2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişine Bizimki çıngırağını bile kavrayamıyor daha bardağı tutacağını pek sanmıyorum. Ama yinede deneyeyim bakalım.

iyiyim çok şükür sen nasıl

Sen karakizin bebeğine ne bakıyorsun . Fıstıkta öyle bir anne varki 1 aya kadar cocuğu yürütür, seneye okula verir. 5 yasında lisans eğitimini yaptırır . Cok azimli cokk

benle ne alaka kız çocukla alakalı dalgamı geçiyorsun şmdi :44:

Sen karakizin bebeğine ne bakıyorsun . Fıstıkta öyle bir anne varki 1 aya kadar cocuğu yürütür, seneye okula verir. 5 yasında lisans eğitimini yaptırır . Cok azimli cokk
O zaman anneye de bir kocaman maaşallah Doğru söylüyorsun bir an önce doğurmak isteyişinden belliydi zaten anneliğe nasıl hazır olduğu

as cnaım hg bişi sorcam ıhlamıur ve rezene bebeğe nasıl veriliyor

canım ben dün ilk defa karışık bitki çayından (rezene+anason+papatya) bebişe vereyim dedim biberonla biliyosun ama hiiiççç sevmediii..

akşam da ılamur kaynattım 1-2 çay kaşığı versem mi ben de bilemedim:26:

Son düzenleme:

ben biberonla verdim biberonu ısırdı oynadı bende kaşıkla 2 3 verdim içti ama emin olamadım bıraktım netten baktım içir diyen var içirme diyen var

ben biberonla verdim biberonu ısırdı oynadı bende kaşıkla 2 3 verdim içti ama emin olamadım bıraktım netten baktım içir diyen var içirme diyen var

ben de kararsız kaldım en iyisi biraz daa beklemek

yaa yeni bir huy çıkardı başıma, parmağına boğazına kadar sukup öğürüyor, 1-2 defa da böyle kendini kusturdu deli mi neee

ben de kararsız kaldım en iyisi biraz daa beklemek

yaa yeni bir huy çıkardı başıma, parmağına boğazına kadar sukup öğürüyor, 1-2 defa da böyle kendini kusturdu deli mi neee

Benimki de aynı sekilde kaç defa kendini kusturdu. Gerçi bu aralar parmakları gözden düştü . Yeni favorisi ayaklar . Ayaklarını yemeye çalışıyor . Arada bende çorabı çıkartıp yardım ediyorum

A.s. pipicanin annesi Demircan . Gaz var , mizmizlik ve yorgunluk var buna ek olarak uyku yok

ayy biz gazdan dün cektik ama atlattık çok şükür

ayaklarımızla yeni tanıştık, henüz uzaktan inceliyoruz

İlk yogurtumuzu yedikkk. 5-6 cay kasigi kadar peksevdi diyemem ama yinede yedi. Kasikla yedirmek biraz zahmetli simdilik alisik olmadigi icin cogunu disari ittiriyor diliyle zamanla alisir umarim. Bu aksam disari cikip muhallebi alcam kismetse. Dr ucune bir basla demisti biz sirayla baslamis olduk.

60 ml mama yaptım 40 ml kaldı içmiyor ama ellerini yiyor demekki dişşşş

biberon bardak tutulurrrr şafakba teyzesiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…