2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kırmızı şiş bizimki de hemşire iltihap da olabilir ovmayın ellemeyin demişti canım

yok canım cts gideceğiz siz ne zaman?seninki de 15 inde doğdu değil mi

Yok canım 9agustos dogumlu pazartesi gittik biraz ateşle atlattık yine aşıyı, bakalım siz ne yapacaksınız ne kadar kilo almış senin kontes öğrenecez yarın

Hayırlı cumalar :)
Gülegüle gidin güle güle dönün

Günaydın arkadaşlar ,
Allah'ım bugün cuma mı

Bizim anneanne şuanda bizde ,pek mutluyuz biz de

Bana da hipp' ten hediye paketi geldi fakat sizin yazdığınız gibi değildi.... 1 Büyük kutu bebek sütü ve 4-5 adette rezene çayı natal çay falan geldi. Kargodan geldiğinde kutunun ağzı açıktı..:44:

Günaydın arkadaşlar ,
Allah'ım bugün cuma mı

Evet cumaaa oleyyyy.
2 gün oğluşumla olacağız.Çalışıyorum ve oğlumu çok özlüyorum..Her öğlen gidip emirmeme ve erken çıkmama rağmen işten ama.Özlüyorum onu çookk.
Bu arada herkese hayırlı cumalar...

Bana da hipp' ten hediye paketi geldi fakat sizin yazdığınız gibi değildi.... 1 Büyük kutu bebek sütü ve 4-5 adette rezene çayı natal çay falan geldi. Kargodan geldiğinde kutunun ağzı açıktı..:44:

NAsıl hediye paketi geliyor.Alışveriş yapınca mı ?

Bana hediye paketi gelmedi henüz.Kargocuyu uyarsaydın,neden ağzı açıkmış ki?

Ben öğlen gidemiyorum,yakınız ama ,emme saatine denk gelmediği için gitmiyorum...Benim bu hafta çok yoğun geçti,o yüzden pek sevindim bu cumaya

Canım internet sitesinden üye olunca...

Bana hediye paketi gelmedi henüz.Kargocuyu uyarsaydın,neden ağzı açıkmış ki?

Ona fırsatım kalmadı ki. Adam elime bıraktı ve gitti. Hangi kargo şirketi onu bile hatırlamıyorum. Birşey falan da imzalatmadı. Ödünç aldığı tornavidayı getiren utangaç komşu gibi:):):):)

Yok,internet sitesine üye olunca gelmiş bazı arkadaşlara , ben de üye oldum ama henüz bana gelen giden yok. Milupa'ya üye olmuştum hamileyken,belli periyotlarla gönderiyo bişeyler;en son 4. ay için ilk kaşığım paketi yolladılar ,içinde mama var,kaşık var,tarifler,takvim,tablo vs. epeyce bişeyler var faydalanacağım...

Kızzz,belki çocuğuna mama lazımdı ,içinden onu almıştı da ondan kaçarak gitti :44: Anne olunca pek iyimser olduk değil mi,ben zaten yay burcuyum ,duble oldum

Miluopa bana da gönderiyor ama erken doğum olduğunu bilmiyorlar. hep geç gönderiyorlar:):):) Ama gönderiyorlar, beni mutlu ediyorlar...

banada geldı gecen hafta aynı şekilde 1 paket mama rezene çayı vardı.

Gunaydin herkese
Kiskandim ama nie bana gelmedi... Gelir heralde beklemedeyim. Mama masrafimiz okadar cooookkk ki 1 paket mamaya bile cok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…