sorma canım yaa, ne akılla kokulu yaparlar bezleri hiç anlamıyorum, neyse 30 küsür tane var bitiricez artık burnumuzu tıkayıp
sen huggiesten memnun değil misin? ay en iyisi yine premium care yaaa
canim ya cok ozlemisim nerelerdesin ? prensesler nasil ?
tesekkur ederim walla cocuklar hasta olmasinlar da baska birsey demiyorum. hem insanin ici aciyor hem de cok huysuz oluyorlar
Fazla olabilir ama sadece anne sütü ile bu kiloda .Onun dışında başka hiç bir şey vermedim.Sütün kaliteli dedi dr.Ayrıca bu aylarda anne sütü ile kilolu olan bebeklerde ileride obezite olma riski diğerlerine göre çok azmış..
kızlar 6 ay ek gıda başlanma dönemi ya normalde, bu ay sonunda kontrole gittiğimizde mi başlatacaklar yoksa bir ay daha geçecek aşılarımızı olucaz ve öyle mi başlıcaz? yani 6. ay bitecek mi? :44:
Canım maşallah benim oğluma şişko diyorum sürekli ama bizimkide sadece süt bizim dr'umuzda sütün çok kaliteliymiş dedi ama seninkinin maşallah boyuda uzunmuş biz 3. Ay kontrolümüzde 60,5cm di. Allah nazarlardan saklasın oğluşunu:) ayrıca bizim dr da anne sütü obozite yapma dedi. Eğer ek gıya kadar kilo fazlası olmaya devam ederse ek gıdada rejim yaptırırız dedi daha küçük öğünler yaparız dedi. Ama ben o zamana böyle olacağını düşünmüyorum dedi biz sanırım 6. Ayda eke başlayacağız.
Ben birde şunu begendim ikeadan vazgecersem bu olabilir Yada ikeayı alıp deneyip begenmezsem ikinci tercihim olur sanırım şimdilik bunlar var kafamda :)
Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com
kızlar şu an ek gıda yiyorlar annemle teyzem biri tutup biri yediyor ancak
bütün gün yeme içme halindeyiz ; meyvası , çorbası , yoğurdu , muhallebisi .........çok zor oluyor
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Zanzibar | Vimjo
mama sandalyesi aldım dün ama daha gelmedi 2 tane alacağız çok yer kaplayacak ama ne yapalım kızlar rahat etsin :)
ikeanın ki çok emniyetsiz geldi bebekler daha büyüyünce olabilir belki
kızlar 6 ay ek gıda başlanma dönemi ya normalde, bu ay sonunda kontrole gittiğimizde mi başlatacaklar yoksa bir ay daha geçecek aşılarımızı olucaz ve öyle mi başlıcaz? yani 6. ay bitecek mi? :44:
arkadaşlar kızım 4 ay 2 günlük
doktora kalsa mama ile beslenmesine rağmen ek gıda için erken diyor.başlasak mı? 4 ayda başlayan var mı??
Merhaba arkadaslar benim oglum 4,5 aylik ve yeni farkettim sag testisinde bazen sislik oluyor kendiliginden geciyor sonra internetten arastitdigima gore hidrosele benziyor bu durumu yasayan varmi yada bir bilgisi olan cok uzzuluyorum
arkadaşlar kızım 4 ay 2 günlük
doktora kalsa mama ile beslenmesine rağmen ek gıda için erken diyor.başlasak mı? 4 ayda başlayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?