offf yaa neden oğluma şu kan damlsını verirken içim rahat değill
siz kullanıyomusunuz?hangi markayı ve kabızlık yaptımı bebişlerde??
ben de santafer kulanıyorum bugün 3. günümüz ama ben de vermek istemiyorum, kakada kan gibi eyler gördüm
Kizlar sizce ucretsiz izin almalimiyim kafam cok karisti yarin yillik iznim bitiyo esim ve vicdanim ucrtsiz aldiyo mantigim calismaktan yana
bENİM BEBEK ZATEN GAZLI BİR BEBEK HALA AMA DÜN HAVUÇ SUYU İÇİRMİŞ ANNEM YARIM FİNCAN KADAR.bİR ŞEY OLMADI.çOK SEVMİŞ BİR DE.AMA ELMA VE ARMUT PÜRESİNİ KENDİMİZ RENDELEYİP HAZIRLADIĞIMIZ HALİYEKE SEVMEDİ.DİLİYLE HEP İTMİŞ.KUSTURMAYA KALKMIŞ KENDİNİ.BENDE DENEMEK İÇİN BEBELAC ELMA-ARMUT KARIŞIMI KAŞIK MAMASI ALDIM.BUGÜN ARA ÖĞÜNDE VERMİŞ ANNEM.YARISINI BİTİRMİŞ KAVANOZUN.ÇOK SEVMİŞ.BAKALIM EVDEYKEN HAFTASONU BEN TEKRAR KENDİM RENDELEYİP VERMEYİ DENEYECEĞİM.TAZE MEYVE DAHA SAĞLIKLI SONUÇTA DEĞİL Mİ ? HAZIR KAŞIK MAMALARINA ÇOK GÜVENEMİYORUM NEDENSE.
Kesinlikle calissam kizimla kaliteli zamn harcararim bakicimizada guveniiyorum ama zaten ben 3gun yuksek lisans derslerine gidiyorm ama gun ici surekli geliyodum işte 3gun olursa toplmda 6 gunben mecburen çalışıyorum ev kredisi ödüyoruz çünkü
ama mecbur olmasam da çalışırdım diye düşünüyorum annemle teyzem bakıyor kızlarıma gözüm arkada değil
hem de hayatım düzene girdi kendime olan güvenim geldi evdeyken kendime kıyafet bile almayıp hamlelik kıyafetlerimle geziyordum hiç kendimi sevmiyordum
işe başlayınca kilo da verdim şimdi hamile kaldığım kilodayım
haftada 1 gün de süt izni kullanıyorum ..hafta 3 gün ve geceleri kızlarımla vakit geçiriyorum
Ahh ben hamile kaldığım kiloya inmek istemiyorum ama 5 kilo vermek istiyorum
Veremedim bir türlü yaa
Slm kızlar, oğlum uyudu akşama misafir var ve ben oturuyorum :)
Bugün oğlumun mamasına rondodan geçirdiğim brokoliden koydum beğenmedi.
Akşam elma suyuna aptamil koyup verdim çok beğendi.
Brokoli vermek doğrumu acaba?
Bugünde havuç suyunu denicem...
bu kız ben sağmaya başladıktan beridir memeyi beğenmemeye başladı galibaemse de 2 dk emiyor ağlıyor çekiyor. zahmetli olmasa hep sağıp vericem artık yoruldum valla bu tavrından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?