bence sutlaç verme içinde inek sutu var seker var cocuğa dokunmasın bende meyve, yemek suyu yalatıyorum ama çok değil tdımlık o dediğin kavanoz mamalarıbenim bildiğim 1gun içinde tuketilmesi gerekiyor
şahsi fikrim:
ek gıda için acele etmeyelim. bi daha bu kadar yoğun anne sütü alamıcak yavrucaklar. 1-2 ay sonra yeni sindirim sistemleri başlayacak ve hayat boyu artık öyle devam edicek ama bugünlerin dönüşü yok. 100 gr az alsın zamanında alsın.
şahsi fikrim:
ek gıda için acele etmeyelim. bi daha bu kadar yoğun anne sütü alamıcak yavrucaklar. 1-2 ay sonra yeni sindirim sistemleri başlayacak ve hayat boyu artık öyle devam edicek ama bugünlerin dönüşü yok. 100 gr az alsın zamanında alsın.
şahsi fikrim:
Bu arada oğlumun kaka yapmayışının 12.gününe girdik, bu çocuk niye böyle ya bu kadarda beklenirmi bilmiyorum bugün fitil aldıracağım eşimesadece anne sütü alıyor diye doktor normal demişti ama bu da mı normal?
şahsi fikrim:
Bu arada oğlumun kaka yapmayışının 12.gününe girdik, bu çocuk niye böyle ya bu kadarda beklenirmi bilmiyorum bugün fitil aldıracağım eşimesadece anne sütü alıyor diye doktor normal demişti ama bu da mı normal?
şahsi fikrim:
teyzesi benim memeler hipp in mamalari benim bebeleri doyurmuyorr
bir de bir severek yiyorlar bazen cok tatli oluyorlar
sabahlari kahvalti ediyoruz artik peynirli yumurtali ekmekli yaninda da anne sutu
sonracima oglenleri corba
ogleden sonra elmali muzlu yogurt (ya da yine elma muz yogurt ama ayri ayri)
sonra mandalina suyu
bir tek aksamlara birsey bulamadim
haa bu arada mama ve sutu de iciyoruz tabii
doğru söylüyorsun, benimde kanaatım aynı şekilde yalnız insan heyecanlanıyor herkes bişeyler verdim yiyor dedikçe heves ediyorum valla, azcık daha sabretisn yavrum bakalım, zaten beni yeterince sömürüyor... :)
haklısın ben sadece alışık olsun yadırgamasın birde yememezlik etmesin istedim zaten kasık kasık değil sadece yalatıyorum kkorkarım zaten veremem oyle
teyzesi benim memeler hipp in mamalari benim bebeleri doyurmuyorr
bir de bir severek yiyorlar bazen cok tatli oluyorlar
sabahlari kahvalti ediyoruz artik peynirli yumurtali ekmekli yaninda da anne sutu
sonracima oglenleri corba
ogleden sonra elmali muzlu yogurt (ya da yine elma muz yogurt ama ayri ayri)
sonra mandalina suyu
bir tek aksamlara birsey bulamadim
haa bu arada mama ve sutu de iciyoruz tabii
şebeğe bak sen yaaa,yerim senin tokanı...erken değil mi ya yürüteç işleri için,doktorla konuştun mu?
yürümüyor ya salıncak oluyor mama sandalyesi oluyor diye aldım oturtturmak için 15 dkka felan oturta bilirsin dedi günlük
altındaki bezi çıakrtınca yürüteç oluyor çıkartmıyorum daha
bence de çıkartma ya erken daha..bize de eşimin kuzeninden kalan mama sandalyesi ve yürüteç var daha görmedim Düzce'de ,önümüzdeki hafta gidicez alıcaz bakalım nasıl bişey çıkıcak
tatlım sen bizden büyüksün, artı ikizsin artı dişin bile var.
ek gıda için aynı zamanda bebeğin de hazırbulunuşluluğu çok önemli.
onu bunu veriyor millet ben ona kızıyorum. bi de özendirir gibi katkı maddeli şeylerden bahsediyorlar sürekli.
sana bi örnek vereyim kp araba alcaz kıza dedi yolayalımmı ordamı alalım dedi burda alırız dedim gelceksiniz zaten dedimm
ayy bir gösterdi dedim ben almam bunugaliba benim beklentim yüksekti
diyeceim o ki ; hazırlıklı ol
canim bir de ek gida kesinlikle anneye ek yük demek
yani biraz once anlattiklarimin hepsini evde yapiyoruz az az yapiyoruz (tek ogunluk) taze olsun diye
ee tabii yine hepsini yapabilmek ve yedirebilmek vs vs nerdeyse butun gun mutfakta gecebilir hani
o yuzden mumkun oldugunca cok emzirmek hem anneye hem bebege en buyuk keyif ve konfor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?