2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım ik gündür çok iştahsız uyanıkken asla süt almıyor.. uuyunca da zar zor içiyr...aç bırakayım diyorum acıkınca içer ama ne kadar vermesem da istemiyor.. ne yapacağımı şaşırdım ben bu çocukla... sizinkilerde uyurken mi alıyor mamayı ya da memeyi....öneriniz var mı kızlar??

slm kızlar bizim için gün yeni başlıyor.
Gerçi sabah 7de uyudum, oğlum saatte bir uyandırdı, bunada uyumak denirse uyuduk...

oluyor arada canim genelde benimkiler de uyurken aliyor
bir de sen ek gidaya basladin mi bilmiyorum canim ama haftasonu soyle yapti benim sipalar
aclar bas bas bagiriyorlar fakat sutu icmiyorlar
muzu verince bir guzel yediler meger degisik birsey istiyormuslar

bol bool uyuyucagimiz uslu bebeler olan bir haftasonu olsun
slm kızlar bizim için gün yeni başlıyor.
Gerçi sabah 7de uyudum, oğlum saatte bir uyandırdı, bunada uyumak denirse uyuduk...

yok canım daha ek gıdaya başlamadım sadece anne sütü.. ama emmediği için sağıp biberonla veriyorum.. gözlri açıkken asla içmiyor hep uyurken besleniyor diye emmeyi miunuttu diye düşünüyordum ama içime su serptin.. saol :):)

kızlar oğlum şimdi uyuyacak , bende uyusammı işmi yapsam sizce.
uyuyunca hantallaştığımı hissediyorum ama uykumda var

eylemce demiştide canım onu kendin içecektin çocuğa neden verdin :44: tabiki kullanabiirsin aşıdan sonra içir huzursuzlanmaya başladığında

hayııır açıkdıktan sonra 1 ay kullanıtosun sonra atıyosun calpolu ben hemen attım 1 ay geçince dün yeni bi şişe daha aldık. daha dün konuştuk ebeyle sakın kullanmayın

kızlar oğlum şimdi uyuyacak , bende uyusammı işmi yapsam sizce.
uyuyunca hantallaştığımı hissediyorum ama uykumda var

Dün gece 1de uyudu sabah 7de sırıta sırıta uyandı oglum Sabaha kadarda kac defa emdi kac defa artık uzanıp sallayarak geri uyuttum hatırlamıyorum bile :) alt değiştirip yorulup geri uyudugunda ben uyumadım hiç cunku daha kotu oluyorum uyursam :)

Canım geçmiş olsun, hamilelikte aldığımız ve alışkın olmadığımız fazla kilolar yüzünden oluyor.İlaçsız tek çözümü fizik tedavi.Ben fizyoterapistim istersen ağrının karakterinden bahset biraz yardımcı olmaya çalışayım.Gece artıyormu,haraketle oluyor dinlenince geçiyormu?dizinin hangi bölgesinde daha çok ağrı var,dizler düzken diz kapağına bastırdığında ağrın artıyor mu?

yok bu dedigim olculer o gun ek gida yemiyorlarsa yoksa gun icinde toplam 100 u zor iciyorlar
bi de ek gıda alıyorlar ama seninkiler :) benim ki iki gündür o kadar almıyor yaa...

oy masallah
Benim oglumdan büyük
Bizede saglık ocagından çok iyi anne sutune devam diyorlar.
700 gram aldı bu ay 6100 gram oldu boyu 61 cm :)

ya ben de olmadim olunca sasiricam artik
hala adet olmadım:44:

Benimki de aynı canım. Uyurken zorla veryorum. Onu da kusuyır bazen. Burda daha önce de konuşulmuştu, dönemsel birşey herhalde hemen herkesde oldu. Geçmesini bekliyorum..

Canım çok teşekkürler ilgin için. Özel mesaj atıyorum şimdi sana.

buu saglık ocaklarının hiçbişeyine inanmıyorum kızıma 6-9 aylık tulumlar anca oluyor.dun 74 cmlik tulum aldım tam geldi anneme boyu 64 cm demişler kiloda az almış 400gr 7.040 kg olmuş demişler perşembe gunu kendi doktorumda randevum var bakalım gercek ne?bi damla vermişler annem tam bilmiyor kilosu kadar damlatılacakmış doktora danışayimmi yoksa herkes kullanıyormu?yogurt çalıp yedirin elma rendeleyip yedirin demişler varmı bunları yapan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…