2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben değilim :) senin polis olmak istediğini biliyorum :) biz senle istanbulda aynı okulda hamileyken sınava girdik sen sosyoloji okuyordun sanırım ben ilahiyat, bitsin artık sınavlar çok sıkıyor...

bn bu vizelerde sallıcam ne tutarsa sanada söyleyim 6 tane a 6 tane b felan olması gerek ona göre at

eşin yok galiba sennde

aslında içimden geçmişti ama eşim götürüp getirmişti fazla bekleyemedik zaten o gün çok yağmur yağıyordu ben sınavdan erken çıkarım genelde 45 dk.zor dayanırım :)

benim eşimde aynı ne gerek var napcan uyucam ben felan 9 da girip 10 da 10a 5 kala çıkarım bn daYAnamam

aa şu yağmur sorma şemsyemi kaybettim ayyy sınavdayken kızıomın hareketlerini izliyordu öğretmenler

neyse inş birdaha karşılaşırız

bn bu vizelerde sallıcam ne tutarsa sanada söyleyim 6 tane a 6 tane b felan olması gerek ona göre at

eşin yok galiba sennde

tamam :)

evet yok nöbette, 2 hafta gece nöbetinde(akşam 7 de gidip ertesi gün evde oluyor tekrar diğer gün akşam 7 de gidiyor 1 buçuk gün evde oluyor yani) 3. hafta 5 gün gündüz gidiyor akşam 7 de geliyor. :)

kayseriyle ankara biraz uzak ama karşılaşırız inşallah

tamam :)

evet yok nöbette, 2 hafta gece nöbetinde(akşam 7 de gidip ertesi gün evde oluyor tekrar diğer gün akşam 7 de gidiyor 1 buçuk gün evde oluyor yani) 3. hafta 5 gün gündüz gidiyor akşam 7 de geliyor. :)

kayseriyle ankara biraz uzak ama karşılaşırız inşallah

polis eşiyiz bryerlerde karşılaşırız nasılsa he sürgündeyiz

karakoldamı eşin benim ki önleyicice 12 24 çalışıyor yarın 7de çıkar ertesi gün de sabah 7de gidip 7de geliyor

polis eşiyiz bryerlerde karşılaşırız nasılsa he sürgündeyiz

karakoldamı eşin benim ki önleyicice 12 24 çalışıyor yarın 7de çıkar ertesi gün de sabah 7de gidip 7de geliyor

:)

istanbulda sivildi, burası çok küçük nöbet sistemi var, 2 saat hükümet konağında 2 saat karakolda nöbet tutuyor şu soğukta dışarda şuan içim gidiyor çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok

günaydın kızlaaaar,

acaip diz ağrısı yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. ilaç da kullanamıcam o yüzden bu soğukta doktora da çıkmak istemiyorum ama artık resmen yaşlı teyzeler gibi dizleriiim dizleriiim deyip duruyorum. aynı şeyi yaşayan ya da önerisi olan var mı?

Günaydın kızlarr,
Benim paşam akşam kendi kendine uyudu.Battaniyesini yüzüne çekti kendi kendine uyudu maşallah.Bir kaç gündür gündüz de kendisi uyuyormuş.Annem izlemiş zaten uykusu gelişnce yeleğini hırkasını üzerinde ne varsa yüzüne doğru çekiştiriyormuş.annemde onu böyle görünce yatağına yatırıp battaniyesini örtüyormuş.Battaniyesini yüzüne çekip uyuyomuş oğluşum.Akşam da öyle yaptı çok şaşırıdm.Çok da sevindim ayrıca.Maşallah diyeyim.İnşallah hep böyle gider..

4. ay aşılarımız var bugun annem goturecek kuzum cok ağlicak dusundukçe içim titriyor bakalım kilo boy ne cıkacak

4. ay aşılarımız var bugun annem goturecek kuzum cok ağlicak dusundukçe içim titriyor bakalım kilo boy ne cıkacak

Hadi bakalım inşallah kolay atlatırsınız
Aşının birini hiç anlamadı bile guluyordu 2.yakacakdedi hemsire onda agladı ama cok aglamadı 2.ay asıları gibi olmadı.
Boyuda belki duraklama devrine girmiştir beklentin yüksek olmasın

gunaydin teyzoslar ve minnaklar biz geldikk

canim Allah damatligini da gostersin hayirli ugurlu olsun darisi basimiza olsun

sevinmez mi annesi cok sevindim ise yaradigina
calpolu icirebilirsin ama ben hic icirmedim asi icin bence asiyi yaptir sonrasinda ates cikar da dusuremezsen oyle icirirsin

nane limon yap icir tatlim ictikten hemen sonra belki bir daha cikartabilir bir daha icir eger cikartirsa sonra birseycigi kalmaz
hanımlar kızıma bugun 4 ay aşısı oldu ateşi yok ama çok kusuyor ne yapabiirim çok acilll

ilk baslarda yapti canim sonra kayisi erigi verdim ben de alisti simdi :)
Muz kabız yapar diye biliyorum ama çocukların durumu nasıl? sevdiklerine göre asayiş berkemal :)

walla butun ek gidalar gaz yapiyor biz gaz ilaclarimiza geri donduk en azindan bagirsaklar alisana kadar
elma gaz yapmıyor mu kızlarrrrrrrrrrrrrr

hic farketmez bazen karistirdigim bile olmustur
ama genelde hani istahi varken sutu icsin diye oncelikle onu veriyorum

saglik ocaklari ucretsiz test yapiyorlar

oyy 41 kere masallah
Eki Görüntüle 583106

bak bu da benim oğlan küçük polis babası yokken evi koruyor :)

canim gecmis olsun hicbir fikrim yok napilir ki

ohh ne guzel masallah darisi basimiza insallah

insallah sorunsuz atlatir pitircik kiyamam ben

Gecmis olsun canim

Diz agrisi bende de var canim bu yasta olurmu boyle agri bilmem. Oturup kalkmak cok zor

Dun esim keske yatip kendi kendine uyusa bu cocuk diyince dun bi deniyim dedim 10 dk dayandim yanina gidince falan sakinlesmedi. Uyumadi tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…