2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba, benim oglumda 17 agustos dogumlu. yaklasik 1 aydir destekle oturmak istiyor. gecen hafta gittim doktora oturmak icin - destekli bile olsa - cok erken dedi.
en az 1 ay daha beklemiliymisim. 5. ayindan sonra yavas yavas basla dedi. uzanirken kucaginda tam oturtmadan kucaklyabilirmisim.
benim oglumda yatarken kollarini tutup oturnak istiyor hatta ayaga bile kalkiyor.
yabanci bir sitede oturma, emekleme ve yurume hazirliklari icin hafif antremanlari tavsiye ediyor. bende yatar pozisyonda kollariyla once oturtur pozisyona sonra ayaga kaldiriyorum. ama yavas yavas. antreman ve hazirlik mahiyetinde .yoksa yatmaktan hiic hoslanmiyor.

bu arada hamilelikte ve dogumdan sonra grip olmadim.once bebek sonra sut bence anneyi koruyor :) umarim tez zamanda atlatirsin.

ya 17agustos dogumlu ne cok bebıs var yoksa bana mı oyle geldı...algıda secıcılık ıste

sağol canım eksik olma.gaz dönemi geçti çok şükür.
Canım bebeğin nasıl oldu ?

sağol arkadaşım iyi oldu çok korktum ama allah koruyo meleklerimizi
yok canım geçti gitti çok korktum ama

Ice daisy çok teşekkür ederim destek için

aynen canım benimki de sığmıyor

Erkek bebeği olan arkadaşlara bir sorum olacak,UTANGAÇ TESTİS diye bişey duydunuz mu?Bizim oğlanın pipi ucu bikaç gündür içe kaçıyodu,bi baktım bugün testisler yerinde yok yukarı çıkmış.Uzman tv den baktım inmemiş testis olabilir mi diye ama önceden yoktu böyle bişey,meğer bzimki utangacıymış.neler öğrenicez daha bilmiyorum valla korktum baştan da pek bi zararı yokmuş galiba refleksmiş,yine de sormak lazım doktora.sizin başınıza geldi mi böyle bişey?

bu aralar birçok arkadaşta ben dahil bu problem var canım ne süt ne biberon emmiyor dişten diyorum ama

cevre-en

canım posta kutun dolu.süt için milkway milplus elmalı al 2 şişe iç dua et .benim bünyeme etki etti inşallah sana da eder

Son düzenleme:
ya ben bu asure gununun yılda en az 4kez yapılmasını ıstıyorummm
Allah gürültücü ama becerikli komsulardan razı olsunn
aşure benim kızda gaz yaptı.2 gün üstüste yedim o geceler kız cok sık uyandı ve geri dalamadım benim aklıma gelmedi ilk önce aşureden olacagı bi kaç gün sonra tekrar yedigimde yine o gece uyumadı anladım aşureden oldugunu yemegi kestim.

Gununuz guzel gecsin kizlar.. Dua edin bize de kizim iyilessin.. Yavrum kucagimda uyurken buyuk insan gibi inliyor tecrubeli anneler dis boyle yapar mi ?

Geçmiş olsun canım neyi varmış kuzucuğun? İlerleyen sayfalarda yazmışsındır belki, en iyisi okuyayım bi...

Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda

Merhaba anneler :))

Forumun yenilerindenim ama bu topiğin epeyce geçmiş sayfasını okumuşluğum var :)) Benim 26 Ağustos doğumlu bir kızım var. Artık fırsat buldukça biz de takılırız burada ana kız

Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda

Bende bu konuyu yazmak icin almıştım teli elime :) bizimki suan beyaz değil ama sivilce gibi kırmızı olmuş hafif sisligi elime geliyor hemşire kiz zaten önce sivilce gibi olacak sakın patlatmayın demişti sonra yaraya çevirip kabuk tutacakmış herhalde bu süreç başlıyor. Diğer arkadaşların bebeklerinin kolları ne alemde acaba?

bizimkinde hafif kabuk bağlamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…