2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil bir huysuzluk bu uyku yok aglamak surekli inlemek cani yaniyor heralde
Evet canım inleme seklinde oluyor hep o huzursuzluk canı yanıyordur mutlaka
bu ara ço sı emmek isityor ve 150 ml tek öğünde çıkmaz yaa 3 4 saatte anca çıkar

Genel olarak birsey soracagım bebeklerinizin idrarlı bezlerinde donemsel bir azalma oldu mu?
Biraz once bir arkadasımla konustum 15 gun buyuk oglu var, sanırım artık doymuyor çişli bezleri eskiye oranla azaldı yani daha hafif artık bezleri dedim. Oda aynısını dedi. Acaba donemsel birsey mi?

canım bende bunu görmüştüm bebelac sitesinde ama ben kızımı artık dört saatte bir emziriyorum aralarada ek gıda veriyorum çorba muhallebi meyve suyu gibi hepsini seviyor bi yoğurdu sevdiremedim:)) bi de ek gıda verdiğim içinmidir bilmiyorum taş çatlasa 130 ml mama içebiliyor 150 içemiyor acaba benim bebişim mi iştahsız yoksa bu verilen ölçülermi fazla anlamadım ama kilosu gayet iyi

Kod:

Benimkî de azaldı canım. Ama benimki artık eskisi kadar emmiyor. Eskiden ne zaman versem alırdı, kendisî de çok suk acıkırdı. Şimdi nerdeyse 4 saatte emiyor. Arada ben vermeye çalışınca da kafasını çeviriyor. Kilosu iyi olduğu için şîmdilik beklemedeyîm, düzelir belki. Ya da artık büyüdüpü için acıkmadan emmeyecek belki de..

benim kızımda 100 cc yi zorla bitiriyor ama kilo alımı gayet iyi bebekten bebeğe değişen bi durum olsa gerek.kilosu iyiyse bence çok takılma.doktorum 150 cc içir dedi ama içmiyor kusuyor yapacak bişe yok

canım bizimkinede biraz ateş yapmıştı o aşılar soymakla iyi yapmışın bi de hiç fitil ya da şurubun yokmu?? anında düşürüyo ateşini bi de ağrısını hafifletyor

Gece fitille sakinlesti bugun denedim koyamiyorum fitili aksam esim koymustu aksam ben beceremedim bi turlu soydum bende

benimkide öyle süt mü azaldı bu spalarmı çok sık emiyor ben anlamıyorum

Kızlar dün bir sürü kişiyle bakıcılık içîn görüşme yaptım. Tanıdık kimseyi bulamadım, internetten bakıcı sitelerine ilan verdim ve başvuranlarla görüştüm. Bazılarını direk eledim zaten. İkî kişîyi beğendîm. Tecrübeleri var, konuşmaları düzgün, küçük çocukları yok, sigara içmiyorlar. Bir tanesinin evide bize bayağı yakın. Onun referansıyla da görüştüm, çok memnunum ama taşınacağımız için artık çalışamayacağız dedi. Aslında kafamdaki tüm özelliklere sahip kadın ama içim tam rahat olamıyor.. Kızımı bakıcıya bırakma fîkri zaten kötü neyseki annem var, o da hergün gelecek. Bu kadının evine gîdip evîni görmek, eşiyle de tanışmak istiyorum. Sabıka kaydı, ikemetgah da îsteyeceğim.. Sizin aklınuza gelen başka birşey var mı? Tanıdık değil sonuçta, internet başvurusuyla bulduğum için içim çok rahat değil.. Ama tanıdık da hiç yok malesef..

ne yaparan yap için rahat emeyecek deneyeceksin 1 hafta sonra cocuğunun hareketlerin gozlemleyeceksin ona gore anlasılı uygun olup olmadığı varsa karsı konsunu uyaracan dikkat etsin evden cocuk sesi geliyormu diye yapacak bişey yok birilerine guvenmek zorunda kalıyoruz eğer calısmak zorundaysak

bizimde bugun 4. ay bitiyor 5. ayın içine giriyoruz ve 4. ay aşılarını ocak 2 de olcak cunku 2. ay asılarını geciktirdik korkuyordum asıdan iyice korkmaya basladım tabi su 21 aralığı kazasız belasız atlatırsak tırsıyorum her ne kadar inanmak istemesemde medya sağolsun insanı korkutmaya yetiyor:18::18::18:

suanda canbebe kullanıyorum ve cok memnunum bunun 13 adet olan paketi 3. 75 tl 4 paket alıyorum 52 adet oluyır ve 15 tl ye denk geliyor uygunda

Peki parfumlu mu canım canbebe ve inceligi nasıl?

Ben prima alıyorum hep birde hediye geldi molfix mi huggies mi ne hatırlayamıyorum yeni dogdugunda oda cok kalındı.
Basta p.care aldım file işi hosuma gitmedi.
Pampers aldım birkac paket ama cok parfumlu, 4 numaraya gecince 40lık bir aktif bebek pampers almıstık o parfumlu değildi, aktif babyler parfumsuz demek ki dedim şimdi aynı urunu actım yine parfumlu :44:
Evybabyi begenenler var ama oda kremliymiş.

yok canım değil ayrıca benim kızda hiç pişik olmadı canabebeyle kalınlığıda primadan biraz kalın molfix gibi dusun dun kızım oğle 12 de kalktı ben altını değiştirmeyi unuttum aksam 4 te değiştirdim (bu arada dun bedne bişeyler vardı bu kansızlık canıma okudu valla ) kızıma bişey olmamıstı sasırdım hatta birde ben ıslak mendil kullanmıyorum pamuk su kullanıyorum

ama dediğim gibi bu 13 lü paketler ekonomik oluyor bir tane al dene can bebeninde 54 lusu 20 tl bişeydi ama benim dediğim ibi alınca 15 tl ye geliyor

bugün ilk ek gıdamızı deneme amaçlı verdim, kurs dönüşü markete uğradım milupanın 4.aydan itibaren diye yazıyor sütlacını aldım küçük cam kavanoz, iki çay kaşığı aldım içinden biraz sıcak suyla ısıttım muhallebi gibi oldu minik minik verdim çay kaşığıyla diliyle yalaya yalaya bitirdi :) ilk defa bakalım yiyecek mi diye verdim, yedi, akşam biraz daha yedireyim, açılan kavanozu 1 gün içinde tüketmemiz mi gerekiyor arkadaşlar, bi de ilk deneme olarak sütlaç verdim sizce doğru mu yoksa yanlış bir tercih mi? meyve yalatıyorum hala ama suyu şeklinde henüz içirmedim anne sütüne devam hala

Son düzenleme:

bence sutlaç verme içinde inek sutu var seker var cocuğa dokunmasın bende meyve, yemek suyu yalatıyorum ama çok değil tdımlık o dediğin kavanoz mamalarıbenim bildiğim 1gun içinde tuketilmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…