bişey sormak istiyorum, bebeğime elma, armut veya havuç suyuyla prinç unu yapsam sağlıklı olurmu acaba?
İçine su koyacağıma onları koysam ne dersiniz?
buda çok güzel ve bayagı özellikli.bu özelliklere göre fiyatı normal katlanma özelli çok hoşuma gitti.ikea yı çok inceledim onu alıp bi deneyim bakalım.bebegin bi tepkisini ölçerim en azından.çünkü bi arkadaşımın bebegi oturmamış mama sandalyesinde
kızlar nasılsınız???bebililer nasıl acaba
bişey sorucam kızlar bugun dr a gitti oğluşum 7.100gr 62 cm olmuş.dr tahlil yapmadan kan damlası verdi ferrum hausmann günde 7 damla.siz kullanıyomusunuz?bebeğiniz rahat kullanabiliyomu?
duyguşşşşşşşş bize de tahlilsiz santafer 8 damla verdi, ama 2-3 gündür vermiyorum yüzünde ve başında kızarıklıklar olunca ondan olabilir diye ara verdim, geçti de.. hergün vermiycem ben
demircanımmm görüşemiyoruz canım nasılsın?yaman paşa nasıl?
bende yarın baslıcam bakalım ne olcak..
Benım menum sole sabah 8.150cmama 9.30 anne sutu 11.30elm kayısı muhallebı kendım yapıyorum 12.30 anne sutu 14.00 pırınc kabak havuclu sebze puresı arada degısıyor bulgur patates mercımek gıbı 17.00 125cc yogurt 18.30 anne sutu 21.00 150 mama boyle bızım gunluk menumuz
iyiyiz canım çok şükür, düşe kalka büyüyoruz
sizde ne var ne yok ???
dr bana damlayı 4 sabah 4 akşam ver ki kabız yapmasın dedi, gerçekten de yapmadıi kaka rengi bile değişmedi ama kızarıklıklar ondan mı oldu bilmiyorum, gidince sormam lazım. siz de kullanın bakalım neler olacak
ohh maşallah sizee, biz de cuma gidelim diyoruz malum kıyamet kopacakmış beraber olalım baribnm kullanıcagım ilaçta yazıyo canım vücutta kızarıklık yapar diye acaba ondada öle olabilirmiki sen sor tabiiki canım..
bizde aynen canım düşe kalka gidiyoruz öle istanbula geldik annanemize keyfimiz yerinde
ohh maşallah sizee, biz de cuma gidelim diyoruz malum kıyamet kopacakmış beraber olalım bari
Sonunda 4. Ay asimizi vurdurduk. Simdi uyumak istemiyor kucakta durcakmis aglamalar falan asidan sanirim. Gec olduk asiyi geceye ates yapmaz umarim
oyy annesi geçmiş olsun kıyamam yaa bizimde aşı oldugu gün çok huysuzluk yaptı ama ateş falan olmadı merak etme çıkmas heralde aşısı aksam uyuturken çok örtme üstünü
Erkek bebik anneleri
Ogluslarinizi oturtuyormusunuz? Nezaman oturtucaz? Oturmayi cok istiyor ve erkek bebeker daha gec oturtulur die soyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?