ay çok geçmiş olsun miniğe, işallah toparlanır annesiAsi cok etkiledi kuzumu butun aksam agladi ve bacagina dokundukca cok fazla agladi icim parcalandi sevmiyorum bu asilari. En son dayanamadim fitil koyduk ve burda arkadaslardan duydugum gece cayindan almistik ondan verdim yarim saat sonra aglamasi durdu da uyutabildik.
Kizlar bide ben bu kuzuya mmuhallebi yediremiyorum. Once hipp aldik begenmedi die bebelac meyveli aldik yok sevmiyor ne kati ne sulu yediremedim bi turlu. Napsamda yedirsem die dusunuyorum
hadi canım inşallahKizlar bugun sinavim var dua edin ayrica esimin bitirme yemegi bakalim hepsine yetisebolcekmiyim dua edin bana hersey yolunda gitsin
önemli olan sağlıklı olması nasılsa yetişir, ne demişler geç olsunda güç olmasınbütün annişlere ve meleklerine selamlar
umarım herşey yolundadır bizler ve bebişlerimiz için.
bugün benim için çok önemli çünkü MELEĞİMİN olacağını geçen sene bugün öğrenmiştik. yavrum benim çok şükür şimdi kucağımda. biliyorsunuzdur benim hamilelik biraz problemli geçmişti. 5 haftada erken doğdu ama çok şkür herşey yolunda. gelişimimiz biraz yavaş ama olsun.
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Ağustos Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Günaydın kızlar...
Ek gıdalara biz de başladık yavaş yavaş.elma suyu ve armut suyunu seviyor ama elma püresi denemiş dün annem kendini kusturmaya kalkmış.Annem de bırakmış vermemiş.Prinç unu ile muhallebiyi de sevdi.Bir de havuç suyu ver dedi dr.ama diğer meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentte sıkıp suyunu çıkarıyorum.Havuç sert olduğu için nasıl çıkarıcaz suyunu.Yapan varsa yardımcı olabilir mi ?
Katı meyve sıkacagı ile olur sadece sanırım canım
Gönderme eşini canım,araya bir süre sonra soğukluk giriyor diyorlar.
Tanıdığım bir abla 3 çocuğunuda 2 yaşına kadar yanında yatırmış, ama 2 yaşından sonra ayırmakta hiç zorluk çekmemiş. Çocuklar artık bana doyuyor demişti.
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn...
Umay'ım artık 5 aylık
Zaten git diyorumda oda sen git ben oğlumla yatayım diyor
Banada zaten ayaklanınca kalkıp yanına geliyor diyen çok oldu, ondan yatsın bakalım ne zamana kadar yatacak zaten büyüyüp gidiyorlar hemen :)
Zaten git diyorumda oda sen git ben oğlumla yatayım diyor
Banada zaten ayaklanınca kalkıp yanına geliyor diyen çok oldu, ondan yatsın bakalım ne zamana kadar yatacak zaten büyüyüp gidiyorlar hemen :)
Tatlım günaydın,
Ya korkmuyor musun beraber uyurken? Ben şahsen çekiniyorum yanına bile uzanmaya, olur da elim kolum gelir üzerine yatarım diye. Gerçi maşallah bu zamana kadar gelmişsiniz, galiba yeterince önlem alıyorsun.
havuç da cam rendede rendelene biliyo.aynı elma gibi oluyu.dene bi boşuna makinada sıkmak için ugraşmaGünaydın kızlar...
Ek gıdalara biz de başladık yavaş yavaş.elma suyu ve armut suyunu seviyor ama elma püresi denemiş dün annem kendini kusturmaya kalkmış.Annem de bırakmış vermemiş.Prinç unu ile muhallebiyi de sevdi.Bir de havuç suyu ver dedi dr.ama diğer meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentte sıkıp suyunu çıkarıyorum.Havuç sert olduğu için nasıl çıkarıcaz suyunu.Yapan varsa yardımcı olabilir mi ?
Asi cok etkiledi kuzumu butun aksam agladi ve bacagina dokundukca cok fazla agladi icim parcalandi sevmiyorum bu asilari. En son dayanamadim fitil koyduk ve burda arkadaslardan duydugum gece cayindan almistik ondan verdim yarim saat sonra aglamasi durdu da uyutabildik.
Kizlar bide ben bu kuzuya mmuhallebi yediremiyorum. Once hipp aldik begenmedi die bebelac meyveli aldik yok sevmiyor ne kati ne sulu yediremedim bi turlu. Napsamda yedirsem die dusunuyorum
Ates yapti asi. Soydum oglusu insallah gecer
Banada saglık ocagından hemsiremiz verdi bebelac kitapcıgı bunlar var içerisinde ama 6aydan sonra uygularsın diye veriyorum dedi bastanda :)
Bu ayda kontrole gidelim galiba artık pek doymuyor oglum emerek doktorumuz ne diyecek bakalım bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?