2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım bende o sözden sonra ablama çok kırıldım doğumdan sonrada bakıyordum bebeğime tek ama 25 günde sancılarım başladı 8 gün hastahanede yattım bebeğim anneme kaldı. ondan 1 ay sonrada ameliyat oldum 12 günde o zaman kaldım 2 aydır ben bakıyorum bebeğime allah razı olsun annemden

Canim gecmis olsun zor olmus ama guzel yavruna kavusmak herseye degerdir sanirim.

değmez olur mu herşeye değer o çok saol canım

Bizde yine 4 gündür kaka yapmadığımız için bugün yine çok sıkıntıdayız
kakamızı biz balçık gibi yapıyoruz içinde o tanecikler neredeyse yok, dr'umuz, gastroentroloğumuz ve profesör dr'umuz buzamana kadar hep eğer kilo alımında bir problem yoksa biz size sancılı bir süreç yaşatmayı istemiyoruz diyet yapmamıza gerek yok hem şimdi diyet yaparsak ileride bu alerjenlerle başetmek zorunda kalıcaz süreci ertelemek yerine şimdi baş etmemiz daha doğru olur demişlerdi. Ama oğluşum sürekli uyarmadan kaka yapamamaya başlayınca Bu kontrolümüzde dr'umuz 1 hafta alerjik yiyecekler diyeti yapalım bakalım dedi, şimdi;
balık
çilek
susam(tahin vb de dahil)
çerezlerin hepsi
kakao
narenciye
kivi
katkı maddesi içeren paketli ürünler
baharat
yemeyeceğim ve kakası düzelîyormu kontrol edicez düzelmezse bu sefer 1 hafta inek sütü diyeti yapıcaz.

canlar kızım sadece 25 gün annesi sutu aldı o günden beri mama veriyorum. aptamil 1 ve sma gold verdim benim gibi sadece mama verenler var mı hangi mamayı kullanıyorlar

canlar kızım sadece 25 gün annesi sutu aldı o günden beri mama veriyorum. aptamil 1 ve sma gold verdim benim gibi sadece mama verenler var mı hangi mamayı kullanıyorlar

Benim sutum yetersiz oldugundan aptamille takviye yapıyorum . Memnunumda . Bir defa esim hero baby almıştı oğlum sevmedi onu

Bende kizimin kilosu az die sutum oldugu halde mamA ver dedi dr bende sma gold vermeye basladim kizim artik mememi hic almiyo biberonuda uyurken aliyo

yok canım 9agustos dogumlu pazartesi gittik biraz ateşle atlattık yine aşıyı, bakalım siz ne yapacaksınız ne kadar kilo almış senin kontes öğrenecez yarın

yarın aşıyı olunca gözüme bakcak yine.oyyy işallah ateş olmaz

aynen bana da yolladı milupa güzel şeyler var. Defter özellikle

canım benimki de hep iz ve kızarıklık oluyordu premium care den.gevşek bağladığım için olmuş.tam ortayı çocuğun bacak arasına eşitlersen ve biraz da sıkı(rahatsız etmeyecek biçimde) yaparsan olmuyor
BİR DE ILIK SU PAMUĞU DENE VE NEMLİ BIRAKMAMAYA ÇALIŞ

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda düzene girersiniz

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ZOR BİR SÜREÇ HİÇ MORALİNİ BOZMA BEN DE BENZERİNİ YAŞADIM.GEÇMEDİ AMA MAMAYLA TOPARLADIK.GEÇECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUM.

not:KAKA MUHABBETİNDEN RAHATSIZ OLAN BİZDEN BIKAN ARKADAŞ VARSA KUSURA BAKMASIN BURDA YAŞANTILARIMIZI PAYLAŞIYORUZ.İYİ KÖTÜ.ADI ÜSTÜNDE PAYLAŞIM ALANI.KİMSE KİMSENİN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ YARGILAYAMAZ.

DİĞER BİR NOT:KIZLAR ÜZERİNİZE ALINMAYIN O KENDİNİ BİLİYOR.

Bende kizimin kilosu az die sutum oldugu halde mamA ver dedi dr bende sma gold vermeye basladim kizim artik mememi hic almiyo biberonuda uyurken aliyo

SMA ŞEKERLİ OLDUĞU İÇİN DR VERME SENİ BIRAKIR DEDİ DOĞUMDA GÖTÜRDÜM KULLANMADAN GETİRDİM.

Son düzenleme:
Kızlar size ilginç bir olay anlatacağım hakim bir akrabam var hep kız dendi doğuma kadar hastanede.geçen hafta doğum yaptı oğlu oldu nurtopu gibi biz de şok olduk resmen..ismi bile hazırdı kızın :) heleki aldığım hediyeler hem kıza hem erkeğe uygun

Geride kaldı çok şükür ogünler şimdi iyisiniz ya önemli olan o :)
Fırat candır :))

İçine büyük adam kaçmış çocuklar yüzünden çocuk gibi çocukları özledik :)) O yüzden ben de çok seviyorum Fırat'ı :))
Valla öyle

Ayy pembe pembe almışlardır kesin herseyinide :)
Çok şasırmıslardır ya tuh diyecemde saglıklı olsunda ne deyim :)

travazol+hametan+oksitin üçlüsünü kullandım...bir bezde hametan + oksitin diğer bez açtığımda hametan+travazol......altını açık bırakmak da gerekiyor bir süre ve güneş ışığı yada sarı ışık iyi geliyormuş...kesinlikle hiçbir ıslak mendili kullanmıyorum sadece pamuk ve su...evdeysem kaka olduğunda yıkıyorum....ama pişigin sebebi bezimizdi...prima beyaz paket kullanıyordum...şimdi ise prima yeşil pakete döndüm...aslında daha ucuz ama işe yaradı...artık sadece sebamed pişik kremi kullanıyorum ilaca gerek kalmıyor...tabi kızımın cildi hassas..oğlumda hiç krem kullanmıyorum ve sorun olmuyor...

Oğlum emmek istemiyor.napıcağımı şaşırdım sağıp veriym diyorum anca 60 cc çıkıyor sütümde azaldı anne olmak ne zormuş ((

Canim benim oglumbastan beri mama aldigi icin kati gidaya bizd basladik. Dr basla dedi ve sabah ogununden sonra meyve suyu oglen yogurt aksam muhallebi bunlarin hepsini bikac kasik basla artirarak 1 fincan yap dedi. Bende ilk basladigimda evde armut vardi armut suyu verdim sonra yogurt mayaladim verdim bugun elma suyu verdim dun mama aldim muhallebide vericektim ama bu aksam uymadi. Havuc suyu da ver dedi dr bana.
İnsanın bogazında bi dugum bırakıyor gözleri doluyor gercekten. Çok şükür şimdi iyi kuzun dahada iyi olacak inşallah :)

çok kötü oldum okurken canım ama allaha şükür bebeğin sağlıcakla yanında

Şimdi okudum dogum hikayeni okurkende hüngür hüngür ağladım . Cok zor zamanlar geçirmişsin insaallah bundan sonra hep gülersin
Sagolun kizlar. Can sıkıci olunca yazmak istemedim ama sonunda dayanamadim. Gecti gitti hepimizin bebeleri saglikla buyusun insallah. Birde kotu hic bisiyi akla getirmemeli bi kez daha ogrendim. Guzel seyler cagirmak lazim hep

Hipp veriyorum canim en basindan beri sadece 1 kutu aptamil aldim oda hipp bulamayinca hala bitiremedim arada veriyorum. Cooookkk yagli geldi bana aptamil tombul oglum obez olur die vermiyorum. Saka bi yana cok yagli hakkaten

Bu arada bende belden asagisini yikadim gunde 2-3 kere, birde islak mendil kullanmadim pisigi gecene kadar, bir parca pamugu ilik suyla islatip sildim( soguk olursa allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olur) sonrada tulbent bezinden mendiller yapmisti annem onlarla kuruladim.
Birde oksizinc bize yaramadigi icin babamiz fransadan mustela stelactiv krem getirdi. Buda pisik giderici cok iyi bir kremmis ama ben daha kullanmadim cunku babamiz geldiginde pisigimiz gecti sonra ogrendimki mustela burada eczanelerde satiliyormus ama tabi fransada daha ucuzmus burada biraz pahalica.
Son birsey bebek bezini degistirmenin disinda pisik onleyici kreminide degistirdin mi hic yoksa hep ayni markayi mi kullaniyorsun degistirdiysen oda yapabilir biz ondan pisik olduk nivea denedim pisik olduk. Ben burada olmayan bir markayla basladim Weleda diye sonra burda olan bir marka kullaniyim dedim ulasmasi kolay olsun diye. Ama pistik mecbur babamiz her gidisinde kutu kutu Weleda pisik onleyici krem getiriyor artik stoklu calisiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…