2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bişey sormak istiyorum, bebeğime elma, armut veya havuç suyuyla prinç unu yapsam sağlıklı olurmu acaba?
İçine su koyacağıma onları koysam ne dersiniz?

cnm bende ırınc ununla su kullanmak yerıne elma armut ve kayısı kaynatıyorum suyunuda ekkıyorum tadıda cok guzel oluyor

Evet birde o var, keyifleri ne ister bilemiyoruz ki
Benimde bir tanıdıgımın kızı oturmadı yer sofrasına geçiş yaptılar masadan hanımefendinin keyfi için

Benım menum sole sabah 8.150cmama 9.30 anne sutu 11.30elm kayısı muhallebı kendım yapıyorum 12.30 anne sutu 14.00 pırınc kabak havuclu sebze puresı arada degısıyor bulgur patates mercımek gıbı 17.00 125cc yogurt 18.30 anne sutu 21.00 150 mama boyle bızım gunluk menumuz

kızlar nasılsınız???bebililer nasıl acaba
bişey sorucam kızlar bugun dr a gitti oğluşum 7.100gr 62 cm olmuş.dr tahlil yapmadan kan damlası verdi ferrum hausmann günde 7 damla.siz kullanıyomusunuz?bebeğiniz rahat kullanabiliyomu?

kızlar dün akşam hero babyden gelen sütlü pirinçli mamayı sevecek mi diyeçoook merak edip azıcık 30cc yaptım biraz sulu yapıp biberonla verdim severek yedi.. az önce de yine 30 cc ama biraz daha koyu yapıp kaşıkla verdim yine yedi afiyetle artık hergün az az vereyim diyorum

duyguşşşşşşşş bize de tahlilsiz santafer 8 damla verdi, ama 2-3 gündür vermiyorum yüzünde ve başında kızarıklıklar olunca ondan olabilir diye ara verdim, geçti de.. hergün vermiycem ben

duyguşşşşşşşş bize de tahlilsiz santafer 8 damla verdi, ama 2-3 gündür vermiyorum yüzünde ve başında kızarıklıklar olunca ondan olabilir diye ara verdim, geçti de.. hergün vermiycem ben

demircanımmm görüşemiyoruz canım nasılsın?yaman paşa nasıl?
bende yarın baslıcam bakalım ne olcak..

demircanımmm görüşemiyoruz canım nasılsın?yaman paşa nasıl?
bende yarın baslıcam bakalım ne olcak..

iyiyiz canım çok şükür, düşe kalka büyüyoruz
sizde ne var ne yok ???

dr bana damlayı 4 sabah 4 akşam ver ki kabız yapmasın dedi, gerçekten de yapmadıi kaka rengi bile değişmedi ama kızarıklıklar ondan mı oldu bilmiyorum, gidince sormam lazım. siz de kullanın bakalım neler olacak

Bugunler bizim rahat günlerimiz desene

bnm kullanıcagım ilaçta yazıyo canım vücutta kızarıklık yapar diye acaba ondada öle olabilirmiki sen sor tabiiki canım..
bizde aynen canım düşe kalka gidiyoruz öle istanbula geldik annanemize keyfimiz yerinde

ohh maşallah sizee, biz de cuma gidelim diyoruz malum kıyamet kopacakmış beraber olalım bari

Sonunda 4. Ay asimizi vurdurduk. Simdi uyumak istemiyor kucakta durcakmis aglamalar falan asidan sanirim. Gec olduk asiyi geceye ates yapmaz umarim

Sonunda 4. Ay asimizi vurdurduk. Simdi uyumak istemiyor kucakta durcakmis aglamalar falan asidan sanirim. Gec olduk asiyi geceye ates yapmaz umarim

oyy annesi geçmiş olsun kıyamam yaa bizimde aşı oldugu gün çok huysuzluk yaptı ama ateş falan olmadı merak etme çıkmas heralde aşısı aksam uyuturken çok örtme üstünü

Erkek bebik anneleri
Ogluslarinizi oturtuyormusunuz? Nezaman oturtucaz? Oturmayi cok istiyor ve erkek bebeker daha gec oturtulur die soyleniyor

İyi akşamlar kızlar
Ek gıdalara başlanıyor ilk dişimizde çıkmış ay günler ne çabuk geçiyor doğdu doğacak derken bir bakmisizki yaşgünü gelmiş :))
Senaysen hayırlı olsun ilk disimiz :)) dis buğdayı isteriz ona göre :))
Ben bir aydır ek gıda veriyorum sutum pek doyurucu değil ve kizim fazla kilo almıyor sanırım genetik birazda ama ben altı ayı beklemeyi hic düşünmedim tatlara alışsın istedim iyide yaptığımı düşünüyorum şükür ne verirsem yiyor reddetmedi henüz
Sabah 9:00 elma havuç suyu+3-4 adet cici bebe + bir cay kasigi evde yapılmış pekmez 13:30 civarı sebze çorbası(havuç kabak patates pirinç) 16:00 civarı yoğurt ve en son 18:00 bebelac sutlu pirincli mama ile hazırlanmış muhallebi
Kizim bu beslenmelerin arasında mutlaka en az bir kere emer ve uyur en son 18:30-19:00 civarı aksam uykusuna uyur
Ek gıdaya başlamadan önce gece en az 4-5 kere uyanirdi simdi 1-2 kez uyanır emer ve uykuya dalar geri.gunduzde aynı sekilde karnı doyduğu icin daha uzun uyuyor..
Demir ilacına gelince malesef kabiz oldu kuzum..afedersiniz ama keçi kakası gibiydi uç gun ıkındı ama yapamadı en son Dr ilaç verdi lavman seklinde onun sayesinde düzeldi geri Demir ilacını kestik normale dondü şükür..santafer gunde 4 damlaydi..
Mama sandalyesine gelince henüz kalorifer yok burda Mersin cok soğuk olmadıgı icin yeni geliyor buralara o yüzden mecburen yemeğimizi oturduğumuz odamızda yiyoruz kızımda yaza yemeyi iyice öğrenmiş olur yani mama sandalyesi işimize yaramayacak...
Bezdede prima pampers aktif bebe kullanıyordum ama kakayi dısına kaçırıyordu ve cok koku yayıyordu simdi huggies gold aldım cok memnunum tavsiye ederim pisik yapmadı ve koku olayı nerdeyse yok gibi kakasida çıkmıyor..

Ay ne cok konu birikmiş dahada var sanırım ama aklımda kalanlar bunlar :))

Son düzenleme:
Erkek bebik anneleri
Ogluslarinizi oturtuyormusunuz? Nezaman oturtucaz? Oturmayi cok istiyor ve erkek bebeker daha gec oturtulur die soyleniyor

Canim benim kızda cok istiyordu surekli kafayı kaldırıyordu Dra sordum bes ay bitmeden oturtma sadece alıştırma yap oturtma demişti simdide bes ayı bitirdi ama fazla oturtmuyorum premature old icin tedirginim biraz kucagimdayken oturur vaziyette tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…