Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Ağustos Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Canım yok bu hem göz için hem burun için bunu bize dr'muz verdi. Diğer fizyolojiklerden biraz fazla pahalı (28 tl mi ne) ama gözüne kirpik kaçınca nasıl alacaksın başka türlüsü zararlı olur hareketliler, bunu kullanabilirsin dedi bizim dr'muz zaten üstündede yazıyor göz ve burun için diye ama diğer fizyolojik srrumlar gözE kullanılmıyor birtek bu kullanılabiliyor. Ben çok kullandım oğluma yakmıyor. Senin gibi düşünmüştüm o yüzden Önce kendi gözüme damlattım :)canım tuzlu bunlar gözü yakar bence
kızlar bebekleriniz dönmedi diye dertlenmeyin hepsinin gelişimi farklı kimi geç yürür erken konuşur kimi daha farklı
Kızlar dün bir sürü kişiyle bakıcılık içîn görüşme yaptım. Tanıdık kimseyi bulamadım, internetten bakıcı sitelerine ilan verdim ve başvuranlarla görüştüm. Bazılarını direk eledim zaten. İkî kişîyi beğendîm. Tecrübeleri var, konuşmaları düzgün, küçük çocukları yok, sigara içmiyorlar. Bir tanesinin evide bize bayağı yakın. Onun referansıyla da görüştüm, çok memnunum ama taşınacağımız için artık çalışamayacağız dedi. Aslında kafamdaki tüm özelliklere sahip kadın ama içim tam rahat olamıyor.. Kızımı bakıcıya bırakma fîkri zaten kötüneyseki annem var, o da hergün gelecek. Bu kadının evine gîdip evîni görmek, eşiyle de tanışmak istiyorum. Sabıka kaydı, ikemetgah da îsteyeceğim.. Sizin aklınuza gelen başka birşey var mı? Tanıdık değil sonuçta, internet başvurusuyla bulduğum için içim çok rahat değil.. Ama tanıdık da hiç yok malesef..
Evet canım inleme seklinde oluyor hep o huzursuzluk canı yanıyordur mutlaka
Genel olarak birsey soracagım bebeklerinizin idrarlı bezlerinde donemsel bir azalma oldu mu?
Biraz once bir arkadasımla konustum 15 gun buyuk oglu var, sanırım artık doymuyor çişli bezleri eskiye oranla azaldı yani daha hafif artık bezleri dedim. Oda aynısını dedi. Acaba donemsel birsey mi?
şahsi fikrim:
ek gıda için acele etmeyelim. bi daha bu kadar yoğun anne sütü alamıcak yavrucaklar. 1-2 ay sonra yeni sindirim sistemleri başlayacak ve hayat boyu artık öyle devam edicek ama bugünlerin dönüşü yok. 100 gr az alsın zamanında alsın.
Tatlım selam merak ettim annen hergün gelecekse neden annen bakmıyor annene yardımcı olması hemde ev işlerini yapması için bir yardımcı tutmayı düşündün mü hiç? Sanada kolaylık olur ütü fln gibi (ben ütüden nefret edrrim de :) )Kızlar dün bir sürü kişiyle bakıcılık içîn görüşme yaptım. Tanıdık kimseyi bulamadım, internetten bakıcı sitelerine ilan verdim ve başvuranlarla görüştüm. Bazılarını direk eledim zaten. İkî kişîyi beğendîm. Tecrübeleri var, konuşmaları düzgün, küçük çocukları yok, sigara içmiyorlar. Bir tanesinin evide bize bayağı yakın. Onun referansıyla da görüştüm, çok memnunum ama taşınacağımız için artık çalışamayacağız dedi. Aslında kafamdaki tüm özelliklere sahip kadın ama içim tam rahat olamıyor.. Kızımı bakıcıya bırakma fîkri zaten kötüneyseki annem var, o da hergün gelecek. Bu kadının evine gîdip evîni görmek, eşiyle de tanışmak istiyorum. Sabıka kaydı, ikemetgah da îsteyeceğim.. Sizin aklınuza gelen başka birşey var mı? Tanıdık değil sonuçta, internet başvurusuyla bulduğum için içim çok rahat değil.. Ama tanıdık da hiç yok malesef..
Slm kızlar canım çok sıkkın, havuç suyu sıkmıştım, oğlum durmuyor diye kucağıma aldım, sürahiyi tam dolaba koyacakken halıya döküldü.
Halılarımı daha önceki gün sermiştim, mutfağı yeni temizlemiştim, bir hışımla koydum anakucağına ağlayınca sinirlenip sus diye bağırdım daha çok ağladı. Orayı silene kadar ağladı, sonra babası gelip aldı, hem yaptığıma üzülüyorum hem kendime üzülüyorum, üstüne bide yarın misafir gelecek
Eşimde kızma sinirlenme diyince bende ağlamaya başladım, daha böyle şeyler büyünce çok olacak dedi, ben çok tahammülsüzüm galiba, bazen çok kızıyorum
Slm kızlar canım çok sıkkın, havuç suyu sıkmıştım, oğlum durmuyor diye kucağıma aldım, sürahiyi tam dolaba koyacakken halıya döküldü.
Halılarımı daha önceki gün sermiştim, mutfağı yeni temizlemiştim, bir hışımla koydum anakucağına ağlayınca sinirlenip sus diye bağırdım daha çok ağladı. Orayı silene kadar ağladı, sonra babası gelip aldı, hem yaptığıma üzülüyorum hem kendime üzülüyorum, üstüne bide yarın misafir gelecek
Eşimde kızma sinirlenme diyince bende ağlamaya başladım, daha böyle şeyler büyünce çok olacak dedi, ben çok tahammülsüzüm galiba, bazen çok kızıyorum
amaannn bosver canımmm hıc bısey cocugundan kıymetlı degıl varsıın leke kalsın varsın mısafır gorsun cocugun oncelık gelır ona bısey olmasında gerısı bos ben cocugum olunca dunya malına hıccc onem vermemeyı ogrendım bole dusununcede herseye daha bı sakın bakıyorum
ayyy canım ya düşünme böyle hepimizin böyle anları oluyo bebişler çok yoruyo bizi her anlarımız onlarla oyüzden böyle oluyo bende gece uykusuz kalınca senin gibi olduğum anlar oluyor ve snra çok üzülüyorum ama bizde insanız
Evet gece 3 gibi yattım sabah 7'de kalktım, bu saat oldu uyku yok, belki onunda etkisi vardır bilemiyorum.
Ben sallıyorum habire uyuyup uyanıyor, bakalım kim galip gelecek
İnan senin gibi olmayı çok istiyorum, çok titizim malesef, 1 ay önce evi baştan aşağı temizletmiştim, şimdi yine aynısını yaptım, hata ellerimi yaraladım. Misafirim çok yoğun oluyor ertelesem nereye kadar erteleyeceğim. Eşime kek yapmaya hazırlanıyordum, bu olay olunca çok sinirlendim. Kızıyorum kendime şimdi böyleysem ileride ne olurum diye
Bizdede aynı sorun var 4-5 günde bire döndükcnm benim kızımda 6 gune bir yapıyordu doktor yok okadarı normal değil dedi bi şurup verdii kızım onu içincee gaz cıkarıyor kaka yapıyor oyle rahatladıki.1 hafta kullandık normalde 1 aylık bi surup ama 1 haftada artık cocuk buyuk adamlar gibi gaz cıkarır olmuştu1 ay oldu bırakalı şurubu.şimdi maaşallah hergun kaka yapıyor duzene girdi
Bu arada oğlumun kaka yapmayışının 12.gününe girdik, bu çocuk niye böyle ya bu kadarda beklenirmi bilmiyorum bugün fitil aldıracağım eşimesadece anne sütü alıyor diye doktor normal demişti ama bu da mı normal?
Benzerini bizim doktorumuzda söyledi, ek gıdaya 4. Ayda başlamayalım ama parmak tattırmalarına başlayalım damağı gelişsin kaşığa alışsın. Hem deneyelim bu ayda ek gıdayı istiyormu (diliyke kaşığı ittirirse daha ek gıda zamanı gelmemiş oluyormuş) dedi ama bize sadece meyve suyu ve püresi dedi.(kilo alımımız iyi olduğu için diğer başlangıçlar yok, çorba,yoğurt, mama) sonra da ama önce sizin şu kaka problemini halledelim sonra başlayalım dedi şimdi perhizin durumhna göre bakcassscnm bende fikrimi belirtmek isterim bu konuda.herkesin fikrine saygılıyım ama 6. ayda sonra ek gıdalara başlamak bence çok geç oluyo.bebegin gözü açılıyo ve yememeye başlıyo.bende başladım ek gıdalara ama özendigimden dolayı degilde agız tadı gelişsin ileride yiyen bi bebek olsun diye.inanki yemeyen bi bebekle ugraşmak ne gaz sorununa nede diş sorununa benziyo.benim ikinci kızım bu.ordan tecrübeliyim.doktorlar veya kitaplar ne derse desin pratikte herşey başka:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?