Ya huggies ten herkes memnun olmadıklarını yazmışlar . Bende premium care den memnun kalmadım . Şimdi huggies kullanıyorum vede cok memnunum.
level atlamış ha, bayıldımmmisafirlerin vardı bu akşam komşularım gelmişti, birinin 10 aylık bir oğlu vardı bizim çocuğun etrafında dolaşırken illa onu görecem diye bizim oğlan dönüverdi :) ay çok şaşırdım ve sevindim level atladı oğlum
ben premium care kullanıyorum beğeniyorum da ama bi tuhaf kokuyo kimyasal kimyasal. huggies gold da azıcık çiş yapsa çok sert oluyo. aktif bebek kullanırım diyodum o da parfümlüymüş. ne kullanıcağımı şaşırdım valla.Ya huggies ten herkes memnun olmadıklarını yazmışlar . Bende premium care den memnun kalmadım . Şimdi huggies kullanıyorum vede cok memnunum.
Asi cok etkiledi kuzumu butun aksam agladi ve bacagina dokundukca cok fazla agladi icim parcalandi sevmiyorum bu asilari. En son dayanamadim fitil koyduk ve burda arkadaslardan duydugum gece cayindan almistik ondan verdim yarim saat sonra aglamasi durdu da uyutabildik.
Kizlar bide ben bu kuzuya mmuhallebi yediremiyorum. Once hipp aldik begenmedi die bebelac meyveli aldik yok sevmiyor ne kati ne sulu yediremedim bi turlu. Napsamda yedirsem die dusunuyorum
Biraz ara ver. Birkaç gün sonra tekrardan vermeye çalış
Asi cok etkiledi kuzumu butun aksam agladi ve bacagina dokundukca cok fazla agladi icim parcalandi sevmiyorum bu asilari. En son dayanamadim fitil koyduk ve burda arkadaslardan duydugum gece cayindan almistik ondan verdim yarim saat sonra aglamasi durdu da uyutabildik.
Kizlar bide ben bu kuzuya mmuhallebi yediremiyorum. Once hipp aldik begenmedi die bebelac meyveli aldik yok sevmiyor ne kati ne sulu yediremedim bi turlu. Napsamda yedirsem die dusunuyorum
Hipp den 4 gun sonra bebelac denedim. Puskurtuyor. Biberonda da iki cekiyor sonra dilini cikariyor. İcine tuzlu bisii katsam diyorum daa ne istee.))
Turşu koyen iyisi bir iki gün ara vermek. O puskurtme olayını bizimki çorbada yapıyor . Cocuk değil sanırsın yanardağ . Ben koyuyorum o puskurtuyor . Savaşdan çıkmış gibi oluyoruz
canım huggiesinde 2 modeli var biir beyaz paket diğeri normal olanı pamuk bırakıyor o beyazlı diğeride taş gibi kafana at kırılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?