yok canım ben değilim :) senin polis olmak istediğini biliyorum :) biz senle istanbulda aynı okulda hamileyken sınava girdik sen sosyoloji okuyordun sanırım ben ilahiyat, bitsin artık sınavlar çok sıkıyor...
keşke tanışsaymışız yaaa :)
aslında içimden geçmişti ama eşim götürüp getirmişti fazla bekleyemedik zaten o gün çok yağmur yağıyordu ben sınavdan erken çıkarım genelde 45 dk.zor dayanırım :)
bn bu vizelerde sallıcam ne tutarsa sanada söyleyim 6 tane a 6 tane b felan olması gerek ona göre at
eşin yok galiba sennde
benim eşimde aynı ne gerek var napcan uyucam ben felan9 da girip 10 da 10a 5 kala çıkarım bn daYAnamam
aa şu yağmur sorma şemsyemi kaybettim ayyy sınavdayken kızıomın hareketlerini izliyordu öğretmenler
neyse inş birdaha karşılaşırız
tamam :)
evet yok nöbette, 2 hafta gece nöbetinde(akşam 7 de gidip ertesi gün evde oluyor tekrar diğer gün akşam 7 de gidiyor 1 buçuk gün evde oluyor yani) 3. hafta 5 gün gündüz gidiyor akşam 7 de geliyor. :)
kayseriyle ankara biraz uzak ama karşılaşırız inşallah
polis eşiyiz bryerlerde karşılaşırıznasılsa he sürgündeyiz
karakoldamı eşin benim ki önleyicice 12 24 çalışıyor yarın 7de çıkar ertesi gün de sabah 7de gidip 7de geliyor
:)
istanbulda sivildi, burası çok küçük nöbet sistemi var, 2 saat hükümet konağında 2 saat karakolda nöbet tutuyor şu soğukta dışarda şuan içim gidiyor çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok
korkmuyormusun tekl :26:
4. ay aşılarımız var bugun annem goturecek kuzum cok ağlicak dusundukçe içim titriyorbakalım kilo boy ne cıkacak
4. ay aşılarımız var bugun annem goturecek kuzum cok ağlicak dusundukçe içim titriyorbakalım kilo boy ne cıkacak
Kızlar sünnet olduk. Saat 6 gibi olduk sünneti. Çok şükür şimdi iyi bebeğim. Keyfi yerinde ama geldiğimizde yazsaydım eğer kesinlikle hepinisi bu olaydan soğuturdum. Öncelikle tüm işlem lokal anestezi ile birlikte 15 dk. sürdü. Birimiz bacağından birimiz de kollarından tutuyorduk ve son 10 dk. sı ağladı. Çok ağladı ama çok. aslında aşılarda bile ağlamaz. Hepimiz gerildik, sinirlerimiz gerildi. Ben hiç bebeğimi öyle, o kadar ağlarken görmemiştim, katıldı bayılacak sandım. Hissediyor demeye başladım doktora... Adamda orada işini yapmaya çalışıyor.. Off çok zor bir sinir harbi yaşadık. Hiç akıl karı bir iş değil bu dedim durdum ağlaya ağlaya. Neyse şimdi uyuyor. 2 saat huysuzlandı.. Sonra gülmeye konuşmaya başladı bizimle. İç çekişleri de bitti çok şükür. İnşallah bu geceyi de atlatırız sıkıntısız... Şimdi doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırın propagandası yapacağım her yerde:) ya da 4-5 yaşında genel anestezi ile... Ne kadar erken o kadar iyiymiş..
Bi insan kakaya bu kadar sevinir mi ya, 13.günümüz sonunda sonunda kakasını yaptı paşam, hangi arkadaş söylemişti hatırlayamadım ama Allah razı olsun kayısı suyu kaynatıp içirdim 2 kaşıkta zeytin yağı, kabız değildi normal ama oldukça fazla yaptı paşam çok şükür :)
Bu arada arkadaşlar yarın inşallah aşı için sağlık ocağına gideceğim ama bişey sormak istiyorum 2.ay aşımızdan kalma calpol vardı 1 kere kullandım öylece kaldı buzdolabına falan koymadım onu tekrar kullanabilirim değil mi? siz aşıya gitmeden önce calpol falan içirdiniz mi kuzularınıza?
hanımlar kızıma bugun 4 ay aşısı oldu ateşi yok ama çok kusuyor ne yapabiirim çok acilll
Muz kabız yapar diye biliyorum ama çocukların durumu nasıl? sevdiklerine göre asayiş berkemal :)
elma gaz yapmıyor mu kızlarrrrrrrrrrrrrr
kızlar sütüm fazla değil.sağınca ikisi birden 90 cc çıkıyor ve hemen süt oluşmuyor.5-6 saat gerekiyor yeni ve dolu süt için.kızlar mama da veriyorum.ilk mama ardından 40 cc süt veriyorum bazen 50 cc.sizce yanlış mı yani önce süt sonra mama mı?ya da 1 öğün süt 1 öğün mama mı yapsam bilemedim.mamanın ardından saniye geçmeden sütü veriyorum yanlış mı*???
6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
günaydın kızlaaaar,
acaip diz ağrısı yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. ilaç da kullanamıcam o yüzden bu soğukta doktora da çıkmak istemiyorum ama artık resmen yaşlı teyzeler gibi dizleriiim dizleriiim deyip duruyorum. aynı şeyi yaşayan ya da önerisi olan var mı?
Günaydın kızlarr,
Benim paşam akşam kendi kendine uyudu.Battaniyesini yüzüne çekti kendi kendine uyudu maşallah.Bir kaç gündür gündüz de kendisi uyuyormuş.Annem izlemiş zaten uykusu gelişnce yeleğini hırkasını üzerinde ne varsa yüzüne doğru çekiştiriyormuş.annemde onu böyle görünce yatağına yatırıp battaniyesini örtüyormuş.Battaniyesini yüzüne çekip uyuyomuş oğluşum.Akşam da öyle yaptı çok şaşırıdm.Çok da sevindim ayrıca.Maşallah diyeyim.İnşallah hep böyle gider..
Gecmis olsun canimKızlar sünnet olduk. Saat 6 gibi olduk sünneti. Çok şükür şimdi iyi bebeğim. Keyfi yerinde ama geldiğimizde yazsaydım eğer kesinlikle hepinisi bu olaydan soğuturdum. Öncelikle tüm işlem lokal anestezi ile birlikte 15 dk. sürdü. Birimiz bacağından birimiz de kollarından tutuyorduk ve son 10 dk. sı ağladı. Çok ağladı ama çok. aslında aşılarda bile ağlamaz. Hepimiz gerildik, sinirlerimiz gerildi. Ben hiç bebeğimi öyle, o kadar ağlarken görmemiştim, katıldı bayılacak sandım. Hissediyor demeye başladım doktora... Adamda orada işini yapmaya çalışıyor.. Off çok zor bir sinir harbi yaşadık. Hiç akıl karı bir iş değil bu dedim durdum ağlaya ağlaya. Neyse şimdi uyuyor. 2 saat huysuzlandı.. Sonra gülmeye konuşmaya başladı bizimle. İç çekişleri de bitti çok şükür. İnşallah bu geceyi de atlatırız sıkıntısız... Şimdi doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırın propagandası yapacağım her yerde:) ya da 4-5 yaşında genel anestezi ile... Ne kadar erken o kadar iyiymiş..
günaydın kızlaaaar,
acaip diz ağrısı yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. ilaç da kullanamıcam o yüzden bu soğukta doktora da çıkmak istemiyorum ama artık resmen yaşlı teyzeler gibi dizleriiim dizleriiim deyip duruyorum. aynı şeyi yaşayan ya da önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?