2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar biz dün 4 ayımıza girdik aşıya gittik bizede kan ilacı verdiler fakat dkrumuz 5 ayda test yapıp veririz demişti ama sağlık ocağı kullanmak zorundasın dediler siz naptınız kullanıyormusunuz

Kizlar biz geldik. Kizimbir guzel hasta oldu ateslendi. Sonracima ben hasta oldum sonracima dedemiz de hasta oldu. Anneannemiz de resmen bakim evi kurdu. Gecen hast.kontrolunde bir teyze ustumuze hapsurmustu onda oldu muhtemelen bir daha gitmem hast.ye. Hala bjraz hastayiz ama cok sukur ilk dalgayi atlattik. Buzde haberler boyle teyzoslar. Optuk sizi

Umay da geçen hafta pişik olmuştu bepantenle hemen iyileşti,sen hangisini kullandın acaba,pembe çizgili merhem olanını kullandım ben kremine göre daha yağlı ve yoğun...Bir de sudocrem var,kullananlar çok memnun bi dene istersen , o da olmadı saf zeytinyağını deneyebilirsin o da bayağı etkili.Bir de ; ıslak mendille sildikten sonra bir parça tuvalet kağıdıyla ıslaklığını alıyorum ben ,kuru tutmak da önemli pişikte...

çook geçmiş olsun canım

Banada bugun geldi canim ayni seninku gibi seyler cikti diger arkadaslarin dedigi gibi bursuru sey cikmadi anlamadim gitti....
burda arkadaslar koca koca kutular geldı dıyınce raklamları yapıldı bızde hemen uye olduk onlarda bunu ogrendıler bıze azcık mama yolladılar bızı kandırdılar

canım bızdede var hala gecmedı sadce hafıfledı. bende butun markaları denedım hatta bımın bezını de denedım arkadas vermıstı banada 4-5tane.hıc bısı olmadı hugıesıde deneyım dedım pısık oldu.kı her bezden sonra ısıtılıp sogutulmus zetın yagıyla yaglıyordum popişini.tekrar prıma aldım ıslak mendıl ılk zamanlar unıbabydı suan prıma kullanıyorum.esım oro cınko krem almıs ama sankı odaha fena yaptı sonra bepanthen kullandım kızarklık haffledı.bence banyo dısında hergun sadece alt taraflarını 1kez yıkamak lazım.annem oyle yaparmıs da ben tekbasıma beceremedım.o yuvarlak bır legende oğlusu ters cevırdı kucagına yatrdı popoyu 2dakkada yıkadı oh mıss.ama ben beceremedım.onun ustunude kendımınkınıde ıslattım hep

Anaaammmm geçmiş olsun yaaa, çabucak atlatırsınız inşallah...

Geçmiş olsun canım hepinize toptan.
Dalgadan eşin ve oğlun kurtulmuş sanırım bunada şükür :)

ben de merhem olanını kullandım canım ama bizde işe yaramadı sudocremi ben de duymuştum hatta eczaneye almaya gittiğimde onlar kozmetik sen bepanten al dedi, zaten sudocrem yokmuş ellerinde belki de ondan öle dedi:) zaten ben de altını değiştiriken bir müddet açıkm bırakıyorum hem kurusun hem de hava alsın diye, olmadı zeytin yağını denicem bi de

tatlım geçmişler olsun hepinize. mutlaka maske kullan olur mu? bir de sıcak süt iç, hem sütüne de yarar. çabucak geçer inşallah dicem de ilaçla 7 günde ilaçsız bi haftada demişler boşuna dememişler

Hugies ıslak mendili doğal pamuklu ve chicco pişik kremi ile geçirdim ben.Her şeyi denedikten sonra...

oy masalah
kız sacları yok kelaynak dıodun bayagı varmıs annesı rapunzelmı olacaktı yavrum benııımmm

Hepsi bu önden görünenler işte ,5.ayı bitiriyoruz,bu kadar bu hızla gidersek 35-40 yaşına kadar rapunzel olacak yavrum

çok geçmişler olsun canım :) inşallah çabucak turp gibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…