2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür atlatmışsın canım geçmiş olsun şimdi hiç düşünme o günleri yavrun yanında mutlu günleriniz var artık

çok şükür atlatmışsın canım geçmiş olsun şimdi hiç düşünme o günleri yavrun yanında mutlu günleriniz var artık

Simdi gecti sukur canim dedigin gibi. İlk zamanlar atlatamadim. Simdi dusunmemeye calisiyorum o gunleri. Ama icimde kaldi oglumu koklayamadim kesildim bicildim karnim bosaldi ama anne olamadim sanki o ilk temas onu yasayabilmeyi cok isterdim. Kimine kismet olmuyor iste.)

selam arkadaşlar

ben 2011 agustos annelerindenım bebişleriniz hayırlı sağlıklı olsun inş

pişik için tecrübeli bir anne olarak sakın hıcbıseye bosa para vermeyin travazol krem ıkı kere surun olay bıtmıstır baktım kızardı totosu oğluşun iki kere sürüyodum ertesi gun toto tertemız nacizane tavsiyemdir

canım yine ben:) rahatsız ediyorum seni yine kusura bakma, bizim kızın test sonuçları çıkmadan yazmadim, bugün aldık sonuçları süt alerjisi yok, reduktan ve yağda negatif çıktı yani laktozda yokmuş, zaten ben süt ürünleri tüketmediğim halde kanlı kakamız devam ediyodu, son günlerde yumurta ve kuruyemişten şüphelendim şimdi onlarıda yemiyorum ama bugün yine kakasında kan gördüm Doktorumuz bebeklerde bu gibi testler yanıltıcı olabilir diyo, Napıcamı bilemedim ya bugün buci arkadaşımızın diyet listesini gördüm acaba bende mi onu uygulasam 1 hafta dedim çünkü bence süt ürünleriyle ilgili değil bizimkisi

Gunaydiiin,

Her gun ayni saatte kalkinca sabah sabah uyku tutmadi. Sabahci oldugum icin kargalar kahvalti etmeden derse basliyoruz biz :) Bunun icin de 6 olmadan kalkiyorum, bazen yavru uyanik oluyor bazen de sut sagip hazirlanip okulagidiyorum.

Dun doktordaydik, 4 ay kontrolunde, cok sukur gelisimimiz iyu, 8 kilo ve 68 cm olmus minisim Son bir haftadir ciddi mama takviyesi aldikmaalesef sutum artik eskisi gibi degil, yavru da istahli masallah. Doktor yogurtla baslayin ek gidaya dedi. Ben elma suyu veriyordum ve diger seyleri, yogurt sebze corbasi vs bir kac kasik tattiriyorum. Simdi artik bir fincan yogurt vericem digerlerini tattirmaya devam. Meyve suyuna da devam edicem.

Doktorumuz yogurdu mamadan mayalayin dedi. Aslinda cok hoslanmiyorum ama aksam denedim. 90 ml suya 5olcek mama koydum elimi yakacak kadar sicaklikta iki cay kasigi yogurtla mayaladim. 4 saat kadar kaloriferin ustune koydum. Gayet guzel olmus cok sevindim. Yogurt gibi ama biraz daha tatli.

Afiyetle yesin kuzucukkk

Hepinize sevgiler gununuz cok guzel gecsin. Ben sizleri hep takip ediyorum ama cok fazla yazamiyorum. Hasta olan anne ve yavrulara sifa diliyorum. Kocaaaman opuyoruzzzz.

bana da bugün geldi hipp, 1 kutu mama, 4 tane poşet çay, gerisi ıvır zıvır reklam:)

ippin bir bebek kulubu var. Oraya uye olanlara bir kutu mama ve cay gonderiyorlar. Bize geldi. Bir de sitede urun talep formu var. Onu doldurursaniz daha fazla sey gonderiyorlarmis. Ben ilk kutudan sonra urun talep formunu da doldurdum. ( Cok talepkar gordum kendimi Ama bir daha ses cikmadi, iki uc hafta oluyor. Sanirim ilk kutuyu gonderdik diye gondermediler.

Gunaydin herkeslereeeee
Dun dogru duzgun uyumayan bebem sabah 8 e kadar uyudu zaten 12:30 da uyumustu ama tam 12 saat mama yemeden durdu. Nie saat kyrup kalkmadim die uzuluyorum simdi. ) babasida depodan yemustir olsun diyor.

Gunaydin herkeslereeeee
Dun dogru duzgun uyumayan bebem sabah 8 e kadar uyudu zaten 12:30 da uyumustu ama tam 12 saat mama yemeden durdu. Nie saat kyrup kalkmadim die uzuluyorum simdi. ) babasida depodan yemustir olsun diyor.
gunaydin her zaman mi ole yoksa bi kerelik biseyse bosver bende kizima sabahtan beri 80 cc yedirevildim nie bole istahsiz oldu acaba kiziM

günaydın kızlar..
3 gün önce kullandığımız aptamil mamadan hipp e geçmiştik, 3 günlük değerlendirmemi sizinle paylaşayım dedim..

pis boğazlı oğlum tam da tahmin ettiğim gibi afiyetle severek yiyor hipp i.. tadına baktım fena da değil hani

aptamil yerken 2-3 günde 1 defa kaka yapardı, 3 gündür günde 2 defa yapıyor maşallah ve alttan çok rahat gaz çıkarıyor..
ayrıca eskiden kakası çoooookkkkk kötü kokardı, 3 gündür o koku da yok..

şimdilik gayet memnunuz ve hipp e devam etmeye karar verdik

Gunaydin herkeslereeeee

bikerecikten bişey olmaz canım yaa uyku keyfi yapmış bebiş, keske benimki de yapsa arada

Son düzenleme:
herkese gunaydın hatunlar dun doğum hikayelerini anca okuya bildim kiminizde ağladım kiminizde guldum allah hepimizin evladını bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın cok zor bende yazacam dun bir deneme yaptım bayagı uzun yazdım sezeryan olmasına rağmen ama en kısa zamanda yazarım sizi seviyoruz teyzoslar

gunaydin her zaman mi ole yoksa bi kerelik biseyse bosver bende kizima sabahtan beri 80 cc yedirevildim nie bole istahsiz oldu acaba kiziM

Bir kerelik canim. Gun icinde hic uyumayinca 7 saat uyudugu oluyor. İstahsizlik arada oluyor bizde de bikac gun surmedigi surece cok dert etme en kisa zamanda duzelir insalaah

aman arkadaşım sen ne tavsiye ediyosun ya. o mantar kremi. MANTAR. ne kadar tehlikeli biliyomusun. ben bile mantar olunca çok mecbur kalmazsam kullanmıyorum sütüme geçer diye. onun içinde ayrıca antihistaminikler var, ondan rahatlatıyodur çocuğu. sakın bi daha sürme. ve naçizane deyip de bilmediğin şeyi burada annelere tavsiye etme.

Allah allah ya, ilk defa bu kadar sinirlendim.

kızlar pişik için arko tup krem çok iyi geliyor pişik olan yere kalın bir sekilde surun geçiyo pişik

Bunu bana tavsıye eden cok ıyı bır hastanenın prof bu yuzden yazdım ayrıca tavrınız pek hoş değil yanlış bıle olsa soyledığım bu sekılde bır davranısı burada kımse bırbırıne yazmamalı uygular yada uygulamazsınız bu sızın kararınız sağlıcakla kalın

kızlar pişik için arko tup krem çok iyi geliyor pişik olan yere kalın bir sekilde surun geçiyo pişik

Son zamanlarda arko kremi bende çok duymaya basladım :)

travazolu doktor tavsiyesi ile kullanan arkadasım vardı, 3gunden fazla kullanma ve normal pişik kremleri gibi cok değil az sür zaten etkilidir şeklinde.

Dun aksam bebek gormeye gittik yakin bir arkadasima pisik olmus bebegi ve dr hematen ve travozol krem vermis gorunce cok sasirdim bende ama bisi demedim dr cok biliyosun demesin diye ) veriyor demekki drlar

kızlar size son gelişmelri anlatayım sabah hem kontrole hem aşıya gittik şimdilik sıkıntı yok 700 gr kilo almışız boyumuzda 1cm uzamış halbuki hiçbir kıyafetimiz olmuo ben evde ölçuorum en az 3cm uzamış görünüo nese uyku problemimizi anlattım artık sallamayın dedi kendi kendine uyumasını öğrenmeli şimdi öğrenmezse ilerde daha zor olur dedi burdaki bir arkadaşımız bi yçntem anlatmıştı aynısını söledi uyuma ortamı hazırlayın beşiğine bırakın bir süre sonra ağlıcak 15 dakika ağlamasına izin verin gözükmeyin durmazsa 5dakika konuşmadan yanında durun ve sonra tekrar yanından ayrılın bu 5 dakika süreleri gittikçe kısaltın dedi 3-4 gün dayanmamız gerekiyormuş bu ağlama zamanlarında ben ninni dinletmeyi düşünüyorum ama sadece tek ninniye alıştırcam ilk denememizi şimdi yapıoruz çnce uyudu kendi sonra uayndı bıraktık ağladı bayağa ama susup tekrar ağladı eşim sakinleştirdi arada tekrar bıraktı ve inanın daldı kendisi inş işe yarar buarada akiamları yatmadan gece çayı verebilirsin dedi ama çokta bişi bekleme dedi doktor ek gdalarada öbür aya başlıcaz bizden şimdilik bukadar

herkese iyi haftasonları minkik tosbişler ve tatlı anneler.

pepk cim ben de okudum hikayeni, zor ama geçmiş artık, Allah sağlık versin miniğine.
çok annenin mama sorunu var, alıntılamıştım kaybolmuş , o yüzden herkese geçmiş olsun. isimleri unuttum tabi dün alıntılamıştım.
doğum hikayemi yazayım dedim, ama klasik bi sezaryendi işte, o nedenle yazcak bişi yok, Allahım çok şükür verdi miniğimi.

bu arada dün akşam gezmeye gittik arkadaşlara, sürekli bi kucaktan öbürüne gitti yavrucak, pek bi keyfi yerindeydi. ama yeni tanıştığım bi bayanın elinden zorla aldım valla. ayıplayan çıkar diye söyleyeyim kadın çocuğumu iki büklüm tutuyodu, bi baktım hiç desteklemiyo. zaten şapur şupuröpüyodu, ona ses etmedim ama bunu görünce dayanamdım aldım, "siz için çayınızı ben rahat edemedim diye:26:, orda bi baktım ki parmağını da sokmuş ağzına ama vermiyo hatun ya, tuttu bırakmıyo. zorla aldım elinden ama olsun yani, bu da oyuncak diil, sonra başına bişi gelecek allah korusun. o şekilde tutulur mu yahu. ben sadece yemek yerken kucağımda tutyorum, o da 5-10 dakka anca, bi de bana yaslanıyo zaten.

neyse aldım kuzumu sonra da takdir ettim kendimi. eşim de görmiş parmağını ağzına soktuunu ama bişi dememiş. bu erkekler de pek bi rahat yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…