Eki Görüntüle 576718 Eki Görüntüle 576718 bu da benim oğluşum batu:)
kızlar kızımın gözleri çok kızardı ve şişti surekli sulanıyor allahım tez zamanda sifasını versin
gunaydin herkese
kiskandim ama nie bana gelmedi... Gelir heralde beklemedeyim. Mama masrafimiz okadar cooookkk ki 1 paket mamaya bile cok sevinicem
Hepinize cok gecmis olsunn canim kucuk yavruma kiyamam yaa onlarin hasta olmasi cok etkiliyor insaniKizlar biz geldik. Kizimbir guzel hasta oldu ateslendi. Sonracima ben hasta oldum sonracima dedemiz de hasta oldu. Anneannemiz de resmen bakim evi kurdu. Gecen hast.kontrolunde bir teyze ustumuze hapsurmustu onda oldu muhtemelen bir daha gitmem hast.ye. Hala bjraz hastayiz ama cok sukur ilk dalgayi atlattik. Buzde haberler boyle teyzoslar. Optuk sizi
Oyy masallahhh guzellige bakin
Yakisikligi giyindin suslendin nereye gidiyosun bakalimmmEki Görüntüle 576718 Eki Görüntüle 576718 bu da benim oğluşum batu:)
pepik bende bekliyorum gözüm yolda ama hala gelen giden bişey yok bizi unuttular galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-24.html#post27778578
BİRAZ GEÇ OLDU AMA BUDA BENİM DOĞUM HIKAYEM
Eki Görüntüle 576718 Eki Görüntüle 576718 bu da benim oğluşum batu:)
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-24.html#post27778578
BİRAZ GEÇ OLDU AMA BUDA BENİM DOĞUM HIKAYEM
mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızıhametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? acil yardım lütfenn
Kizlar biz geldik. Kizimbir guzel hasta oldu ateslendi. Sonracima ben hasta oldum sonracima dedemiz de hasta oldu. Anneannemiz de resmen bakim evi kurdu. Gecen hast.kontrolunde bir teyze ustumuze hapsurmustu onda oldu muhtemelen bir daha gitmem hast.ye. Hala bjraz hastayiz ama cok sukur ilk dalgayi atlattik. Buzde haberler boyle teyzoslar. Optuk sizi
Arkadaşlar Humans'nın iyi geceler çayı var ben daha 1 aylık yoktu onu kullandım. Tabi dr'umuz vermişti. 30 ml ile başlayıp uyumasına göre 100 ml çıkabilirsiniz. Ama 30-50-75-100 şeklinde deneyin biz 20 günlükken kullanmıştık 3-4 tatlı kaşığı içip tüm gece uyudu emzirmek için kaldırmaya çalıştığımda eli kolu düştü uyandırmakta çok zorlanmıştıkki dr bana 20 ml verebilirsin demişti bende az az deneyeyim diye 3-4 tatlı kaşığı vermiştim o bile derin derin uyutmuştu ama dediğim gibi o zaman dah 20 günlüktük ve hiç gece uykumuz yoktu.nasıl oluşcak düzenleri..bu ara emmek istemiyo memeye benzeyen biberon emziği bile istemiyo ağlıyo.uyku yokk..ablamın 3 aylık kızı var doktor bay bay diye bitkisel bi uyku damlası vermiş kullanıyo ama ben kullanmaya cesaret edemedim
Bir de "desitin" pişik kremini dene istersen. Çok etkili bir krem, belki size de faydası olur.
Tatlım eczaneden oksizinc pişik giderici krem alıp ince tabaka halinde sür popişine birde altını açık bırak bezleme hergün 2-3 saat açık bırak. Hani şu alt seğiştirme bezleri varya onu ser altına badisini çıt çıtla altınıda giydir eşofmanını ıslatınca değiştirirsin biraz çamaşır çıkacak ama olsun, ben 2 günde iyi ettim popişini. Şunu da belirteyim dr'larımızn bile şaşırdığı oksizinc'in bizim totişimiŞ yakması oldu, tüm popişine sürmeden küçük bir bölge de dene 2-3 saat sonra bir sorun yoksa devam et. Oksizinc'i biz yazın isilik olduğumuzda da yüzümüze sürmüştük o zaman hiç birşey olmamıştı ama popişimizde pişik yokken, poposundaki çatlak için kullan demişti dr bende nasıl olsa pişik kremi diye her yerine sürmüştüm poposunu yaktııslak mendil olara ka unibaby, hıggies, şimdi de prima kullanıyorym hi. bi fark yok. huggiesin bez reklamlarna aldanıp aldım bi paket, hem kızarıklığa hiçbi faydası olmadı hem de her çişin yaptığında kaçırdıbi de evybaby deniim canım inş iyi gelir
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-25.html#post27781082
Cok anlatmak istemiyordum ama dizinkileri gorunce dayanamadim. Yazarken cok agladim. Aglicagimi bildigim icib yazmamistim bu zamana kadar. Cok kisa yazdim bu arada.))
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-25.html#post27781082
Cok anlatmak istemiyordum ama dizinkileri gorunce dayanamadim. Yazarken cok agladim. Aglicagimi bildigim icib yazmamistim bu zamana kadar. Cok kisa yazdim bu arada.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?