2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin bebiş kaç aylıktı?

CANIM KULAK DİŞLE ALAKALIYMIŞ DİYE DUYDUM.GÖZÜNÜ OVUŞTURMA NEDENİ UYKUSUNUN GELMEDİ Mİ NE BİLEYİM ANLAMADIM.GÖZÜ KIPKIRMIZI OLUYOR.ALLAH KORUSUN PARMAKLARIYLA SERT BİR ŞEKİLDE KAŞIYOR

canımm yaa ben sadece 5 dk ağlattım öyle kendim de ağlıcaktım kendimi çok gaddar hissettim çocuk bana düşmanmışım gibi baktı ya da bana öle geldi bi daha asla denemem. uyku düzeni olsun diye ruhdünyalarını hasaraa uğratıcaz Allah korusun psikolojisi bozuk olucana uyku düzeni bozuk olsun yaa[/QUOTE]

KIZLAR FERBER YÖNTEMİ GADDAR BİR YÖNTEM DEĞİL BİZ EKSİK YAPMIŞIZ EN ÖNEMLİ NOKTAYI YAPMAMIŞIZ BEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM BEBEĞİ YORUP UYGULAMAK LAZIMMIŞ.OYUN HALISINDA BAYA YORDUM YATIRDIM EMZİK VERDİM AĞLADI 10 SANİYE HEMEN ELEKTRİKLİ SÜP.SESİ AÇTIM TELDEN.ONUN SESİNİ BASTIRDI SUSTU POPOYA PIŞPIŞ VURDUM 4-5 DK YA UYUDU YATAKTA.2. KEZ DE AYNI ŞEKİLDE YAPTIM AĞLAMADI 3. KEZ DE BU KEZ NST SESİ AÇTIM.İNTERNETTE WHİTE NOISE DİYE ARATIRKEN BULMUŞTUM BİR ARA YÜKLERİM BURAYA İŞE YARADI.CİYAKCCİYAK AĞLAMADI

evet canım halen bebk gormeye gelıolar ki dahada gelecekler var okuldan arkadaslar benım ayrı esımın ayrı.eskı okul yenı okul derken uzerımden ordu gecıyor.hele bugunkiler ıcın tarıhtekı butun meshur orduları sayabılırım.haclılarmı desem moğollarmı bılemedım
Ya bizim de öyle, zaman geçiyor bebişler anneleriyle doğru düzgün bir kare fotoğrafları olmadan büyüyecekler (

benımde adam gıbı fotom yok hele ılk resımlere bakıorumda gobek sarkmıs toplanmamıs henuz...gozler uykusuzluktan ve aglamktan sısımısgezmelere gıtmeden cekınmek lazım susulu suslu
6.ay bitince yani 7.ayının içinde canım. Tabi ozamana kadar bekleyen olursa sabredip, biz şimdilik bekliyoruz ama annemgil falan sabırsızlanıyorlar
ay bızımkılerde bır alem once benım yanımda verıolardı ben kızıorum dıye odadan cıkınca tutusturuverıolar elıne bısıyler.bızı nasıl buyutmus bu kadın tursularla salatalıklarla heralde

Erkek bebik anneleri
Ogluslarinizi oturtuyormusunuz? Nezaman oturtucaz? Oturmayi cok istiyor ve erkek bebeker daha gec oturtulur die soyleniyor
yok canım cok ıstıyor ama oturtmamaya calısıorum.bazen cok yorulunca kucakta hafıf oturtur gıbı tutuyrum.erkek bebekler nıye gec oturtuluyormus pipiylemi alakalı yıne

hem göze hem burna damlatılan benim bildiğim bir tek serum fizyolojik var onunda adı: "fiziolojik gifrer" markası onu gözüne damlatabilirsin temizlemek için yada bişey kaçtığında

canım tuzlu bunlar gözü yakar bence

kızlar bebekleriniz dönmedi diye dertlenmeyin hepsinin gelişimi farklı kimi geç yürür erken konuşur kimi daha farklı

ben başladım canım tam 4 aylıklardı kızları meyva suyu ile başladık armut ve elma
bende basladım. 4 ayını doldurdugu gunden beri yogurt ve elma suyu. ama cok uzadı bu alıstırma donemi menuye gecmem lazım gibi geldi benimde.

ya kizlar bebelere menu olustuyorum siz bir gunde neler veriyorsunuz ?

duyguşşşşşşşş bize de tahlilsiz santafer 8 damla verdi, ama 2-3 gündür vermiyorum yüzünde ve başında kızarıklıklar olunca ondan olabilir diye ara verdim, geçti de.. hergün vermiycem ben

ben tekrar sordum doktoruma saglık ocagından verdiler vereyim mi diye, hayır tahlil yapmadan vermeyecegiz, metabolizmaları alt ust oluyor sonra bebeklerin dedi.
Bu arada insallah önümüzdeki perşembe. sünnetimizi yaptırıyoruz. pazar ve pazartesi sabahı oğlumun benzinde pembe lekeler bulduk doktora gittik idrarında sorun var dedik hemen bildi pembe leke mi dedi evet dedik. bezleri saklamıştım onları gosterdim pipisinin ucu çok. dar idrar yaparken tahris olmus dedi. gercekten de darmıs. bunun boyle geriye donmesi gerekiyor dedi ama bizimki igne ucu kadardı donmuyordu gercekten. ayrıca tahlil ve kultur de yapıldı, cok sukur bir sey cıkmadı. sunnet kacinilmaz....

Hayırlı olsun kolay atlatırsınız inşallahŞimdi tam küçük erkek olacak
Ayaklandıkca daha zor olacak ama bizim kaldı artık halbuki ben yenidogan sunneti dusunuyordm.
Kaçınılmaz son nezaman olacak bakalım bizim

Gece içinse benim oglum yanımda yatıyor bi ayıramadım, beşigine koymaktan vazgectim nezamandır denemiyorum bile :)
Eşimde bende kabullendik durumu, sarılıp yatıyorum

sana su fotoyla cevap vermek ıstıyorum tatlım

sanırım sız 8.asamaya basarılı bır sekılde ulastınız tebrıkler oğluşa

Ben çok ek gıda veriyorum diye çekiniyordum ama öyle değilmiş yaa :)

Sabahtan öğlen 12'ye kadar anne sütü, sonra farklı tatlarda prinç unu, arada yine anne sütü, saat 5 gibi genelde muzlu yoğurt, sonra anne sütü, yatmaya yakında 180'lik aptamil mama.

sana su fotoyla cevap vermek ıstıyorum tatlım
Eki Görüntüle 581061
sanırım sız 8.asamaya basarılı bır sekılde ulastınız tebrıkler oğluşa

Gece gece ne güldüm
Babası ve oglum rahat rahat yatıyor, ben kıyıda tek kolum ustunde belim acık, gogsum acık yorgan yetmeyen bi şekilde yatıyorum
Sabah gün içinden daha yorgun durumda kalkıyorum
Eşim koltuga gitsede biz oğlumla yatsak ne güzel olur oradaki gibi

Bende yanımda yatırınca kenarda yatırıyorum, beşiğinide yatağın yanına çekiyorum düşmesin diye. Ortada yatırırsam eşimin dirseklerinden nasibini alır paşam.
Bende ortada tek kolumun üzerine yatıp kalkıyorum. Oğlum ve eşim accayip rahat yatıyor, ikiside kollarını açmaya bayılıyor..

Gönderme eşini canım,araya bir süre sonra soğukluk giriyor diyorlar.
Tanıdığım bir abla 3 çocuğunuda 2 yaşına kadar yanında yatırmış, ama 2 yaşından sonra ayırmakta hiç zorluk çekmemiş. Çocuklar artık bana doyuyor demişti.

maşallah oğluna
Ben birde şunu begendim ikeadan vazgecersem bu olabilir Yada ikeayı alıp deneyip begenmezsem ikinci tercihim olur sanırım şimdilik bunlar var kafamda :)

Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com

o önerilenlerdeki chicco içinde pahalı, cok yer kaplıyor ve tasınması zor yorumları var ama ondan memnun olanda çok ki banada pahalı geliyor acıkcası :)

bende kararsızım hangi mama sandalyesini alıcam bilemedim. eşim iş yerinde araştırırken bi arkadaşı ben vereyim bizimki duruyo hiç kullanmadı zaten demiş. biz de ok dedik ama 15 gündür bi ses yok. bende chicco alıcam heralde.

Sonunda 4. Ay asimizi vurdurduk. Simdi uyumak istemiyor kucakta durcakmis aglamalar falan asidan sanirim. Gec olduk asiyi geceye ates yapmaz umarim
geçmiş olsun ben de yarın yada ertesi gün yaptırcam

Son düzenleme:
misafirlerin vardı bu akşam komşularım gelmişti, birinin 10 aylık bir oğlu vardı bizim çocuğun etrafında dolaşırken illa onu görecem diye bizim oğlan dönüverdi :) ay çok şaşırdım ve sevindim level atladı oğlum

sorma canım yaa, ne akılla kokulu yaparlar bezleri hiç anlamıyorum, neyse 30 küsür tane var bitiricez artık burnumuzu tıkayıp
sen huggiesten memnun değil misin? ay en iyisi yine premium care yaaa

Ya huggies ten herkes memnun olmadıklarını yazmışlar . Bende premium care den memnun kalmadım . Şimdi huggies kullanıyorum vede cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…