maşallah bebişineBizimki çıngırağını bile kavrayamıyor daha bardağı tutacağını pek sanmıyorum. Ama yinede deneyeyim bakalım.
Sen karakizin bebeğine ne bakıyorsun . Fıstıkta öyle bir anne varki 1 aya kadar cocuğu yürütür, seneye okula verir. 5 yasında lisans eğitimini yaptırır . Cok azimli cokk
O zaman anneye de bir kocaman maaşallahSen karakizin bebeğine ne bakıyorsun . Fıstıkta öyle bir anne varki 1 aya kadar cocuğu yürütür, seneye okula verir. 5 yasında lisans eğitimini yaptırır . Cok azimli cokk
iyiyim çok şükür sen nasıl
benle ne alaka kız çocukla alakalı dalgamı geçiyorsun şmdi :44:
selam hatunlar, ne var ne yokkk ???
selam hatunlar, ne var ne yokkk ???
as cnaım hg bişi sorcam ıhlamıur ve rezene bebeğe nasıl veriliyor
sağol canım iyi çok şükür ay kıyamam ben ona
canım ben dün ilk defa karışık bitki çayından (rezene+anason+papatya) bebişe vereyim dedim biberonla biliyosun ama hiiiççç sevmediii..
akşam da ılamur kaynattım 1-2 çay kaşığı versem mi ben de bilemedim:26:
ben biberonla verdim biberonu ısırdı oynadı bende kaşıkla 2 3 verdim içti ama emin olamadım bıraktım netten baktım içir diyen var içirme diyen var
ben de kararsız kaldım en iyisi biraz daa beklemek
yaa yeni bir huy çıkardı başıma, parmağına boğazına kadar sukup öğürüyor, 1-2 defa da böyle kendini kusturdu deli mi neee
A.s. pipicanin annesi Demircan . Gaz var , mizmizlik ve yorgunluk var buna ek olarak uyku yok
Benimki de aynı sekilde kaç defa kendini kusturdu. Gerçi bu aralar parmakları gözden düştü . Yeni favorisi ayaklar . Ayaklarını yemeye çalışıyor . Arada bende çorabı çıkartıp yardım ediyorum
ayy biz gazdan dün cektik ama atlattık çok şükür
ayaklarımızla yeni tanıştık, henüz uzaktan inceliyoruz
Eki Görüntüle 576076
Eki Görüntüle 576095
60 ml mama yaptım 40 ml kaldı içmiyor ama ellerini yiyor demekki dişşşş
biberon bardak tutulurrrrşafakba teyzesiiiiiiiiiiiii
Anammm maşallah sübhanallahteyzesi yesin onun o ellerini
ayy biz gazdan dün cektik ama atlattık çok şükür
ayaklarımızla yeni tanıştık, henüz uzaktan inceliyoruz
Eki Görüntüle 576076
bir ara bardaklada poz veririz
bu arada o resmi daha önce gördük değiştir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?