Eski sayfaları oluyamadım ama.Tekrar geri döndü demişsin gaz sorunu.Benim oğlum da 13 ağustos doğumlu.Son bir kaç gündür gaz olayı bizimde geri döndü.Zaten 3 ay kolikten çektim.bir de tam bitti rahatladık derken geri döndü.İşe başladım bir de geceleri 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor.Emziriyorum 10 dk sonra uyanıp kıvranmaya başlıyor.hep kıpır kıpır.Uykusuzluktan koptum vallaha.
Kızlar bu cumartesi eşimin yakın bir arkadaşının ki ben de kendisini çook severim düğünü var Çanakkale'de. Biz İstanbul'dayız. Ela ile hiç uzun yola çıkmadık. İstanbul içinde en fazla karşıya geçmişliğimiz var o da 45 dk filan yolda kaldık. Annemlere filan hep geliyoruz ama. Bazen arabada uslu uslu oturuyor, uyuyor. Bazen de çok sıkılıp ağlıyor. Eşim kesin gidecek düğüne ama biz de gitsek mi diye çok kararsızım. Aslında bir yanım çok gitmek istiyor, çok sıkıldım bu sene hiç bir yere gitmedim ama bir taraftan da o kadar yol nasıl geçer bilemiyorum.. Ayrıca oralarda çocuğu üşütüp hasta etme ihtimali de var.. Durmadan fikir değiştiriyorum. Eşim ve annem de sonradan onların kafasını yemeyeyim diye sen bilirsin diyorlar ve yorum yapmıyorlar.. Sizce ne yapsam, özellikle uzun yola çıkanlar ne düşünüyor.. Gerçi eğer grip olursam hiç gidemem ya o da ayrı
Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda
Canım siz 4.ay kontrolune gitmediniz değil mi daha? 1-2 gün var galiba?
Oglumda kabuk bagladı gibi ama iltihap yok, sen deyince arastırdım sitede
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-451195.html
Burada iltihaplı olmasından normal olarak bahsedilmiş sanırım sorun yok demek. Olmazsa saglık ocagını arayıp sor istersen yarın
Ayy masllah kuzuya baksen nazar olmasin annesi dikkat et bu tatli kuzuyaEki Görüntüle 576095
60 ml mama yaptım 40 ml kaldı içmiyor ama ellerini yiyor demekki dişşşş
biberon bardak tutulurrrrşafakba teyzesiiiiiiiiiiiii
Hosgeldiniz annesiyle bebesi :))Merhaba anneler :))
Forumun yenilerindenim ama bu topiğin epeyce geçmiş sayfasını okumuşluğum var :)) Benim 26 Ağustos doğumlu bir kızım var. Artık fırsat buldukça biz de takılırız burada ana kız
Gecmis olsun canim nezle falan mi oldukızlar kızımın gözleri çok kızardı ve şişti surekli sulanıyor allahım tez zamanda sifasını versin
Bende bu konuyu yazmak icin almıştım teli elime :) bizimki suan beyaz değil ama sivilce gibi kırmızı olmuş hafif sisligi elime geliyor hemşire kiz zaten önce sivilce gibi olacak sakın patlatmayın demişti sonra yaraya çevirip kabuk tutacakmış herhalde bu süreç başlıyor. Diğer arkadaşların bebeklerinin kolları ne alemde acaba?
Sicaigi dedigin gibiydi tam ama sanirim maya hazir yogurttan dietutmafigini dusunuyorum
az kaldıı, bitcek gitceekBu hafta bitsin artık yaaaa ,nasıl bir yoğunluktur bu , şaşı bakıyorum artık başağrısından
abim aldı bunun bej gibi bi rengini,tezgahta çok şık duruyor ,kesinlikle almalısınnnnn,benim tezgahta yer yok o yüzden alamıyorum
hmmm, bende alıcam ya, ama fuşya olanınıbencede almalısın.ben bir üst modelini kullanıyorum süt köpürtmeli olanını memnunum :)
sen de mi aşure yedin yoksa?A.s. pipicanin annesi Demircan . Gaz var , mizmizlik ve yorgunluk var buna ek olarak uyku yok
ay bıdııkksağol canım iyi çok şükür ay kıyamam ben ona
İlk yogurtumuzu yedikkk. 5-6 cay kasigi kadar peksevdi diyemem ama yinede yedi. Kasikla yedirmek biraz zahmetli simdilik alisik olmadigi icin cogunu disari ittiriyor diliyle zamanla alisir umarim. Bu aksam disari cikip muhallebi alcam kismetse. Dr ucune bir basla demisti biz sirayla baslamis olduk.
maşallah annesi ayaklar tam pide, benimki de öle, sırf bu ayaklar bile dünyaya bedelayy biz gazdan dün cektik ama atlattık çok şükür
ayaklarımızla yeni tanıştık, henüz uzaktan inceliyoruz
Eki Görüntüle 576076
afferim kız, çok becekli gördüm kızınıEki Görüntüle 576095
60 ml mama yaptım 40 ml kaldı içmiyor ama ellerini yiyor demekki dişşşş
biberon bardak tutulurrrrşafakba teyzesiiiiiiiiiiiii
bence doktora bi sor canım. benim oğlanda fıtık olmuştu, tam aynı şey diil tabi ama benzer yerlerde. doktor bişi yapılması gerekiyosa yaparErkek bebeği olan arkadaşlara bir sorum olacak,UTANGAÇ TESTİS diye bişey duydunuz mu?Bizim oğlanın pipi ucu bikaç gündür içe kaçıyodu,bi baktım bugün testisler yerinde yok yukarı çıkmış.Uzman tv den baktım inmemiş testis olabilir mi diye ama önceden yoktu böyle bişey,meğer bzimki utangacıymış.neler öğrenicez daha bilmiyorum valla korktum baştan da pek bi zararı yokmuş galiba refleksmiş,yine de sormak lazım doktora.sizin başınıza geldi mi böyle bişey?
aşure benim kızda gaz yaptı.2 gün üstüste yedim o geceler kız cok sık uyandı ve geri dalamadım benim aklıma gelmedi ilk önce aşureden olacagı bi kaç gün sonra tekrar yedigimde yine o gece uyumadı anladım aşureden oldugunu yemegi kestim.
bizimki kocaman diil ama baya kırmızı, geçen hafta böle diildi.Kızlar acil bisi sorcam oglumu banyo yaptırırken kolundaki verem aşısı yeri iltihapli gibi kocaman olmuş sizinkiler ne durumda
hogeldiiinMerhaba anneler :))
Forumun yenilerindenim ama bu topiğin epeyce geçmiş sayfasını okumuşluğum var :)) Benim 26 Ağustos doğumlu bir kızım var. Artık fırsat buldukça biz de takılırız burada ana kız
konjuktivit olmasın. eğer öyleyse çok rahatsız eder ya, bi doktora mı gitseniz, damla filan verir belki rahatlar çocuk. elini gözüne mi götürüyo?kızlar kızımın gözleri çok kızardı ve şişti surekli sulanıyor allahım tez zamanda sifasını versin
kızlar kızımın gözleri çok kızardı ve şişti surekli sulanıyor allahım tez zamanda sifasını versin
Eki Görüntüle 576340
merhaba teyzeleri bizde kavuştuk sonunda sizlere benim doğumumda lohusalığımda sıkıntılı geçti ama allaha şükür çok ıyıyız şimdi topladık kendimizi yeniden aranıza geldik kabul ederseniz ?
Allah yardımcın olsun canım istemiyorum su gaz olayını çok kivraniyor cocuklar ama elimiz mahkum iste bende calisiyorum ama Allah'tan şimdilik uykumuz duzenli
gunaydınnnnnnnnnnnnn.........
butun sıkıntılar bıttı derken diş başladı şimdide ıyı mı... :)
günaydın..
Aynen diş çıkarma hazırlıkları huysuzluk mızmızlık diz boyuuu
Birde bişi sorucam.alttaki ay cetvelini nasıl yapıyorduk.Yardımcı olursan sevinirim
canım cok gecmıs olsun bende ızledım uzman tvyı onemsız gıbı konusuyor doktor ama sen yınede goster tatlım.ılkkez duydum ya utangac testıs,daha neler ogrencez.bızım pipinin altıda kırmızı cızgı olmus daha once varmıydı kı bılmıyorum.pişik mi oldu acaba:44::44:Erkek bebeği olan arkadaşlara bir sorum olacak,UTANGAÇ TESTİS diye bişey duydunuz mu?Bizim oğlanın pipi ucu bikaç gündür içe kaçıyodu,bi baktım bugün testisler yerinde yok yukarı çıkmış.Uzman tv den baktım inmemiş testis olabilir mi diye ama önceden yoktu böyle bişey,meğer bzimki utangacıymış.neler öğrenicez daha bilmiyorum valla korktum baştan da pek bi zararı yokmuş galiba refleksmiş,yine de sormak lazım doktora.sizin başınıza geldi mi böyle bişey?
canım bızde cok sukur yapmadı.içinde kurufasulye nohut oldugu ıcın gaz yapar. bben ıcınde ıncır kuruyemıs yarma falan var sutu arttırır dıye bolbol goturdum.hatta koca bır tencere yapmak ıstıyorumda korkuyorum komsulara dagıtmaktan vazgecerım dıyeaşure benim kızda gaz yaptı.2 gün üstüste yedim o geceler kız cok sık uyandı ve geri dalamadım benim aklıma gelmedi ilk önce aşureden olacagı bi kaç gün sonra tekrar yedigimde yine o gece uyumadı anladım aşureden oldugunu yemegi kestim.
allahımmmmm hosgeldınız bu ne tatlılık sabah sabahEki Görüntüle 576340
merhaba teyzeleri bizde kavuştuk sonunda sizlere benim doğumumda lohusalığımda sıkıntılı geçti ama allaha şükür çok ıyıyız şimdi topladık kendimizi yeniden aranıza geldik kabul ederseniz ?
hayırlı cumalar canımmGünaydın hayirli cumalar kizlarrrrr
kizim ve ben bugun cok mutluyuz çünkü az sonra anneannemize gidiyoruz :))
Babamiz g.saray macı icin istanbula gidiyor bizde fırsat bu fırsat anneanneye sürpriz yapıp haftasonunu orda geçireceğiz kızımla..cok özledik anneannemizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?