- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kızım ik gündür çok iştahsız uyanıkken asla süt almıyor.. uuyunca da zar zor içiyr...aç bırakayım diyorum acıkınca içer ama ne kadar vermesem da istemiyor.. ne yapacağımı şaşırdım ben bu çocukla... sizinkilerde uyurken mi alıyor mamayı ya da memeyi....öneriniz var mı kızlar??
slm kızlar bizim için gün yeni başlıyor.
Gerçi sabah 7de uyudum, oğlum saatte bir uyandırdı, bunada uyumak denirse uyuduk...
oluyor arada canim genelde benimkiler de uyurken aliyor
bir de sen ek gidaya basladin mi bilmiyorum canim ama haftasonu soyle yapti benim sipalar
aclar bas bas bagiriyorlar fakat sutu icmiyorlar
muzu verince bir guzel yediler meger degisik birsey istiyormuslar
eylemce demiştide canım onu kendin içecektin çocuğa neden verdin :44: tabiki kullanabiirsin aşıdan sonra içir huzursuzlanmaya başladığında
bende en son gittiğimde boy 64 cm kilo 7500 idi, çok hareketlendi ben de çok kilo beklemiyorum ama bakalım 8 olabildi mi?
kızlar oğlum şimdi uyuyacak , bende uyusammı işmi yapsam sizce.
uyuyunca hantallaştığımı hissediyorum ama uykumda var
ya bu arada kızlar kaç saat arayla kaç cc veriyorsunuz mamayı bebikolara...
canim sabah kahvalti ve aksam uyku oncesi 180 gun icinde de iki kere 150 iciyorlardi
kızlar oğlum şimdi uyuyacak , bende uyusammı işmi yapsam sizce.
uyuyunca hantallaştığımı hissediyorum ama uykumda var
daha 4 ay kont. gitmedin mi? biz dün gittik 62 cm 6300 çıktı çok mu az??? ebemiz gayet iyi dedi ek gıdaya da çokkk karşı
günaydın kızlaaaar,
acaip diz ağrısı yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. ilaç da kullanamıcam o yüzden bu soğukta doktora da çıkmak istemiyorum ama artık resmen yaşlı teyzeler gibi dizleriiim dizleriiim deyip duruyorum. aynı şeyi yaşayan ya da önerisi olan var mı?
hala adet olmadım:44:
bi de ek gıda alıyorlar ama seninkiler :) benim ki iki gündür o kadar almıyor yaa...
Benim oglumdan büyük
Bizede saglık ocagından çok iyi anne sutune devam diyorlar.
700 gram aldı bu ay 6100 gram oldu boyu 61 cm :)
hala adet olmadım:44:
kızım ik gündür çok iştahsız uyanıkken asla süt almıyor.. uuyunca da zar zor içiyr...aç bırakayım diyorum acıkınca içer ama ne kadar vermesem da istemiyor.. ne yapacağımı şaşırdım ben bu çocukla... sizinkilerde uyurken mi alıyor mamayı ya da memeyi....öneriniz var mı kızlar??
Canım geçmiş olsun, hamilelikte aldığımız ve alışkın olmadığımız fazla kilolar yüzünden oluyor.İlaçsız tek çözümü fizik tedavi.Ben fizyoterapistim istersen ağrının karakterinden bahset biraz yardımcı olmaya çalışayım.Gece artıyormu,haraketle oluyor dinlenince geçiyormu?dizinin hangi bölgesinde daha çok ağrı var,dizler düzken diz kapağına bastırdığında ağrın artıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?