selam bebekliler.......
teşekkürler teyzos hepimiin kuzusu sağlıklı mutlu olsun
Ole canim ya dogumumda hic kimseye anlaymadim derdimi herkesin yaninda aglamadim die bana sen cok rahatsin bilinclisin sıkintı etmiyosun dedi. Ki dogumumu gectim 2 gun yogunbakimdan oglumuz cikabilecekmi die ne sıkıntilar cektik cikti allahima sukurler olsun ama kolay biseymi iste ne bilim yaaa kaynana adi iste. Herkes kendi yasadigini biliyor. Ama iste ben uzaktayim ya cok rahatim gibi gelio eltim yakinlarin ah o ne cekio due anlatmiyomu uyuz oluyorum. Bide fix lafi yiyen uyuyan cocuk buyuten cocuk buyuttum demesin.ben oluyom buda. Tek kendisi zahmet cekti sanki hee bide eltim yemiyo onunki
selam sana da bebekli
slm canım nasılsınız bakayım
amin canım amiin
Lafa bak lafa sanki bigun yiyen bebek hep yiyor bigun uyuyan bebek hep uyuyor işte hergun birsey cıkarıyorlar bebek bunlar kolayı mı varmış bunun hele ki sen neler cektin bi anlayamadın kavusma sevincini falan
İyi kide uzaksın bosver gozun gormuyor en azından boyle konusuncada arada mecburen terslicen ki konusamasın kızdıgını bilsin
Tesekkurler kizlar. Aslinda bende suscak gibi degilim ama tuttum kendimi surekli olumsuz seyleri burda paylasmayi sevmiyorum bukadar yeter fazls bile. Ek gida mizi anlatim size bugun 3. Gun armut suyunda 12 cay kasigina ciktik yarim kahve fincani kadar oldu. Gayet guzel yedi benim tosun pasam. Dun gece ilk defa yogurt mayaladim ama mayam olmayinca hazir yogurt ve pastoeize surten uzuyor yogurt tatdi da pek yok ama yedircem mecburen bakalim begenicekmi.
a fiyatı düşmüş hemen allmalısın hemennn:)))
Piyasasını bilmiyorum ama uygun gibi geldi ihtiyacın varsa al ama istersen bi kullananları arastır forumlardan
bu yoğurdu yaparken süt biraz sıcak olsun, yani parmağını batırınca 2 sn sonra filan sıcak gelsin parmağına, yani bay asıcak olmalı eline değince yanmalı elin. ama parmağını batırabilmelisin de. biraz karışık oldu, ama böyle anlatabildim ancak. ben böyle yapıyorum hep, tutuyo baya. ama taze olduğu için ekşi yoğurt tadı olmuyo tabi. inşallah beğenir paşa.
oh ne güzel ya eskiye dönmüşüz zor bitirdim sayfaları :)
şu gazı yeniden başlayan bebekler korkuttu beni ya, bizimkide bitmişti tekrar başlar mı ki acaba? alttan çok gaz çıkarıyor benim ki bacağını kaldırsa zart zort gidiyor vallaeskiye dönmek isitemiyorum çok çektik çünkü :18:
bizim ki de her akşam ayarlanmış gibi yatmak istemiyor (uyku değil sırt üstü) sırtı yere gelse nasıl bağırıyor hemen 2 dk. yanından ayrılamıyorum ben nereye kafa o tarafa bu kadar anneci mi olur bi bebek ya, bakalım bakıcıya nasıl tepki verecek gerçi o konuda biraz şanslıyım sanırım, öğlen 12 de bitiyor bizim kurs, 9 gibi gideceğim henüz başlamadım, ocakta başlıyorum inşallah, emzirir giderim 8 buçuk gibi emzirsem bakıcıda gelmiş olur 9 da tekrar uyur (8 de uyanıyor çünkü sonra tekrar uyku istiyor) diğer kalkışıda 11 i bulur ben gelene kadar da acıkmaz zaten sık emzirmiyorum artık 3 saati aşıyor ama yinede biraz sağıp bırakırım ki durmazsa verir bakıcı artık gerçi biberonda almıyor sakız gibi damağıyla çiğniyor biberonu :)
maşallah bebişinese tut sonradan o tutuyor ben çay bardağıyla veriyorum tutuyor
maşallah bebişineBizimki çıngırağını bile kavrayamıyor daha bardağı tutacağını pek sanmıyorum. Ama yinede deneyeyim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?