2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım yaa, ne akılla kokulu yaparlar bezleri hiç anlamıyorum, neyse 30 küsür tane var bitiricez artık burnumuzu tıkayıp
sen huggiesten memnun değil misin? ay en iyisi yine premium care yaaa

çok memnunum huggisesten canım hep onu kullandık pişik falan olmadı kızlar maşallah dışarı taşma da olmuyor
ama premium care de çok iyi onu da denemiştim

canim ya cok ozlemisim nerelerdesin ? prensesler nasil ?
tesekkur ederim walla cocuklar hasta olmasinlar da baska birsey demiyorum. hem insanin ici aciyor hem de cok huysuz oluyorlar

canım çok iyiyim kızlar da iyi 2 gün küçükler seninkilerden, sarılık bile olmadılar doğunca kiloları da iyi akşam 18:00-21:00 arası bi ağlama nöbetleri oluyor yersiz ama benim sütüm yetmediği ve azalıp kesildiği için 2.5 ay anne sütü alabildiler sadece
aptamil bebekleri oldular ama hepimiz kırılıp döküldük yataklara düştük hastalıktan onlara maşallah hiç bir şey olmadı gerçekten koruyor demekki
mama yedikleri için de gece uyku düzenleri 2 aydır çok iyi maşallahları var akşam yatıp sabah erkenden kalkıyorlar

Canım maşallah benim oğluma şişko diyorum sürekli ama bizimkide sadece süt bizim dr'umuzda sütün çok kaliteliymiş dedi ama seninkinin maşallah boyuda uzunmuş biz 3. Ay kontrolümüzde 60,5cm di. Allah nazarlardan saklasın oğluşunu:) ayrıca bizim dr da anne sütü obozite yapma dedi. Eğer ek gıya kadar kilo fazlası olmaya devam ederse ek gıdada rejim yaptırırız dedi daha küçük öğünler yaparız dedi. Ama ben o zamana böyle olacağını düşünmüyorum dedi biz sanırım 6. Ayda eke başlayacağız.

kızlar 6 ay ek gıda başlanma dönemi ya normalde, bu ay sonunda kontrole gittiğimizde mi başlatacaklar yoksa bir ay daha geçecek aşılarımızı olucaz ve öyle mi başlıcaz? yani 6. ay bitecek mi? :44:

kızlar 6 ay ek gıda başlanma dönemi ya normalde, bu ay sonunda kontrole gittiğimizde mi başlatacaklar yoksa bir ay daha geçecek aşılarımızı olucaz ve öyle mi başlıcaz? yani 6. ay bitecek mi? :44:

6.ay bitince yani 7.ayının içinde canım. Tabi ozamana kadar bekleyen olursa sabredip, biz şimdilik bekliyoruz ama annemgil falan sabırsızlanıyorlar

BUGÜN 4. AY KONTROLÜMÜZ VARDI BOYU 66 CM OLMUŞ.AMA BABASI UZUN BİZİMKİNİN GENLERDEN OLABİLİR.EŞİM 1,92

kızlar şu an ek gıda yiyorlar annemle teyzem biri tutup biri yediyor ancak
bütün gün yeme içme halindeyiz ; meyvası , çorbası , yoğurdu , muhallebisi .........çok zor oluyor
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Zanzibar | Vimjo
mama sandalyesi aldım dün ama daha gelmedi 2 tane alacağız çok yer kaplayacak ama ne yapalım kızlar rahat etsin :)

ikeanın ki çok emniyetsiz geldi bebekler daha büyüyünce olabilir belki

Son düzenleme:
arkadaşlar kızım 4 ay 2 günlük

doktora kalsa mama ile beslenmesine rağmen ek gıda için erken diyor.başlasak mı? 4 ayda başlayan var mı??

Ben birde şunu begendim ikeadan vazgecersem bu olabilir Yada ikeayı alıp deneyip begenmezsem ikinci tercihim olur sanırım şimdilik bunlar var kafamda :)

Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com

buda çok güzel ve bayagı özellikli.bu özelliklere göre fiyatı normal katlanma özelli çok hoşuma gitti.ikea yı çok inceledim onu alıp bi deneyim bakalım.bebegin bi tepkisini ölçerim en azından.çünkü bi arkadaşımın bebegi oturmamış mama sandalyesinde

Merhaba arkadaslar benim oglum 4,5 aylik ve yeni farkettim sag testisinde bazen sislik oluyor kendiliginden geciyor sonra internetten arastitdigima gore hidrosele benziyor bu durumu yasayan varmi yada bir bilgisi olan cok uzzuluyorum

aynen canim biz de bugun yarin alicaz
bu arada masallah prenseslere

canım 6.ay bitince başlanıyor.ama sen kızını deneyebilirsin.kaşıkla bişey veriyor gibi agzına ver kaşığı itiyorsa daha hazır değildir.benim kız henüz kaşığı itiyor.ben 5.ayı bitsin günde 1-2 kaşık yoğurt vericem bakalım.

arkadaşlar kızım 4 ay 2 günlük

doktora kalsa mama ile beslenmesine rağmen ek gıda için erken diyor.başlasak mı? 4 ayda başlayan var mı??

biz başladık .benim kız bugün tam 4,5 aylık.10 günden beri başladım vermeye.ilk günler azar azr veriyodum bikaç gündür tam ögün veriyorum.bigün yogurt bigün sebze çorbası bigün meyve püresi gibi.kızımda her hangi bi yan etki olmadı.gayette memnun yiyor şuan:)))

Merhaba arkadaslar benim oglum 4,5 aylik ve yeni farkettim sag testisinde bazen sislik oluyor kendiliginden geciyor sonra internetten arastitdigima gore hidrosele benziyor bu durumu yasayan varmi yada bir bilgisi olan cok uzzuluyorum

canım doktora göster ihmal etme.normalde bazı bebeklerde yumurtanın biri yukarı çıkıyor sonra tekrar aşağı iniyor bu düzeliyor.ama şişlik varsa mutlaka doktora götür canım.

Bende başladım ek gıdaya, sebzeli elmalı ve muzlu prinç unu veriyorum bazen, bugün muzu ezip yoğurta katıp verdim, muzu çok seviyor.
Bişey keşfettim sanırım buradan bir arkadaş yazmıştı, önceden oğlumun iyice uykusu gelsin diye bekliyordum bu defa huzursuz olup uyumuyordu, şimdi uykusu gelince hemen yatırıyorum az sallayınca hemen dalıyor, önceden gece süt, gündüz mama verirdim, dün akşam yatarken mama verdim ve sabaha kadar uyudu paşam, artık öyle yapıcam, göğüslerim hiç süt dolmazdı ama dün gece dolduğunu hissettim.

bişey sormak istiyorum, bebeğime elma, armut veya havuç suyuyla prinç unu yapsam sağlıklı olurmu acaba?
İçine su koyacağıma onları koysam ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…