2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkese
Kiskandim ama nie bana gelmedi... Gelir heralde beklemedeyim. Mama masrafimiz okadar cooookkk ki 1 paket mamaya bile cok sevinicem

gunaydın canım.,

gelir bana 2 hafta da falan geldı. mama vermıyorum ben ama bazen denııyorum sut yetmemiştir diye:)

Gunaydin herkese
Kiskandim ama nie bana gelmedi... Gelir heralde beklemedeyim. Mama masrafimiz okadar cooookkk ki 1 paket mamaya bile cok sevinicem

ebebek te kampanya var hipp in,linkini paylaştım az önce,bi bak istersen...

ebebek te kampanya var hipp in,linkini paylaştım az önce,bi bak istersen...

Canim kampanya mamada indirim degil 200 liralik hediye ceki verio oda bez ve mamada kullanilmiyo. Ekstra harcama yap die kurulmus bi oyun gibi biseye ihtiyacin yoksa tabi. Bide mama pahali orda. Biz eczaneden aliyoruz 4 lira daha ucuza.

Canim kampanya mamada indirim degil 200 liralik hediye ceki verio oda bez ve mamada kullanilmiyo. Ekstra harcama yap die kurulmus bi oyun gibi biseye ihtiyacin yoksa tabi. Bide mama pahali orda. Biz eczaneden aliyoruz 4 lira daha ucuza.

Yok kız, 400 tl ödüyosun,4 ay boyunca her ay 100 tl lik hipp mama alabiliyosun ,mamaları da % 50 indirimli alıyosun...bu avantaj paketini alırsan ,150 tl hediye çeki ve 50 tl recaro ürünlerinde indirim çeki alıyosun...

Mamalar indirimli yazmiyo ki. Bidaaa bi bakim

Son düzenleme:
Bana da hipp' ten hediye paketi geldi fakat sizin yazdığınız gibi değildi.... 1 Büyük kutu bebek sütü ve 4-5 adette rezene çayı natal çay falan geldi. Kargodan geldiğinde kutunun ağzı açıktı..:44:

Banada bugun geldi canim ayni seninku gibi seyler cikti diger arkadaslarin dedigi gibi bursuru sey cikmadi anlamadim gitti....

Banada bugun geldi canim ayni seninku gibi seyler cikti diger arkadaslarin dedigi gibi bursuru sey cikmadi anlamadim gitti....

ben hamileyken primaya üye olmuştum ama hiç bir şey gelmedi nedendir anlamadım ........milupadan geliyor düzenli olarak gecikmeli de olsa insan bi mutlu oluyor hediyeleri görünce

mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızı hametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? acil yardım lütfenn

En çok önerilen kremlerin hepsini kullanmışsın canım aslında, ıslak mendil kullanıyormusun kullanıyorsan onu değiştirmeyi denedin mi?

canım ben kızıma once prima sonra canbebe ve molfix kullandım hep pişik yaptı sonradan arkadaşıma oturmaya gimiştim onun oğlu benim kızımdan 22 gün buyuk konuşurken kuonu açıldı o evy baby kullanıyormuş bir kaç tane denemem için verdi çok güzel geldi maşallah çok ıyıyız şimdi bez hepde kremli

Ayy canım anlatmaya üşendim oğlum şımarıyor bi durmadı ama güzel detaylı anlatım buldum

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html

çok saol canım

ıslak mendil olara ka unibaby, hıggies, şimdi de prima kullanıyorym hi. bi fark yok. huggiesin bez reklamlarna aldanıp aldım bi paket, hem kızarıklığa hiçbi faydası olmadı hem de her çişin yaptığında kaçırdı bi de evybaby deniim canım inş iyi gelir

hayırlı cumalar kızlarrrr

canım istersen krem ismide verebilirim ama ben su an kullanmıyorum ilk pişik olduğunda doktorumuz onerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…