- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
Elma suyu denememizi de yaptik. Sevdi sanirim.) oburix die bosuna demiyorum oglusuma
Umay da geçen hafta pişik olmuştu bepantenle hemen iyileşti,sen hangisini kullandın acaba,pembe çizgili merhem olanını kullandım ben kremine göre daha yağlı ve yoğun...Bir de sudocrem var,kullananlar çok memnun bi dene istersen , o da olmadı saf zeytinyağını deneyebilirsin o da bayağı etkili.Bir de ; ıslak mendille sildikten sonra bir parça tuvalet kağıdıyla ıslaklığını alıyorum ben ,kuru tutmak da önemli pişikte...mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızıhametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? acil yardım lütfenn
çook geçmiş olsun canımKizlar biz geldik. Kizimbir guzel hasta oldu ateslendi. Sonracima ben hasta oldum sonracima dedemiz de hasta oldu. Anneannemiz de resmen bakim evi kurdu. Gecen hast.kontrolunde bir teyze ustumuze hapsurmustu onda oldu muhtemelen bir daha gitmem hast.ye. Hala bjraz hastayiz ama cok sukur ilk dalgayi atlattik. Buzde haberler boyle teyzoslar. Optuk sizi
burda arkadaslar koca koca kutular geldı dıyınce raklamları yapıldı bızde hemen uye olduk onlarda bunu ogrendıler bıze azcık mama yolladılar bızı kandırdılarBanada bugun geldi canim ayni seninku gibi seyler cikti diger arkadaslarin dedigi gibi bursuru sey cikmadi anlamadim gitti....
mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızıhametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? acil yardım lütfenn
Kizlar biz geldik. Kizimbir guzel hasta oldu ateslendi. Sonracima ben hasta oldum sonracima dedemiz de hasta oldu. Anneannemiz de resmen bakim evi kurdu. Gecen hast.kontrolunde bir teyze ustumuze hapsurmustu onda oldu muhtemelen bir daha gitmem hast.ye. Hala bjraz hastayiz ama cok sukur ilk dalgayi atlattik. Buzde haberler boyle teyzoslar. Optuk sizi
Kizlar biz geldik. Kizimbir guzel hasta oldu ateslendi. Sonracima ben hasta oldum sonracima dedemiz de hasta oldu. Anneannemiz de resmen bakim evi kurdu. Gecen hast.kontrolunde bir teyze ustumuze hapsurmustu onda oldu muhtemelen bir daha gitmem hast.ye. Hala bjraz hastayiz ama cok sukur ilk dalgayi atlattik. Buzde haberler boyle teyzoslar. Optuk sizi
Umay da geçen hafta pişik olmuştu bepantenle hemen iyileşti,sen hangisini kullandın acaba,pembe çizgili merhem olanını kullandım ben kremine göre daha yağlı ve yoğun...Bir de sudocrem var,kullananlar çok memnun bi dene istersen , o da olmadı saf zeytinyağını deneyebilirsin o da bayağı etkili.Bir de ; ıslak mendille sildikten sonra bir parça tuvalet kağıdıyla ıslaklığını alıyorum ben ,kuru tutmak da önemli pişikte...
mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızıhametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? acil yardım lütfenn
oy masalah
kız sacları yok kelaynak dıodun bayagı varmıs annesı rapunzelmı olacaktıyavrum benııımmm
burda arkadaslar koca koca kutular geldı dıyınce raklamları yapıldı bızde hemen uye olduk onlarda bunu ogrendıler bıze azcık mama yolladılar bızı
evet canim ya hakli olabilirsin bende arkadaslarin yazdiklarindan sonra uye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?