teyzeler merhaba,
biz aşılarımızı olduk, bakalım nasıl geçicek bugün yarın. kontrolde baktık sadece 250 gr almış 1 aydaannem normaşl diyo hatta ben zayıflamış diye düşünüyodum, çünkü çok hareketli diyo. ama benim gene de moralim bozuldu. neyse. demir ilacını da kafadan verdi doktor, ama ben kullanmıcam. bi test yaptırmadı ya, nolcak ona göre verseydi. ing sitelerde 6-8 ay yeter demir deposu bebeklerde diyo. ben verme taraftarı diilim. aşı problemini atlatalım haftaya özele gitcem orda baksınlar demirine.:44:
bu arada da kan yapsın diye 1 çay kaşığı pekmez verecem
Kizariklik yuzunden yogurta 4 gun ara vermistik bugun 1 fincana yâkin yedi zarzor bakalim olcakmi yine kizariklik
inşallah olmaz canım benim doktorum yoğurt alerjendir 6. aydan önce verme dedi ben de yeni az az başladım yoğurda
Bizimki hic demedi aksine ilk vereceklerimiz arasina koydu. Hepsini az az basliyorum da miktarlar artinca kizariklik oldu. Tekrarlarsa 1 ay erteliyim bende.
nerdeyse 3 aydı sağarak veriyorum kzım emmeyi bıraktı mecburen sağmaya başladım. Daha hiç mama vermedim sütüm de düzenli sağdığım için azalmadı... Mutlaka en gç üç saattte bir sağıyorum ama ben... Zahmetli ama ne yapalım anne sütü alsında ben bir yıl sağmaya razıyım :)
merhaba kızlar bayadır girememiştim geçmişi okuyacak vakitte bulamıyorum.
herkes nasıl.yeni gelişmeler varmı,diş çıkaranı olsun,bizimki gibi uyumamak için direneni olsun:)
bu arada benim batık tırnak berbat bi hal aldı.yarın gene doktora gidicem ameliyatlık oldu.hatta diğer ayağımda da başladı.
sizde haberler nasıl
kızlar 4 aylık bi bebeğim var bugün mama yememekte direniyor üzülüyorum hiç yapmazdı neden olabilir ya birazda mız mız ama heptende neşesiz diil:44:
Canim hepimizin bebegi yapti bunu hemen hemen bikac gun sonra duzeldi ara arada yapti tekrar. Bir gunluk bisidir inslalh
Masallah cok takdir ettim seni.
ben milupanın organiğine güveniyorum açıkçası. sanki pazardan aldığımız ürünlerde ne var biliyo muyuz. organik üründe gdo da horman da olmaz zaten.guvenme zaten dusun onların son kullanma tarihi var son kullanma tarihi olan bişey ne kadar doğal olur içinde bozulmasını engelleyen şeyleri bilmiyoruz gdo mu kimyasalmı gunlerce dayanabiliyor bu benim fikrim
sağol canım, fitil vermemişti bizim dr, calpol verecem ateşlenirseGecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz. Bende gecen gun aldim keciboynuzu pekmezi oglum icin ama tabi emin olamadim versem mi daha dogrusu annem dr sordun mu diyince bi durdum. Biz asinin ilk gecesi fitilsiz sakinlestiredik agrisi cok oldu. Evde yoksa surup yada fitil gece icin onlem almani tavsiye ederim
maşallah cnım işallah rahat hazmeder, kızarıklık olmazKizariklik yuzunden yogurta 4 gun ara vermistik bugun 1 fincana yâkin yedi zarzor bakalim olcakmi yine kizariklik
geçmiş olsuunmerhaba kızlar bayadır girememiştim geçmişi okuyacak vakitte bulamıyorum.
herkes nasıl.yeni gelişmeler varmı,diş çıkaranı olsun,bizimki gibi uyumamak için direneni olsun:)
bu arada benim batık tırnak berbat bi hal aldı.yarın gene doktora gidicem ameliyatlık oldu.hatta diğer ayağımda da başladı.
sizde haberler nasıl
canım saol cevabın için biraz önce mamasını yedi kızım inanırmısın yemedi diye bende yemedim demekki arada yapcak böyle normal
bende milupa organiğe çok güvenirdim taa ki düne kadar o kavanoz brokoli neydi öylee kapağı açtım kusacaktım
ama annesi sen ye zorla da olsa, yoksa o miniğe senin kadar iyi kim bakacak
Kızlar sünnet olduk. Saat 6 gibi olduk sünneti. Çok şükür şimdi iyi bebeğim. Keyfi yerinde ama geldiğimizde yazsaydım eğer kesinlikle hepinisi bu olaydan soğuturdum. Öncelikle tüm işlem lokal anestezi ile birlikte 15 dk. sürdü. Birimiz bacağından birimiz de kollarından tutuyorduk ve son 10 dk. sı ağladı. Çok ağladı ama çok. aslında aşılarda bile ağlamaz. Hepimiz gerildik, sinirlerimiz gerildi. Ben hiç bebeğimi öyle, o kadar ağlarken görmemiştim, katıldı bayılacak sandım. Hissediyor demeye başladım doktora... Adamda orada işini yapmaya çalışıyor.. Off çok zor bir sinir harbi yaşadık. Hiç akıl karı bir iş değil bu dedim durdum ağlaya ağlaya. Neyse şimdi uyuyor. 2 saat huysuzlandı.. Sonra gülmeye konuşmaya başladı bizimle. İç çekişleri de bitti çok şükür. İnşallah bu geceyi de atlatırız sıkıntısız... Şimdi doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırın propagandası yapacağım her yerde:) ya da 4-5 yaşında genel anestezi ile... Ne kadar erken o kadar iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?