2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize cok gecmis olsunn canim kucuk yavruma kiyamam yaa onlarin hasta olmasi cok etkiliyor insani

Oyy masallahhh guzellige bakin

Yakisikligi giyindin suslendin nereye gidiyosun bakalimmm

Geçmiş olsun canım. Sıkıntılı gecmiş ne yazık ki seninde bu donemin. Şükür ki şimdi ikinizde iyisiniz hersey yolunda.

Sözüm ablana değil ama bu Yarım Kalacaksın sözlerini duyup çok üzülmüştüm dogumdan once ve sonrasında bu bakıs açısına. Sırf bu sözlere inat tek başıma kaldım dogumdan sonra ve halada öyle bakıyorum oğluma çok şükür.

Bir de "desitin" pişik kremini dene istersen. Çok etkili bir krem, belki size de faydası olur.

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

Arkadaşlar Humans'nın iyi geceler çayı var ben daha 1 aylık yoktu onu kullandım. Tabi dr'umuz vermişti. 30 ml ile başlayıp uyumasına göre 100 ml çıkabilirsiniz. Ama 30-50-75-100 şeklinde deneyin biz 20 günlükken kullanmıştık 3-4 tatlı kaşığı içip tüm gece uyudu emzirmek için kaldırmaya çalıştığımda eli kolu düştü uyandırmakta çok zorlanmıştıkki dr bana 20 ml verebilirsin demişti bende az az deneyeyim diye 3-4 tatlı kaşığı vermiştim o bile derin derin uyutmuştu ama dediğim gibi o zaman dah 20 günlüktük ve hiç gece uykumuz yoktu. (

Tatlım eczaneden oksizinc pişik giderici krem alıp ince tabaka halinde sür popişine birde altını açık bırak bezleme hergün 2-3 saat açık bırak. Hani şu alt seğiştirme bezleri varya onu ser altına badisini çıt çıtla altınıda giydir eşofmanını ıslatınca değiştirirsin biraz çamaşır çıkacak ama olsun, ben 2 günde iyi ettim popişini. Şunu da belirteyim dr'larımızn bile şaşırdığı oksizinc'in bizim totişimiŞ yakması oldu, tüm popişine sürmeden küçük bir bölge de dene 2-3 saat sonra bir sorun yoksa devam et. Oksizinc'i biz yazın isilik olduğumuzda da yüzümüze sürmüştük o zaman hiç birşey olmamıştı ama popişimizde pişik yokken, poposundaki çatlak için kullan demişti dr bende nasıl olsa pişik kremi diye her yerine sürmüştüm poposunu yaktı normalde jiç böyle birşeyle karşılaşmamış dr'umuz. O bile çok şaşırdı ondan sonra çatlak için fiyo diye bir krem verdi bunuda önce dene ondan sonra kullan dedi hatta

selam kızlarr

ek gıdaya başladınızmı 4.ayda neler veriyorsunuz?

ben oğluma 4/1 elmayı cam rendeden püre yapıp tülbentten geçirip içiriyorum ayrıca biberon mamasıda veriyorum günde 3 kez 1 ayda 300 gr alınca dr mama ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…