hadi geçmiş olsun, küçük adammKızlar sünnet olduk. Saat 6 gibi olduk sünneti. Çok şükür şimdi iyi bebeğim. Keyfi yerinde ama geldiğimizde yazsaydım eğer kesinlikle hepinisi bu olaydan soğuturdum. Öncelikle tüm işlem lokal anestezi ile birlikte 15 dk. sürdü. Birimiz bacağından birimiz de kollarından tutuyorduk ve son 10 dk. sı ağladı. Çok ağladı ama çok. aslında aşılarda bile ağlamaz. Hepimiz gerildik, sinirlerimiz gerildi. Ben hiç bebeğimi öyle, o kadar ağlarken görmemiştim, katıldı bayılacak sandım. Hissediyor demeye başladım doktora... Adamda orada işini yapmaya çalışıyor.. Off çok zor bir sinir harbi yaşadık. Hiç akıl karı bir iş değil bu dedim durdum ağlaya ağlaya. Neyse şimdi uyuyor. 2 saat huysuzlandı.. Sonra gülmeye konuşmaya başladı bizimle. İç çekişleri de bitti çok şükür. İnşallah bu geceyi de atlatırız sıkıntısız... Şimdi doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırın propagandası yapacağım her yerde:) ya da 4-5 yaşında genel anestezi ile... Ne kadar erken o kadar iyiymiş..
niye ki, bozukmuymuş yoksa. bende dışarı giderken filan ondan alırım diyodum, oğlanda ondan kullanmıştım. ama yağ tuz falan olmadığı için de kokmuş olabilir mi, bi fasulyeli versiyonu vardı, tadı hakkaten kötüydü. benim damak tadıma göre en azından:44:bende milupa organiğe çok güvenirdim taa ki düne kadar o kavanoz brokoli neydi öylee kapağı açtım kusacaktım
Kızlar sünnet olduk. Saat 6 gibi olduk sünneti. Çok şükür şimdi iyi bebeğim. Keyfi yerinde ama geldiğimizde yazsaydım eğer kesinlikle hepinisi bu olaydan soğuturdum. Öncelikle tüm işlem lokal anestezi ile birlikte 15 dk. sürdü. Birimiz bacağından birimiz de kollarından tutuyorduk ve son 10 dk. sı ağladı. Çok ağladı ama çok. aslında aşılarda bile ağlamaz. Hepimiz gerildik, sinirlerimiz gerildi. Ben hiç bebeğimi öyle, o kadar ağlarken görmemiştim, katıldı bayılacak sandım. Hissediyor demeye başladım doktora... Adamda orada işini yapmaya çalışıyor.. Off çok zor bir sinir harbi yaşadık. Hiç akıl karı bir iş değil bu dedim durdum ağlaya ağlaya. Neyse şimdi uyuyor. 2 saat huysuzlandı.. Sonra gülmeye konuşmaya başladı bizimle. İç çekişleri de bitti çok şükür. İnşallah bu geceyi de atlatırız sıkıntısız... Şimdi doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırın propagandası yapacağım her yerde:) ya da 4-5 yaşında genel anestezi ile... Ne kadar erken o kadar iyiymiş..
Kızlar sünnet olduk. Saat 6 gibi olduk sünneti. Çok şükür şimdi iyi bebeğim. Keyfi yerinde ama geldiğimizde yazsaydım eğer kesinlikle hepinisi bu olaydan soğuturdum. Öncelikle tüm işlem lokal anestezi ile birlikte 15 dk. sürdü. Birimiz bacağından birimiz de kollarından tutuyorduk ve son 10 dk. sı ağladı. Çok ağladı ama çok. aslında aşılarda bile ağlamaz. Hepimiz gerildik, sinirlerimiz gerildi. Ben hiç bebeğimi öyle, o kadar ağlarken görmemiştim, katıldı bayılacak sandım. Hissediyor demeye başladım doktora... Adamda orada işini yapmaya çalışıyor.. Off çok zor bir sinir harbi yaşadık. Hiç akıl karı bir iş değil bu dedim durdum ağlaya ağlaya. Neyse şimdi uyuyor. 2 saat huysuzlandı.. Sonra gülmeye konuşmaya başladı bizimle. İç çekişleri de bitti çok şükür. İnşallah bu geceyi de atlatırız sıkıntısız... Şimdi doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırın propagandası yapacağım her yerde:) ya da 4-5 yaşında genel anestezi ile... Ne kadar erken o kadar iyiymiş..
ben yumurta veriyorum , mercimek corbasi veriyorum , sonra tarhana corbasi veriyorum , muza bayiliyorlar zaten haa mandalinayi da seviyoruzz
kesilmez kesilmez ben de dogumdan beri sagip veriyorum
ama sebatla 3 saatte bir sagdim gelse de gelmese de en az 30 dk
hadi geçmiş olsun, küçük adamm
niye ki, bozukmuymuş yoksa. bende dışarı giderken filan ondan alırım diyodum, oğlanda ondan kullanmıştım. ama yağ tuz falan olmadığı için de kokmuş olabilir mi, bi fasulyeli versiyonu vardı, tadı hakkaten kötüydü. benim damak tadıma göre en azından:44:
Ya ben hiç kullanmadım hep kendim hazırlamayı tercih ettim. Ama mecbur kalırsam mesela dışarıda oluruz hazirlama imkanım olmaz o zaman alır yediririm diye düşünüyordum . O kadar kötümü ki . Bozulmuş falan olmasın
Bi insan kakaya bu kadar sevinir mi ya, 13.günümüz sonunda sonunda kakasını yaptı paşam, hangi arkadaş söylemişti hatırlayamadım ama Allah razı olsun kayısı suyu kaynatıp içirdim 2 kaşıkta zeytin yağı, kabız değildi normal ama oldukça fazla yaptı paşam çok şükür :)
Bu arada arkadaşlar yarın inşallah aşı için sağlık ocağına gideceğim ama bişey sormak istiyorum 2.ay aşımızdan kalma calpol vardı 1 kere kullandım öylece kaldı buzdolabına falan koymadım onu tekrar kullanabilirim değil mi? siz aşıya gitmeden önce calpol falan içirdiniz mi kuzularınıza?
canim fitilden once eger denemediysen
zeytinyagi yuttur gunde iki kere iki cay kasigi
sonra 2 kayisi 2 erigi bir bardak suda 15 dk kaynat
suyunu icir
ertesine gune cozer genelde
eylemce demiştide canım onu kendin içecektin çocuğa neden verdin :44: tabiki kullanabiirsin aşıdan sonra içir huzursuzlanmaya başladığında
kızlar buaradaaa benim biberon almayan prensesiim bugun ilkkezzz biberonla süt içmişşş2 sorum olacak biberonla içerse memeyi bırakırmı birdee resmini koydugum biberonon içindeki mavi boru gibi sey kaynatılıyormu aynısını kullanan varmıı??
Eki Görüntüle 582304
Daha bizim ek gıda deneyimimiz yok, düşünmüyoruzda şimdilik :)
Bu Elma püresi yapıp veren arkadaşlar acaba çiğ mi rendeleyip veriyorsunuz merak ettimde :)
2 ay aşısında bişey olmamıştı ama inşallah buda rahat geçer, bakalım kilo boy nasıl çıkacak 1 aydır gitmedik?
ben de santafer kulanıyorum bugün 3. günümüz ama ben de vermek istemiyorum, kakada kan gibi eyler gördüm
elma gaz yapmıyor mu kızlarrrrrrrrrrrrrr
2 ay aşısında bişey olmamıştı ama inşallah buda rahat geçer, bakalım kilo boy nasıl çıkacak 1 aydır gitmedik?
kızlar sütüm fazla değil.sağınca ikisi birden 90 cc çıkıyor ve hemen süt oluşmuyor.5-6 saat gerekiyor yeni ve dolu süt için.kızlar mama da veriyorum.ilk mama ardından 40 cc süt veriyorum bazen 50 cc.sizce yanlış mı yani önce süt sonra mama mı?ya da 1 öğün süt 1 öğün mama mı yapsam bilemedim.mamanın ardından saniye geçmeden sütü veriyorum yanlış mı*???
süt verince şişiyor gaz yapıyor hemen mamayı içmiyor. o nedenle sütü en son veriyorum
inşallah ama calpol ver mutlaka ateş ve huysuzluk yapıyor ..... kilo fazla bekleme bebekler 3.aydan sonra fazla almıyrolar aylık 300 gram ideal diyor doktorlar
benim kız en son 4 4,5 aylıkken 70 cm kilosu 7500 felandı şuan 790 8000 felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?