Sling almıştım ,geçen hafta geldi , kullandık ve beklemediğim kadar memnun kaldık.Arabasında gezerken sıkılan Umay kucağımda slingle pek bi rahat etti,şaşırdım valla...Bel kısmı klipsli bağlanmıyor,takması çıkarması çok kolay,tavsiye ederim valla...
benim de günlük menüm var
sabah uyanınca aptamil
11 de meyva püresi elma veya armut
öğle yemeği çorba
akşamüstü yoğurt
akşam muhallebi aptamil muzlu pirinçliyi sevmediler ...aptamil tahıllı veya bebelac sütlü pirinçli veriyorum
uyurken aptamil
gece uyanırlarsa yine aptamil alıyorlar
dün aptamil 2 verdim ilk defa uyurlarken ama çok gaz yaptı rahatsız oldular
yoğurt 2 gün yediler sadece yiyorlar ama ev yoğurdu yok şu an evde
menümüzü doktorumuz oluşturdu yemedikleri zaman zorlamayıp yine aptamil veriyorum
zaten bu menüye göre günlük 500 ml bebek sütü almıyorlar en fazla 400 ml , doktorumuzda 500 ml almalılar demedi ama her yerde 6. aydan sonra ek gıdaların yanında 500 ml bebek sütü olması lazım yazıyor ...bilemedim
Bizdede aynı sorun var 4-5 günde bire döndükalerji kontrolü yapıyor dr'muz perhiz yapıyoruz ama ilacın adını verirmisin bir doktorumuza soralım bizde
kızlar buaradaaa benim biberon almayan prensesiim bugun ilkkezzz biberonla süt içmişşş2 sorum olacak biberonla içerse memeyi bırakırmı birdee resmini koydugum biberonon içindeki mavi boru gibi sey kaynatılıyormu aynısını kullanan varmıı??
Eki Görüntüle 582304
canım bende bu biberonu lullanıyorum kaynamış suya koymuştum hepsini ama kaynatmadım birazda içine sirke koydum ilk kullanmadan çnce ben çok memnunum bebeğim memeyide bırakmadı çok şükür
canım havuç suyu çok gaz yapıyor mahvoldu benim kızım içince ki herşeyi yer hiç problem yaşamaz ben çorbasının içersinde veriyorum her gün çorba içtiğinden havucunu da almış oluyorlar
kızlar buaradaaa benim biberon almayan prensesiim bugun ilkkezzz biberonla süt içmişşş2 sorum olacak biberonla içerse memeyi bırakırmı birdee resmini koydugum biberonon içindeki mavi boru gibi sey kaynatılıyormu aynısını kullanan varmıı??
Eki Görüntüle 582304
bENİM BEBEK ZATEN GAZLI BİR BEBEK HALA AMA DÜN HAVUÇ SUYU İÇİRMİŞ ANNEM YARIM FİNCAN KADAR.bİR ŞEY OLMADI.çOK SEVMİŞ BİR DE.AMA ELMA VE ARMUT PÜRESİNİ KENDİMİZ RENDELEYİP HAZIRLADIĞIMIZ HALİYEKE SEVMEDİ.DİLİYLE HEP İTMİŞ.KUSTURMAYA KALKMIŞ KENDİNİ.BENDE DENEMEK İÇİN BEBELAC ELMA-ARMUT KARIŞIMI KAŞIK MAMASI ALDIM.BUGÜN ARA ÖĞÜNDE VERMİŞ ANNEM.YARISINI BİTİRMİŞ KAVANOZUN.ÇOK SEVMİŞ.BAKALIM EVDEYKEN HAFTASONU BEN TEKRAR KENDİM RENDELEYİP VERMEYİ DENEYECEĞİM.TAZE MEYVE DAHA SAĞLIKLI SONUÇTA DEĞİL Mİ ? HAZIR KAŞIK MAMALARINA ÇOK GÜVENEMİYORUM NEDENSE.
bENİM BEBEK ZATEN GAZLI BİR BEBEK HALA AMA DÜN HAVUÇ SUYU İÇİRMİŞ ANNEM YARIM FİNCAN KADAR.bİR ŞEY OLMADI.çOK SEVMİŞ BİR DE.AMA ELMA VE ARMUT PÜRESİNİ KENDİMİZ RENDELEYİP HAZIRLADIĞIMIZ HALİYEKE SEVMEDİ.DİLİYLE HEP İTMİŞ.KUSTURMAYA KALKMIŞ KENDİNİ.BENDE DENEMEK İÇİN BEBELAC ELMA-ARMUT KARIŞIMI KAŞIK MAMASI ALDIM.BUGÜN ARA ÖĞÜNDE VERMİŞ ANNEM.YARISINI BİTİRMİŞ KAVANOZUN.ÇOK SEVMİŞ.BAKALIM EVDEYKEN HAFTASONU BEN TEKRAR KENDİM RENDELEYİP VERMEYİ DENEYECEĞİM.TAZE MEYVE DAHA SAĞLIKLI SONUÇTA DEĞİL Mİ ? HAZIR KAŞIK MAMALARINA ÇOK GÜVENEMİYORUM NEDENSE.
Daha bizim ek gıda deneyimimiz yok, düşünmüyoruzda şimdilik :)
Bu Elma püresi yapıp veren arkadaşlar acaba çiğ mi rendeleyip veriyorsunuz merak ettimde :)
Daha bizim ek gıda deneyimimiz yok, düşünmüyoruzda şimdilik :)
Bu Elma püresi yapıp veren arkadaşlar acaba çiğ mi rendeleyip veriyorsunuz merak ettimde :)
evet çiğ olarak cam rendeden geçiriyorusun canım 1/4 elma ile başlanıyor önce şimdi 1 elma yiyor benim kızlarım ama ekşi elmayı hiç sevmiyorlar sadece sarı elma yiyorlar
doktor 1 elmaya çıktıysan içine 1 kaşık da toz mama koy tam öğün gibi doyurucu olsun dedi , çorbaya da toz mama koyuyorum 1 kaşık daha hazmetmesi kolay oluyor
tabi benim sütüm bittiği için anne sütü şansımız yok ne yazık ki
Şöyle bir tarif okumuştumda geçenlerde bir yerde;
Bir adet elma bol suda yıkanır. Dörde kesilir. Ortasındaki çekirdekler bıçakla temizlenir. Bir tencereye 3 -4 cm su konur. Üzerine buharda pişirme aparatı yerleştirilir. Elma kabuğu soyulmadan aparata alınır. Tencerenin kapağı örtülür. Elma buharda pişirilir. Kabuğu piştikten sonra soyulur. Tencerenin dibindeki suya atılıp çatal ile ezilir. Soğuyunca bebeğe yedirilir.
offf yaa neden oğluma şu kan damlsını verirken içim rahat değill
siz kullanıyomusunuz?hangi markayı ve kabızlık yaptımı bebişlerde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?