2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lafa bak lafa sanki bigun yiyen bebek hep yiyor bigun uyuyan bebek hep uyuyor işte hergun birsey cıkarıyorlar bebek bunlar kolayı mı varmış bunun hele ki sen neler cektin bi anlayamadın kavusma sevincini falan
İyi kide uzaksın bosver gozun gormuyor en azından boyle konusuncada arada mecburen terslicen ki konusamasın kızdıgını bilsin

Tesekkurler kizlar. Aslinda bende suscak gibi degilim ama tuttum kendimi surekli olumsuz seyleri burda paylasmayi sevmiyorum bukadar yeter fazls bile. Ek gida mizi anlatim size bugun 3. Gun armut suyunda 12 cay kasigina ciktik yarim kahve fincani kadar oldu. Gayet guzel yedi benim tosun pasam. Dun gece ilk defa yogurt mayaladim ama mayam olmayinca hazir yogurt ve pastoeize surten uzuyor yogurt tatdi da pek yok ama yedircem mecburen bakalim begenicekmi.

Bazen cok bunalinca esim uyariyor. Ben kolay kolay bisi demem kurilmam ama kirilinca bidaha asla tamir olmaz oyuzden bu isi esime birakiyorum

bu yoğurdu yaparken süt biraz sıcak olsun, yani parmağını batırınca 2 sn sonra filan sıcak gelsin parmağına, yani bay asıcak olmalı eline değince yanmalı elin. ama parmağını batırabilmelisin de. biraz karışık oldu, ama böyle anlatabildim ancak. ben böyle yapıyorum hep, tutuyo baya. ama taze olduğu için ekşi yoğurt tadı olmuyo tabi. inşallah beğenir paşa.

Sicaigi dedigin gibiydi tam ama sanirim maya hazir yogurttan dietutmafigini dusunuyorum

Bu hafta bitsin artık yaaaa ,nasıl bir yoğunluktur bu , şaşı bakıyorum artık başağrısından

Eski sayfaları oluyamadım ama.Tekrar geri döndü demişsin gaz sorunu.Benim oğlum da 13 ağustos doğumlu.Son bir kaç gündür gaz olayı bizimde geri döndü.Zaten 3 ay kolikten çektim.bir de tam bitti rahatladık derken geri döndü.İşe başladım bir de geceleri 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor.Emziriyorum 10 dk sonra uyanıp kıvranmaya başlıyor.hep kıpır kıpır.Uykusuzluktan koptum vallaha.

maşallah bebişine Bizimki çıngırağını bile kavrayamıyor daha bardağı tutacağını pek sanmıyorum. Ama yinede deneyeyim bakalım.

Sen karakizin bebeğine ne bakıyorsun . Fıstıkta öyle bir anne varki 1 aya kadar cocuğu yürütür, seneye okula verir. 5 yasında lisans eğitimini yaptırır . Cok azimli cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…