2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım tuzlu bunlar gözü yakar bence

kızlar bebekleriniz dönmedi diye dertlenmeyin hepsinin gelişimi farklı kimi geç yürür erken konuşur kimi daha farklı
Canım yok bu hem göz için hem burun için bunu bize dr'muz verdi. Diğer fizyolojiklerden biraz fazla pahalı (28 tl mi ne) ama gözüne kirpik kaçınca nasıl alacaksın başka türlüsü zararlı olur hareketliler, bunu kullanabilirsin dedi bizim dr'muz zaten üstündede yazıyor göz ve burun için diye ama diğer fizyolojik srrumlar gözE kullanılmıyor birtek bu kullanılabiliyor. Ben çok kullandım oğluma yakmıyor. Senin gibi düşünmüştüm o yüzden Önce kendi gözüme damlattım :)

canım valla ne diyim bakıcı bulmak ona güvenmek çoook zor hele ki bu zamanda çok iyi araştır annen devamlı yanında olacaksa olur ama ben başka türlü tanımadığım bir bakıcıyla yavrumu aynı evde bırakamam kesinlikle bırakamam kimisi bırakıyor ama ben yapamam asla aklıma neler gelir neler galiba kendimde biraz fazla şüpheciyim.

biz de de aynıs oldu hatta biraz da rengi sarıya döndü yarın 4 ay kontrolümüz var dr.a bi sorucam. çok uzun zaman geçiyo dolmuştur alayım diyorum sadece ön taraf biraz ıslak oluyo

çok haklısın canım ben de aynı görüşteyim sütümüzün yettiği yere kadar verelim yoksa haklarını ellerinden almış gibi oluruz. kilosu alt sınıra inmedikten sonra problem yok 4.ayda kızlarda alt sınır 4 buçuk kilo zaten...

Tatlım selam merak ettim annen hergün gelecekse neden annen bakmıyor annene yardımcı olması hemde ev işlerini yapması için bir yardımcı tutmayı düşündün mü hiç? Sanada kolaylık olur ütü fln gibi (ben ütüden nefret edrrim de :) )
Benim annemde kayınvalidemde 65 li yaşlardalar yalnız başlatına elbette torunlarına bakmakta zorlanırlar, evde birisi daha olması gerekir oyüzden bakıcı değil yardımcı tutmayı planlıyorum. Ama düşenemediğim birleyler var mı şimdiden bilemiyorumda.

Slm kızlar canım çok sıkkın, havuç suyu sıkmıştım, oğlum durmuyor diye kucağıma aldım, sürahiyi tam dolaba koyacakken halıya döküldü.
Halılarımı daha önceki gün sermiştim, mutfağı yeni temizlemiştim, bir hışımla koydum anakucağına ağlayınca sinirlenip sus diye bağırdım daha çok ağladı. Orayı silene kadar ağladı, sonra babası gelip aldı, hem yaptığıma üzülüyorum hem kendime üzülüyorum, üstüne bide yarın misafir gelecek
Eşimde kızma sinirlenme diyince bende ağlamaya başladım, daha böyle şeyler büyünce çok olacak dedi, ben çok tahammülsüzüm galiba, bazen çok kızıyorum

amaannn bosver canımmm hıc bısey cocugundan kıymetlı degıl varsıın leke kalsın varsın mısafır gorsun cocugun oncelık gelır ona bısey olmasında gerısı bos ben cocugum olunca dunya malına hıccc onem vermemeyı ogrendım bole dusununcede herseye daha bı sakın bakıyorum

ayyy canım ya düşünme böyle hepimizin böyle anları oluyo bebişler çok yoruyo bizi her anlarımız onlarla oyüzden böyle oluyo bende gece uykusuz kalınca senin gibi olduğum anlar oluyor ve snra çok üzülüyorum ama bizde insanız

İnan senin gibi olmayı çok istiyorum, çok titizim malesef, 1 ay önce evi baştan aşağı temizletmiştim, şimdi yine aynısını yaptım, hata ellerimi yaraladım. Misafirim çok yoğun oluyor ertelesem nereye kadar erteleyeceğim. Eşime kek yapmaya hazırlanıyordum, bu olay olunca çok sinirlendim. Kızıyorum kendime şimdi böyleysem ileride ne olurum diye

Evet gece 3 gibi yattım sabah 7'de kalktım, bu saat oldu uyku yok, belki onunda etkisi vardır bilemiyorum.

Evet gece 3 gibi yattım sabah 7'de kalktım, bu saat oldu uyku yok, belki onunda etkisi vardır bilemiyorum.

inan ondandır insan açlığa dayanıyoda uykusuzluk çok zor neyse bebişler bi büyüsün bol bol onlara anlatıp gülücez bu yaşananlarabende şimdi bizimkini uyutmaya gitcem kara kara düşünüyorum nsl olcak diye:44:Allah hepimize kolaylık versin

yaa demir iacı kullanıyomusunuz? ben 2 gündür kullanıyrum ama bebeğimin huyu değişti resmen, ağlayıp duruyo ve dün kakasında kan gibi kırmızılıklar vardı, acaba kan mı yksa demir ilacı mı çıkmıştı, ama kakanın tamamı aynı renk sadece üstünde kırmızı lekeler vardı?

benım gıbı olman ıcın hıc bır ndenın yok cnm kırılana dokulene hıc uzulmeye deymez ılerde cok sorun yasarsın cocugunle benım bı arkadasım var aynı senın gıbı cook bagırıyo bısey dokulmıycek tıtız 2 oglu var ama gorsen herseyden oyle korkuyolar kı tıtızlık ıcın yıoratma kendını ben temızlık ıcın asla uzmem kendımı bos vaktımde temızlerım

Bizdede aynı sorun var 4-5 günde bire döndük alerji kontrolü yapıyor dr'muz perhiz yapıyoruz ama ilacın adını verirmisin bir doktorumuza soralım bizde

huzursuzluğu var mu karnı sert mi?

Benzerini bizim doktorumuzda söyledi, ek gıdaya 4. Ayda başlamayalım ama parmak tattırmalarına başlayalım damağı gelişsin kaşığa alışsın. Hem deneyelim bu ayda ek gıdayı istiyormu (diliyke kaşığı ittirirse daha ek gıda zamanı gelmemiş oluyormuş) dedi ama bize sadece meyve suyu ve püresi dedi.(kilo alımımız iyi olduğu için diğer başlangıçlar yok, çorba,yoğurt, mama) sonra da ama önce sizin şu kaka problemini halledelim sonra başlayalım dedi şimdi perhizin durumhna göre bakcasss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…