- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
Geçmiş olsun canım. Sıkıntılı gecmiş ne yazık ki seninde bu donemin. Şükür ki şimdi ikinizde iyisiniz hersey yolunda.
Sözüm ablana değil ama bu Yarım Kalacaksın sözlerini duyup çok üzülmüştüm dogumdan once ve sonrasında bu bakıs açısına. Sırf bu sözlere inat tek başıma kaldım dogumdan sonra ve halada öyle bakıyorum oğluma çok şükür.
Canim gecmis olsun zor olmus ama guzel yavruna kavusmak herseye degerdir sanirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-25.html#post27781082
Cok anlatmak istemiyordum ama dizinkileri gorunce dayanamadim. Yazarken cok agladim. Aglicagimi bildigim icib yazmamistim bu zamana kadar. Cok kisa yazdim bu arada.))
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerinin-dogum-hikayeleri-25.html#post27781082
Cok anlatmak istemiyordum ama dizinkileri gorunce dayanamadim. Yazarken cok agladim. Aglicagimi bildigim icib yazmamistim bu zamana kadar. Cok kisa yazdim bu arada.))
canlar kızım sadece 25 gün annesi sutu aldı o günden beri mama veriyorum. aptamil 1 ve sma gold verdim benim gibi sadece mama verenler var mı hangi mamayı kullanıyorlar
yok canım 9agustos dogumlu pazartesi gittik biraz ateşle atlattık yine aşıyı, bakalım siz ne yapacaksınız ne kadar kilo almış senin kontes öğrenecez yarın
yok,internet sitesine üye olunca gelmiş bazı arkadaşlara , ben de üye oldum ama henüz bana gelen giden yok. Milupa'ya üye olmuştum hamileyken,belli periyotlarla gönderiyo bişeyler;en son 4. Ay için ilk kaşığım paketi yolladılar ,içinde mama var,kaşık var,tarifler,takvim,tablo vs. Epeyce bişeyler var faydalanacağım...
mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızıhametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? Acil yardım lütfenn
Aaa Fırat
Çok seviyorum çok tatlı ya
Bizde yine 4 gündür kaka yapmadığımız için bugün yine çok sıkıntıdayız
kakamızı biz balçık gibi yapıyoruz içinde o tanecikler neredeyse yok, dr'umuz, gastroentroloğumuz ve profesör dr'umuz buzamana kadar hep eğer kilo alımında bir problem yoksa biz size sancılı bir süreç yaşatmayı istemiyoruz diyet yapmamıza gerek yok hem şimdi diyet yaparsak ileride bu alerjenlerle başetmek zorunda kalıcaz süreci ertelemek yerine şimdi baş etmemiz daha doğru olur demişlerdi. Ama oğluşum sürekli uyarmadan kaka yapamamaya başlayınca Bu kontrolümüzde dr'umuz 1 hafta alerjik yiyecekler diyeti yapalım bakalım dedi, şimdi;
balık
çilek
susam(tahin vb de dahil)
çerezlerin hepsi
kakao
narenciye
kivi
katkı maddesi içeren paketli ürünler
baharat
yemeyeceğim ve kakası düzelîyormu kontrol edicez düzelmezse bu sefer 1 hafta inek sütü diyeti yapıcaz.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ZOR BİR SÜREÇ HİÇ MORALİNİ BOZMA BEN DE BENZERİNİ YAŞADIM.GEÇMEDİ AMA MAMAYLA TOPARLADIK.GEÇECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUM.Bizde yine 4 gündür kaka yapmadığımız için bugün yine çok sıkıntıdayız
kakamızı biz balçık gibi yapıyoruz içinde o tanecikler neredeyse yok, dr'umuz, gastroentroloğumuz ve profesör dr'umuz buzamana kadar hep eğer kilo alımında bir problem yoksa biz size sancılı bir süreç yaşatmayı istemiyoruz diyet yapmamıza gerek yok hem şimdi diyet yaparsak ileride bu alerjenlerle başetmek zorunda kalıcaz süreci ertelemek yerine şimdi baş etmemiz daha doğru olur demişlerdi. Ama oğluşum sürekli uyarmadan kaka yapamamaya başlayınca Bu kontrolümüzde dr'umuz 1 hafta alerjik yiyecekler diyeti yapalım bakalım dedi, şimdi;
balık
çilek
susam(tahin vb de dahil)
çerezlerin hepsi
kakao
narenciye
kivi
katkı maddesi içeren paketli ürünler
baharat
yemeyeceğim ve kakası düzelîyormu kontrol edicez düzelmezse bu sefer 1 hafta inek sütü diyeti yapıcaz.
Bende kizimin kilosu az die sutum oldugu halde mamA ver dedi dr bende sma gold vermeye basladim kizim artik mememi hic almiyo biberonuda uyurken aliyo
Geride kaldı çok şükür ogünler şimdi iyisiniz ya önemli olan o :)çok saol canım bende o sözden sonra ablama çok kırıldım doğumdan sonrada bakıyordum bebeğime tek ama 25 günde sancılarım başladı 8 gün hastahanede yattım bebeğim anneme kaldı. ondan 1 ay sonrada ameliyat oldum 12 günde o zaman kaldım 2 aydır ben bakıyorum bebeğime allah razı olsun annemden
Valla öyleFırat candır :))
İçine büyük adam kaçmış çocuklar yüzünden çocuk gibi çocukları özledik :)) O yüzden ben de çok seviyorum Fırat'ı :))
Kızlar size ilginç bir olay anlatacağım hakim bir akrabam var hep kız dendi doğuma kadar hastanede.geçen hafta doğum yaptı oğlu oldu nurtopu gibi biz de şok olduk resmen..ismi bile hazırdı kızın :) heleki aldığım hediyeler hem kıza hem erkeğe uygun
Hipp Mama |
bana çok uygun geldi, sizinle paylaşayım dedim. kullanmadığım için bilmiyorum ama aramızda kullananlar olduğu için umarım faydası dokunur.
mrtaba arkadaşlar, oğlumun minik totosu hep kırmızı hep kırmızıhametan, bepanten, sebamed, nivea kullandım olmuyo geçmiyo, geçer gibi oluyo, bi daa bezini değiştirdiğimde bakıyorum yine kırmızı premium care bez kullanıyorum, pişik yapmyan başka mrarka be war mı?? acil yardım lütfenn
Canim benim oglumbastan beri mama aldigi icin kati gidaya bizd basladik. Dr basla dedi ve sabah ogununden sonra meyve suyu oglen yogurt aksam muhallebi bunlarin hepsini bikac kasik basla artirarak 1 fincan yap dedi. Bende ilk basladigimda evde armut vardi armut suyu verdim sonra yogurt mayaladim verdim bugun elma suyu verdim dun mama aldim muhallebide vericektim ama bu aksam uymadi. Havuc suyu da ver dedi dr bana.selam kızlarr
ek gıdaya başladınızmı 4.ayda neler veriyorsunuz?
ben oğluma 4/1 elmayı cam rendeden püre yapıp tülbentten geçirip içiriyorum ayrıca biberon mamasıda veriyorum günde 3 kez 1 ayda 300 gr alınca dr mama ver dedi.
İnsanın bogazında bi dugum bırakıyor gözleri doluyor gercekten. Çok şükür şimdi iyi kuzun dahada iyi olacak inşallah :)
çok kötü oldum okurken canım ama allaha şükür bebeğin sağlıcakla yanında
Sagolun kizlar. Can sıkıci olunca yazmak istemedim ama sonunda dayanamadim. Gecti gitti hepimizin bebeleri saglikla buyusun insallah. Birde kotu hic bisiyi akla getirmemeli bi kez daha ogrendim. Guzel seyler cagirmak lazim hepŞimdi okudum dogum hikayeni okurkende hüngür hüngür ağladım . Cok zor zamanlar geçirmişsin insaallah bundan sonra hep gülersin
Hipp veriyorum canim en basindan beri sadece 1 kutu aptamil aldim oda hipp bulamayinca hala bitiremedim arada veriyorum. Cooookkk yagli geldi bana aptamil tombul oglum obez olur die vermiyorum. Saka bi yana cok yagli hakkatencanlar kızım sadece 25 gün annesi sutu aldı o günden beri mama veriyorum. aptamil 1 ve sma gold verdim benim gibi sadece mama verenler var mı hangi mamayı kullanıyorlar
Simdi okudum yazdiklarini canim cok ta duygulandim cok gecmis olsun...[/QUOTE
Gecti bitti sukurler olsun cnm
Sma yi sekerli die onermiyorlar pek canim daha dogrusu anneyi emmeyi birakir diye soyluyorlar mamani degissenBende kizimin kilosu az die sutum oldugu halde mamA ver dedi dr bende sma gold vermeye basladim kizim artik mememi hic almiyo biberonuda uyurken aliyo
Canim cok tessekkurler ben faydalandim insallah esim aliyor simdi. Birde kizlar piyasada 23 24 e satiliyor hipp mama biz bi eczaneden 18 e aliyoruz arada eczanelere sorun derim bende. Ha bide bazi yerlerde hic bulunmuyor. 1 ay samsunda kaldim ha buldum ha bulcam die 3 gun mama aradim orda.Hipp Mama |
bana çok uygun geldi, sizinle paylaşayım dedim. kullanmadığım için bilmiyorum ama aramızda kullananlar olduğu için umarım faydası dokunur.
Bu arada bende belden asagisini yikadim gunde 2-3 kere, birde islak mendil kullanmadim pisigi gecene kadar, bir parca pamugu ilik suyla islatip sildim( soguk olursa allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olur) sonrada tulbent bezinden mendiller yapmisti annem onlarla kuruladim.ben de merhem olanını kullandım canım ama bizde işe yaramadısudocremi ben de duymuştum hatta eczaneye almaya gittiğimde onlar kozmetik sen bepanten al dedi, zaten sudocrem yokmuş ellerinde belki de ondan öle dedi:) zaten ben de altını değiştiriken bir müddet açıkm bırakıyorum hem kurusun hem de hava alsın diye, olmadı zeytin yağını denicem bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?