çok şükür atlatmışsın canım geçmiş olsun şimdi hiç düşünme o günleri yavrun yanında mutlu günleriniz var artık
bana da bugün geldi hipp, 1 kutu mama, 4 tane poşet çay, gerisi ıvır zıvır reklam:)
gunaydin her zaman mi ole yoksa bi kerelik biseyse bosver bende kizima sabahtan beri 80 cc yedirevildim nie bole istahsiz oldu acaba kiziMGunaydin herkeslereeeee
Dun dogru duzgun uyumayan bebem sabah 8 e kadar uyudu zaten 12:30 da uyumustu ama tam 12 saat mama yemeden durdu. Nie saat kyrup kalkmadim die uzuluyorum simdi.) babasida depodan yemustir olsun diyor.
Gunaydin herkeslereeeee
Dun dogru duzgun uyumayan bebem sabah 8 e kadar uyudu zaten 12:30 da uyumustu ama tam 12 saat mama yemeden durdu. Nie saat kyrup kalkmadim die uzuluyorum simdi.) babasida depodan yemustir olsun diyor.
gunaydin her zaman mi ole yoksa bi kerelik biseyse bosver bende kizima sabahtan beri 80 cc yedirevildim nie bole istahsiz oldu acaba kiziM
selam arkadaşlar
ben 2011 agustos annelerindenım bebişleriniz hayırlı sağlıklı olsun inş
pişik için tecrübeli bir anne olarak sakın hıcbıseye bosa para vermeyin travazol krem ıkı kere surun olay bıtmıstır baktım kızardı totosu oğluşun iki kere sürüyodum ertesi gun toto tertemız nacizane tavsiyemdir
aman arkadaşım sen ne tavsiye ediyosun ya. o mantar kremi. MANTAR. ne kadar tehlikeli biliyomusun. ben bile mantar olunca çok mecbur kalmazsam kullanmıyorum sütüme geçer diye. onun içinde ayrıca antihistaminikler var, ondan rahatlatıyodur çocuğu. sakın bi daha sürme. ve naçizane deyip de bilmediğin şeyi burada annelere tavsiye etme.
Allah allah ya, ilk defa bu kadar sinirlendim.
aman arkadaşım sen ne tavsiye ediyosun ya. o mantar kremi. MANTAR. ne kadar tehlikeli biliyomusun. ben bile mantar olunca çok mecbur kalmazsam kullanmıyorum sütüme geçer diye. onun içinde ayrıca antihistaminikler var, ondan rahatlatıyodur çocuğu. sakın bi daha sürme. ve naçizane deyip de bilmediğin şeyi burada annelere tavsiye etme.
kızlar pişik için arko tup krem çok iyi geliyor pişik olan yere kalın bir sekilde surun geçiyo pişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?