benim bu oğlum manyak mı ?
2 gündür avaz avaz bağırıyor
İris bugun çok yoğun çalışıyor yine
Gülsün surekli misafir agırlıyor sanırım ne zamandır sesi cıkmıyor
heeeee benimkiler de teyzesi ayni yorumu dun annemlerle biz yptik
hem de kucakta yatakta salincakta ayakta fark etmiyor
benimki de mız mız. akşam olacak diye korkar oldum valla. 9 dan 12 buçuğa kadar mız mızzz sürekli ilgi kucak istiyor. bi de yeni modamız, kucağa yatınca özellikle emmek için, kendini ittiriyor göbeğini kaldırarak.
peki hatunlar hangi mama sandalyesi ??
Evet doğru tahmin ; çok yoğunumYılbaşına kadar böyle ,arada okumaya çalışıyorum,sayfa açık oluyo ama okuyamıyorum doğru dürüst...
anammm o nasıl bir bağırmak, benim sesim çıkmaz okadar
uvv geceleruzun desene, allahtan benimki 9 gibi uyuyor en gec
kizz bizi unutmaa burdaa
cikmaz walla bir tarafi yirtiliyor zannedersin
bu arada moral bozmiyim ama benimkiler de 7 de uyurdu
uyurdu diyorum cunku simdi uyuyor sonrasinda yarim saatte bir tarafi yirtiliyormuscasina uyaniyorlar
ayyyy yapma yaaa dişten dimi ?
ozaman benimki zırdelii1 haftadır oyleee
once hastaliktandi simdi dise donustu
hmm benimki yeni yeni deliriyor demek ki
dönence oyun halısı hiçbişe gözü görmüyor yeterki canı o an bağırmak istesin
Evet doğru tahmin ; çok yoğunumYılbaşına kadar böyle ,arada okumaya çalışıyorum,sayfa açık oluyo ama okuyamıyorum doğru dürüst...
peki hatunlar hangi mama sandalyesi ??
Hemen cevap vereyim ; bakıcılar genelde yemek yapmıyolar zaten bildiğim kadarıyla.Benim şuan annem evde bakıcıyla birlikte , annemler geç kahvaltı ediyo , bakıcı öğlen yiyeceği zaman annem dolapta şu var bu var diyo, o da ordan çıkarıp yiyomuş.Bakıcıya özel yemek hazırlayamayacağımıza gör,evdeki yemekleri yiycek yani.Onu beğenmeyip oturup kendine yemek yapmaz heralde enikonuKızlar yarın bir kaç kişiyle görüşeceğin bakıcılık için. Ben bakıcıdan bizim iöin yemek yapmasını istemeyeceğim. Ama onun gündüz yiyeceği yemekler nasıl olacak. Herkesin anlaşması farklıdır gerçi ama genel de nasıl oluyor, bakıcı sizin yaptığınız akşamdan kalan yemekleri mi yiyiyor, yoksa kendisi gündüz yemek hazırlıyor mu?
maşallah dişli canavarlara ...ya sekerler gecmise bakamadim hic umarim hersey yolundadir
biz hala biraz hastayiz oksuruge vurdu artik
amaa bugun birseye cok sevindim sizle paylasiyim istedim
oglumun disi gorundu bugunn
ayy bir duygulandim bir duygulandim buyuyor sipalarimiz saka maka
sizlerde haberler nasil ?
bana da annem alttan çıkar önce demişti...canim cok sagol hastaliklar hepimizden uzak olsun insallah
evet bir anda oluyor oglumda gecen hafta birsey yoktu
simdi resmen jiletle kesmissin gibi cikivermis damaktan
bizim alt disimiz bu aradaben hep ust ilk cikar diye biliyordum ama degilmis demek
yani bence istedigi yerden patliyor bu disler
insallah hic atesiniz olmazz
kötü kedi şerafettin geldibenim bu oğlum manyak mı ?
dayanıyorum ,az kaldı ...sayfayı açıyorum okurum diye,olsun burda görüneyim kalabalık olsun topik değil mi :13:Azcık daha dayan yıl sonunu toparlayın yeni yılda daha rahat olursun inşallah :) Biz senin varlıgını hissediyoruz zaten
tepsili mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye
Bu coook öneriliyor. Hafif ve kullanışlı diye cok tavsiye okudum hemde cok uygun.Temizliği içinde cok tavsiye edilmişde insana bi rahatsız geliyor ne bileyim :)
Mama sandalyesinde oturur oynar yanımda ben yemek yaparken falan diyorsak sanki farklı daha rahat birsey almalıyız. Ama sadece yemekten yemege oturacak denilirse bu olabilir. Bird gorundugu gibi rahatsız değilmiş genelde bebekler seviyormus bayagı.
En cok mama sandalyesinde çok yer kaplama, temizlik ve tasıma sorunundan bahsediliyor.Bizim ev ufak bende cok buyuk birsey olsun istemiyorum aslında:44: Bunu deneyebilirim pahalı mama sandalyesinden buna geçiş yapan cok olmuş. Uygun nasıl olsa diyorum ama hala kararsızım
önerileri nerde okudun yazabilirmisin bende okuyayım.ürünü inceledim şimdi basit bişey ama işe yarar gibi.sadece devrilme riski olabilirmi .kafama yattı bende alsammı hemde uygun fiyat.bebek sevmezse içinde durmazsa en azından verdigimiz paraya üzülmeyiz. bu zamana kadar bebegime aldıgıma pişman oldugum bi çok şey oldu.çünkü kullanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?