2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım istemiyorum su gaz olayını çok kivraniyor cocuklar ama elimiz mahkum iste bende calisiyorum ama Allah'tan şimdilik uykumuz duzenli

Canım kurbanda bizde uzun yola çıktık hemde altimizdaki Arac soloyu çok sallandık oğlumla arkada ama ona beşik bini geldi zaten 2 aylıkti paso uyudu biz Sivas'ta oturuyoruz Ankara'ya ve istanbula gittik ama dönüşte arabayı değiştirdik tabi sallanmadan daha rahat oldu :) bu arada havaların durumu önemli tedbirini alırsın elbet

Son düzenleme:
Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda

kırmızı şiş bizimki de hemşire iltihap da olabilir ovmayın ellemeyin demişti canım
Canım siz 4.ay kontrolune gitmediniz değil mi daha? 1-2 gün var galiba?

yok canım cts gideceğiz siz ne zaman?seninki de 15 inde doğdu değil mi

iyiakşamlar kızlar.2011 şubat ve 2012 ağustos annesiyim.kızım 2 aylıkken okula başlamak zorunda kaldım.çok zorlanıyorum.burda konuşulanlarıda çok merak ediyorum.face ağustos anneleri olarak sayfa var mı?takip etmem daha kolay olacak.bebeklerinizi öptüm

kızlar kızımın gözleri çok kızardı ve şişti surekli sulanıyor allahım tez zamanda sifasını versin

Eki Görüntüle 576095

60 ml mama yaptım 40 ml kaldı içmiyor ama ellerini yiyor demekki dişşşş

biberon bardak tutulurrrr şafakba teyzesiiiiiiiiiiiii
Ayy masllah kuzuya baksen nazar olmasin annesi dikkat et bu tatli kuzuya
Hosgeldiniz annesiyle bebesi :))
kızlar kızımın gözleri çok kızardı ve şişti surekli sulanıyor allahım tez zamanda sifasını versin
Gecmis olsun canim nezle falan mi oldu

Bizim sivilce yaraya dönüşüp kabuk bağladı.4 ekîmde yapılmıştı.

Sicaigi dedigin gibiydi tam ama sanirim maya hazir yogurttan dietutmafigini dusunuyorum

olabilir tabi. ben de kendi kendime diyorum niye yazdıysam, sanki bana sordu nasıl yapıyım diye. komikmiyim neyim:44:

Bu hafta bitsin artık yaaaa ,nasıl bir yoğunluktur bu , şaşı bakıyorum artık başağrısından
az kaldıı, bitcek gitceek

abim aldı bunun bej gibi bi rengini,tezgahta çok şık duruyor ,kesinlikle almalısınnnnn,benim tezgahta yer yok o yüzden alamıyorum
bencede almalısın.ben bir üst modelini kullanıyorum süt köpürtmeli olanını memnunum :)
hmmm, bende alıcam ya, ama fuşya olanını

A.s. pipicanin annesi Demircan . Gaz var , mizmizlik ve yorgunluk var buna ek olarak uyku yok
sen de mi aşure yedin yoksa?

sağol canım iyi çok şükür ay kıyamam ben ona
ay bıdııkk

aman aman afiyet bal olsun, ilk kez yedii içindir annesi artık şapur şupur götürür işallah

ayy biz gazdan dün cektik ama atlattık çok şükür

ayaklarımızla yeni tanıştık, henüz uzaktan inceliyoruz

Eki Görüntüle 576076
maşallah annesi ayaklar tam pide, benimki de öle, sırf bu ayaklar bile dünyaya bedel

Eki Görüntüle 576095

60 ml mama yaptım 40 ml kaldı içmiyor ama ellerini yiyor demekki dişşşş

biberon bardak tutulurrrr şafakba teyzesiiiiiiiiiiiii
afferim kız, çok becekli gördüm kızını

bence doktora bi sor canım. benim oğlanda fıtık olmuştu, tam aynı şey diil tabi ama benzer yerlerde. doktor bişi yapılması gerekiyosa yapar

ahaaaa, bu gazmanın nerden geldii belli oldu şimdi. aşure gazmanı vazgeçtim ben yapmıcam aşureyi.

Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda
bizimki kocaman diil ama baya kırmızı, geçen hafta böle diildi.

hogeldiiin

konjuktivit olmasın. eğer öyleyse çok rahatsız eder ya, bi doktora mı gitseniz, damla filan verir belki rahatlar çocuk. elini gözüne mi götürüyo?

Son düzenleme:

merhaba teyzeleri bizde kavuştuk sonunda sizlere benim doğumumda lohusalığımda sıkıntılı geçti ama allaha şükür çok ıyıyız şimdi topladık kendimizi yeniden aranıza geldik kabul ederseniz ?

Allah yardımcın olsun canım istemiyorum su gaz olayını çok kivraniyor cocuklar ama elimiz mahkum iste bende calisiyorum ama Allah'tan şimdilik uykumuz duzenli

Bizim gaz hic bitmedi uyku düzeni desen hic olmadı o yüzden biz ailecek tam siyirdik artık sanki normali buymuş gibi yaşıyoruz

Günaydın hayirli cumalar kizlarrrrr
kizim ve ben bugun cok mutluyuz çünkü az sonra anneannemize gidiyoruz :))
Babamiz g.saray macı icin istanbula gidiyor bizde fırsat bu fırsat anneanneye sürpriz yapıp haftasonunu orda geçireceğiz kızımla..cok özledik anneannemizi :))

gunaydınnnnnnnnnnnnn.........

butun sıkıntılar bıttı derken diş başladı şimdide ıyı mı... :)

gunaydınnnnnnnnnnnnn.........

butun sıkıntılar bıttı derken diş başladı şimdide ıyı mı... :)

günaydın..
Aynen diş çıkarma hazırlıkları huysuzluk mızmızlık diz boyuuu

Birde bişi sorucam.alttaki ay cetvelini nasıl yapıyorduk.Yardımcı olursan sevinirim

canım cok gecmıs olsun bende ızledım uzman tvyı onemsız gıbı konusuyor doktor ama sen yınede goster tatlım.ılkkez duydum ya utangac testıs,daha neler ogrencez.bızım pipinin altıda kırmızı cızgı olmus daha once varmıydı kı bılmıyorum.pişik mi oldu acaba:44::44:
canım bızde cok sukur yapmadı.içinde kurufasulye nohut oldugu ıcın gaz yapar. bben ıcınde ıncır kuruyemıs yarma falan var sutu arttırır dıye bolbol goturdum.hatta koca bır tencere yapmak ıstıyorumda korkuyorum komsulara dagıtmaktan vazgecerım dıye
allahımmmmm hosgeldınız bu ne tatlılık sabah sabah
hayırlı cumalar canımm
ayyy mutlu olunmaz mı bız ananeyle aynı sehırde oldugumuz halde gıdecegımız zaman heyecanlanıyoruz.sabah erkenden kahvaltıya gıdıyoruz aksam yemekten sonra donuyoruz.oglus kucaktan ınmıyo zatı.ohhh hadı canım ıyı eglenceler ananede dort gozle beklıyordur torununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…