buraya aktarmak kısmet olmadı. bebişim azcık daha uyursa bende yazıyım bari

Hipp in rezene çayını almıştım ben de. Onda da yazıyor bir yaşına kadar öğretecekmişiz. Yaşını doldurmamış bebek bardağı nasıl tutacaksa

bebeklerin hepsi aynı ayda oturmazmış oturmak istiyorsa desteklemek gerekiyormuş hepsi 7. ayı beklemeyebiliyormuş ben de çok istedikleri halde inatla oturtmuyordum kızlarımı

erkek çocuğun totosu büyük olur diyen de var hayaları sıkışır diyende var en iyisi buna da doktor karar versin. ama ben oturtsam bile kaynanam oturtmaz herhalde

Benimki de oturuyor resmen.. Özellikle emerken birden bırakıp, oturur duruma geliyor. Ben geri yatırmaya çalışıyorum ama artık oturabiliyor aslında. 3. ayda doktor daha erken oturtmayın ama kendisi kalktığında da hemen yatırmanıza gerek yok demişti. 4. ayda soramadım. 5. ayı bekliyorum..
Bu arada ben üşütmüşüm galiba, burnum akıyor, kendimi halsiz hissediyorum. İnşallah grip olmam, kızıma geçmesinden çok korkuyorum. Sabahtan beri içtiğim ıhlamur ve yediğim mandilanalar inşallah korur beni..

Boşver canım ya bütün kayınvalideler aynıBen de benimkine sinir oluyorum ama takmamak lazım. Zaten bebeklerle uğraşmak zor, bir de onların dediklerine kafa yorup, üzülerek enerjimizi boşa harcamayalım. Konuşup dursunlar...

Kızlar bu cumartesi eşimin yakın bir arkadaşının ki ben de kendisini çook severim düğünü var Çanakkale'de. Biz İstanbul'dayız. Ela ile hiç uzun yola çıkmadık. İstanbul içinde en fazla karşıya geçmişliğimiz var o da 45 dk filan yolda kaldık. Annemlere filan hep geliyoruz ama. Bazen arabada uslu uslu oturuyor, uyuyor. Bazen de çok sıkılıp ağlıyor. Eşim kesin gidecek düğüne ama biz de gitsek mi diye çok kararsızım. Aslında bir yanım çok gitmek istiyor, çok sıkıldım bu sene hiç bir yere gitmedim ama bir taraftan da o kadar yol nasıl geçer bilemiyorum.. Ayrıca oralarda çocuğu üşütüp hasta etme ihtimali de var.. Durmadan fikir değiştiriyorum. Eşim ve annem de sonradan onların kafasını yemeyeyim diye sen bilirsin diyorlar ve yorum yapmıyorlar.. Sizce ne yapsam, özellikle uzun yola çıkanlar ne düşünüyor.. Gerçi eğer grip olursam hiç gidemem ya o da ayrı

Okudum bile epidural falan olsaydın ameliyathanede ne yorum yapacaktın gorunce acaba

Gercekten birde anlatmasan soyle boyle diye aman rahatsın olur, anlatsanda suc olur yakınmak olur.:44: Bazen az ve öz cevap vermek gerek bu kayınvalidelere demedikce usteliyorlar aynı lafları sakız yapıyorlar agızlarında

Ortalikta acayip bi salgin varmis canim dikkat etsekde gelip bizi bulabiliyor gecmis olsun

Biz gecen ay oglusumla bayaaa gezdik anlatim sen karar ver. Kurban bayrami esimin ailesinin yanina gittik 2 saat uzaklikta ordan geldik hastane gitcegimiz yerlere hediye alisverisi derken dinleniriz dedigimiz iki gun sokaklarda gecti.3. Gun ucakla istanbuldan samsuna. Ucaktan etkilenmesine ragmen ertesi gun samsundan trabzona gittik 4 saat yol orda bi suru ziyaret ve bi gece kalip ertesi gun tekrar samsuna. Cok yorulduk tek oglum degil bizde yorulduk ama acayip moral depoladik. Kis dersen hastalik ewden cikmasak da gelip buluyor bizi. Tebdili mekandA ferahlik vardir diyorum ben

Bizde hep kısa mesafe annemlere gidip gelmiştik dediğin gibi bazen sıkılıyor bazen duruyordu pekte uyumaz arabada hala . Bayramda eşimin memleketine gittik. Giderken hiç gunduz uyumadıgı kadar uyudu hepimiz şaşırdık 7 saat falan 2saatte bir emdi mızırdanıp gozunu acmadan tekrar koltuguna koydum uyudu. Hiç sanmadıgım kadar kolay oldu.Ama donuste son 1.5 saatte durmadı cok bunalttı. Oda hava sıcaktı terledi kıyafetlerini değiştirmek zorunda kaldım. Belkide uyuyacaktı oyle bunalmasaydı.Artık şansına. Hasta olması durmunu bilemiycem cok yakın temas ve opmeden sakınmanız gerekecek cunku artık salgın mevsimi. Uslu durursa sanada değişiklik olurdu aslında ama risk almak sana kalmış bu durumda :))

Ole canim ya dogumumda hic kimseye anlaymadim derdimi herkesin yaninda aglamadim die bana sen cok rahatsin bilinclisin sıkintı etmiyosun dedi. Ki dogumumu gectim 2 gun yogunbakimdan oglumuz cikabilecekmi die ne sıkıntilar cektik cikti allahima sukurler olsun ama kolay biseymi iste ne bilim yaaa kaynana adi iste. Herkes kendi yasadigini biliyor. Ama iste ben uzaktayim ya cok rahatim gibi gelio eltim yakinlarin ah o ne cekio due anlatmiyomu uyuz oluyorum. Bide fix lafi yiyen uyuyan cocuk buyuten cocuk buyuttum demesin.ben oluyom buda. Tek kendisi zahmet cekti sanki hee bide eltim yemiyo onunki

kesınlıkle ondan ıstemıyodur ama onlerıne koysan koca bır tencereyi löp löp götürürler benımkıde aynı

evet ya dimi, olmazsa bebeğe ben bakıyım o yapsın aşureyi hahahaha

geçmiş olsun, umarım çabuk toparlanır

profil resmimi değiştirdim . Duyurulur

evet benim favori resmim. bakıyım bakıyım duruyum belki benim oğlan da böyle uslanır

boşver söyleme, hiç bitmez hikayeleri zaten. en zor çocuğa onlar bakar, en kızgın koca onların, en çekilmez kaynana onların vs vs bitmez yani. sen buraya yaz rahatla

biz kurbanda toplamda 20-22 saatlik yol yaptık, ama zor oldu. 9 saat 9 saat ve 4 saat şeklinde. 4-5 saat duruyodu ama sonra coşuyodu. yolu çekebilirsiniz belki ama benim endişem grip olması, kalabalıkta koruyamazsın, elleme diyemezsin. bir de havalar da önemli, eğer yağışlı falan olursa bi keyfi kalmaz gezmenin, bi hava durumunu çek et bakalım, ona göre karar ver bence.

Cok dertli gordum kendimi kusura bakmayin kizlar doldun biraz rahatladim anlatip.

canım bunun için burdayız değil mi aynı dert hemen hemen hepimizin basında dusuncesiz insanlar fazlasıyla etrafımızı donatmıs durumda bari burada rahatlayalım değilmi

Cok dertli gordum kendimi kusura bakmayin kizlar doldun biraz rahatladim anlatip.
ay olurmu ya yaz gitsin, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. yaz sen gene. aslında bende anlatıcam çook şey var da, bi başlasam susturamam kendimi hahhaha

teşekkürler teyzos hepimiin kuzusu sağlıklı mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…