Benimki de oturuyor resmen.. Özellikle emerken birden bırakıp, oturur duruma geliyor. Ben geri yatırmaya çalışıyorum ama artık oturabiliyor aslında. 3. ayda doktor daha erken oturtmayın ama kendisi kalktığında da hemen yatırmanıza gerek yok demişti. 4. ayda soramadım. 5. ayı bekliyorum..
Bu arada ben üşütmüşüm galiba, burnum akıyor, kendimi halsiz hissediyorum. İnşallah grip olmam, kızıma geçmesinden çok korkuyorum. Sabahtan beri içtiğim ıhlamur ve yediğim mandilanalar inşallah korur beni..
merhaba, benim oglumda 17 agustos dogumlu. yaklasik 1 aydir destekle oturmak istiyor. gecen hafta gittim doktora oturmak icin - destekli bile olsa - cok erken dedi.
en az 1 ay daha beklemiliymisim. 5. ayindan sonra yavas yavas basla dedi. uzanirken kucaginda tam oturtmadan kucaklyabilirmisim.
benim oglumda yatarken kollarini tutup oturnak istiyor hatta ayaga bile kalkiyor.
yabanci bir sitede oturma, emekleme ve yurume hazirliklari icin hafif antremanlari tavsiye ediyor. bende yatar pozisyonda kollariyla once oturtur pozisyona sonra ayaga kaldiriyorum. ama yavas yavas. antreman ve hazirlik mahiyetinde .yoksa yatmaktan hiic hoslanmiyor.
bu arada hamilelikte ve dogumdan sonra grip olmadim.once bebek sonra sut bence anneyi koruyor :) umarim tez zamanda atlatirsin.
ya 17agustos dogumlu ne cok bebıs var yoksa bana mı oyle geldı...algıda secıcılık ıste
Gazı vardır yada biz kaka yapamadığımızda böyle yapıyoruz emmiyor uyumuyor ( zorla uyuyor yada hemen uyanıyor) bşrde tabi ağlıyoruz ozaman ben zorlamıyorum hiç diğer saydıklarımda varsa gaz yada kaka olabilir. Çok geçmiş olsun
Canım bebeğin nasıl oldu ?
yok canım geçti gitti çok korktum amasagfol canım.insallah.sıze de ecmıs olsun son durum ne gece cıkmamıstr ınsallah atesı
gecmıs olsun mufıncım ya onemlı bısey yoktur umarım
1.5ayı var hala kusması mı var allah yardım etsınn
canım bakalm duzelme olmazsa bepanthen alayım sagolasın.valla boyun fıtıgı olduk heralde sureklı onun sevıyesıne ınerek ıs yapıyoruz alt degıstr emzır gezdır salla...ev ıslerı desen dag gıbı...bıde mısafır agırlakamburum bıle cıktı of yaa
canım rabbım ınsallah saglık bır evlat nasıp eder hayrlıca kavusturur senıde allah sabır versın.nasılsın ıyısın umarım.kızın nasıl okula gonderıyo musun bu yıl
hakkaten guzel bır tabır buldun dıkbasbundan bole dıkbas oglum dıye seveyım ben
Ana kucağı ve oto koltuğu olarak MAXI COSI kullanan var mı anneler? Yahu sözde bilmem kaç aya kadar diyor da bizimkinin bacaklar sarkıyor dışarı belki en fazla 1 ay daha idare eder. Bi sonraki modeli de direk oturmalı ne alıcaz ne yapıcaz bu sürede bilmiyorum:44: offf sektöre kurban gidiyoruzzzz
nasıl oluşcak düzenleri..bu ara emmek istemiyo memeye benzeyen biberon emziği bile istemiyo ağlıyo.uyku yokk..ablamın 3 aylık kızı var doktor bay bay diye bitkisel bi uyku damlası vermiş kullanıyo ama ben kullanmaya cesaret edemedim
çok gemiş olsun canım umarım bişey yoktur kuzunun
aşure benim kızda gaz yaptı.2 gün üstüste yedim o geceler kız cok sık uyandı ve geri dalamadım benim aklıma gelmedi ilk önce aşureden olacagı bi kaç gün sonra tekrar yedigimde yine o gece uyumadı anladım aşureden oldugunu yemegi kestim.ya ben bu asure gununun yılda en az 4kez yapılmasını ıstıyorummm
Allah gürültücü ama becerikli komsulardan razı olsunn
Gununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyortecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?
a fiyatı düşmüş hemen allmalısın hemennn:)))
sağol canım şükür atlattık bu arada emzik düşünce bizimki de gece uyanıyor
Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda
Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda
Merhaba anneler :))
Forumun yenilerindenim ama bu topiğin epeyce geçmiş sayfasını okumuşluğum var :)) Benim 26 Ağustos doğumlu bir kızım var. Artık fırsat buldukça biz de takılırız burada ana kız
Merhaba anneler :))
Forumun yenilerindenim ama bu topiğin epeyce geçmiş sayfasını okumuşluğum var :)) Benim 26 Ağustos doğumlu bir kızım var. Artık fırsat buldukça biz de takılırız burada ana kız
Bende bu konuyu yazmak icin almıştım teli elime :) bizimki suan beyaz değil ama sivilce gibi kırmızı olmuş hafif sisligi elime geliyor hemşire kiz zaten önce sivilce gibi olacak sakın patlatmayın demişti sonra yaraya çevirip kabuk tutacakmış herhalde bu süreç başlıyor. Diğer arkadaşların bebeklerinin kolları ne alemde acaba?
ben de kararsız kaldım en iyisi biraz daa beklemek
yaa yeni bir huy çıkardı başıma, parmağına boğazına kadar sukup öğürüyor, 1-2 defa da böyle kendini kusturdu deli mi neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?