2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya huggies ten herkes memnun olmadıklarını yazmışlar . Bende premium care den memnun kalmadım . Şimdi huggies kullanıyorum vede cok memnunum.

canım huggiesinde 2 modeli var biir beyaz paket diğeri normal olanı pamuk bırakıyor o beyazlı diğeride taş gibi kafana at kırılır

level atlamış ha, bayıldımm
Ya huggies ten herkes memnun olmadıklarını yazmışlar . Bende premium care den memnun kalmadım . Şimdi huggies kullanıyorum vede cok memnunum.
ben premium care kullanıyorum beğeniyorum da ama bi tuhaf kokuyo kimyasal kimyasal. huggies gold da azıcık çiş yapsa çok sert oluyo. aktif bebek kullanırım diyodum o da parfümlüymüş. ne kullanıcağımı şaşırdım valla.

suanda canbebe kullanıyorum ve cok memnunum bunun 13 adet olan paketi 3. 75 tl 4 paket alıyorum 52 adet oluyır ve 15 tl ye denk geliyor uygunda

Ben aktif bebek kullanıyorum kızlar.. Evet tuhaf bi kokusu var! Hele çişle karışınca daha da tuhaf oluyo!:44: Ama koruması ço güzel hiç sızıntı yapmıyo! Ben premium care'dan memnun kalmamıştım, filesi oğluşun totosuna yapışıyodu ve iz yapıyodu!

Asi cok etkiledi kuzumu butun aksam agladi ve bacagina dokundukca cok fazla agladi icim parcalandi sevmiyorum bu asilari. En son dayanamadim fitil koyduk ve burda arkadaslardan duydugum gece cayindan almistik ondan verdim yarim saat sonra aglamasi durdu da uyutabildik.
Kizlar bide ben bu kuzuya mmuhallebi yediremiyorum. Once hipp aldik begenmedi die bebelac meyveli aldik yok sevmiyor ne kati ne sulu yediremedim bi turlu. Napsamda yedirsem die dusunuyorum

Kızlar telefondan girdiğim içn alıntı yapamadım . 2 aydır kullanıyorum huggies i hiç birsıkınti yasamadım . Ne pisik oldu nede sızma . Oncesinde premium care kullanıyorduk . Hem pisik yaptı ( cok sık altını değiştirmeme rağmen) hemde fulia nin dediği gibi filesi poposuna yapışıyor ve iz bırakıyordu

Biraz ara ver. Birkaç gün sonra tekrardan vermeye çalış

Hazır olanlardan değilde pirinç unu ile yapılanlardan yapıp ver belki onu sever.

Hipp den 4 gun sonra bebelac denedim. Puskurtuyor. Biberonda da iki cekiyor sonra dilini cikariyor. İcine tuzlu bisii katsam diyorum daa ne istee.))

Turşu koy en iyisi bir iki gün ara vermek. O puskurtme olayını bizimki çorbada yapıyor . Cocuk değil sanırsın yanardağ . Ben koyuyorum o puskurtuyor . Savaşdan çıkmış gibi oluyoruz

Çok geçmiş olsun canım.. Biz de geçen cuma günü olduk, çok şükür sorunsuz atlattık.. İnş. senin kuzunun da acısı dinsin hemen.. Muhallebi konusunu bilmeiyorum, biz hala anne sütündeyiz! Bakalım başlayınca bizim başımıza neler gelecek!

kuzuma tek baktığımdan çok sık takip edemiyorum fırsat buldukca yazıyorum..soran arkadaşlar vardı verem aşısını: Berayımın verem aşısı 2 kere kanadı banyodan sonra sanırım zedelendi dikkat ettim ama işte oldu kabuk bağlıyor 4.ay aşı için gittiğimde sorucam (soramadım) bi sıkıntı olmaz umarım...hıı bu arada ben dün gittim 4.ay aşıya aşı yok dediler gönderdiler var mı başına gelen??? ayyy nasıl sinirlendim hava buz aşı için çıkarıyorum dışarı git gel yazık kuzuma söylendim zamanı geçmiş oluyor bi sıkıntı olursa ne olacak falan filan bişey olmaz dediler siz ne dersiniz? arayıp sorup gitcekmişim cumaya kadar gelirmiş sağlık bakanlığından ötürüymüş aşı olmaması ne gıcık bir durum bi de öyle bişeyki dışarı çıkacağımız gün hava buz,yağışlı çıkmayınca normal bu ne terslik...ek gıdayı da sorucam ben epeydir mamayla besliyorum ve yemeklerden yalatıyorum o kadar bakalım ne diyecekler...

Sonunda uyudu paşam.
Ahh bu seçme sıkıntısı bende de var.
Aptamil mama ancak uyku arasında zorla alıyor, hipp bir kere yedi ve başka yemedi. Prinç unundan bıktı ki daha yeni başladık.
Çorba istiyor az az veriyorum bayılıyor ama mama tarzı şeyleri yemiyor malesef

meraba arkadaşlar; bizde bugün 4. ay aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk. aşıda çok ağladı bebişim içli içli benim de içim parçalandı. 7300 gr, 66 cm olmuşuz. 700 gr almış, 3 cm uzamış bir ayda çok iyi dedi sağlık ocağındaki ebemiz. ek gıdayı sordum 5. ayda başlıcaz meyve syu ve yoğurtla dedi. bu arada sadece anne sütü alıyo oğluşum:) birde kan damlası verdi santafer 9 damla günde. bugün içirdim ama kakasını yaparken çok zorlandı ve kakasında kan damlasının renginde şeyler vardı. bu normalmi acaba? yarın da çocuk doktorumuza kontrole gitçez bakalım hem kan damlasını sorcam hem de uçakla yolculuğu:)

Kizlar bugun sinavim var dua edin ayrica esimin bitirme yemegi bakalim hepsine yetisebolcekmiyim dua edin bana hersey yolunda gitsin

bütün annişlere ve meleklerine selamlar

umarım herşey yolundadır bizler ve bebişlerimiz için.

bugün benim için çok önemli çünkü MELEĞİMİN olacağını geçen sene bugün öğrenmiştik. yavrum benim çok şükür şimdi kucağımda. biliyorsunuzdur benim hamilelik biraz problemli geçmişti. 5 haftada erken doğdu ama çok şkür herşey yolunda. gelişimimiz biraz yavaş ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…