bende en son gittiğimde boy 64 cm kilo 7500 idi, çok hareketlendi ben de çok kilo beklemiyorum ama bakalım 8 olabildi mi?
sağlıklı olsunlarda inşllh yarın yaz bakalım özelemi gidyorsun devletemi aslında bnde sağlık ocağına götrsem çok öksrüyor
Karakız canım açıköğretime çalışabiliyor musun? :)
devlete gidiyorum canım bizim buralarda özel hastane yok (şarktayız)
nerdeeee kitaplar yarım yamaLAK bitti soru çözüyorum ama vahim :)
senn
ben devlete gdyorum zeytnburnundayım burda özel yok otobüsle gidlen var oda off hamlyken çok gittim
bu arada şarkınız nerde bizimde inş seneye 2013 e belki ıkar iiyer çıkar :26:
vaaayyyy yarım yamalakta olsa bitti he, ben yüzünü açmadım desem inan, bi de taa Ankaraya kadar gideceğim sınav yeri olarak orayı gösterdim kayınvalidem çocuğa baksın diye yoksa sivas il merkezinde kimsemiz yok 2 gün olunca sınavlarda Ankara yazdım
sivasın küçük bir ilçesi, hizmet süremiz 2 yıl kaldı 1 buçuk :)
arkadaşlar kan tahlillerinizi nerde yaptırdınız peki? yaptırdığınız labrouardakii çalışanlar hamilesiniz yada değilsiniz diye uyarıyor mu?
ne için kan tahlili
bende annemlerin orayı yazdım kayseriuçak biletimde 4inde sınav sanırım 5indemi sınavdan 1 gün önce ordayım inşallah seferler iptal olmaz
eşin polis mi
hamilelik testi
nerden b ilsin senin hamile olduğunu test yapmadan
evet polis senle aynıyız :)
5-6 sınav biz malesef günü birlik çıkacağız ikimizde çalıştığımız için izin problem oluyor cumartesi sabah erken çıkıp öğleden sonraya yetişirim inşallah pazarda yine sınav sonrası evimize vınnnn :)
sivas merkez 6 yıldı sanırım biz göze alamadık açıkcası (benim eşim eş durumundan benimle geldi mecburi şark çıktı yani)
kan testi sonucuna göre söylüyorlar mı demek istedim. çünkü bazı arkadaşlar sadece test sonuçları % lik olarak almışlar. o yüzden sordum
sen polis değilsin yani :) bende polis olmak için okuyorumda bu okumak benni baydııısen neden okuyorsun
anneme yakın olur keşkesivas olsa
yok canım ben değilim :) senin polis olmak istediğini biliyorum :) biz senle istanbulda aynı okulda hamileyken sınava girdik sen sosyoloji okuyordun sanırım ben ilahiyat, bitsin artık sınavlar çok sıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?