Muffincim ferber yöntemi Nsl gidiyor
Tatlım selam merak ettim annen hergün gelecekse neden annen bakmıyor annene yardımcı olması hemde ev işlerini yapması için bir ysardımcı tutmayı düşündün mü hiç? Sanada kolaylık olur ütü fln gibi (ben ütüden nefret edrrim de :) )
Benim annemde kayınvalidemde 65 li yaşlardalar yalnız başlatına elbette torunlarına bakmakta zorlanırlar, evde birisi daha olması gerekir oyüzden bakıcı değil yardımcı tutmayı planlıyorum. Ama düşenemediğim birleyler var mı şimdiden bilemiyorumda.
huzursuzluğu var mu karnı sert mi?
biz hala ayaktayız cin gibiyiz vallahi
Benimki uyuyor ama 4-5 kere acayip sesler çıkardı hemen koşuyorum ki uyanmasın diye bakıyorum uyuyor, ya ben kafayı yiyorum ya da bu cocuk uykusunda konuşuyor :))
Karni sert değil canım zaten masajda yapıyorum huzursuzluk yasamıyor gayet rahat ama niye böyle oluyor anlamıyorum çenesini dert edindim suan su cuma gelse de doktora gitsek hemen
çenesi kırmızı mı? benim kız da geçen hafta salyadan kıpkırmızı gezdi, yeni geçti. uyumadan önce -eliyle ağzına götürmesin diye- azcık bepanten krem sürdüm, 3-4 kez filan, geçti. arko krem işe yaramamıştı ama. asitli galiba tükürüğü ondan oluyo.
Ay evet akşamları özellikle kipkirmizi oluyor enseye doğru uzuyor biraz geçsin artık ya opemiyorum bile belki opmekten olmuştur diye internette okudum dış salgısı asitli olurmuş ama silsemde fayda etmiyor
Gaz çıkarmasında bı problem yok çok rahat çıkarıyor alttan büyük adam gibi valla :) ciside dolu dolu ama kaka yok maalesef cuma gunü aşıya gideceğiz doktora sorarım insallah nolacak böyle bakalım bir de diş çıkarırken akıttığı salyalar bebeğinizin cene altını yanaklarını falan tahris eden var mı? Çok kötü çenesi isilik gibi oldu akşamları kizariyor sabah kirmizilik yok kusmuktan olsa hep olurdu yeni çıktı salyasi çok fazla sadece bu siralar
Birsey olmaz canım osekilde gecikmelerde sadece diger ay ki aşıyı daha geç tarihe veriyorlar belli aralıklar ile olmalıymış. 5ayda da aşı olmadıgından dolayı aşı takviminizide etkilemez.
Aslında kendileri gün veriyor takip etmeleri gerek dogru durust ama işte oluyor boyle.Saglık ocagında 1yaş aşısı bekleyen kac kiişyi cevirmişlerdi bizim 2.ay aşımızda hemde kendi hatalarıydı ogün ki sorun.
Hele şimdi kışta sogukta cok sinir olunacak şey gercekten.
Anladım tatlım tecrübe ettikten sonra deyayları bana özelden kısa özet geçebilir misin? Benimde kısmetse yakında ihtiyacım olarak buarada istanbuldaysan snde firma adıda verirsen sevinirimAnnemin tansîyonu var canım bebekle yanlız kalmasın çok yorulmasın diye tutuyorum.. Bakıcı dediğim yardımcı zaten, konuştuğum herkes hem bebek bakımına hem de tüm ev işlerine yardım edecek gibi. Annem gelecek hep ama hasta filan olursa mecbur bakıcıyla yanlız kalacak kızım.
sağol canım yaa rahatladım biraz aman bişey olmasında ..şimdi hava dahada soğudu nasıl çıkarıcam derdindeyim..haftasonu arabayla evden ev gezmesine gittik burnumuzdan geldi sabah 4 e kadar uyumadı ağla ağla ne yiyor ne uyuyor nazar mı gaz mı kafayı yedik en son 4 te yüzüstü büyük mindere yatırdım yarım saat ovaladım gazmış derdi yavrumun öyle uyudu uykusunda yedirebildim çok sıkıntılıydı şimdide haliyle aynı şeyler olur korkusu oldu bende..
yaa demir iacı kullanıyomusunuz? ben 2 gündür kullanıyrum ama bebeğimin huyu değişti resmen, ağlayıp duruyove dün kakasında kan gibi kırmızılıklar vardı, acaba kan mı yksa demir ilacı mı çıkmıştı, ama kakanın tamamı aynı renk sadece üstünde kırmızı lekeler vardı?
Günaydın kızlar...
Ek gıdalara biz de başladık yavaş yavaş.elma suyu ve armut suyunu seviyor ama elma püresi denemiş dün annem kendini kusturmaya kalkmış.Annem de bırakmış vermemiş.Prinç unu ile muhallebiyi de sevdi.Bir de havuç suyu ver dedi dr.ama diğer meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentte sıkıp suyunu çıkarıyorum.Havuç sert olduğu için nasıl çıkarıcaz suyunu.Yapan varsa yardımcı olabilir mi ?
ya kizlar bebelere menu olustuyorum siz bir gunde neler veriyorsunuz ?
Tatlım günaydın,
Ya korkmuyor musun beraber uyurken? Ben şahsen çekiniyorum yanına bile uzanmaya, olur da elim kolum gelir üzerine yatarım diye. Gerçi maşallah bu zamana kadar gelmişsiniz, galiba yeterince önlem alıyorsun.
şebeğe bak sen yaaa,yerim senin tokanı...erken değil mi ya yürüteç işleri için,doktorla konuştun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?