2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkıntısız atlatırsınız inşallah aşıyı
4.aydan sonra bırakılmalıymıs gercekten sallama falan yoksa bunları koca dana olana kadar sallamak gerekecek :)
Ya ben o yontemi uygulayamam 2gün once uzman tvde bir doktor videosu izledim oda aynısını diyordu biraz aglayacak 3-4gunde alısacak diye ama ben mızıklamasına bile aglıyor diyorum :) Eşimde bırak hemen alma sen alıstırdın boyle diye kızıyor. Ama yapamıyorum işte aç duruyorum tuvalete gitmiyorum oyle kucakta gezdirip suyuna gidiyorum. Okadar alıstım ki 4aydır bu duruma 15 dakika uyusa kucak dısında bir yerde kendimi boslukta hissediyorum. 2Dk kendi kendine yatsa bakınsa ilgilenmiyorum bakmıyorum diye sucluluk duyuyorum. Galiba once kendimi duzene sokmalıyım ben :)

begüm hanım, ben zaten böyle yazmam hiç, bu ilkti, ama sizin tavsiyeniz çok yanlış. size dr vermiş olabilir, mantar olmuş olabilir mesela, o nedenle, ya da çok ciddidir o yüzden mantar olmasın diye vermiştir. ama burdan görmeden etmeden tecrübeli anne tavsiyesi diye herkesin kullanmasını tavsiye etmemelisiniz. mantar ilaçları çok ama çok ciddi ilaçlardır. ben zaten uygulamam bu ilacı mecbur kalmazsam, ama bilen var bilmeyen var. ufacık çocukların karaciğerlerini tehlikeye atmaya hakkınız yok.

ah canım yaa, sen çok kaptırmışsın kendini biraz rahatlamaya çalış, mızıktanmasından bişi olmaz korkma. başka bi uğraş bulsan kendine kitap filan, biraz uzaklaşsan bu psikolojiden.

oooh şahane ya, sevindim baya. bn de hipp in süt çayını içiyorum, humananınkinden daha güzel tadı. iyi bi marka sınırım bu hipp.

neyse aldım kuzumu sonra da takdir ettim kendimi. eşim de görmiş parmağını ağzına soktuunu ama bişi dememiş. bu erkekler de pek bi rahat yahu.
Ne biçim insanlar var ya iyi yapmıssın bebeğin agzına parmak mı sokulur ki temizliğini bilmiyoruz kişinin, bilsek bile en temiz insanın eli bile herzaman kirlidir
ah canım yaa, sen çok kaptırmışsın kendini biraz rahatlamaya çalış, mızıktanmasından bişi olmaz korkma. başka bi uğraş bulsan kendine kitap filan, biraz uzaklaşsan bu psikolojiden.

Sorma valla bende farkındayımda, farkında olmadan bu duruma geldim yeni yeni abarttıgımı anlıyorumda, ben ayılana kadar oglum zaaflarımdan faydalanmayı ogrendi. Beşiğine yatırmak mumkun değil, gunduz uyursa kucakta uyur, istedigi zaman kucakta gezecek bir saat artık iyice zor alıstırmam cunku o benden zeki oldugundan durumu kavradı :)
Yatırır yatırmaz anında ağlar kaldır gulmeye baslar anında alay eder gibi :)
Bilmem sonumuz ne olacak :)

oooh şahane ya, sevindim baya. bn de hipp in süt çayını içiyorum, humananınkinden daha güzel tadı. iyi bi marka sınırım bu hipp.

Mamasını cayını bilmiyorumda, ek gıdaya baslayınca bebe biskuvisi olarak o markadan kullanmayı dusunuyorum. Organik biskuvisi avrmı. BU piyasadaki bebe biskuvileri cok yuksek ısıda bişiyormus, bunun ki buhar ısısı ile pişiriliyormuş yazdıklarına göre tabi ürün üzerinde :)

Son düzenleme:

ay sorma fena akıllı oluyolar, ben oğlumda yapamadım fıtıktı bilmemneydi derken hep kucakta gezdi. bi denemiştim uyku terapisini, ağlamaktan helak olmuştu, 30-40 dk ağlamıştı. baktım susmuyo başlarım terapisine deyip bırakmıştım
bunda da yapabilirmiyim bilmiyorum, kıyamam heralde gene :44:

bende dayanabilcekmiyim bilmiyorum aslında ama bende boyun fıtığı var taşıyamıyorum çok zor oluyor çalımayada başlıcam bakalım bakıcı ozaman benim gibi bakabilcekmi oyüzden çalışmaya başlamadan öğrenmesi lazım

Biz onlara kıyamayız ama onlar bize kıyar böyle annelik böyle birşeymiş demek ki
İkinciye akıllanırsın diyor herkes çok zorlanıyorum ama bunda yaptım onda da yapmam gerek diyorum hala
(Tabi bu sıpa oglum musade edecekmi bakalım kısmet olursa)

Haklısın kimse bu sabrı gosteremez o cok seven ananeler babaanneler bile kesintisiz bir durum cunku bu
Vee bu ayda ogrendi ogrendi yoksa daha farkında olacagı için daha zor olacak

sorma canım adının olduğu ninniyi bile vermiştim.şok oldu tabi bizim kız.bir de devlet hastanesi ultrasonda bakmışlar doğuma kadar nasıl anlaşılmaz anlamadım.

Hipp Mama |

bana çok uygun geldi, sizinle paylaşayım dedim. kullanmadığım için bilmiyorum ama aramızda kullananlar olduğu için umarım faydası dokunur.

sağol canım kendime alayım :))) şaka bir yana meyveli olandan aldım kıza verdim 1-2 kaşık yedi geri kaalanı da ben tabi..tadı süperrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun.ateş-kusma var mı peki?genel durumu nasıl bebişinin?tahlili tekrarlat bence başka bir yerde mümkünse üniv hast.de.bir de mikroba bakıldı mı?

becerikli arkadaşım ohh içim açıldı yazdıklarından ben de tattırdım milupanın sebze bahçesini sulandırdım biraz 1-2 kaşık verdim yedi.yoğurt için belki kendim yaparım çok temiz inek sütü satan biri var personelimizin eşi.ama dr a soracağım bizim laktoz hassasiyetimiz var malesef.
Oğlum emmek istemiyor.napıcağımı şaşırdım sağıp veriym diyorum anca 60 cc çıkıyor sütümde azaldı anne olmak ne zormuş ((
kızlar ikinize de şiddetle öneriyorum sütü 2-3 kata çıkarıyor.hepsib....da yorumları okudum aldım cidden doğru MİLKWAY in Milkplus elmalı içeceği(tamamen süt artıran bitkiler var içinde deneyin lütfen ve yorum yazın

Banada sonuna kadar herkes ultrason yanlış kesin senin kızın olacak dedi ve oyle bekledi

Aşıya gittiniz mi canım ogleden sonra mı ?

canım geçmiş olsun.ateş-kusma var mı peki?genel durumu nasıl bebişinin?tahlili tekrarlat bence başka bir yerde mümkünse üniv hast.de.bir de mikroba bakıldı mı?

yok canım maşallah hiç bişeyi yok gayet aktif bir bebek sadece çok kaka yapıyoruz kakalarımızın bazıları kanlı ve sümüksü birde kilo alımı az, kaka tahlili 2 kez yapıldı mikroba da bakıldı negatif çıktı bir de üniv hast götürcem bakalım

yurtdısından bebek kıyafetlerı satıyoruz sayfayı begen guncel cesıtlerı gor pıyasadan daha uygun xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…