2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf yaa neden oğluma şu kan damlsını verirken içim rahat değill
siz kullanıyomusunuz?hangi markayı ve kabızlık yaptımı bebişlerde??

ben ferrum fort kullanıyorum sabah aç karnına 4 damla ........ damlaya bağlı bir şikayetlerine henüz şahit olmadım zaten diş çıkaracaklarından kızlarımın genel olarak huysuz dönemleri

Son düzenleme:
ben de santafer kulanıyorum bugün 3. günümüz ama ben de vermek istemiyorum, kakada kan gibi eyler gördüm

Bende santafer kullanıyorum.Bugün2,günümüz.Dün bizimde kırmızı parçacıklar vardı sanki.ama benim dr söyledi zaten kakasında bu değişikliğin olacağını.Normal dedi.Ve mutlaka 1 yaşına kadar demir damlası kullanılması gerektiğini söyledi.Bence için rahat olsun...

Kizlar sizce ucretsiz izin almalimiyim kafam cok karisti yarin yillik iznim bitiyo esim ve vicdanim ucrtsiz aldiyo mantigim calismaktan yana

kızlar star tv yi açın melekte taylan kümeli var kızı hamilelikte 28 kilo almış doğumdan sonra 34 kilo vermiş sütü azalmadan hemde, onu anlatıcak

offf yaa neden oğluma şu kan damlsını verirken içim rahat değill
siz kullanıyomusunuz?hangi markayı ve kabızlık yaptımı bebişlerde??

canım bize saglık ocagından tahlil yapıp verdiler ilk ben tadına baktım:) olmaz böyle igrenç bişey lavaboya zor attım kendimi doktoru ardık ferrum housmann verdi oda kabız yaptı bende bir gün arayla veriyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama yavrum ıkın ıkın mahfoldu

Kizlar sizce ucretsiz izin almalimiyim kafam cok karisti yarin yillik iznim bitiyo esim ve vicdanim ucrtsiz aldiyo mantigim calismaktan yana

ben mecburen çalışıyorum ev kredisi ödüyoruz çünkü
ama mecbur olmasam da çalışırdım diye düşünüyorum annemle teyzem bakıyor kızlarıma gözüm arkada değil
hem de hayatım düzene girdi kendime olan güvenim geldi evdeyken kendime kıyafet bile almayıp hamlelik kıyafetlerimle geziyordum hiç kendimi sevmiyordum
işe başlayınca kilo da verdim şimdi hamile kaldığım kilodayım
haftada 1 gün de süt izni kullanıyorum ..hafta 3 gün ve geceleri kızlarımla vakit geçiriyorum

canım bugün yemedigini yarın yiyebiliyo tekrar dene derim böyle alışıcaklar sanırım ek gıdalara

Kesinlikle calissam kizimla kaliteli zamn harcararim bakicimizada guveniiyorum ama zaten ben 3gun yuksek lisans derslerine gidiyorm ama gun ici surekli geliyodum işte 3gun olursa toplmda 6 gun

Slm kızlar, oğlum uyudu akşama misafir var ve ben oturuyorum :)
Bugün oğlumun mamasına rondodan geçirdiğim brokoliden koydum beğenmedi.
Akşam elma suyuna aptamil koyup verdim çok beğendi.
Brokoli vermek doğrumu acaba?
Bugünde havuç suyunu denicem...

20 kilo almıştım 15 gitti diyet yapmadım ama totom yer görmüyo kendiliginden gidiyo yazı hayel ediyorum yağızım büyümüş bende zayıflamış avm park bahçe deniz geziyoruz allahın izniyle saglıkla o günleride görürüz

Ahh ben hamile kaldığım kiloya inmek istemiyorum ama 5 kilo vermek istiyorum
Veremedim bir türlü yaa

pilavı makarnayı kestim ben ekmeği azalttım günde 2 form çayı ( sürekli kabız olduğum için 2 form çayıyla bile 3günde bir gidiyorum tuvalete ) 1 adaçayı bir de yeşilçay içiyorum tabi iki litre de su ama ben ikizler için hamileliğimde 18 kilo almıştım sadece zaten o yüzden vermek kolay oldu,
ama halen hamilelik öncesi gömlek ve eteklerimin hepsini giyemiyorum, alyansımı takamıyorum
sırtım genişlemiş göbeğim de var sürekli korse giyiyorum baya toparlandı ama ellerim inmedi bir türlü

3 kilo tüp bebekten kaldı onları da verince tam olacak

canım brokoli, lahanagiller, yumurta , mercimek, tarhana, muz ve turunçgiller için erken dedi benim doktorum

Bende yeşil çay alsam iyi olacak sanırım, göbeğim rahatsız ediyor beni.
Gebelikte 14 kilo aldım 9 kilo gitmişti, 2 kiloyu geri aldım, şuan 61'lerde gidip geliyorum.
Bende hep baharı hayal ediyorum, oğluşumu arabasına koyup Iğdır'ı baştan aşağı gezicem :)

bu kız ben sağmaya başladıktan beridir memeyi beğenmemeye başladı galiba emse de 2 dk emiyor ağlıyor çekiyor. zahmetli olmasa hep sağıp vericem artık yoruldum valla bu tavrından.

bu kız ben sağmaya başladıktan beridir memeyi beğenmemeye başladı galiba emse de 2 dk emiyor ağlıyor çekiyor. zahmetli olmasa hep sağıp vericem artık yoruldum valla bu tavrından.

sağınca rahatlığa alışıyor, biberondan kolay geliyor hemde fazla ama memeden zahmetli geliyor ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…