kırmızı şiş bizimki de hemşire iltihap da olabilir ovmayın ellemeyin demişti canım
yok canım cts gideceğiz siz ne zaman?seninki de 15 inde doğdu değil mi
Günaydın hayirli cumalar kizlarrrrr
kizim ve ben bugun cok mutluyuz çünkü az sonra anneannemize gidiyoruz :))
Babamiz g.saray macı icin istanbula gidiyor bizde fırsat bu fırsat anneanneye sürpriz yapıp haftasonunu orda geçireceğiz kızımla..cok özledik anneannemizi :))
çizelgeyi nasıl yapıyorduk
Günaydın hayirli cumalar kizlarrrrr
kizim ve ben bugun cok mutluyuz çünkü az sonra anneannemize gidiyoruz :))
Babamiz g.saray macı icin istanbula gidiyor bizde fırsat bu fırsat anneanneye sürpriz yapıp haftasonunu orda geçireceğiz kızımla..cok özledik anneannemizi :))
Günaydın arkadaşlar ,
Allah'ım bugün cuma mı
Bana da hipp' ten hediye paketi geldi fakat sizin yazdığınız gibi değildi.... 1 Büyük kutu bebek sütü ve 4-5 adette rezene çayı natal çay falan geldi. Kargodan geldiğinde kutunun ağzı açıktı..:44:
Bana da hipp' ten hediye paketi geldi fakat sizin yazdığınız gibi değildi.... 1 Büyük kutu bebek sütü ve 4-5 adette rezene çayı natal çay falan geldi. Kargodan geldiğinde kutunun ağzı açıktı..:44:
Evet cumaaa oleyyyy.
2 gün oğluşumla olacağız.Çalışıyorum ve oğlumu çok özlüyorum..Her öğlen gidip emirmeme ve erken çıkmama rağmen işten ama.Özlüyorum onu çookk.
Bu arada herkese hayırlı cumalar...
merhaba kızlar cuma en mutlu gün heralde benim gibi çalışan anneler için :)
NAsıl hediye paketi geliyor.Alışveriş yapınca mı ?
Bana hediye paketi gelmedi henüz.Kargocuyu uyarsaydın,neden ağzı açıkmış ki?
NAsıl hediye paketi geliyor.Alışveriş yapınca mı ?
Canım internet sitesinden üye olunca...
Ona fırsatım kalmadı ki. Adam elime bıraktı ve gitti. Hangi kargo şirketi onu bile hatırlamıyorum. Birşey falan da imzalatmadı. Ödünç aldığı tornavidayı getiren utangaç komşu gibi:):):):)
Yok,internet sitesine üye olunca gelmiş bazı arkadaşlara , ben de üye oldum ama henüz bana gelen giden yok. Milupa'ya üye olmuştum hamileyken,belli periyotlarla gönderiyo bişeyler;en son 4. ay için ilk kaşığım paketi yolladılar ,içinde mama var,kaşık var,tarifler,takvim,tablo vs. epeyce bişeyler var faydalanacağım...
Kızzz,belki çocuğuna mama lazımdı ,içinden onu almıştı da ondan kaçarak gitti :44: Anne olunca pek iyimser olduk değil mi,ben zaten yay burcuyum ,duble oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?