2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende en son gittiğimde boy 64 cm kilo 7500 idi, çok hareketlendi ben de çok kilo beklemiyorum ama bakalım 8 olabildi mi?

sağlıklı olsunlarda inşllh yarın yaz bakalım özelemi gidyorsun devletemi aslında bnde sağlık ocağına götrsem çok öksrüyor

devlete gidiyorum canım bizim buralarda özel hastane yok (şarktayız)

ben devlete gdyorum zeytnburnundayım burda özel yok otobüsle gidlen var oda off hamlyken çok gittim

bu arada şarkınız nerde bizimde inş seneye 2013 e belki ıkar iiyer çıkar :26:

nerdeeee kitaplar yarım yamaLAK bitti soru çözüyorum ama vahim :)

senn

vaaayyyy yarım yamalakta olsa bitti he, ben yüzünü açmadım desem inan, bi de taa Ankaraya kadar gideceğim sınav yeri olarak orayı gösterdim kayınvalidem çocuğa baksın diye yoksa sivas il merkezinde kimsemiz yok 2 gün olunca sınavlarda Ankara yazdım

arkadaşlar kan tahlillerinizi nerde yaptırdınız peki? yaptırdığınız labrouardakii çalışanlar hamilesiniz yada değilsiniz diye uyarıyor mu?

bende annemlerin orayı yazdım kayseri uçak biletimde 4inde sınav sanırım 5indemi sınavdan 1 gün önce ordayım inşallah seferler iptal olmaz

eşin polis mi

bende annemlerin orayı yazdım kayseri uçak biletimde 4inde sınav sanırım 5indemi sınavdan 1 gün önce ordayım inşallah seferler iptal olmaz

eşin polis mi

evet polis senle aynıyız :)

5-6 sınav biz malesef günü birlik çıkacağız ikimizde çalıştığımız için izin problem oluyor cumartesi sabah erken çıkıp öğleden sonraya yetişirim inşallah pazarda yine sınav sonrası evimize vınnnn :)

sivas merkez 6 yıldı sanırım biz göze alamadık açıkcası (benim eşim eş durumundan benimle geldi mecburi şark çıktı yani)

Son düzenleme:
6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

sen polis değilsin yani :) bende polis olmak için okuyorumda bu okumak benni baydııısen neden okuyorsun

anneme yakın olur keşkesivas olsa

sen polis değilsin yani :) bende polis olmak için okuyorumda bu okumak benni baydııısen neden okuyorsun

anneme yakın olur keşkesivas olsa

yok canım ben değilim :) senin polis olmak istediğini biliyorum :) biz senle istanbulda aynı okulda hamileyken sınava girdik sen sosyoloji okuyordun sanırım ben ilahiyat, bitsin artık sınavlar çok sıkıyor...

yok canım ben değilim :) senin polis olmak istediğini biliyorum :) biz senle istanbulda aynı okulda hamileyken sınava girdik sen sosyoloji okuyordun sanırım ben ilahiyat, bitsin artık sınavlar çok sıkıyor...

keşke tanışsaymışız yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…