2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok geçmiş olsun miniğe, işallah toparlanır annesi

Kizlar bugun sinavim var dua edin ayrica esimin bitirme yemegi bakalim hepsine yetisebolcekmiyim dua edin bana hersey yolunda gitsin
hadi canım inşallah

önemli olan sağlıklı olması nasılsa yetişir, ne demişler geç olsunda güç olmasın

Günaydın kızlar...
Ek gıdalara biz de başladık yavaş yavaş.elma suyu ve armut suyunu seviyor ama elma püresi denemiş dün annem kendini kusturmaya kalkmış.Annem de bırakmış vermemiş.Prinç unu ile muhallebiyi de sevdi.Bir de havuç suyu ver dedi dr.ama diğer meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentte sıkıp suyunu çıkarıyorum.Havuç sert olduğu için nasıl çıkarıcaz suyunu.Yapan varsa yardımcı olabilir mi ?

Katı meyve sıkacagı ile olur sadece sanırım canım

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn...
Umay'ım artık 5 aylık

Zaten git diyorumda oda sen git ben oğlumla yatayım diyor
Banada zaten ayaklanınca kalkıp yanına geliyor diyen çok oldu, ondan yatsın bakalım ne zamana kadar yatacak zaten büyüyüp gidiyorlar hemen :)

Banada zaten ayaklanınca kalkıp yanına geliyor diyen çok oldu, ondan yatsın bakalım ne zamana kadar yatacak zaten büyüyüp gidiyorlar hemen :)

Tatlım günaydın,

Ya korkmuyor musun beraber uyurken? Ben şahsen çekiniyorum yanına bile uzanmaya, olur da elim kolum gelir üzerine yatarım diye. Gerçi maşallah bu zamana kadar gelmişsiniz, galiba yeterince önlem alıyorsun.

Herkes ayırmaya çalışıyo,ben de bi türlü yanımda yatıramıyorum.Üşeniyorum bazen,yatarak emzireyim uyusun yanımda diyorum ; ı-ııı mümkün değil,ememiyor bile yavrum .

Günaydın canım

Ya aslında öyle bir önlem falan almıyorum sanırım yatış şekli ile ilgili birazda. Normalde de nasıl yatarsam öyle kalkarım. İlk günler biraz yorgunlukla döner carparmıyım yada onun varlıgını unuturmuyum diye dusundum ama kendini unutturmayan bir bebek oldugundan hep aklımızda

Eşimde oyle donup durmaz oda derli toplu yatarda, uyku arası uyanır birsey yapar yada der unutur. Gece kac defa uyanıp seviyor bakıp guluyor sabah hatırlamıyor

Hepsi burada da çok güzel kitap indirimleri var ve 30 lira ve üzeri kargo bedava. Kitap almak isteyenler varsa kaçırmasın bence :)
Çok güzeller ya 70 kuruşa falan birçok rengarenk minik masal kitabı var :)

Hepsiburada.com

havuç da cam rendede rendelene biliyo.aynı elma gibi oluyu.dene bi boşuna makinada sıkmak için ugraşma

senin kızın agıztadı tuzlucu galiba.yogurtla arası nasıl.mesala benimki muhallebiyi seviyo ama yogurtta biraz nazlı.ben muhallebiyi meyva püresiylede karıştırıp verdim.sende karıştır belki sever.

bu ara ço sı emmek isityor ve 150 ml tek öğünde çıkmaz yaa 3 4 saatte anca çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…